Merhabalar ben de hiç 5aa filan olmadı transfer yapıldı. Transfer yapmaya uygun gördükleri her embriyonun tutma ihtimali varmış onun için ıllaki 5 olmasi gerekmiyormus. Zaten tutma ihtimali olmadığı durumlarda transferi iptal ediyorlarmis (kaliteden dolayi ). Kızlar embriyo kalitesi illaki 5aa mı olması gerekiyor tutması için.3 falan tutmuyor mu
canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz maşallah kaçınca haftadasın senöncelikle rabbim tüm bu yolda mücadele veren herkese anne olmayı nasip etsin kimseyi evlattan mahrum bırakmasın bugün bebeğimi gördüm 31 ağustosta doğum için gün verildi. ellerini kollarını bacaklarını beynini kalbini yani kısaca tüm uvuzlarını gösterdi doktor. (cinsiyet dışında) :) heyecan vericiydi. herkese yaşatsın bu güzellikleri.
Şuan hamile misin canım.Merhabalar ben de hiç 5aa filan olmadı transfer yapıldı. Transfer yapmaya uygun gördükleri her embriyonun tutma ihtimali varmış onun için ıllaki 5 olmasi gerekmiyormus. Zaten tutma ihtimali olmadığı durumlarda transferi iptal ediyorlarmis (kaliteden dolayi )
1 3 embiriyo 2100 üzeri 2700 diye biliyorumEmbriyo dondurma ücreti ne kadar arkadaşlar
Ewtt trasfer günü dediler bizede kalan embiriyo sayısına göre fiyat veriyorlarmış en düşğk 2100Tam konunun üzerine bende birsey sorayim bu dondurma ucretini ne zaman talep ediyorlar bizden ? Transfer günümü?
Kızlar bu embriyolar iyiden kötüye 5aa kar fln nasıl sınıflandırılıyor? Ne anlama geliyor?Merhabalar ben de hiç 5aa filan olmadı transfer yapıldı. Transfer yapmaya uygun gördükleri her embriyonun tutma ihtimali varmış onun için ıllaki 5 olmasi gerekmiyormus. Zaten tutma ihtimali olmadığı durumlarda transferi iptal ediyorlarmis (kaliteden dolayi )
ben 12 hafta 5 günlüğüm ama doktorun gördüğü 13+3 neden öyle oldu bilmiyorum.canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz maşallah kaçınca haftadasın sen
Kızlar yarın opu olacağı için bugün dondurma fiyatlarını aldım 1-3 embriyo 2100, 3-6 2600 6 üzeri 3100Embriyo dondurma ücreti ne kadar arkadaşlar
Teşekkür ederim canım.yumurtanın toplandığı gün kaç yumurta olduğunu söylüyorlar.ertesi gün kaçı olgun kaçı döllendi bunun bilgisi veriliyor.3.gün döllenenlerin durumunu söylüyorlar.5.gün tekrar arayıp bilgi veriliyor.6.güne kadar gelişim gösterenleri de donduyorlar.bahçecide böyleydi.memorial de de böyledir büyük ihtimalKızlar yumurta toplamadan sonra kaç yumurta toplandığı, kaçının döllendiği bilgisi aynı gün veriliyor mu? Sonrasında max. 5. Güne kadar mı embriyolar büyütülüyor? Kaliteleri ve sayıları hakkında hangi günler bilgi veriliyor?
Kızlar yumurta toplamadan sonra kaç yumurta toplandığı, kaçının döllendiği bilgisi aynı gün veriliyor mu? Sonrasında max. 5. Güne kadar mı embriyolar büyütülüyor? Kaliteleri ve sayıları hakkında hangi günler bilgi veriliyor?
ben 12 hafta 5 günlüğüm ama doktorun gördüğü 13+3 neden öyle oldu bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba,eşimden sperm testi istediler hem hem sayı hem de hareketliliğe bakılacak,memorial da yaptıran varsa yakınlarda ücreti nedir ne ödediler acaba; bir de ne kadar sürede çıkıyor
Arkadaşlar ben ilk tedavimde gaz ve kabız promlemi oladar yaşadımki normaldede bnde kabızlık var kullandımız ilaçlardan kabız olmuştum ama bu sefer naturel sıklus denıyoruz inşallah kabız olmam çarşamba trasfer var ne önerirsiniz sizler naptınız bu durumu yaşayan varmı
Kasım ya da aralıkta Memorial da yaptırmıştık, 170 ya da 190 tlydi galiba. 3 gün sonra çıkıyo sonuçlar.Arkadaşlar merhaba,eşimden sperm testi istediler hem hem sayı hem de hareketliliğe bakılacak,memorial da yaptıran varsa yakınlarda ücreti nedir ne ödediler acaba; bir de ne kadar sürede çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?