Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba burda eskilerden biri vardi oda burdan embiyolari taşıdı ve ikizleri oldu seni etkilemek istemem ama dr ali osman koyuncuydu galiba bir arastir istersen. Hayilisi boyleymis demekten baska elimizden birsey gelmiyor bende 6. Tedavi icin bekliyorum...

Hayırlı uğurlu olsun canım. Sizde problem neydi kaçıncı denemeniz
benım ikinci denemem cnm , ilk denemem de memorildeydi malesef tutmadı... Biz yaklaşık 3 senedir sebebsiz infertilite yaşıyorduk gittiğimiz doktorlar sizde hiçbir sorun yok diyordu... Memeorle gittiğimizde semra hoca bende hafif pko olduğunu söyledi, birde eşimde morfoloji %1 çıktı ama normal yollarla gebe kalma ihtimalinin azda olsa olduğunu söyledi.. Neyse bizde tüp bebeğe karar verdik ilk deneme eylülde oldu tutmadı, ikincisi tuttu şükürler olsun Rabbime ...

6yıda orda mi denediniz etkilencek bişry yok ki kuzu herşey ortada zaten

Dondurulmuş kaldı mı canım.tutan embriyonun kalitesi neydi

6yıda orda mi denediniz etkilencek bişry yok ki kuzu herşey ortada zaten
1 tane acibadem bulent tiras aslinada 5 tane memorial ama onlar dondurulmusu kabul etmiyorlar 4 diyorlar. Memorialde 2 tane kimyasal 1 tane negatif. 2 tanede pgt sonucu iyi gelnedi transfer edilmedi. Bizde ki sorun siddetli erkek infertitesi o yuzden memorialde kaldik senin tavsiye edebilecegin baska bir yer varmi

Benim hiç tavsiye edebileceğim bi yer yok çünkü ben 2 defa denedim ikisi de burda oldu inan sudan çıkmış balık gibiyim

Memoriale kesinlikle ayak basmam ne önersem boş bunlar dediler kendilerini de gördük güvenmiyorum artık en basit hastayım ya
Canım bende basit kesin ilk denemede tutar diyorduk tutmadı bahçecide.ama bahçeci iyi bi merkezdi orayı önerebilirim ama ben bu sefer memorial düşünüyorum erkek faktöründe iyi bi merkezmiş diye duydum

Canım bende basit kesin ilk denemede tutar diyorduk tutmadı bahçecide.ama bahçeci iyi bi merkezdi orayı önerebilirim ama ben bu sefer memorial düşünüyorum erkek faktöründe iyi bi merkezmiş diye duydum
Laboratuvar çok iyi asla bişey diyemem ama yöntem hep aynı hiç yenilikçi değiller ne sorsan onlar eski yöntemler onlar kanıtlanmamış onlar diğer merkezlerin reklam amaçlı işleri diyolar sizi de gördük ya embriyo sağlıklı kaliteli rahim sıkıntısız ee neden tutmuyor cevap yok

Benim hiç tavsiye edebileceğim bi yer yok çünkü ben 2 defa denedim ikisi de burda oldu inan sudan çıkmış balık gibiyim
Senin duygularini çok iyi anliyorum ben her negatif denememde aynisini yasadim beynimin sanki butun devreleri yanmis hayat durmus gibi oluyor ama inan zaman herseyin ilaci. Hem ayrıca ne guzel 2 tane daha seni bekliyen embriyon var .. insallah senin icin hayirlisi neresi ise orda olsun bulent tirasta iyi bir dr ama cok yoğun birde ben tedavi olmadim ama bahcecide selen hanimda bana pozitif geldi. Senin embriyolarin çok kiymetli neresi olursa olsun ister burasi ister baska bir merkez bunu dusunerek hareket et. Ama once kendine biraz zaman ver.....

6 ay kendime zaman verdim bi transferi daha kaldıracak durumda değilim dediğin gibi beynim yanmış gibi şu an ama doktorumu değiştirmem lazım bi makale de okumuştum 2 defa şans verin bi merkeze daha sonra başka doktorların görüşünü de alın yazıyordu 3. Şansı vermeyi hiç düşünmüyorum embriyolarım boşa gidiyor çünkü

P Pamukprensali canım cok uzugunun cok inanmistum pozitif olacağına. Nasio değilmiş. Evet suan negatif aldın ve bir yerlerde bir hata olmali diyorsun embriyo kaliten çok iyiymiş rahim filmin temiz belki onlarik bir hatasi var belkide yok en önemli nokta vakti degilmis hayırlısı bu belkide.
Insan kafasinda soru isareti olmadan tamamlansin herşey diyor bu yuzden de kafana yatmıyorsa dusunceleri baska bir merkezde denemen iyi olabilir.
Benim diyecek ve benim su sayfada okudugumda bu yana kafama takilan birsey var. Senin bir düşüğün var bir kaybin var ve sana dogal siklus onermeleri bana cok ilginc geldi. Zira sen su an dogal hamile olsan herhangi bir kadin dogumcuya gitsen sana dusugun oldugi icin tedbir amacli bile progesteron verir. Ben dogal siklusa biraz karısıyım sonucta biz dogal gebe kalayaman insanlariz o embriyolar cok kıymetli dogal oluo riske atmak benim icin mantıklı degil progesteronu hep dusuk cikan biri olarak ben kabul etmezdim.
Vakti zamani gelince minik yavrun elbet senin kucağına gelecek ama bunun icin daha ne kadar savas vermen gerkiyor burayi bilmiyoruz. Rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin bu yolda hep kolaylastirsin işlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…