Merhaba burda eskilerden biri vardi oda burdan embiyolari taşıdı ve ikizleri oldu seni etkilemek istemem ama dr ali osman koyuncuydu galiba bir arastir istersen. Hayilisi boyleymis demekten baska elimizden birsey gelmiyor bende 6. Tedavi icin bekliyorum...Dokuzuncu gün mecbur tekrar yapicam ama tutmadı biliyorum en baştan söylemiştim vücut red ediyor bebeği kortizon verin serum takın yok bunlar eski yöntem diyip beni susturdular şimdi ne dicekler acaba ama görüşmeye filan gitmicem embriyolarımı ordan alicam %70 şans var diyerek umutlandırmanın anlamı yok ki bişeyler de sorun var ama bilemiyorum
benım ikinci denemem cnm , ilk denemem de memorildeydi malesef tutmadı... Biz yaklaşık 3 senedir sebebsiz infertilite yaşıyorduk gittiğimiz doktorlar sizde hiçbir sorun yok diyordu... Memeorle gittiğimizde semra hoca bende hafif pko olduğunu söyledi, birde eşimde morfoloji %1 çıktı ama normal yollarla gebe kalma ihtimalinin azda olsa olduğunu söyledi.. Neyse bizde tüp bebeğe karar verdik ilk deneme eylülde oldu tutmadı, ikincisi tuttu şükürler olsun Rabbime ...Hayırlı uğurlu olsun canım. Sizde problem neydi kaçıncı denemeniz
Tatmin etmiyorlar ki düşük yapınca da düşmemesi lazımdı deniceksin tutana kadar dedilerGörüşmeye kesinlikle gitmelisin canım dediklerinden tatmin olmazsan tabiki içindekileride söyle neden hiç konuşulmadan ayrılacaksın ki oradan
2 pgtli kaldı ama orda denemeyeceğimcanım çok üzgünüm Rabbim nasip edecek inş kaç tane dondurulmuş embriyon var
6yıda orda mi denediniz etkilencek bişry yok ki kuzu herşey ortada zatenMerhaba burda eskilerden biri vardi oda burdan embiyolari taşıdı ve ikizleri oldu seni etkilemek istemem ama dr ali osman koyuncuydu galiba bir arastir istersen. Hayilisi boyleymis demekten baska elimizden birsey gelmiyor bende 6. Tedavi icin bekliyorum...
anladım cnm hakkında hayırlısı2 pgtli kaldı ama orda denemeyeceğim
Dondurulmuş kaldı mı canım.tutan embriyonun kalitesi neydibenım ikinci denemem cnm , ilk denemem de memorildeydi malesef tutmadı... Biz yaklaşık 3 senedir sebebsiz infertilite yaşıyorduk gittiğimiz doktorlar sizde hiçbir sorun yok diyordu... Memeorle gittiğimizde semra hoca bende hafif pko olduğunu söyledi, birde eşimde morfoloji %1 çıktı ama normal yollarla gebe kalma ihtimalinin azda olsa olduğunu söyledi.. Neyse bizde tüp bebeğe karar verdik ilk deneme eylülde oldu tutmadı, ikincisi tuttu şükürler olsun Rabbime ...
