- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Sperm için keçiboynuzu kürü var 6 7 tane keçiboynuzunu ikiye 3 e kırıp kaynatıyosun 1 hafta sabah akşam içiyor eşin sonra sadece akşam içiyor tam ayrıntısını unuttum canım saraçoğlunun bi bak istersen .. yumurta içinde inciri duydum kuru dut avokadoCanım yumurta kalitesini ve sperm kalitesini artırmak için önerilen doğal şeyler var mı başka tedaviye başlamadan uygulayım
Canım selam off sorma ya, yarın 11:30da opu. Bugün zor durdum işte, bende pcos olduğu için yumurtalar çok gelişti ağrı yapıyor artık. oturup kalkarken bile zorlanıyorum, bi yandan da bişi belli etmemeye çalışıyorum. Kurumsal bir firmada çalışıyorum buna rağmen izin konusu sıkıntıbiliyor musun seni çok iyi anlıyorum. aslında tüp bebek tedavisi gören kadınlara izin verilmesi zorunlu olmalı. bununla alakalı iş kanununa ekleme yapılması lazım... zaten hem maddi hem manevi olarak yorucu bir süreç bir de işyerinde mobinge maruz kalmak adil değil... işlem genelde öğleden önce yapılıyor sanıyorum. çatlatma iğnesinin saatine bağlı. 36 saat onsra toplamanın yapılması lazım. ama bu iş durumunuzu randevu alırken söyleyin, sizi öne alırlar.
Canım aile hekiminden falan rapor alsan ,hastaysan bir şey diyemezler ki sonuçta. Aile hekimi de iyi niyetli biriyse yazar raporu sana. En azından bir gün rahat edersin.Canım selam off sorma ya, yarın 11:30da opu. Bugün zor durdum işte, bende pcos olduğu için yumurtalar çok gelişti ağrı yapıyor artık. oturup kalkarken bile zorlanıyorum, bi yandan da bişi belli etmemeye çalışıyorum. Kurumsal bir firmada çalışıyorum buna rağmen izin konusu sıkıntısabah mesaiye 7de başlıorym ben, sabah 05:30da kalkıyorum, işe gelip işleme yakın izin alıp çıkıcam yarın. Gece 12den sonra bişi yiyip içme demişler mesajda, sabah 05:30dan öğleye kadar susuz nasıl durucam bilmiyorum.
Canım rapor da alırım zorlarsam izin de alırım ama sonrasında bana dönüşü kötü olacak yöneticilerimden biliyorum. Yurtdışından da misafirler var bırakamıyorum.O kadar yoğun bir döneme geldiki tedavi sürecim, bunda da vardır bir hayır diyorum sonu güzel olsun da hiç önemli diil artık 1 gün daha dayanırımCanım aile hekiminden falan rapor alsan ,hastaysan bir şey diyemezler ki sonuçta. Aile hekimi de iyi niyetli biriyse yazar raporu sana. En azından bir gün rahat edersin.
Tahminimce 2 gun daha igne vurulursun diye dusunuyorum en büyüğü 22 olunca catlatma ignesi olur daha kucukleri beklemezler benim öyle olduArkadaşlar bugün 7. Günüm ve yumurtalar 17, 17,5 16, 15,5 diye gidiyor sizce kaç olunca boyutu çatlatma verirler
Transfer taze mi olacak?Canım rapor da alırım zorlarsam izin de alırım ama sonrasında bana dönüşü kötü olacak yöneticilerimden biliyorum. Yurtdışından da misafirler var bırakamıyorum.O kadar yoğun bir döneme geldiki tedavi sürecim, bunda da vardır bir hayır diyorum sonu güzel olsun da hiç önemli diil artık 1 gün daha dayanırım
Anladım Cnm bir de şimdi hemşire aradı iğneleri söylemek için e2 değeriniz çok yükselmemiş dedi keşke lh baktırsaydınız bir de dedim ama saat geçti tabi ama ne demek bunlar diye soramadık bile şimdi kafayı da buna tak bilen var mı arkadaşlarTahminimce 2 gun daha igne vurulursun diye dusunuyorum en büyüğü 22 olunca catlatma ignesi olur daha kucukleri beklemezler benim öyle oldu
Yok canım yarın toplanacak, dondurulmuştan sonraki ay olacakTransfer taze mi olacak?
Öncelikle arısütünü kullanmanı öneririm vakit varsa birkaç ay kullanım daha iyi buradaki arkadaşın önerisiyle “eğriçayır” diye bir siteden tüp şeklinde olanlardan kullandım bir tanıdıktan hakiki bal polen birde ben içine çörekotu(çekilmiş) karışım kullandım omepa q10 ( takviye) birde adet olunca 2. Günü incir kürü başladım buradaki biyeşilbikahve arkadaş kullanmıştı ve yararını görmüştü birde şekerden olabildiğince uzak durman gerekiyor canım yaptıklarım bu inşaallah kaliteli dolu dolu yumurtaların olsunMerhaba guzel dileklerin için teşekkür ederim. Yumurta kalitesi için ne yaptin bilgi verebilirmisin.
