Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnş
Hakkında hayırlı olan nasip olsun inşallah
Normalde 2. adette başlanıyor
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşALLAH
İnşallah cnm benimde 2.adet oluyor negatif alınca adet oldum bi de haftaya olacağım yücel bey bu ay bile denemek istedi ben istemedim bi adet daha göreyim dedim şimdi daha iyi olcak diye düşünüyorum tabi natural siklus olması canımı sıkıyor

Benimde naturel oldu canım hiç takılma naturel e uymayan bir durum olsa zaten yapmazlar ..

Cnm bende ayni senin gibiydim 2.transferim de naturelde tutmadi 3.transferi gonul hanima kesinlikle istemiyorum naturel dedim ama beni ikna etti ve cok sukur tuttu rabbim nasip ederse insaallah sagliklada devam eder

Cnm bende ayni senin gibiydim 2.transferim de naturelde tutmadi 3.transferi gonul hanima kesinlikle istemiyorum naturel dedim ama beni ikna etti ve cok sukur tuttu rabbim nasip ederse insaallah sagliklada devam eder
3.tuttu dmi çok sevindim adına canım benim darısı bana :) ilk transferim ilaçlı pozitif düşük 2.natural negatif hepten korktum istemiyorum dedim ama semra hoca natural olcak önemli olan sağlıkla doğurman dedi 27 haftalık kaybım var denemicektim ama semra hoca gel bi kere daha dene dedi güven verdi

Arkadaslar çok sükür bugun test gunumdu ama ben erken 7. Gunde yaptim pozitif cikmisti ve bugun tekrar yaptim ikiye katladi cok sukur rabbim herkeze nasip etsin insaallah kese ve kalbide duyarim
tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin inşallah hayır ve güzelliklerle

hakkında hayırlısu olsun. inşallah bu sefer yüzün gülsün.

Ama kahve akıntı bugun baya geldi agrımda var biraz gözükmesse mecbur baktırırım altan
canım çok geçmiş olsun bende transferden sonra çok fazla kahverengi akıntı lekelenme yaşadım hatta bir gün sabah kalktım pembemsi lekelenmem bile vardı hemen memorialı aradım hemşire çıktı bir tane iğne olun dedi(progestoran ) ya bizde ya da size en yakın hastanede kendime en yakın özel hastaneye gittim kadın doğum uzmanıyla görüştüm iğnemi oldum ve 5 gün rapor verdiler evde istirahat ettim sende mutlaka istirahat et uzat ayaklarını otur geçiyor benim geçti korkma arkadaşım

canım çok güzel düşünmüşsün ordan ayrılmamakta bu sefer hayırlı olsun inş. senin için herşey güzel olsun kendini hazır ne zaman hissedesen o zaman başla arkadaşım
İnş bu ay deneyeceğim şimdiden kendime pozitif enerji yüklüyorum ❣

Kozlar ocakta düşük ypmştn adet trhlrrmde azda olsa adet oldm hep bu sefer 38gn oldu memoriale muayeneye gttm bşy yk olrsn dediler tarlusal kullandm smdi son hapımı içtm bu düzensZlk normalmi ilaçlar mahfetti bu söktrücüde ayaklarm ellerm şişti adet olrsam başlycaz natural tedavme ama aklmda bin soru var

Düşük sonrası film çekildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…