- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Ben histereskopi olcam, kürtaj sonrası yapışıklık oldu yine,, transfere daha var bayram sonrasına kaldıİnş cnm inş sen naptın yine transfer oldun mu
Hayr cnmmDüşük sonrası film çekildi mi
Ne belrti veriyo bu yapşklık cnm yda ulatrasonlamı anlaşlyorBen histereskopi olcam, kürtaj sonrası yapışıklık oldu yine,, transfere daha var bayram sonrasına kaldı
Ekip doktorun kim çekilmeni tavsiye ederim benden istemişlerdi düşük sonrası rahimde bişry var mi diyeHayr cnmm
Hayırlısı ile bu son olsum inşBen histereskopi olcam, kürtaj sonrası yapışıklık oldu yine,, transfere daha var bayram sonrasına kaldı
Umut bey cnm bna hç bşy demedi hatta ben enfeksyon kaptm rağm ağznda az kanamam oldu kötü bşy varmı dye gtmştm geçen ay adetten iki hafta snra bi skntı yk ddi e2değerne bakalm transfer yapalm ddi snradanda neyse diğer adeti bekleyelm ddi söktrcü kullan adet geçerse ddi kendi o zmn vercekti bn istemedm zamanı geçince kullandm şmdi bitti ilaç ama belrti yk inşllah skntı yktur bnm tek tüpüm yok ondan istememiş olablrmi acabaEkip doktorun kim çekilmeni tavsiye ederim benden istemişlerdi düşük sonrası rahimde bişry var mi diye
Ay yerinde olsam umut beyi bırakırım ya emre beye yada yücel beye geçerim benim şakır şakır kanamam var adet oldum adam bana hamile olabilirsin diyor git evde istirahat et diyor Semra hoca neden orda tutuyor o doktoru çok merak ediyorum açıkçası bende kendim düşürdüm ama yücel bey burda göremediğimiz bişey vardır belki rahim filmi çekelim öyle körü körüne tranafer yapmayalım demiştiUmut bey cnm bna hç bşy demedi hatta ben enfeksyon kaptm rağm ağznda az kanamam oldu kötü bşy varmı dye gtmştm geçen ay adetten iki hafta snra bi skntı yk ddi e2değerne bakalm transfer yapalm ddi snradanda neyse diğer adeti bekleyelm ddi söktrcü kullan adet geçerse ddi kendi o zmn vercekti bn istemedm zamanı geçince kullandm şmdi bitti ilaç ama belrti yk inşllah skntı yktur bnm tek tüpüm yok ondan istememiş olablrmi acaba
Mantıklı olan o haklısın bu bnmde aklma geldi her ameliyat sonrası istiyolar çnkü off offff bu üçüncü olcak rahm filmi bu demkki bir ay daha ertelenecek rahim filni çekilen ay transfer yapmazlar demiAy yerinde olsam umut beyi bırakırım ya emre beye yada yücel beye geçerim benim şakır şakır kanamam var adet oldum adam bana hamile olabilirsin diyor git evde istirahat et diyor Semra hoca neden orda tutuyor o doktoru çok merak ediyorum açıkçası bende kendim düşürdüm ama yücel bey burda göremediğimiz bişey vardır belki rahim filmi çekelim öyle körü körüne tranafer yapmayalım demişti
Çekilen ay transfer yapmıyorlar evet. Canım aceleden çok başı yanmış biri olarak bikaç aylık kayıpları çok dert etmemeni tavsiye ederim..Mantıklı olan o haklısın bu bnmde aklma geldi her ameliyat sonrası istiyolar çnkü off offff bu üçüncü olcak rahm filmi bu demkki bir ay daha ertelenecek rahim filni çekilen ay transfer yapmazlar demi
Yapmıyolar cnm bence orda dediğim gibi ya yücel ya da emre bey ile tekrar görüş öyle başla derimMantıklı olan o haklısın bu bnmde aklma geldi her ameliyat sonrası istiyolar çnkü off offff bu üçüncü olcak rahm filmi bu demkki bir ay daha ertelenecek rahim filni çekilen ay transfer yapmazlar demi
Hsg ve rahm flmi farklı seylermi hsg snrası tekrar çekincem dmeişsin cnm anlyamadmÇekilen ay transfer yapmıyorlar evet. Canım aceleden çok başı yanmış biri olarak bikaç aylık kayıpları çok dert etmemeni tavsiye ederim..
Ben de dördüncüye çektirdim filmi hatta hsg sonrası beşinci de gerekecek. Ama yapacak hiçbir şeyim yok mecbur çektiriyorum.
Yapışıklık ultrasonda belli olmuyor kesin hsg de gözüküyor. Ben de gecikme olmadı kürtaj sonrası Hatta erken oldum ama miktarda ciddi azalma vardı hsg de yapışıklık çıktı ondandır dediler
Tmm cnm haklısın sanrm ne diyim geç olsn güç olmasn haberm olsaydı geçen ay geçtrrdm bu ayda olurdu belki nedym nasip böyleymş hayırlısı olsn hakkımızdaYapmıyolar cnm bence orda dediğim gibi ya yücel ya da emre bey ile tekrar görüş öyle başla derim
Rabbim bi sonrakini sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnmTmm cnm haklısın sanrm ne diyim geç olsn güç olmasn haberm olsaydı geçen ay geçtrrdm bu ayda olurdu belki nedym nasip böyleymş hayırlısı olsn hakkımızda
Amin cnm cümlemze inşallahRabbim bi sonrakini sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm
Histereskopi sonrası demek istemişim. Aynı şey ikisi deHsg ve rahm flmi farklı seylermi hsg snrası tekrar çekincem dmeişsin cnm anlyamadm
Canım hacemat da deneyebilirsin BalımArkadaşlar son tedavim yumurta döllenmedi için iptal olmuştu. Semra hoca arayıp konuştuk antioksidan vitamin vericem demişti. Sanırım yumurtayı kaliteleştiriyor 2 ay da dinlen dedi bu süreçte akupunktur yaptırsam bilgisi olan var mı tedaviyi olumlu etkiler mi?
Deniyorum regli günleri azalmıştı normale döndü tekrar Cnm sağolsınCanım hacemat da deneyebilirsin Balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?