Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geriden gelenler büyümuyormus. 4tane olarak düşünün bence.
Doktorum da 4 olarak düşün büyük ihtimal dedi ama inşallah büyür en azından şansım artar en büyüğü 13 dü diğer 4 tanesi 7 bakalım yarın kontrol var.

Merhaba kızlar beni eskiler hatırlayabilir Ağustos ayında tek yumurtayla 5. Tedavim yarım kalmıştı içi boş çıkmıştı
şu an 6. Deneme 5. Transferimle ve cuma günü pozitif haberini aldık hala inanamıyorum transferim naturel di bu arada ve Memorial de 2. Tedavimdi
kızlar sakın vazgeçmeyin ben 39 yaşındayım hiç umudumu kaybetmedim sizde kaybetmeyin

Rabbim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin benimde 3. Deneme memorialde

Çok teşekkür ederim içim rahatladı ya

Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah

B Bir mucize galiba benimde bulantılar senin gibi erken başlayacak 3 gündür hiç acıkmıyorum ve canım hiç birşey yemek istemiyor ama olsun herşeye değer varsın bulantı olsun oda birgün geçer:)
Ah evet canım şükürler olsun bulantıya da razıyız :)) ama ayağa kalksam hiç fena olmaz :)) inat ettim yarın yatmıcam Allahın izniylen:)

Gözünüz aydın çok sevindim gerçekten. Rabbim sağlıkla hayırla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah ..

Hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlerin başına. Bu tedavinizde kaç yumurta oldu probleminiz neydi ve embriyo kalitesi nasıldı

Canımmm nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun rabbimin mucizesi biter mi çok şükür canım sağ salim kucağına almak nasip olsun. O dönem çok üzülmüştük senin adına ama şimdi çok çok mutlu oldum

Hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlerin başına. Bu tedavinizde kaç yumurta oldu probleminiz neydi ve embriyo kalitesi nasıldı
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Sevgi’cim bizim sorunumuz erkek faktörlüydü hız ve morfolojik bende problem yoktu ama artık yaşdan dolayı rezerv azlığı başlamıştı önceki tedavimde niye tek yumurta gelişti diğerleri neden ilaca tepki vetmedi bilmiyoruz ama ilaç dozum az gelmiş olabilir bu son tedavimde ilaç dozum 325 di ve 6 yumurtam oldu 4 ü döllendi 5. Günde biri pgtye değer görüldü arkadan gelen iki tanesi elendi bir tanesinide gelişim devam ettiği için 6. Güne kadar gittiler ve pgt den sağlam çıkan bu 6. Gün embriyomda kalitesi 4ab canımve oda tuttu inşaallah sonuda güzel olur

Rabbim kucagına almayı nasip etsin okurkan bile duygulandım bizlerdende dualarınızı eksik etmeyin

Yaş kaçtı canım. Sonu güzel olmuş şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…