- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
İnşallah cnm benimde 2.adet oluyor negatif alınca adet oldum bi de haftaya olacağım yücel bey bu ay bile denemek istedi ben istemedim bi adet daha göreyim dedim şimdi daha iyi olcak diye düşünüyorum tabi natural siklus olması canımı sıkıyorHakkında hayırlı olan nasip olsun inşallah
Normalde 2. adette başlanıyor
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşALLAH
Benimde naturel oldu canım hiç takılma naturel e uymayan bir durum olsa zaten yapmazlar ..İnş
İnşallah cnm benimde 2.adet oluyor negatif alınca adet oldum bi de haftaya olacağım yücel bey bu ay bile denemek istedi ben istemedim bi adet daha göreyim dedim şimdi daha iyi olcak diye düşünüyorum tabi natural siklus olması canımı sıkıyor
Cnm bende ayni senin gibiydim 2.transferim de naturelde tutmadi 3.transferi gonul hanima kesinlikle istemiyorum naturel dedim ama beni ikna etti ve cok sukur tuttu rabbim nasip ederse insaallah sagliklada devam ederİnş
İnşallah cnm benimde 2.adet oluyor negatif alınca adet oldum bi de haftaya olacağım yücel bey bu ay bile denemek istedi ben istemedim bi adet daha göreyim dedim şimdi daha iyi olcak diye düşünüyorum tabi natural siklus olması canımı sıkıyor
Haklısın kuzu ama işte insan bi sebep arana peşinde ya taktım naturale :)Benimde naturel oldu canım hiç takılma naturel e uymayan bir durum olsa zaten yapmazlar ..
3.tuttu dmi çok sevindim adına canım benim darısı bana :) ilk transferim ilaçlı pozitif düşük 2.natural negatif hepten korktum istemiyorum dedim ama semra hoca natural olcak önemli olan sağlıkla doğurman dedi 27 haftalık kaybım var denemicektim ama semra hoca gel bi kere daha dene dedi güven verdiCnm bende ayni senin gibiydim 2.transferim de naturelde tutmadi 3.transferi gonul hanima kesinlikle istemiyorum naturel dedim ama beni ikna etti ve cok sukur tuttu rabbim nasip ederse insaallah sagliklada devam eder
tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin inşallah hayır ve güzelliklerleArkadaslar çok sükür bugun test gunumdu ama ben erken 7. Gunde yaptim pozitif cikmisti ve bugun tekrar yaptim ikiye katladi cok sukur rabbim herkeze nasip etsin insaallah kese ve kalbide duyarim
Dr dün 7+1 dedi kalp atışlarını duyduk
Geçen hafta cuma günüde keseyi gördük[/QUO
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inş. sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun
hakkında hayırlısu olsun. inşallah bu sefer yüzün gülsün.Merhaba kızlar bi süredir yazmıyordum takipte etmiyordum pat diye dalıyorum kusura bakmayın :) ben düşündüm taşındım 3.denemeyi yapacağım inşAllah bu adet ile ara vermek istemiyorum başka merkeze gitmeyi düşünüyordum ondanda vazgeçtim 2 embriyo taşımakla uğraşmayacağım zaten kimle görüşsem ordan ayrılma diye uyardı beni bende böyle bi kadar verdim 1 ay oldu nerdeyse negatif alalı haftaya adet tarihim erken mi olur acaba 6 ay ara verecektim sözde ama dayanamadım
canım çok geçmiş olsun bende transferden sonra çok fazla kahverengi akıntı lekelenme yaşadım hatta bir gün sabah kalktım pembemsi lekelenmem bile vardı hemen memorialı aradım hemşire çıktı bir tane iğne olun dedi(progestoran ) ya bizde ya da size en yakın hastanede kendime en yakın özel hastaneye gittim kadın doğum uzmanıyla görüştüm iğnemi oldum ve 5 gün rapor verdiler evde istirahat ettim sende mutlaka istirahat et uzat ayaklarını otur geçiyor benim geçti korkma arkadaşımAma kahve akıntı bugun baya geldi agrımda var biraz gözükmesse mecbur baktırırım altan
canım çok güzel düşünmüşsün ordan ayrılmamakta bu sefer hayırlı olsun inş. senin için herşey güzel olsun kendini hazır ne zaman hissedesen o zaman başla arkadaşımhakkında hayırlısu olsun. inşallah bu sefer yüzün gülsün.
hakkında hayırlısu olsun. inşallah bu sefer yüzün gülsün.
İnş bu ay deneyeceğim şimdiden kendime pozitif enerji yüklüyorum ❣canım çok güzel düşünmüşsün ordan ayrılmamakta bu sefer hayırlı olsun inş. senin için herşey güzel olsun kendini hazır ne zaman hissedesen o zaman başla arkadaşım
çok sevindim canım herşey çok güzel olucak inş.İnş bu ay deneyeceğim şimdiden kendime pozitif enerji yüklüyorum ❣
İnşallah cnm arkadaşım ❣çok sevindim canım herşey çok güzel olucak inş.
İnş bu ay deneyeceğim şimdiden kendime pozitif enerji yüklüyorum ❣
Hayırlısı olsun inşallah, umarım bu kez yavruna kavuşursunİnşallah cnm arkadaşım ❣
Semra hoca gerek görmedi sen rahat hissedeceksen yapalım dediler o yüzden vazgeçtimHisteroskopi olmayacakmısın
Bu sefer rahime çizik attırmayı da deneyebilirsin
Benimde 3. denemede tuttu
İnş cnm inş sen naptın yine transfer oldun muHayırlısı olsun inşallah, umarım bu kez yavruna kavuşursun
Düşük sonrası film çekildi miKozlar ocakta düşük ypmştn adet trhlrrmde azda olsa adet oldm hep bu sefer 38gn oldu memoriale muayeneye gttm bşy yk olrsn dediler tarlusal kullandm smdi son hapımı içtm bu düzensZlk normalmi ilaçlar mahfetti bu söktrücüde ayaklarm ellerm şişti adet olrsam başlycaz natural tedavme ama aklmda bin soru var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?