Remzi bey de. Çok tatlı güleryüzlü biri. Memorialda da Emre beyle görüşmüştük, onu da çok sevmiştim, kısmet bu tarafaymışBahçecide hangi doktordasiniz
ne çabuk geçmiş 9 gün. sanki daha ilk mesajı dün yazdım buraya :/ ama bugün geçmiyor. 2009-2010 yıllarından mesajları okuyorum o zaman 2. günde transfer yapılıyormuş ve orta kalite embriyoları bile transfer ediyorlarmış. ne tuhaf. tutan var tutmayan var. işim şansa kaldı herhalde.Evet doğru hatırladın :))
Bahceci de başladık hayırlısıyla. Embriyolar iyi olursa koyarız 2 tane dediler. Şuan iğne aşamasındayım, 9.gün. Sanırım yakında toplanır. Ama transferi 1 ay sonra yapcaklar galiba
Bi arkadaşımda onun hastası çok memnun hayırlı olur inşRemzi bey de. Çok tatlı güleryüzlü biri. Memorialda da Emre beyle görüşmüştük, onu da çok sevmiştim, kısmet bu tarafaymış
süper. tebrik ederim. ben işte a'sını b'sini soramadım. senin bu 3ab en başından beri mi orta kaliteydi? yoksa iyi gidenler vardı da bişey mi oldu onlara? ben bu kalite olayından bişey anlamadım doğrusu. hücresi çok olunca mı iyi oluyor yoksa fragmantasyon mu nedir onun iyi olması mı lazımmış?benim embriyom 3ab kalitede pgtde başarı gösteren bir embriyoydu. Hala çok başarılı içimde gelişiyor inşallah 6 ay sonra allah nasip ederse kucağıma alacağım.
Canım benim çok üzüldüm gerçekten maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç. İçine sinen yerde devam etmen en mantıklısı. Bizde de tek sıkıntı pcos. Bana doğal siklusu hiç önermediler burda forumda sizlerden böyle bir uygulama olduğunu duydum. Hiç gebeliğim oluşmadı belki o yüzdendir. Ciddi bir sıkıntı olmadığından beni de çok ciddiye almyorlar gibi geliyor başından beri ama sonuç iyi pozitif olmadıktan sonra her hastanın durumu da aynı aslına bakarsan.En baştan beri diyorum ben pkoluyum bana doğal siklus hocam olur mu diye olur dedilet durdular tamam kendi kendime gebe kaldım ama biri düştü biri erken doğum oldu diğer gebelikte de herkese aynı reçete veriliyor dedim belki bama crinone jel yeterli gelmiyoe hiç bakmadınız progestorene değerime dedim o zaman doğal siklus denicez dediler yine progestorene bakılmadı gerçekten onlar için herşey normal benim bu kaçıncı yıkılışım ne umutlar ile gittim her defasında kızımın acısını gömdüm hocam size güveniyorum siz nasıl isterseniz öyle olsun dedim en son ama inan olmuyor ne desem bişey buldular sözde natural sikkusta düşük riski az dediler hiç tutunmadı
Beni her aradıklarında günüyle uyumlu dediler. 5 embriyom vardı. 5. Gün üçü yavaşladı dendi ikisi için 6. Gün beklendi. Bu 3ab de beşinci günün sonunda karar verilip gönderildi. Hep günüyle uyumlu dediler hiç ikisi yavaşladı ikisi iyi gidiyor diye bir muhabbet olmadı bende.süper. tebrik ederim. ben işte a'sını b'sini soramadım. senin bu 3ab en başından beri mi orta kaliteydi? yoksa iyi gidenler vardı da bişey mi oldu onlara? ben bu kalite olayından bişey anlamadım doğrusu. hücresi çok olunca mı iyi oluyor yoksa fragmantasyon mu nedir onun iyi olması mı lazımmış?
iki soru daha soracağım cevaplarsan çok sevinirim. pgt dediğine göre donduruldu bir de bu orta kaliye embriyon yani değil mi? o arada jel kullanmaya devam sanırım. başka bir ilaç aldın mı yoksa sadece bu kadar mı? bir de transfer için aynı gün çağırıyorlarmış. saat 11'e kadar haber verip 12'de duruma göre transfer yapılacak öyle mi? sen saatini hatırlar mısın acaba?benim embriyom 3ab kalitede pgtde başarı gösteren bir embriyoydu. Hala çok başarılı içimde gelişiyor inşallah 6 ay sonra allah nasip ederse kucağıma alacağım.
