Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet bende hep yükleme yaptrmam diye düşünüyordum dediğim gibi Bülent Traş beyin konuşması kafamı karıştırdı :)) yediklerime dikkat ediyorum boşuna yemediğim içmediğim şekeri yüklemeyim o zaman doktorda bulsam bi tane bakayım o ne diyecek ama sanırım yüklemem ..

Merhaba şeker yükleme testiyle ilgili bende kararsızdım ve doktorumun tavsiyesiyle yaptırdım eğer sorun çıksa daha kötü hem bebek için hem anne için şeker çıkarsa sonuçta diyet ve ilaçta veriliyo gün içinde ister istemez o şekeri alıyoruz zaten ve ilerleyen haftalarda tatlıya daha çok düşülüyo kuzenim kavonoz kavonoz saralle yedi ve bebeği gayet sağlıklı kulaktan dolma şeylere pek inanmayın internette yazılanlarda kafa karıştırıyo gereksiz bilgiler var bazılarının gerçekle alakası bile yok zaten bebeğin plasentası yeteri kadar şekeri alıp gerisini atıyo bi doktordan dinlemiştim yaptırıp yaptırmamak kişinin kararı en güzel bilgiyi doktorunuzdan almanız en iyisi süreç zaten uzun kafa karıştırmaya hiç gerek yok

şeker yükşeme işlemini bende istemiyorum. Faydalı olduğuna inanmıyorum. kanda triglesit ve insülin direnci bakılırsa ve bu değerler yüksek çıkarsa, şeker var demekmiş. Kız kardeşim ilk bebeğinde zorladılar yaptı. Şekeri yutar yutmaz istifar etmişti. ikincisinde kesinlikle yaptırmam dedi yepmadı. Ben yurt dışunda yaşıyorum. Babamın şekeri vardı. onu söylediğim için zorunlu tutuyorlar. Genede yapmamak için elimden geleni yapacağım. Yediklerime zaten dikkat ediyorum. Tatlıyı göresim bile yok.

100 gr şeker bana çok çok fazla yani ben onu aç karna içsem zaten fenalaşırım :))

100 gr şeker bana çok çok fazla yani ben onu aç karna içsem zaten fenalaşırım :))
ilk etapta 50 grammış şayet bir sıkıntı varsa şeker çıkarsa ikinci kez tekrar edilip 100 gram veriliyor. Ben çok saçma buluyorum. işte bir kez yaptın çıktı ikinci neden ne yapılması gerekiyorsa birinciden sonra yap. zaten diet veriliyormuş. Ve şekerr değil glikoz yükleniyormuş. benim fikrim ve düşüncem yapturmamak.

Aynı düşüncedeyim inşallah bir sıkıntı yaşamayız

Aynı düşüncedeyim inşallah bir sıkıntı yaşamayız
şekerle çok haşır neşir değiliz ben yaşayacağımı sanmıyorum. Sabah üç dilim ekmek ve günde bir meyve yiyorum. Muz mesela çok fatdalı ama aşırı tatlı geliyor yarım muz küçük mayhoş bir elma yiyorum. Şekeri normal yaşamımdada tüketen biri değilim.Tabiki herkesin kendi kararı ama bebeğime zehir yüklemek istemiyorum. şeker en tatlı zehirmiş

Evet aynı şekilde muz bile çok tatlı geldiği için yeşil olanı yerim hep bi ara kabızlık sorunum olduğu için korkudan yiyemiyorum artık :))

Evet aynı şekilde muz bile çok tatlı geldiği için yeşil olanı yerim hep bi ara kabızlık sorunum olduğu için korkudan yiyemiyorum artık :))

Muz konusunda aynı korkular bende de var . Ama hamilelikte muz çok faydaliymis bebege kilo aldiriyormus.

Dünkü programı bende seyrettim benim de kafamı karıştırdı Bülent bey iki portakal ile aynı şey dedi o yüzden ben de dr uma bırakacağım . Şeker bende kullanmıyorum mümkün olduğunca uzak duruyorum .

Aslında şeker hemen hemen yediğimiz herşeyde var hepsinden azar azar alıyoruz zaten ama ne bileyim ben yine de istemiyorum .. Canan Karatay ı çıkarıyor programa aksini konuşturuyor sonra kalkıp yükleme yapıyor bende anlamadım bişey .. biri bal ye diyo biri yeme :))))

Dr um bana yeme konusunda bünyen yönlendirir seni dedi. Canının çektiklerini istediğini ye dedi . Dengeli sağlıklı yedikten sonra bişey olmaz . Hazır dan paketlerden uzak duracağız

Merhaba kızlar bi süredir yazmıyordum takipte etmiyordum pat diye dalıyorum kusura bakmayın :) ben düşündüm taşındım 3.denemeyi yapacağım inşAllah bu adet ile ara vermek istemiyorum başka merkeze gitmeyi düşünüyordum ondanda vazgeçtim 2 embriyo taşımakla uğraşmayacağım zaten kimle görüşsem ordan ayrılma diye uyardı beni bende böyle bi kadar verdim 1 ay oldu nerdeyse negatif alalı haftaya adet tarihim erken mi olur acaba 6 ay ara verecektim sözde ama dayanamadım

Çok güzel bir karar almışsın canım sevdim bu sefer hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallah dualarım seninle hadi bismillah

Hakkında hayırlı olan nasip olsun inşallah
Normalde 2. adette başlanıyor
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşALLAH

Çok güzel bir karar almışsın canım sevdim bu sefer hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallah dualarım seninle hadi bismillah
Semra hoca ile görüşmek bana iyi geldi bana güven verdi yakından ilgileneceğini belirtince bi şans daha vermek istedim Allahım bu defa yüzümüzü güldürür inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…