Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet selen hanım çok tatlı bi doktor bende ilk tedavim ondaydı.negatif oldu ama yine tavsiye ederim

En baştan beri diyorum ben pkoluyum bana doğal siklus hocam olur mu diye olur dedilet durdular tamam kendi kendime gebe kaldım ama biri düştü biri erken doğum oldu diğer gebelikte de herkese aynı reçete veriliyor dedim belki bama crinone jel yeterli gelmiyoe hiç bakmadınız progestorene değerime dedim o zaman doğal siklus denicez dediler yine progestorene bakılmadı gerçekten onlar için herşey normal benim bu kaçıncı yıkılışım ne umutlar ile gittim her defasında kızımın acısını gömdüm hocam size güveniyorum siz nasıl isterseniz öyle olsun dedim en son ama inan olmuyor ne desem bişey buldular sözde natural sikkusta düşük riski az dediler hiç tutunmadı

Cnm doğal siklus bence en iyi yöntem, ilaç kullanan birçok kadında kanama oluyor ve bu durum ister istemez kişiyi strese sokuyor... Durumu uygun olan kadınlara naturel siklus uygulanması taraftarayım

arkadaşlar bir şey merak ediyorum diğer sayfalardan okuduğum kadarıyla transfer sürecinde mutlaka progesteron ve e2 değerine bakılıyormuş memorialed hiç bakılmıyor mu ?

kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap allah seniin nasibine doğru yok versin nerdeyse handi doktordan gwlecekse şifası oraya göndersin. kalbini yolunu açık etsin. ben genede 9. gün sonucunu bekleyeceğim

kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap allah seniin nasibine doğru yok versin nerdeyse handi doktordan gwlecekse şifası oraya göndersin. kalbini yolunu açık etsin. ben genede 9. gün sonucunu bekleyeceğim
En ufak bir umudum bile yok inan bu embriyodan

Cnm doğal siklus bence en iyi yöntem, ilaç kullanan birçok kadında kanama oluyor ve bu durum ister istemez kişiyi strese sokuyor... Durumu uygun olan kadınlara naturel siklus uygulanması taraftarayım
Eger progesteron degeri bakiliyorsa olabilir belki ama burada bakilani duymadim ve benim ilk gebeligimde hem igne hem fitil kullanmama ragmen progesteronum 8-9 cikti hep surekli düşük tehditin var dendi. Simdi bana buni tavsiye etseler kesinlikle kabul etmem evet rahim kalinlasmasi icin ostrojen yerine dogal bekleyisi cok güzel ama progesteron icin ayni seyi soylememem. Böyle gebe kalanlar ve saglikli devam edenler cok sansli ilac kullanmiyorlar ama ben bu riski göze alamam canım ve bu yonetimi uygulayacaklari hastalara mutlaka progesteron bakmalari gerekmekte

arkadaşlar tekrar sorayım herkesin embriyosu iyi kalite miydi? benim 4. günüm hepsi orta oldu. iyi gidenler de geriledi. geri olanlar biraz ilerlemiş. ama hepsi ortaymış şimdi. bu günden yarına bir atak olma ihtimali var mıdır? yarın transfere çağırmaları lazım beni. ilk denemem. emin olamıyorum. ne dersiniz?

canım benım ilk denemem ilaçlıydı negatif
bu deneme naturel oldu poziitif, son zamanlarda bu yöntemi kullanıpta pozitif alan çok arkadaş gördük
tabi ilaçlı olupta pozitif alan arkadaşlar da var ama birçoğu kanamalı oluyor, ve düşük riski fazla olduğunu düşünüyorum ilaçlı yöntemin... progesterona bakılmaması eksiklık olabılır bu konuda taklıyorum size.... Ama en iyisi naturel siklus

Doğal siklus harici ilaçlı da bile progestoren bakılmaması çok büyük eksik zaten bende düşüğümü buna bağlıyorum herkese aynı doz progesterone veriliyor ama herkesin bünyesi aynı değil

En ufak bir umudum bile yok inan bu embriyodan
umudunu asla yitirme. kendi adıma şayet benim tutmasaydı ikinci için başka merkez arayışındaydım.Bazen birinin görmediğini diğeri görüyor. burda geçen biriyle tanıştım 42 yaşında aret kamar da ikinci denemde ikizlere hamile şu an ne pgt ne başka bir şey. sadece merkez çok kalabalık bekleme süredi fazla dedi onun dışında doktordan çok memnun olduğunu söyledi. bir araştır istersen istanbul tüp bebek merkezini. Zahide Yetiş te bülent traş ta yapmış. istanbul bu konuda çok fazla seçenek sunuyor. rabbim tez zamanda beneğine kavuştursun kucağına vereceği günleri tez getirsin

İlk deneme ilaçlı pozitif ikinci deneme natural negatif

benim embriyom 3ab kalitede pgtde başarı gösteren bir embriyoydu. Hala çok başarılı içimde gelişiyor inşallah 6 ay sonra allah nasip ederse kucağıma alacağım.

bianca sen ne yaptın_ ikiz gebelik için başka bir merkez sorayım diyordun sanki. başladın mı tedaviye?
Evet doğru hatırladın :))
Bahceci de başladık hayırlısıyla. Embriyolar iyi olursa koyarız 2 tane dediler. Şuan iğne aşamasındayım, 9.gün. Sanırım yakında toplanır. Ama transferi 1 ay sonra yapcaklar galiba

Ben artık direk doktorla muhatap olacağım bi yer istiyorum semra hoca için gittim 6 ayda 2 defa gördüm biri ilk görüşme 2.si düşük sonrasıysı kaç defa hemşireler tarafından mağdur edildim yanlış ilaç mi önermediler kanamam vardı evde otur jele devam mı demediler yine de doktor için bi kere daha denemek istedim güven verdiler düşük yapınca 2.defa aynı şeyi yaşamaman için elimizden geleni yapıcaz dedilet ama yok 3.defa denemeyi hak etmiyorlar bence o kadar sorun yaşadım hepten güvenim sarsıldı aret kamari bende çok duydum bir de yücel karamani duydum

Bahçecide hangi doktordasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…