İnş sen kavuşursun sağ salim cnmCanım benim çok üzüldüm gerçekten maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç. İçine sinen yerde devam etmen en mantıklısı. Bizde de tek sıkıntı pcos. Bana doğal siklusu hiç önermediler burda forumda sizlerden böyle bir uygulama olduğunu duydum. Hiç gebeliğim oluşmadı belki o yüzdendir. Ciddi bir sıkıntı olmadığından beni de çok ciddiye almyorlar gibi geliyor başından beri ama sonuç iyi pozitif olmadıktan sonra her hastanın durumu da aynı aslına bakarsan.
Evet gercekten zaman çabucak geciyor. İnşallah sonu güzel olur. Aslında bebek işi tamamıyla şans işi:)ne çabuk geçmiş 9 gün. sanki daha ilk mesajı dün yazdım buraya :/ ama bugün geçmiyor. 2009-2010 yıllarından mesajları okuyorum o zaman 2. günde transfer yapılıyormuş ve orta kalite embriyoları bile transfer ediyorlarmış. ne tuhaf. tutan var tutmayan var. işim şansa kaldı herhalde.
İnşallah arkadaşım hepimiz için hayırlı olsunBi arkadaşımda onun hastası çok memnun hayırlı olur inş
Ben dışardan gelen hastayım. Taze transfer olabilir dediler. İlaç kullandırdılar jel prednol rulid di ama üç embriyo pgt için gönderilince ben bekledim. Eylül 17 opu olmuştum. 26 sındaadet oldum. O sıra döndüm evime. Pgt sonucunu bekledim. Kasım 29 adet oldum burda takiplerim yapıldı hastaneye bildirdim. Tekrar estrofem başladım adetle beraber. İkinci muayeneden sonra gene rulid perdnol ve crinone jel başladım 18 aralık için gün verdiler 3 buçukta hastaneye gittim. 6 san sonra aldılar. 7 de odaya çıktım. 7:30 dada hastaneden ayrıldım. Binlerce şükür benim hikayem böyle.iki soru daha soracağım cevaplarsan çok sevinirim. pgt dediğine göre donduruldu bir de bu orta kaliye embriyon yani değil mi? o arada jel kullanmaya devam sanırım. başka bir ilaç aldın mı yoksa sadece bu kadar mı? bir de transfer için aynı gün çağırıyorlarmış. saat 11'e kadar haber verip 12'de duruma göre transfer yapılacak öyle mi? sen saatini hatırlar mısın acaba?
Bu arada tutan düşük kalitede sonradan pgt için gönderilmeye karar verilen embriyoyduiki soru daha soracağım cevaplarsan çok sevinirim. pgt dediğine göre donduruldu bir de bu orta kaliye embriyon yani değil mi? o arada jel kullanmaya devam sanırım. başka bir ilaç aldın mı yoksa sadece bu kadar mı? bir de transfer için aynı gün çağırıyorlarmış. saat 11'e kadar haber verip 12'de duruma göre transfer yapılacak öyle mi? sen saatini hatırlar mısın acaba?
