Evet canim orasi öyle nasipten ötesi yokBenim iyiydi ama tutmadı herşey nasip cnm
Cnm transferden kac gun sonra keseyi gordun5+2 pazartesi kese gördük doktor birazda kanama var dedi pregaston fitil verdi arkadaşlar natureldim ben folik asit kullanıyorum birde bu fitili kullanan varmı acaba memorila demedim kullandımı diyimmi sizce gittim doktorda baya iyi kullan bunu. Bir hafta haftaya gene bakarız dedi
Trasferin 19 cu günü gördüm canın karındanCnm transferden kac gun sonra keseyi gordun
5+2 pazartesi kese gördük doktor birazda kanama var dedi pregaston fitil verdi arkadaşlar natureldim ben folik asit kullanıyorum birde bu fitili kullanan varmı acaba memorila demedim kullandımı diyimmi sizce gittim doktorda baya iyi kullan bunu. Bir hafta haftaya gene bakarız dedi
Merhaba canım ben 1 şubatta ameliyat oldum ameliyattan sonra 2. Adetimi oldum 3. Adetimle gidicem İnşâAllah açık ameliyat olduğu için bekleyelim dedi yücel bey yoksa bu ay olacaktı nasip bakalım hayırlısı olsun sen nerede olacaksın ameliyatı Rabbim kolaylıklar versin çabucak sağlıkla toparlanırsın İnşâAllahmerhaba arakdaşım ameliyatı ne zaman olmuştun? bende bu perşembe seninle aynı ameliyatı olucamda 2. regliyi bekleyelim dediler transfer için ama ben 3, ayı beklemek istiyorum
Sanırım lekelenme sıkıntın vardı. Senin kanaman olmuş muydu yoksa doktor ultrasonla mı gördü? Şöyle düşün normal gebeliklerde de kanama lekelenme gibi durumlarda progesteron takviyesi veriyor her doktor. Yani Memorial a haber versen onlar da kullan derler.5+2 pazartesi kese gördük doktor birazda kanama var dedi pregaston fitil verdi arkadaşlar natureldim ben folik asit kullanıyorum birde bu fitili kullanan varmı acaba memorila demedim kullandımı diyimmi sizce gittim doktorda baya iyi kullan bunu. Bir hafta haftaya gene bakarız dedi
Sağolasın canım bende öyle düşündüm söylemiyim ozaman pazartesi gene cagırdı inşallah herşey yolundaTatlım dr unun dediğini yap sonuçta artık o takip edecek ve hastaneyi bilgilendirmene gerek yok . Sesin çıkmayınca merak ettim . Herşey yolundaymış çok sevindim .
Kanamam olmadı ama lekelenme vardı ultrasyonda görmüş kullanıyorum canmSanırım lekelenme sıkıntın vardı. Senin kanaman olmuş muydu yoksa doktor ultrasonla mı gördü? Şöyle düşün normal gebeliklerde de kanama lekelenme gibi durumlarda progesteron takviyesi veriyor her doktor. Yani Memorial a haber versen onlar da kullan derler.
Evet canım ilkine göre oluyor ikincisi hemşire opudan sonra 4-5 gün içinde adet olursun dedi normal gününden önce yani ama benim tam gününde geldi 9-10 sonra ikinci adetimde yine çok şükür gününde geldiArkadaşlar opudan sonra 2 kez regl oluyomuş;opudan ortalama kaç gün sonra oluyo ilki,2. Regl de ona göre mi oluyo acaba;yoksa normal bir önceki ayından itibaren olması gereken tarihte mi;yani 2. Regli hesaplarken kaç gün sonrasını hesaplamak lazım, benim haftaya opum var da
Canım transfer işlemin ağrın olmuyo sıkışıklıkta ultrasonla sürekli kontrol ediyolar çok fazla sıkışırsan 1 bardak yapabilirsin diolarKızlar transfer zor mu geçiyor ağrı sızı oluyor mu? Su içme olayı biraz korkutuyor beni sıkışıkken nasıl olacak?
Tamam canım o zamn içim rahatladı. Genelde akşam üzerimi oluyor transfer böyle bir genelleme var mı?Canım transfer işlemin ağrın olmuyo sıkışıklıkta ultrasonla sürekli kontrol ediyolar çok fazla sıkışırsan 1 bardak yapabilirsin diolar
Transfer akşam oluyor evet 5-6 gibi genelde.Tamam canım o zamn içim rahatladı. Genelde akşam üzerimi oluyor transfer böyle bir genelleme var mı?
Hayırlı kandiller canım .. istemek anlamına gelen bu mubarek günde Rabbim isteğini sana kim ne istiyorsa ve içlerinde bana da versin inşallah :) güzel haberini bekliyoruz hayırlısıyla bakalım inşallah ..Hayırlı kandiller arkadaşlar. allah bu mübarek günde gönlümüzden geçen tüm dualarımızı kabul eylesin inş. Bende bugün kan verdim. Sonucumu bekliyorum. 2 saate çıkar dediler. Dualarınızı eksik etmeyin.
Ay çok heyecanlı rabbim tavan yapmış b hcg değeri alman nasip etsin inşallahHayırlı kandiller arkadaşlar. allah bu mübarek günde gönlümüzden geçen tüm dualarımızı kabul eylesin inş. Bende bugün kan verdim. Sonucumu bekliyorum. 2 saate çıkar dediler. Dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?