Aynen benimde öyle oldu canım. Kan sonucuna göre arayacağız dedi dr um vur yada vurma diye. Belki gerek kalmayabilir o yüzden biz haber verince çatlatma iğnesini al demişti. Sonuca göre vurulmam için aradılar. Senin kendiliğinden olmuş ne güzel gerek kalmamış. Sonucumu henüz bilmiyorum. bugün 6. günüm inş tutunmuştur bebeğim. İlkinde olmadı bu sefer hayırlısı ise olur inş. Perşembe günü öğreneceğim. Dualarınızı esirgemeyin.
Sıkı bir kontrole gittim evet. Ben hiç duymadım örnek ondan bi sorayım dedim. Tşk ederim canım. İlaçlı olması mı naturel mi daha ii gibi bi fark var mı acaba? İlaçlı olsa destekliyor mu oluyor diye düşündüm.
Daha önce de yazmıştım benim gönlüm naturelden yana. Zaten ilaçlıda kullanılan ilaçlar da doğal olanı taklit için. Yumurta doğal seyrinde büyürken rahim de yavaş yavaş kalinlaşıyor yumurta çatlayıncaya doğal progesteron salgilaniyor. İlaçlıda hem yumurtayı bakılıyor hem yumurta gelismedigi için rahim kalınlaştırmak için uğraşıyor çatlama da olmadığı için dışardan progesteron takviye ediyor. Aslında tutunmada başarıda arada fark yok. İlaçlıda o ilaçların stresini yaşıyorsun bi de.Sıkı bir kontrole gittim evet. Ben hiç duymadım örnek ondan bi sorayım dedim. Tşk ederim canım. İlaçlı olması mı naturel mi daha ii gibi bi fark var mı acaba? İlaçlı olsa destekliyor mu oluyor diye düşündüm.
Bugün opudan sonraki 5. Gün. Blast hale gelenler dondurulup bilgi verilecekti ama hala arayan yok. Bu saate kadar hep aramış oluyorlardı önceki günlerde. Kaç gibi arıyorlar acaba? Gerildimmmm...
Teşekkür ederim. Umarım bir sıkıntı yokturHaklısın beklemek zor oluyor ama embriyolari gozlemledikleri ve dondurulma aşamasında oldukları için geç arayabilirler . Sıkıntı yapmamaya çalışın inşallah sorunsuz hepsi dondurulur.
Dondurma işlemleri ogleden sonra yapılıyor dondurulduktan sonra sizi arayip bilgi verecekler yani 3 gibi falan ararlarBugün opudan sonraki 5. Gün. Blast hale gelenler dondurulup bilgi verilecekti ama hala arayan yok. Bu saate kadar hep aramış oluyorlardı önceki günlerde. Kaç gibi arıyorlar acaba? Gerildimmmm...
Allah razı olsun canım. Bol bol dua ediyorum. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, hamile kalanlara da sağlıkla hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eylesin.Ay ne güzel regaib kandilinde öğreneceksin ne mutlu sana
Regaib müjdeleyici demek.
Rabbim sizlerede müjdeler versin inşALLAH
Sağol tatlım. İnş güzel haberler verebilirim burada.Canım benim inşallah sımsıkı tutunur sana bebeğin hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün dualarım seninle .
merhaba arakdaşım ameliyatı ne zaman olmuştun? bende bu perşembe seninle aynı ameliyatı olucamda 2. regliyi bekleyelim dediler transfer için ama ben 3, ayı beklemek istiyorumKızlar nasılsınız bayadır bakamıyordum topiğe inşâAllah iyisinizdir var mı güzel haberler benim transfer Nisan ayına kaldı yücel bey ameliyat Yen'i sayılır dedi iyice iyileşmen lazım dedi bakalım inşâAllah hakkımızdan hayırlısı olur
13.30 gibi aradılar. Çok teşekkürlerDondurma işlemleri ogleden sonra yapılıyor dondurulduktan sonra sizi arayip bilgi verecekler yani 3 gibi falan ararlar
İnş çok teşekkür ederimçatlamayı kaçırmamışlar işte ne güzel olmuş. merak etmeyin inşallah her şey yolunda gidecektir.
İnş vakti gelmiştir çok çok teşekkür ederim bilgi için. Peki transfer sonrası kullanacağım şeyler var mı? Yine kişiye göre değişiyor mu?İlaçlı da psikolojik olarak iyi hissedenler var destek alındığını düşünüyorlar ama sadece rahmi kalinlastiracak hormonlar veriliyor . Naturel de de ilaçsız kendiliğinden kalinlasmasini bekliyorlar nitekim kalinlasmasa zaten uygun görmezler. Sen rahat ol kuzum bak çok az kalmış tadini çıkar germe kendini inşallah vakti saati gelmiştir.
Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler. O zaman şimdi bekleme zamanı ve hayırlısını istemek. Bu mübarek 3 ayların ilk gününde Rabbim tedavide olan, transfer bekleyen hepimizin yardımcısı olsun. İnş bizleri mucizemize kavuştursun. İnş vaktimiz gelmiştir. Hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Daha önce de yazmıştım benim gönlüm naturelden yana. Zaten ilaçlıda kullanılan ilaçlar da doğal olanı taklit için. Yumurta doğal seyrinde büyürken rahim de yavaş yavaş kalinlaşıyor yumurta çatlayıncaya doğal progesteron salgilaniyor. İlaçlıda hem yumurtayı bakılıyor hem yumurta gelismedigi için rahim kalınlaştırmak için uğraşıyor çatlama da olmadığı için dışardan progesteron takviye ediyor. Aslında tutunmada başarıda arada fark yok. İlaçlıda o ilaçların stresini yaşıyorsun bi de.
Kaç yumurta Blast olmuş canım kaç dondurulmuş var şu anda13.30 gibi aradılar. Çok teşekkürler
İnş vakti gelmiştir çok çok teşekkür ederim bilgi için. Peki transfer sonrası kullanacağım şeyler var mı? Yine kişiye göre değişiyor mu?
cnm o haftalarda değilim ama görümcem yaptırmıştı, şeker çıkmıştı onda yapılacak birsey yok doktor sadece yediklerine dikkat et dedi ekmek,şekeri kes çok fazla meyve yeme gibi önerilerde bulundu... işte bazı doktorlar bu yüzden yaptırmanın gereksiz olduğunu söylüyorlar hamileliğin boyunca yediklerine dikkat edersen sağlıklı bir şekılde doğumunu atlatırsın diyorlar, ama bazıları kesin yapılsın diyor sen doktoruna göre hareket edersinKızlar günaydın Zahide Yetiş in programına bakıyordumda şeker yüklemesi yaptırdı .. o haftalarda olup yaptıran ya da yaptırmayan var mı aramızda yani benim bir kaşık doğal pekmezde bile içim bayılıyor çok tatlı sevmiyorum ilk başta gliforda kullanmıştım sonra istersen içme dedi Gönül hanım bıraktım şimdi de acıkınca elim ayapım kesiliyor birden şeker var mı diye tedirginimde çok kararsız kaldım bu konuda da yaptırsam mı yaptırmasam mı
Kızlar günaydın Zahide Yetiş in programına bakıyordumda şeker yüklemesi yaptırdı .. o haftalarda olup yaptıran ya da yaptırmayan var mı aramızda yani benim bir kaşık doğal pekmezde bile içim bayılıyor çok tatlı sevmiyorum ilk başta gliforda kullanmıştım sonra istersen içme dedi Gönül hanım bıraktım şimdi de acıkınca elim ayapım kesiliyor birden şeker var mı diye tedirginimde çok kararsız kaldım bu konuda da yaptırsam mı yaptırmasam mı
Ben hamile kalmadan önce bile hamile kalsam şeker yüklemesi yaptırmam diyordum .. dün Bülent Traş bebek zaten şekerden besleniyor falan dedi kafam karıştı .. diyet veriyorlarsa ben zaten şeker ya da çok şekerli şeyler yemiyorum meyveyi abartmıyorum .. ekmek de çavdar ya da kepekli yiyorum o da sabah 2 dilim yiyordum şimdi 5 e çıktı :)) öğlen ve akşam da ekmek yemiyorum teşekkür ederim o zaman doktorum ne diyecek bakalım hoş hala doktor bulamadım kendime ama neyse :)ben yaptırmadım. zaten şeker çıkarsa diyet yap diyorlar. ilaç vermiyorlar ki normalde de zaten diyet yapmak lazım şeker ve şekerli şeyler zaten yememek gerekiyor. bebekler için çok zararlıymış doğrudan karaciğerlerini etkiliyormuş. hatta bebekler şeker yediğimizde çok kıpırdıyorlar ya işte o kıpırdanma rahatsız olmalarındanmış.
ilk 4 ay ben de ani ve şiddetli şekilde acıkıyordum ki normalde çok yemem 36 bedenle hamile kaldım. 5. ayda normale döndüm.
tabii bu benim şahsi görüşüm, asla kimseyi etkilemek istemem. doktorunuzun tavsiyesi yönünde hareket etmeniz en doğrusu olur tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?