Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

emriyoların 4. günü. hepsi orta seviye gelişiyormuş şuanda. yarın semra hoca ile görüşüp 5.güne kadar bekleyip haber vereceklermiş. benim 3 tanesi dün iyi gidiyordu. onlar bir tık geriye düşmüş. orta seviye gidenler bir tık ileri geçmiş. şimdi hepsi orta oldu yani. ne çok iyi var ne de çok kötü var dediler... yarın sabah işte 5. gün olacak ve haber verecekler transfer mi yoksa genetik teste gönderip dondurulacak mı... bugün geçmez...

Benden bu kadar kızlar hakkınızı helal edin çok destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun gebe olanlaransağ salim kucağına almayı gebe kalmaya çalışanlara en kısa zamanda Rabbim nasip etsin
kıyamam ya
Daha dokuz gün olmAdıki dokuzuncu gün idrarda negatif kanda pozitif okuduk burda. Dokuzuncu gün tekrarmı yapsan.

kıyamam ya
Daha dokuz gün olmAdıki dokuzuncu gün idrarda negatif kanda pozitif okuduk burda. Dokuzuncu gün tekrarmı yapsan.
Dokuzuncu gün mecbur tekrar yapicam ama tutmadı biliyorum en baştan söylemiştim vücut red ediyor bebeği kortizon verin serum takın yok bunlar eski yöntem diyip beni susturdular şimdi ne dicekler acaba ama görüşmeye filan gitmicem embriyolarımı ordan alicam %70 şans var diyerek umutlandırmanın anlamı yok ki bişeyler de sorun var ama bilemiyorum

Embriyo kalitesini söylemişler miydi canım neydi?

7 aylık kızım vefat etti pgt yapıldı ama olmuyor ilk deneme düşük ikinci deneme negatif olmuyor 1.5 yıldır bir gün bile mutlu bi şekilde huzurla uyuyamadım Allahım yükümü azaltsın
Rabbim yardım etsin çok üzüldüm inşallah tez zamanda mutluluğa kavuşursunuz

2 defa rahim filmi çektirdin bi tedaviden önce birde düşük yapınca ocakta
Anladım canım nasip değildi demekki. Bende birkaç hafta sonra başlayacağım ama tutmazsa ne yapayım tekrar deneriz allah sağlık sıhat versin bizde bebişlerimize kavuşuruz inşallah

cnm çok teşekkür ederim desteğiniz için sözlerin içime biraz su serpti hamilelikten mı nedir biraz sinir ve negatiflik var üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…