Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben 5 tedavimdede Opu san çıkarken anesteziden atılman içim hemşire yüksek sesle çağırıyor yaa o zaman soruyorum hep daha gözümü açamadan hep cevapladılar opudan çıkıp odana çıkınca bir süre sonra dr gerekli bilgileri veriyor ertesi gün kaçı döllendi arayıp söylüyorlar 2. Gün aramıyorlar ama 3-4-5 günleri 12-14 saatleri arası arayıp bilgi veriyorlar ben Memorial de pek 3. Embriyosu duymadım genelde 5. Güne gidiliyor özellikle pgt işlemi olacaksa mecburen gidiliyor 5. Güne

Hayirlisi olsun.

Merhaba bende arisutu decavit omega ve q10 100 mg iciyorum ama bal polen çörek otunuda yapmaya çalışayım vallah ne duysam yapmaya calisiyorum esimde arisutu omega prosexed içiyor hayirlisi inşallah

Arkadaşlar merhaba,eşimden sperm testi istediler hem hem sayı hem de hareketliliğe bakılacak,memorial da yaptıran varsa yakınlarda ücreti nedir ne ödediler acaba; bir de ne kadar sürede çıkıyor
Biz ocak ayinin son haftasinda yaptirdik en yakin bizimmis ama komik yani esim ne kadar odedigini unutmuş ben 200li bir rakam hatirliyorum ertesi gun cikiyor sonuçları

ARkadaşlar memorial da en çok hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…