- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Canım ben 5 tedavimdede Opu san çıkarken anesteziden atılman içim hemşire yüksek sesle çağırıyor yaa o zaman soruyorum hep daha gözümü açamadan hep cevapladılar opudan çıkıp odana çıkınca bir süre sonra dr gerekli bilgileri veriyor ertesi gün kaçı döllendi arayıp söylüyorlar 2. Gün aramıyorlar ama 3-4-5 günleri 12-14 saatleri arası arayıp bilgi veriyorlar ben Memorial de pek 3. Embriyosu duymadım genelde 5. Güne gidiliyor özellikle pgt işlemi olacaksa mecburen gidiliyor 5. GüneKızlar yumurta toplamadan sonra kaç yumurta toplandığı, kaçının döllendiği bilgisi aynı gün veriliyor mu? Sonrasında max. 5. Güne kadar mı embriyolar büyütülüyor? Kaliteleri ve sayıları hakkında hangi günler bilgi veriliyor?
Hayirlisi olsun.Arkadaşlar bugün Semra hanım ve Emre beyle görüştük martın Ortası gibi regl ile başlıyoruz inşalllah biz de, benden rahim filmi istediler çıkışta dedikleri merkezde çektirdim ama şimdi hafif kanama gibi lekelenme gibi şeyler oldu filmden sonra;normal midir bu..
Maşallah canım rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallahben 12 hafta 5 günlüğüm ama doktorun gördüğü 13+3 neden öyle oldu bilmiyorum.
Merhaba bende arisutu decavit omega ve q10 100 mg iciyorum ama bal polen çörek otunuda yapmaya çalışayım vallah ne duysam yapmaya calisiyorum esimde arisutu omega prosexed içiyor hayirlisi inşallahÖncelikle arısütünü kullanmanı öneririm vakit varsa birkaç ay kullanım daha iyi buradaki arkadaşın önerisiyle “eğriçayır” diye bir siteden tüp şeklinde olanlardan kullandım bir tanıdıktan hakiki bal polen birde ben içine çörekotu(çekilmiş) karışım kullandım omepa q10 ( takviye) birde adet olunca 2. Günü incir kürü başladım buradaki biyeşilbikahve arkadaş kullanmıştı ve yararını görmüştü birde şekerden olabildiğince uzak durman gerekiyor canım yaptıklarım bu inşaallah kaliteli dolu dolu yumurtaların olsun
Teşekkür ederim canim zaten oyle olmasi iyi olur zira bizim 4 tane var simdi alirlarsa farkli transfer gunu alirlarsa farkli olacakEwtt trasfer günü dediler bizede kalan embiriyo sayısına göre fiyat veriyorlarmış en düşğk 2100
Biz ocak ayinin son haftasinda yaptirdik en yakin bizimmis ama komik yani esim ne kadar odedigini unutmuş ben 200li bir rakam hatirliyorum ertesi gun cikiyor sonuçlarıArkadaşlar merhaba,eşimden sperm testi istediler hem hem sayı hem de hareketliliğe bakılacak,memorial da yaptıran varsa yakınlarda ücreti nedir ne ödediler acaba; bir de ne kadar sürede çıkıyor
Merhaba 145 tl diye hatırlıyorumBiz ocak ayinin son haftasinda yaptirdik en yakin bizimmis ama komik yani esim ne kadar odedigini unutmuş ben 200li bir rakam hatirliyorum ertesi gun cikiyor sonuçları
Olabilir canım ben yoktum yaninda odeme yaparkenMerhaba 145 tl diye hatırlıyorum
Çok teşekkür ederim:)Biz ocak ayinin son haftasinda yaptirdik en yakin bizimmis ama komik yani esim ne kadar odedigini unutmuş ben 200li bir rakam hatirliyorum ertesi gun cikiyor sonuçları
Kızlar bu embriyolar iyiden kötüye 5aa kar fln nasıl sınıflandırılıyor? Ne anlama geliyor?
Kaçıncı günün canım.sanırım senin daha erkendiKızlar test yaptım negatif
6.gün bugün ilk transferde 5.günde çıkmıştıKaçıncı günün canım.sanırım senin daha erkendi
Testlerin markasi aynimi? Bazi markalar cok kotu çıkıyor inşallah test yanlıştır ben senden güzel haber bekliyordum. Kan tahlili vermeni tavsiye ederim canimKızlar test yaptım negatif
1 tane yaptım cnmTestlerin markasi aynimi? Bazi markalar cok kotu çıkıyor inşallah test yanlıştır ben senden güzel haber bekliyordum. Kan tahlili vermeni tavsiye ederim canim
6.gün bugün ilk transferde 5.günde çıkmıştı
6.gün bugün ilk transferde 5.günde çıkmıştı
Kaçıncı gün embriyosu canım1 tane yaptım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?