1 tane acibadem bulent tiras aslinada 5 tane memorial ama onlar dondurulmusu kabul etmiyorlar 4 diyorlar. Memorialde 2 tane kimyasal 1 tane negatif. 2 tanede pgt sonucu iyi gelnedi transfer edilmedi. Bizde ki sorun siddetli erkek infertitesi o yuzden memorialde kaldik senin tavsiye edebilecegin baska bir yer varmi6yıda orda mi denediniz etkilencek bişry yok ki kuzu herşey ortada zaten
Masallah senin pgt den saglikli gelen embriyolarin var tekrar bir arastir bakalim ...2 pgtli kaldı ama orda denemeyeceğim
O da doğru inşallah hakkında hayırlı olan yeri bulur ve orada devam edersin .. Rabbim yüzünü güldürsün canım benimTatmin etmiyorlar ki düşük yapınca da düşmemesi lazımdı deniceksin tutana kadar dediler
Amin cnmanladım cnm hakkında hayırlısı
Benim hiç tavsiye edebileceğim bi yer yok çünkü ben 2 defa denedim ikisi de burda oldu inan sudan çıkmış balık gibiyim1 tane acibadem bulent tiras aslinada 5 tane memorial ama onlar dondurulmusu kabul etmiyorlar 4 diyorlar. Memorialde 2 tane kimyasal 1 tane negatif. 2 tanede pgt sonucu iyi gelnedi transfer edilmedi. Bizde ki sorun siddetli erkek infertitesi o yuzden memorialde kaldik senin tavsiye edebilecegin baska bir yer varmi
Memoriale kesinlikle ayak basmam ne önersem boş bunlar dediler kendilerini de gördük güvenmiyorum artık en basit hastayım yaMasallah senin pgt den saglikli gelen embriyolarin var tekrar bir arastir bakalim ...
Amin amin inşAllah cnmO da doğru inşallah hakkında hayırlı olan yeri bulur ve orada devam edersin .. Rabbim yüzünü güldürsün canım benim
Canım bende basit kesin ilk denemede tutar diyorduk tutmadı bahçecide.ama bahçeci iyi bi merkezdi orayı önerebilirim ama ben bu sefer memorial düşünüyorum erkek faktöründe iyi bi merkezmiş diye duydumMemoriale kesinlikle ayak basmam ne önersem boş bunlar dediler kendilerini de gördük güvenmiyorum artık en basit hastayım ya
Laboratuvar çok iyi asla bişey diyemem ama yöntem hep aynı hiç yenilikçi değiller ne sorsan onlar eski yöntemler onlar kanıtlanmamış onlar diğer merkezlerin reklam amaçlı işleri diyolar sizi de gördük ya embriyo sağlıklı kaliteli rahim sıkıntısız ee neden tutmuyor cevap yokCanım bende basit kesin ilk denemede tutar diyorduk tutmadı bahçecide.ama bahçeci iyi bi merkezdi orayı önerebilirim ama ben bu sefer memorial düşünüyorum erkek faktöründe iyi bi merkezmiş diye duydum
Senin duygularini çok iyi anliyorum ben her negatif denememde aynisini yasadim beynimin sanki butun devreleri yanmis hayat durmus gibi oluyor ama inan zaman herseyin ilaci. Hem ayrıca ne guzel 2 tane daha seni bekliyen embriyon var .. insallah senin icin hayirlisi neresi ise orda olsun bulent tirasta iyi bir dr ama cok yoğun birde ben tedavi olmadim ama bahcecide selen hanimda bana pozitif geldi. Senin embriyolarin çok kiymetli neresi olursa olsun ister burasi ister baska bir merkez bunu dusunerek hareket et. Ama once kendine biraz zaman ver.....Benim hiç tavsiye edebileceğim bi yer yok çünkü ben 2 defa denedim ikisi de burda oldu inan sudan çıkmış balık gibiyim
6 ay kendime zaman verdim bi transferi daha kaldıracak durumda değilim dediğin gibi beynim yanmış gibi şu an ama doktorumu değiştirmem lazım bi makale de okumuştum 2 defa şans verin bi merkeze daha sonra başka doktorların görüşünü de alın yazıyordu 3. Şansı vermeyi hiç düşünmüyorum embriyolarım boşa gidiyor çünküSenin duygularini çok iyi anliyorum ben her negatif denememde aynisini yasadim beynimin sanki butun devreleri yanmis hayat durmus gibi oluyor ama inan zaman herseyin ilaci. Hem ayrıca ne guzel 2 tane daha seni bekliyen embriyon var .. insallah senin icin hayirlisi neresi ise orda olsun bulent tirasta iyi bir dr ama cok yoğun birde ben tedavi olmadim ama bahcecide selen hanimda bana pozitif geldi. Senin embriyolarin çok kiymetli neresi olursa olsun ister burasi ister baska bir merkez bunu dusunerek hareket et. Ama once kendine biraz zaman ver.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?