- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Geriden gelenler büyümuyormus. 4tane olarak düşünün bence.
Doktorum da 4 olarak düşün büyük ihtimal dedi ama inşallah büyür en azından şansım artar en büyüğü 13 dü diğer 4 tanesi 7 bakalım yarın kontrol var.A Asuuhazirannnn kızlaf geriden gelenler büyümüyor diye düşünmeyin benim de geriden gelen 4-5 tane vardı, daha az büyüyen. 15mm varken 7mm fln olanlar büyümez diye düşünüyorum bugün kontrolde onlar da büyümüş 18 mm flndı
Kalitesi 5AA canımAmin balım kalitesini söylediler mi canım
Bana 380 demişlerdi ama zam gelmiş galiba 520 sanırımKızlar gebelik takibi için ilk muayeneye memoriala giden varmı? Ben gönül hanıma randevu aldım fakat ücretini sormayı unuttum gidipte bilen varmı?
Kızlar embriyo kaliteleri ne oluyor 5ler a lar fln?Kalitesi 5AA canım
Yaaa neyse ben yarın arıyım 520 falansa gerek yok yani canım iptal ederimBana 380 demişlerdi ama zam gelmiş galiba 520 sanırım
Bencede hiç gerek yok ben gittim 65 tl sgk lıya 1 hafta sonra da kalp atışına çağırdı o da ücretsizdi .. medicalde de 150 tl idi o da 200 yapmış sanırım daha gitmedim orayaYaaa neyse ben yarın arıyım 520 falansa gerek yok yani canım iptal ederim
Rabbim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin benimde 3. Deneme memorialdeMerhaba kızlar beni eskiler hatırlayabilir Ağustos ayında tek yumurtayla 5. Tedavim yarım kalmıştı içi boş çıkmıştı
şu an 6. Deneme 5. Transferimle ve cuma günü pozitif haberini aldık hala inanamıyorum transferim naturel di bu arada ve Memorial de 2. Tedavimdi
kızlar sakın vazgeçmeyin ben 39 yaşındayım hiç umudumu kaybetmedim sizde kaybetmeyin
Çok teşekkür ederim içim rahatladı ya5 i bulur transfer işlemi genelde öyle olmuş benimde 5 te oldu .. trafikte daha iyi aslında yavaş yavaş gidersiniz :) biz çıktığımızda da trafik vardı iyi de oldu zaten yavaş gelecektik .. koltuğumu yatırdım hafif elim karnımda dua ede ede geldim :)
Allah razı olsun canım çook teşekkür ederim;inşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim hepimizeAmin
Canım. Allahım sana da sabırlar versin. Insallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsın
Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallahMerhaba kızlar beni eskiler hatırlayabilir Ağustos ayında tek yumurtayla 5. Tedavim yarım kalmıştı içi boş çıkmıştı
şu an 6. Deneme 5. Transferimle ve cuma günü pozitif haberini aldık hala inanamıyorum transferim naturel di bu arada ve Memorial de 2. Tedavimdi
kızlar sakın vazgeçmeyin ben 39 yaşındayım hiç umudumu kaybetmedim sizde kaybetmeyin
Ah evet canım şükürler olsun bulantıya da razıyız :)) ama ayağa kalksam hiç fena olmaz :)) inat ettim yarın yatmıcam Allahın izniylen:)B Bir mucize galiba benimde bulantılar senin gibi erken başlayacak 3 gündür hiç acıkmıyorum ve canım hiç birşey yemek istemiyor ama olsun herşeye değer varsın bulantı olsun oda birgün geçer:)
Merhaba kızlar beni eskiler hatırlayabilir Ağustos ayında tek yumurtayla 5. Tedavim yarım kalmıştı içi boş çıkmıştı
Hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlerin başına. Bu tedavinizde kaç yumurta oldu probleminiz neydi ve embriyo kalitesi nasıldıMerhaba kızlar beni eskiler hatırlayabilir Ağustos ayında tek yumurtayla 5. Tedavim yarım kalmıştı içi boş çıkmıştı
Canımmm nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun rabbimin mucizesi biter mi çok şükür canım sağ salim kucağına almak nasip olsun. O dönem çok üzülmüştük senin adına ama şimdi çok çok mutlu oldumMerhaba kızlar beni eskiler hatırlayabilir Ağustos ayında tek yumurtayla 5. Tedavim yarım kalmıştı içi boş çıkmıştı
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlerin başına. Bu tedavinizde kaç yumurta oldu probleminiz neydi ve embriyo kalitesi nasıldı
Rabbim kucagına almayı nasip etsin okurkan bile duygulandım bizlerdende dualarınızı eksik etmeyinGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Sevgi’cim bizim sorunumuz erkek faktörlüydü hız ve morfolojik bende problem yoktu ama artık yaşdan dolayı rezerv azlığı başlamıştı önceki tedavimde niye tek yumurta gelişti diğerleri neden ilaca tepki vetmedi bilmiyoruz ama ilaç dozum az gelmiş olabilir bu son tedavimde ilaç dozum 325 di ve 6 yumurtam oldu 4 ü döllendi 5. Günde biri pgtye değer görüldü arkadan gelen iki tanesi elendi bir tanesinide gelişim devam ettiği için 6. Güne kadar gittiler ve pgt den sağlam çıkan bu 6. Gün embriyomda kalitesi 4ab canımve oda tuttu inşaallah sonuda güzel olur
Yaş kaçtı canım. Sonu güzel olmuş şükürGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Sevgi’cim bizim sorunumuz erkek faktörlüydü hız ve morfolojik bende problem yoktu ama artık yaşdan dolayı rezerv azlığı başlamıştı önceki tedavimde niye tek yumurta gelişti diğerleri neden ilaca tepki vetmedi bilmiyoruz ama ilaç dozum az gelmiş olabilir bu son tedavimde ilaç dozum 325 di ve 6 yumurtam oldu 4 ü döllendi 5. Günde biri pgtye değer görüldü arkadan gelen iki tanesi elendi bir tanesinide gelişim devam ettiği için 6. Güne kadar gittiler ve pgt den sağlam çıkan bu 6. Gün embriyomda kalitesi 4ab canımve oda tuttu inşaallah sonuda güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?