Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizin transferiniz hangi gün yapılmisti. Bende 5. Haftadayim ve kese gözüktü

Semra hanımla ilerleyen hastalar nasıl sizce yani artık o kadar Yorgun’um ki iyi doktor benim için çok önemli
Bence Semra hoca ve ekibi gercekten harika. Oncelikle cok sistemliler herseferinde başka doktora muayane olsandan herseye semra hoca Karar veriyor. Rahatlıkla guvenebilirsin

Anlıyorum canım rabbim her türlü kolaylık versin bu zor günlerinizin sonu güzel olur inşaallah

Kızlar çatlatma iğnesi vurulmadan transferi olan var mı? Kendiliğinden çatlaması beklenilen.

Kızlar çatlatma iğnesi vurulmadan transferi olan var mı? Kendiliğinden çatlaması beklenilen.

benim bildiğim kendiliğinden çatlama olursa tedavi iptal ediliyor, ben öyle biliyorum dediğim gibi hatalı bilgi vermiş olmak da istemem. naturelde bile çatlatma iğnesi veriyorlar.

Kızlar nasılsınız bayadır bakamıyordum topiğe inşâAllah iyisinizdir var mı güzel haberler benim transfer Nisan ayına kaldı yücel bey ameliyat Yen'i sayılır dedi iyice iyileşmen lazım dedi bakalım inşâAllah hakkımızdan hayırlısı olur

Bnde olmadı bakalım nasıl ilerleyeceğiz cuma transferim olacak inş.
Canim panik yapma hemen. Benimde transferim natürel oldu ama dr um son güne kadar catlatma iğnesi aldırmadı. Kendinden çatlama olursa muayeneye kadar gerek kalmaz demişti. Son muayenemde hala çatlamadigi icin ben iğne vuruldum. Senin kendiliginden çatlamış iğneye gerek kalmamış.

Eğer çatlama zamanı tespit edilemezse iptal oluyor. Sık kontrol olup hangi gün çatladığı bilinirse sorun yok. Naturelın de en naturelı olmuş seninkisi. Burda eski sayfalarda okumuştum buna benzer örnekler her ne kadar çoğunluk iğne kullanmış olsa da. Hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar. Bende ikinci transferimi ayın 13unde oldum. Bugün 5.gunum. Inş allah bu sefer hayırlı sonuçlar almayi nasip eder. Bana da dua edin olur mu. Bu sefer sımsıkı tutunsun bebeğim.

Rabbimin izni ile inşALLAH Pozitif haberi bizlere vermek nasip olur
Ve 9 ay 10 gün doya doya hamilelik keyfi yaşaman nasip olur inşALLAH

Benimde öyle oldu canım arka arkaya 2 gün gittim. Çatlatma iğnesi vermeyecekti dün tam al dedi kan sonucuma göre gerek kalmadığını söyledi. Cuma günü transferim olacak çok heyecanlıyım. Senin belli oldu mu sonucun? Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsüb inş.

çatlamayı kaçırmamışlar işte ne güzel olmuş. merak etmeyin inşallah her şey yolunda gidecektir.

Aynen benimde öyle oldu canım. Kan sonucuna göre arayacağız dedi dr um vur yada vurma diye. Belki gerek kalmayabilir o yüzden biz haber verince çatlatma iğnesini al demişti. Sonuca göre vurulmam için aradılar. Senin kendiliğinden olmuş ne güzel gerek kalmamış. Sonucumu henüz bilmiyorum. bugün 6. günüm inş tutunmuştur bebeğim. İlkinde olmadı bu sefer hayırlısı ise olur inş. Perşembe günü öğreneceğim. Dualarınızı esirgemeyin.

Ay ne güzel regaib kandilinde öğreneceksin ne mutlu sana
Regaib müjdeleyici demek.
Rabbim sizlerede müjdeler versin inşALLAH

Sıkı bir kontrole gittim evet. Ben hiç duymadım örnek ondan bi sorayım dedim. Tşk ederim canım. İlaçlı olması mı naturel mi daha ii gibi bi fark var mı acaba? İlaçlı olsa destekliyor mu oluyor diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…