Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

. Kızlar embriyo kalitesi illaki 5aa mı olması gerekiyor tutması için.3 falan tutmuyor mu
Merhabalar ben de hiç 5aa filan olmadı transfer yapıldı. Transfer yapmaya uygun gördükleri her embriyonun tutma ihtimali varmış onun için ıllaki 5 olmasi gerekmiyormus. Zaten tutma ihtimali olmadığı durumlarda transferi iptal ediyorlarmis (kaliteden dolayi )

canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz maşallah kaçınca haftadasın sen

Şuan hamile misin canım.

Arkadaşlar ben ilk tedavimde gaz ve kabız promlemi oladar yaşadımki normaldede bnde kabızlık var kullandımız ilaçlardan kabız olmuştum ama bu sefer naturel sıklus denıyoruz inşallah kabız olmam çarşamba trasfer var ne önerirsiniz sizler naptınız bu durumu yaşayan varmı

Tam konunun üzerine bende birsey sorayim bu dondurma ucretini ne zaman talep ediyorlar bizden ? Transfer günümü?

Embriyo başına mı ücret talep ediliyor bilen var mı arkadaşlar

Kızlar bu embriyolar iyiden kötüye 5aa kar fln nasıl sınıflandırılıyor? Ne anlama geliyor?

Kızlar yumurta toplamadan sonra kaç yumurta toplandığı, kaçının döllendiği bilgisi aynı gün veriliyor mu? Sonrasında max. 5. Güne kadar mı embriyolar büyütülüyor? Kaliteleri ve sayıları hakkında hangi günler bilgi veriliyor?

Teşekkür ederim canım.yumurtanın toplandığı gün kaç yumurta olduğunu söylüyorlar.ertesi gün kaçı olgun kaçı döllendi bunun bilgisi veriliyor.3.gün döllenenlerin durumunu söylüyorlar.5.gün tekrar arayıp bilgi veriliyor.6.güne kadar gelişim gösterenleri de donduyorlar.bahçecide böyleydi.memorial de de böyledir büyük ihtimal

Sevgi arkadaşımızın dediği gibi canım memorial da da aynı . Bazen sabırsızlanıp labaratuvarı aradığımız zamanlar da oldu tabi :) insallah guzel sonuçlar alırsınız .

Arkadaşlar merhaba,eşimden sperm testi istediler hem hem sayı hem de hareketliliğe bakılacak,memorial da yaptıran varsa yakınlarda ücreti nedir ne ödediler acaba; bir de ne kadar sürede çıkıyor

Arkadaşlar merhaba,eşimden sperm testi istediler hem hem sayı hem de hareketliliğe bakılacak,memorial da yaptıran varsa yakınlarda ücreti nedir ne ödediler acaba; bir de ne kadar sürede çıkıyor

Pek yakın değil ama ağustos öncesi 220 liraya yaptırmıştık. Şimdi zam geldiğini düşünüyorum canım .

Ben de transfer sonrası bu durumu yaşamaktan korktum . Kuru kayısı aldım sabahları 3 adet doğrayıp bir bardak kaynamış suda bekletip iliyinca hepsini içiyordum aç karnına çok işe yaradı bende .

Kasım ya da aralıkta Memorial da yaptırmıştık, 170 ya da 190 tlydi galiba. 3 gün sonra çıkıyo sonuçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…