Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar yumurta takibi esnasında hep aynı Dpktoru yazıyorlar bana 3 tür;bunu nasıl değiştirebilirim yani ne zman söylemeliyim diğer randevum için

Kontrole gittiğin zaman işin bittiğinde randevu veriyorlar ya hemsireler söyle onlara hangi dr istiyorsan .

Merhaba kızlar transfer tarihim belli oldu ancak rahim 7 mm hic burada böyle rahim 7mm iken transferi olan oldumu sonucu nasil oldu ? Uygun görülmese yapılmazdi transfer ama insan ince olunca tedirgin oluyor emsal arıyor biraz takıldim buna ama Allah tan hep hayırlısını diliyorum nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.

Estrofem veya climara patch kullanıyor musun

Tamam Cnm evet bel bölgesine yaptırdım alt kısmına
Bende yaptırdım çok akıntım vardı transfer zamanı fitillere rağmen geçmedi negatif olunca sonuç hacamat yaptım bel bölgesine inanırmısın kanla beraber bi sürü iltihap çıktı bi ay sonra tekrar yapacağız transfer öncesi yapcam bu sefer

Semra hoca ne dedi peki
Ya aslında benimkinde tuhaf birsey oldu ben dış takipteyim önce 10 mm olculdu rahim dort gun sonra 7 olculdu semra hoca burada bir tuhaflik var dedi ya buraya gel yada doktorunu değiştir yada yine ayni doktora gideceksen doktorun bizimle iletisime gecsin dedi ben hem baska doktora gittik hemde kendi doktorum tekrar bakti ve onlara o aktardi sonuc olarak Semra hanim transfere uygun buldu bugun ilacin 15. Gunundeyim tek umudum transfere kadar bi kac mm daha kalınlaşması ilk kez basima boyle birsey geldi. Daha once iki kez daha transferim oldu ilk transferimse ilacin 8. Gunu rahim 10.3 idi iki gun daha kullanip progesteron basladim ve 3. Gun embriyosu transferi ile kızımı kucagima aldim. Ikinci transferde ilaclarin 10. Gününde rahim 9.5 idi bir gun sonra progesteron basladim o negatif oldu bunda ilacin 14. Gununde 7 çıktı. Hayırlısı budur demek ki

cycas benim ilk transferimde adetin 9.günü 6.8 ölçülmüştü. Estrofemi 4 e çıkarıp aynı zamanda bant verdiler. Tekrar kontrole gittiğimde 8.2 olmuştu ve 2 gün sonra jele başladım. Progesteron a başladıktan sonra artık kalınlaşma olmuyor. 7 nin üstünde olması yeterli demişlerdi. Ama senin durum cidden ilginç olmuş. Engel bir durum görselerdi iptal etmeyi de önerebilirlerdi.

Aynen canim zaten dünkü kontrolden sonra aslinda beni bugun icin kendileri gormek icin cagiracaklardi ben kendimi hazirlamistim biletlere hile bakmistim ama tamam transfer olacaksin dediler. Demek ki engel bir durum yok yok progesterondan sonra durmuyormus kalinlasma ama yavasliyormus hatta ben u cok az degilmi dedim hemsire hanima daha kalinlasir o dediler bakalim hayırlısı nasil olacak

Hacamat sayesindeni bormale döndü cnm ve bunu nerde yaptryosnz m ettim
Bir akrabam yaptı Cnm
benden de köpüklü geldi 2. Yaptırmam da narkoz hep bunlar dedi kadın

Bence doktor yanlış ölçmüş gibi duruyo

Bence doktor yanlış ölçmüş gibi duruyo
Sanırım onlarda oyle kabul etti ama bende kendim ekrandan hep takip ederim bakarken usgye belkide cihaz kaynakliydi o gun baska bir usg cihazindan ölçüldu ama sonuc olarak 7 mm biraz az gibi geliyor bana hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyor elimden birde emsal arıyorum kendime

Benim iyiydi ama tutmadı herşey nasip cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…