Keçiboynuzu kürünü uyguluyorum 2 aydır tedaviye kadar da devam edeceğim.şimdide kuru incir aldım yarın da kuru dut alırım ben elimden geleni yapacağım inşallah rabbim de nasip ederSperm için keçiboynuzu kürü var 6 7 tane keçiboynuzunu ikiye 3 e kırıp kaynatıyosun 1 hafta sabah akşam içiyor eşin sonra sadece akşam içiyor tam ayrıntısını unuttum canım saraçoğlunun bi bak istersen .. yumurta içinde inciri duydum kuru dut avokado
Canım benim son iki kontrol arasında E2 yükseleceğine düştü. Yani 1400 Dü 1300 falan çıktı. O an endişe ettim dedim ki artması gereken değer düşüyor hatta kalitesiz olunca böyle olur diye yazılar da okudum. Ama en çok yumurtam bu tedavide toplandı 9 olarak. Son kontrolde 4-5tane toplanır ama3ü olgun olur muhtemelen demelerine rağmen ve hepsi de olgun çıktı nasip işte.Anladım Cnm bir de şimdi hemşire aradı iğneleri söylemek için e2 değeriniz çok yükselmemiş dedi keşke lh baktırsaydınız bir de dedim ama saat geçti tabi ama ne demek bunlar diye soramadık bile şimdi kafayı da buna tak bilen var mı arkadaşlar
İyi bari dinlenirsin biraz, hakkında hayırlısı canımYok canım yarın toplanacak, dondurulmuştan sonraki ay olacak
Öncelikle arısütünü kullanmanı öneririm vakit varsa birkaç ay kullanım daha iyi buradaki arkadaşın önerisiyle “eğriçayır” diye bir siteden tüp şeklinde olanlardan kullandım bir tanıdıktan hakiki bal polen birde ben içine çörekotu(çekilmiş) karışım kullandım omepa q10 ( takviye) birde adet olunca 2. Günü incir kürü başladım buradaki biyeşilbikahve arkadaş kullanmıştı ve yararını görmüştü birde şekerden olabildiğince uzak durman gerekiyor canım yaptıklarım bu inşaallah kaliteli dolu dolu yumurtaların olsun
Ayaklarını falan sıcak tutuyorsun değil mi, üşüttün belki sadece ya da her şey normal. Kötü olacağını düşünme lütfen, test yaptın mı hiç o günden sonra?Karın ağrısı ile başım dertte ya
Yapmadım kuzu yarın yapcam inş ama alt tarafım karnım filan ağrıyor bacaklarım sızlıyor üşütmüyorumda aslındaAyaklarını falan sıcak tutuyorsun değil mi, üşüttün belki sadece ya da her şey normal. Kötü olacağını düşünme lütfen, test yaptın mı hiç o günden sonra?
Uzat ayaklarını yat dinlen, ayağına kalın çorap da giy. İyi düşünelim canım iyiyi çağıralım..Rabbim yüzünü güldürsün inş yaınYapmadım kuzu yarın yapcam inş ama alt tarafım karnım filan ağrıyor bacaklarım sızlıyor üşütmüyorumda aslında
İnşallah arkadaşım inşAllahUzat ayaklarını yat dinlen, ayağına kalın çorap da giy. İyi düşünelim canım iyiyi çağıralım..Rabbim yüzünü güldürsün inş yaın
Canım benim son iki kontrol arasında E2 yükseleceğine düştü. Yani 1400 Dü 1300 falan çıktı. O an endişe ettim dedim ki artması gereken değer düşüyor hatta kalitesiz olunca böyle olur diye yazılar da okudum. Ama en çok yumurtam bu tedavide toplandı 9 olarak. Son kontrolde 4-5tane toplanır ama3ü olgun olur muhtemelen demelerine rağmen ve hepsi de olgun çıktı nasip işte.
İlkinde 1700 le 7 yumurta alındı, yani hiç canını sıkma bolca dua et, güzel olacağına inan inşallah
İyi bari dinlenirsin biraz, hakkında hayırlısı canım
@anka23 ben de sana incir içtim yazacaktım ve burda yazılanların aynısını. İnşallah sana da iyi yönde fayda eder, vesile olur daha fazla yumurtaya
benim 710 çıktı 1000 çıkmadı bile yarın belki de çatlatma iğnesi yapılacak bakalım ne olacakCanım benim son iki kontrol arasında E2 yükseleceğine düştü. Yani 1400 Dü 1300 falan çıktı. O an endişe ettim dedim ki artması gereken değer düşüyor hatta kalitesiz olunca böyle olur diye yazılar da okudum. Ama en çok yumurtam bu tedavide toplandı 9 olarak. Son kontrolde 4-5tane toplanır ama3ü olgun olur muhtemelen demelerine rağmen ve hepsi de olgun çıktı nasip işte.
İlkinde 1700 le 7 yumurta alındı, yani hiç canını sıkma bolca dua et, güzel olacağına inan inşallah
İyi bari dinlenirsin biraz, hakkında hayırlısı canım
@anka23 ben de sana incir içtim yazacaktım ve burda yazılanların aynısını. İnşallah sana da iyi yönde fayda eder, vesile olur daha fazla yumurtaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?