- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Canım hayırlısı böyleymiş diyelim rabbim iç ferahlığı versin imtihanın zor olandan Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallahKızlar negatif
kıyamam yaBenden bu kadar kızlar hakkınızı helal edin çok destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun gebe olanlaransağ salim kucağına almayı gebe kalmaya çalışanlara en kısa zamanda Rabbim nasip etsin
Dokuzuncu gün mecbur tekrar yapicam ama tutmadı biliyorum en baştan söylemiştim vücut red ediyor bebeği kortizon verin serum takın yok bunlar eski yöntem diyip beni susturdular şimdi ne dicekler acaba ama görüşmeye filan gitmicem embriyolarımı ordan alicam %70 şans var diyerek umutlandırmanın anlamı yok ki bişeyler de sorun var ama bilemiyorumkıyamam ya
Daha dokuz gün olmAdıki dokuzuncu gün idrarda negatif kanda pozitif okuduk burda. Dokuzuncu gün tekrarmı yapsan.
Embriyo kalitesini söylemişler miydi canım neydi?Dokuzuncu gün mecbur tekrar yapicam ama tutmadı biliyorum en baştan söylemiştim vücut red ediyor bebeği kortizon verin serum takın yok bunlar eski yöntem diyip beni susturdular şimdi ne dicekler acaba ama görüşmeye filan gitmicem embriyolarımı ordan alicam %70 şans var diyerek umutlandırmanın anlamı yok ki bişeyler de sorun var ama bilemiyorum
6AA pgt lı natural siklusEmbriyo kalitesini söylemişler miydi canım neydi?
Rabbim yardım etsin çok üzüldüm inşallah tez zamanda mutluluğa kavuşursunuz7 aylık kızım vefat etti pgt yapıldı ama olmuyor ilk deneme düşük ikinci deneme negatif olmuyor 1.5 yıldır bir gün bile mutlu bi şekilde huzurla uyuyamadım Allahım yükümü azaltsın
Ewt serum tedavisi bende istemiştim baga faydasını görende var6AA pgt lı natural siklus
Çok iyi bi embriyoymuş canım ya nasip işte. Acaba rahimle ilgili mi problem var ki6AA pgt lı natural siklus
Gerçektem çok şaşkın ve üzgünüm inan attık gitmek istemiyorum oraya paraya değil manevi olarak dayanacak gibi değilim belki faydası olucaktı serumun nerden biliyorlarEwt serum tedavisi bende istemiştim baga faydasını görende var
Canım çok üzüldüm, 5. Gündü değil mi? Sizde sorun neydi acaba? Kalitesi de iyiymiş. Kan değeri ne çıktı? Belki artış olabilir mi.6AA pgt lı natural siklus
2 defa rahim filmi çektirdin bi tedaviden önce birde düşük yapınca ocaktaÇok iyi bi embriyoymuş canım ya nasip işte. Acaba rahimle ilgili mi problem var ki
Hiç bi sorun yok pko dışında 1.5 çıktoCanım çok üzüldüm, 5. Gündü değil mi? Sizde sorun neydi acaba? Kalitesi de iyiymiş. Kan değeri ne çıktı? Belki artış olabilir mi.
Anladım canım nasip değildi demekki. Bende birkaç hafta sonra başlayacağım ama tutmazsa ne yapayım tekrar deneriz allah sağlık sıhat versin bizde bebişlerimize kavuşuruz inşallah2 defa rahim filmi çektirdin bi tedaviden önce birde düşük yapınca ocakta
canım çok üzgünüm ne denir bilemiyorum ki. ama gerçekten çok çok üzgünüm... inşallah rabbim kalbine ferahlık versinKızlar negatif
Görüşmeye kesinlikle gitmelisin canım dediklerinden tatmin olmazsan tabiki içindekileride söyle neden hiç konuşulmadan ayrılacaksın ki oradanHiç bi sorun yok pko dışında 1.5 çıkto
tesekkur ederım cnm amin inş :)Gözünaydın canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
cnm çok teşekkür ederim desteğiniz için sözlerin içime biraz su serpti hamilelikten mı nedir biraz sinir ve negatiflik var üzerimdeya tabi ki mutlu sona da sağ salim ulaşacaksınız. moralini yüksek tut 2 canlısın sen artık :) her zaman iyi ve güzel düşün. moralini bozacak herşeyden hiç değilse 9 aylığına uzak kalmaya çalış. duaların için teşekkürler. inşallah sesin duyulur.
canım çok üzgünüm Rabbim nasip edecek inş kaç tane dondurulmuş embriyon varKızlar negatif
Anladım canım nasip değildi demekki. Bende birkaç hafta sonra başlayacağım ama tutmazsa ne yapayım tekrar deneriz allah sağlık sıhat versin bizde bebişlerimize kavuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?