çok teşekkürler yanıtın için. evet artık tamamen tevekkül etmek lazım... daha başka soru sormayacağım :) maddi durumumuz oldukça denemeye devam etmeyi düşünüyorum... biz bu kadar emek verip anne olmaya çalışıyoruz. doğal yollarla anne olup evladına bakmayanları gördükçe içim cız ediyor. keşke tüm anneleri böyle testten geçirseler :) buradaki tüm adayların vicdanlı yufka yürekli kadınlar olduklarını görüyorum ve doğrusu çok mutlu oluyorum.Ben dışardan gelen hastayım. Taze transfer olabilir dediler. İlaç kullandırdılar jel prednol rulid di ama üç embriyo pgt için gönderilince ben bekledim. Eylül 17 opu olmuştum. 26 sındaadet oldum. O sıra döndüm evime. Pgt sonucunu bekledim. Kasım 29 adet oldum burda takiplerim yapıldı hastaneye bildirdim. Tekrar estrofem başladım adetle beraber. İkinci muayeneden sonra gene rulid perdnol ve crinone jel başladım 18 aralık için gün verdiler 3 buçukta hastaneye gittim. 6 san sonra aldılar. 7 de odaya çıktım. 7:30 dada hastaneden ayrıldım. Binlerce şükür benim hikayem böyle.
Cnm rabbim hayirlisiyla nasip etsin ben seni cok iyi anliyorum benimde ilki ilacli dusuk yaptim ikinci naturel tutmadi ve simdi ucuncu naturele hazirlaniyorum ilacli istememe ragman naturel tavsiye etti gonul hanim rabbim hayirlisini hayirli vakitte nasip etsinİlk deneme ilaçlı pozitif ikinci deneme natural negatif
Aynı şeyi yaşamışız 3.defa denemeye orda nasıl ikna oldunCnm rabbim hayirlisiyla nasip etsin ben seni cok iyi anliyorum benimde ilki ilacli dusuk yaptim ikinci naturel tutmadi ve simdi ucuncu naturele hazirlaniyorum ilacli istememe ragman naturel tavsiye etti gonul hanim rabbim hayirlisini hayirli vakitte nasip etsin
Ben rabbime sigindim vakti vardir dedim dr lar bir vesile bu yuzden kendimi uzup sorgulamiyorum hic birseyi bu sefer inaniyorum ikizlerimi alicam rabbimin izniyle cnm sende sorgulama kafani rahatlat mutlaka vakti vardir bizler rabbimin imtihanindan geciyoruz sabirlar diliyorumAynı şeyi yaşamışız 3.defa denemeye orda nasıl ikna oldun
Aynen tevekkül. Ben pgt den gelirse iki tane iyi kalite var onlar gelir dedim ve ikisinide koydururum ikizlerim olsun. Hiç gelmezse şayet başka merkeze yol alırım demiştim. Hiç bir düşündüğüm olmadı Allah’ın takdiri uygun gördüğü nasibime koyduğu oldu. Umut yitirmemek gerek. Ve benim yaş faktörüm kotkunç geliyordu acaba kaç denemede olur yada olurmu. Allah anne olmaya uygun görürmü beni düşüne düşüne yedim kendimi. Ama hamilelikte Allah öyle bir huzur vermişki kendim şaşırıyorum. Sadece o anne olupta anne olamayanları düşündükçe onlara verilen çocuklar için üzülüyorum Allah diyorum bir bildiği vardır. Bazen karanlıkta buldurur bazen aydınlıkta aratır.çok teşekkürler yanıtın için. evet artık tamamen tevekkül etmek lazım... daha başka soru sormayacağım :) maddi durumumuz oldukça denemeye devam etmeyi düşünüyorum... biz bu kadar emek verip anne olmaya çalışıyoruz. doğal yollarla anne olup evladına bakmayanları gördükçe içim cız ediyor. keşke tüm anneleri böyle testten geçirseler :) buradaki tüm adayların vicdanlı yufka yürekli kadınlar olduklarını görüyorum ve doğrusu çok mutlu oluyorum.
bugüne kadar buradaki mesajlar bana bir umut oldu. dayanak oldu. sağ olun var olun. allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alma şansını versin.
Ben böyle düşünmüyorum maalesef doktorlar tabiki vesile ama doktorlarda da oluyor muhakkakBen rabbime sigindim vakti vardir dedim dr lar bir vesile bu yuzden kendimi uzup sorgulamiyorum hic birseyi bu sefer inaniyorum ikizlerimi alicam rabbimin izniyle cnm sende sorgulama kafani rahatlat mutlaka vakti vardir bizler rabbimin imtihanindan geciyoruz sabirlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?