- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Kan vermeye gidiyorumbenim 6. gün çıkmamıştı. 7.gün kan testinde çıktı. 5.gün embriyosuydu.
çıkmaması normal bence, moralini bozma. yarın kan ver isterse
n.
Allah im en hayırlısını göstersin inşallah zamani gelmiştir ve pozitif sonuc alirsinKan vermeye gidiyorum
İnşallah arkadaşımAllah im en hayırlısını göstersin inşallah zamani gelmiştir ve pozitif sonuc alirsin
Gözünaydın canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkızlar bende dün bebeğimin kalp atışını duydum. Ben en çok bu sayfadan birseyler öğrendim ve sayenizde şişli memorile karar verdim ve şu an hamileyim kucağıma almak nasip olur mu bilemeyeceğim ama buraya kadar gelmek bile benim için hayaldi... Sizler için çok dua ediyorum ve biliyorum kı bu yolda vazgeçmeyen Allah'ın izniyle mutlaka mutlu sona ulaşıyor... Rabbim inş anne olmak isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırır
ya tabi ki mutlu sona da sağ salim ulaşacaksınız. moralini yüksek tut 2 canlısın sen artık :) her zaman iyi ve güzel düşün. moralini bozacak herşeyden hiç değilse 9 aylığına uzak kalmaya çalış. duaların için teşekkürler. inşallah sesin duyulur.kızlar bende dün bebeğimin kalp atışını duydum. Ben en çok bu sayfadan birseyler öğrendim ve sayenizde şişli memorile karar verdim ve şu an hamileyim kucağıma almak nasip olur mu bilemeyeceğim ama buraya kadar gelmek bile benim için hayaldi... Sizler için çok dua ediyorum ve biliyorum kı bu yolda vazgeçmeyen Allah'ın izniyle mutlaka mutlu sona ulaşıyor... Rabbim inş anne olmak isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırır
Arkadaşlar merhaba,eşimden sperm testi istediler hem hem sayı hem de hareketliliğe bakılacak,memorial da yaptıran varsa yakınlarda ücreti nedir ne ödediler acaba; bir de ne kadar sürede çıkıyor
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sizde problem neydi kaçıncı denemenizkızlar bende dün bebeğimin kalp atışını duydum. Ben en çok bu sayfadan birseyler öğrendim ve sayenizde şişli memorile karar verdim ve şu an hamileyim kucağıma almak nasip olur mu bilemeyeceğim ama buraya kadar gelmek bile benim için hayaldi... Sizler için çok dua ediyorum ve biliyorum kı bu yolda vazgeçmeyen Allah'ın izniyle mutlaka mutlu sona ulaşıyor... Rabbim inş anne olmak isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırır
Canım ya insan ne diyeceğini bilmiyor benim de ilk denemem negatifti çok üzülmüştüm ama hayat devam ediyor yine denersin canım. İnsan şoku atlattıktan sonra alışıyor. Kaçıncı denemenizdi.probleminiz neydiBenden bu kadar kızlar hakkınızı helal edin çok destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun gebe olanlaransağ salim kucağına almayı gebe kalmaya çalışanlara en kısa zamanda Rabbim nasip etsin
7 aylık kızım vefat etti pgt yapıldı ama olmuyor ilk deneme düşük ikinci deneme negatif olmuyor 1.5 yıldır bir gün bile mutlu bi şekilde huzurla uyuyamadım Allahım yükümü azaltsınCanım ya insan ne diyeceğini bilmiyor benim de ilk denemem negatifti çok üzülmüştüm ama hayat devam ediyor yine denersin canım. İnsan şoku atlattıktan sonra alışıyor. Kaçıncı denemenizdi.probleminiz neydi
Ben de 3 yıldır hiç mutlu değilim.yaklaşık 5 yıl olacak evleneli normal yoldan olmuyor.doktorlar bende problem olmadığını söylemişlerdi eşimde de çok problem YOk tüp yapıp hemen olur diyorduk olmadı ilk denemede.inşallah bi sonraki denemede olur canım pes etme.sizde problem neydi?7 aylık kızım vefat etti pgt yapıldı ama olmuyor ilk deneme düşük ikinci deneme negatif olmuyor 1.5 yıldır bir gün bile mutlu bi şekilde huzurla uyuyamadım Allahım yükümü azaltsın
Pko varBen de 3 yıldır hiç mutlu değilim.yaklaşık 5 yıl olacak evleneli normal yoldan olmuyor.doktorlar bende problem olmadığını söylemişlerdi eşimde de çok problem YOk tüp yapıp hemen olur diyorduk olmadı ilk denemede.inşallah bi sonraki denemede olur canım pes etme.sizde problem neydi?
Canıımmmm inanmıyorum ya çok üzüldüm ne diyeceğimide bilemiyorum şuan Allah sabır versin gücünü arttırsın inşallah yakın zamanda da nasip etsin ne desek teselli değil biliyorum ama elimizden bir şey de gelmiyorKızlar negatif
Canıımmmm inanmıyorum ya çok üzüldüm ne diyeceğimide bilemiyorum şuan Allah sabır versin gücünü arttırsın inşallah yakın zamanda da nasip etsin ne desek teselli değil biliyorum ama elimizden bir şey de gelmiyor
Bi gün inşallah bizim de bebeğimiz olacak canım şuan aynı duyguları paylaşıyoruz çok zor bi durum ama toparlanmamız lazımPko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?