Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah bana umut oldunuz. Benimde 2 tedavim pgt olumsuz olmustu. Simdi 6.tedavime nisan gibi baslicam bizdede erkek faktoru ve ben merkez konusunda kararsizdim cunku benim 4 denememde memorial ama siz bana umut oldunuz.. tekrar Allah yavrunuzu size bağışlasın. . Insallah Allah banada birgun burdan hamileyim demeyi nasip eder..

Canım allah yardımcımız olsun inşallah. Seni hatırladım. Olur inşallah bu sefer canım.sizde erkek faktörü tam olarak neydi

Rabbim kucagına almayı nasip etsin okurkan bile duygulandım bizlerdende dualarınızı eksik etmeyin
Amin canım rabbim sizin emeklerinizde boşa çıkarmasın inşaallah öncelikle doğru yerdesin canım bu tedavimde olumsuz olsaydı yine Memorial de denerdim ve çokça dua tavsiye ediyorum rabbim hakkında hayırlısını versin canım
Yaş kaçtı canım. Sonu güzel olmuş şükür
Şükür inşaallah somunuzda görürüz yaşım 39 olacak 14 Mart’ta
Merkezden şaşmayın ellerinden geleni yapıyorlar inşaallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu son denemeniz olur inşaallah bu arada kaliteli yumurta için buradaki arkadaşların önerilerini hepsini yaptım sizede tavsiye ederim

tebrikler. umarım sağlıkla hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. benim 3. gün sabah biraz bıçak kesiği gibi ağrım oldu ama ağrı kesici alınca geçti. bitti gitti çok şükür. çarşamba benim için de büyük gün olacka. umarım emriyolar gider 5. güne kadar.

hanımlar merhaba. cuma yumurta toplama yapıldı. 8 yumurtadan 6 tanesi olgun. bugüne 3 tanesi iyi gidiyor, 2 tanesi orta gidiyor 1 tanesi de yavaş gidiyor. ufff 5. güne gider mi bu 3'ü de? bugüne kadar pek stressli değildim ama şimdi hem heyecanlıyım hem stresliyim. karnıma ağrılar giriyor. Ceylin_naz yazdıkların yüreğime su serpti. tebrik ederim seni. darısı başımıza diyorum. genetik teste de embriyo kalmasını çok istiyordum. ama böyle giderse ne olacak bilmiyorum. 5 günün şafağında doğudan bir güneş doğar mı benim için acaba... sevgiler.

Ortalar ilerleyebiliyor benim öyle olmuştu ümitsizlik etme Allahtan umut kesilmez inşallah orta gelenlerde güzel gelişir 5.güne kadar çıkarlar

. Kızlar embriyo kalitesi illaki 5aa mı olması gerekiyor tutması için.3 falan tutmuyor mu

biliyor musun seni çok iyi anlıyorum. aslında tüp bebek tedavisi gören kadınlara izin verilmesi zorunlu olmalı. bununla alakalı iş kanununa ekleme yapılması lazım... zaten hem maddi hem manevi olarak yorucu bir süreç bir de işyerinde mobinge maruz kalmak adil değil... işlem genelde öğleden önce yapılıyor sanıyorum. çatlatma iğnesinin saatine bağlı. 36 saat onsra toplamanın yapılması lazım. ama bu iş durumunuzu randevu alırken söyleyin, sizi öne alırlar.

Bence önden giden 3 ü 5. Güne ulaşır rabbim izin verirse o 2 ortada yakalar diğerlerini
Dediğim gibi benim pgt den temiz çıkan embriyom sonradan atak gösterip 6. Güne gelen embriyoydu rabbime şükür ki tuttu içini ferah tut canım şansın benden çok daha yüksek

Merhaba guzel dileklerin için teşekkür ederim. Yumurta kalitesi için ne yaptin bilgi verebilirmisin.

Canım allah yardımcımız olsun inşallah. Seni hatırladım. Olur inşallah bu sefer canım.sizde erkek faktörü tam olarak neydi
merhaba aslinda erkek diye basladik ama artik bendede sikinti var.. esimde hareket 0 morfoloji 0 bende bir tup tikali cikolata kisti ameliyati oldum. Ve yumurtalarim amh ile uyumlu değil semra hoca yumurta sayisina gore düşük dollenme dedi. Yani yumurtalarimin yarisi bos cikiyor bunun için ne yapmaliyim acaba bilgisi olan arkadas varmi

Canım bir macun var kullanan baya bayan var; içeriği organik ve yumurta gelişimine çok iyi geliyor demiş kullananlar;sayfası baya rağbet görüyor istersen bir bak; ben de aldım ama henüz kullanamadım;şöyle ama yine de doktoruna sormanı öyle kullanmanı tavsiye ederim; bana bir arkadaşım önermişti hem adet düzensizliğine iyi geliyor hem de yumurta kalitesini arttırıyor;

Bende memorialde tedavi gören birinin hikayesinde okumuştum kuru dut incir avokado yemiş linkini de kaybettim ama sayfayada atmıştım gerçi

Bende memorialde tedavi gören birinin hikayesinde okumuştum kuru dut incir avokado yemiş linkini de kaybettim ama sayfayada atmıştım gerçi
Canım yumurta kalitesini ve sperm kalitesini artırmak için önerilen doğal şeyler var mı başka tedaviye başlamadan uygulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…