Sizin transferiniz hangi gün yapılmisti. Bende 5. Haftadayim ve kese gözüktüMerhaba arkadaşlar 5+1 hamileyim. 3 gündür akıntı gibi kahveye benzeyen ama tam kahvede değil açık renk akıntı geliyor normlmi doktora gitsem kese gözükürmü acaba gözükmezse alttan bakmak zararlıymış öyle diyorlar sizce arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar ben de beşinci tüp bebeğimi deneyeceğim Semra hanımla Şişli Memorial da başlamak istiyorum araştırdığım kadarıyla çok iyi bir doktor yaşım otuz belirsiz infertilite acaba bu hastane de rapor geçiyor mu sizler ne tafsiye edersiniz çok Yorgun’um artık iyi şeyler yaşamak istiyorum eşimin baba benim anne olmam için dua dışın da iyi doktora iyi bir laboratuvar ihtiyacımız var yardımcı olurmusunuz
Bence Semra hoca ve ekibi gercekten harika. Oncelikle cok sistemliler herseferinde başka doktora muayane olsandan herseye semra hoca Karar veriyor. Rahatlıkla guvenebilirsinSemra hanımla ilerleyen hastalar nasıl sizce yani artık o kadar Yorgun’um ki iyi doktor benim için çok önemli
Anlıyorum canım rabbim her türlü kolaylık versin bu zor günlerinizin sonu güzel olur inşaallahOf canım stres olmadan nasıl olacak ki;eşim bi yandan fiyatlara söyleniyor;bir yandan işten izin alamıyorum kontroller için,bir yandan kilom var,87 kiloyum ve veremiyorum... Allah yardımcımız olsun,ben bu aralar çok sıkıntılıyım
28 şubatta yapıldı sizinSizin transferiniz hangi gün yapılmisti. Bende 5. Haftadayim ve kese gözüktü
Kızlar çatlatma iğnesi vurulmadan transferi olan var mı? Kendiliğinden çatlaması beklenilen.
Bnde olmadı bakalım nasıl ilerleyeceğiz cuma transferim olacak inş.benim bildiğim kendiliğinden çatlama olursa tedavi iptal ediliyor, ben öyle biliyorum dediğim gibi hatalı bilgi vermiş olmak da istemem. naturelde bile çatlatma iğnesi veriyorlar.
Negatif sonuçlandı benim malesef canımAmin canım çok saol;inşallah güzel olur inşallah;sen ne durumdasın şu an peki
Canim panik yapma hemen. Benimde transferim natürel oldu ama dr um son güne kadar catlatma iğnesi aldırmadı. Kendinden çatlama olursa muayeneye kadar gerek kalmaz demişti. Son muayenemde hala çatlamadigi icin ben iğne vuruldum. Senin kendiliginden çatlamış iğneye gerek kalmamış.Bnde olmadı bakalım nasıl ilerleyeceğiz cuma transferim olacak inş.
Eğer çatlama zamanı tespit edilemezse iptal oluyor. Sık kontrol olup hangi gün çatladığı bilinirse sorun yok. Naturelın de en naturelı olmuş seninkisi. Burda eski sayfalarda okumuştum buna benzer örnekler her ne kadar çoğunluk iğne kullanmış olsa da. Hayırlısı olsun.Kızlar çatlatma iğnesi vurulmadan transferi olan var mı? Kendiliğinden çatlaması beklenilen.
Hayırlısı olsun,bir dahakine inşallahNegatif sonuçlandı benim malesef canım
Merhaba kızlar. Bende ikinci transferimi ayın 13unde oldum. Bugün 5.gunum. Inş allah bu sefer hayırlı sonuçlar almayi nasip eder. Bana da dua edin olur mu. Bu sefer sımsıkı tutunsun bebeğim.
Allah razı olsun. Ağzından bal damlıyor valla. Bu mübarek ayda rabbim herkesin dualarını kabul etsin inş.Rabbimin izni ile inşALLAH Pozitif haberi bizlere vermek nasip olur
Ve 9 ay 10 gün doya doya hamilelik keyfi yaşaman nasip olur inşALLAH
Benimde öyle oldu canım arka arkaya 2 gün gittim. Çatlatma iğnesi vermeyecekti dün tam al dedi kan sonucuma göre gerek kalmadığını söyledi. Cuma günü transferim olacak çok heyecanlıyım. Senin belli oldu mu sonucun? Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsüb inş.Canim panik yapma hemen. Benimde transferim natürel oldu ama dr um son güne kadar catlatma iğnesi aldırmadı. Kendinden çatlama olursa muayeneye kadar gerek kalmaz demişti. Son muayenemde hala çatlamadigi icin ben iğne vuruldum. Senin kendiliginden çatlamış iğneye gerek kalmamış.
Benimde öyle oldu canım arka arkaya 2 gün gittim. Çatlatma iğnesi vermeyecekti dün tam al dedi kan sonucuma göre gerek kalmadığını söyledi. Cuma günü transferim olacak çok heyecanlıyım. Senin belli oldu mu sonucun? Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsüb inş.
Aynen benimde öyle oldu canım. Kan sonucuna göre arayacağız dedi dr um vur yada vurma diye. Belki gerek kalmayabilir o yüzden biz haber verince çatlatma iğnesini al demişti. Sonuca göre vurulmam için aradılar. Senin kendiliğinden olmuş ne güzel gerek kalmamış. Sonucumu henüz bilmiyorum. bugün 6. günüm inş tutunmuştur bebeğim. İlkinde olmadı bu sefer hayırlısı ise olur inş. Perşembe günü öğreneceğim. Dualarınızı esirgemeyin.Benimde öyle oldu canım arka arkaya 2 gün gittim. Çatlatma iğnesi vermeyecekti dün tam al dedi kan sonucuma göre gerek kalmadığını söyledi. Cuma günü transferim olacak çok heyecanlıyım. Senin belli oldu mu sonucun? Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsüb inş.
Aynen benimde öyle oldu canım. Kan sonucuna göre arayacağız dedi dr um vur yada vurma diye. Belki gerek kalmayabilir o yüzden biz haber verince çatlatma iğnesini al demişti. Sonuca göre vurulmam için aradılar. Senin kendiliğinden olmuş ne güzel gerek kalmamış. Sonucumu henüz bilmiyorum. bugün 6. günüm inş tutunmuştur bebeğim. İlkinde olmadı bu sefer hayırlısı ise olur inş. Perşembe günü öğreneceğim. Dualarınızı esirgemeyin.
Sıkı bir kontrole gittim evet. Ben hiç duymadım örnek ondan bi sorayım dedim. Tşk ederim canım. İlaçlı olması mı naturel mi daha ii gibi bi fark var mı acaba? İlaçlı olsa destekliyor mu oluyor diye düşündüm.Eğer çatlama zamanı tespit edilemezse iptal oluyor. Sık kontrol olup hangi gün çatladığı bilinirse sorun yok. Naturelın de en naturelı olmuş seninkisi. Burda eski sayfalarda okumuştum buna benzer örnekler her ne kadar çoğunluk iğne kullanmış olsa da. Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?