Bu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün, dualarının karşılığı olarak gelsin bu güzel haberin inş canım. Hemen haber et burada bekliyor olacağız. Hep birlikte sevineceğiz inş,Hayırlı kandiller arkadaşlar. allah bu mübarek günde gönlümüzden geçen tüm dualarımızı kabul eylesin inş. Bende bugün kan verdim. Sonucumu bekliyorum. 2 saate çıkar dediler. Dualarınızı eksik etmeyin.
Arkadaşlar opudan sonra 2 kez regl oluyomuş;opudan ortalama kaç gün sonra oluyo ilki,2. Regl de ona göre mi oluyo acaba;yoksa normal bir önceki ayından itibaren olması gereken tarihte mi;yani 2. Regli hesaplarken kaç gün sonrasını hesaplamak lazım, benim haftaya opum var da
Kızlar doktor transferden 1 gün önce embriyoloji arayacak sizi bilgi verecek diye belirtti. Öğlen oldu arayan soran yok. Transfer günü mü arıyorlar yoksa direk bugün ararlar mı? Birde tek embriyo konacaktı tek çözdürülür değil mi? Birde hangi kalite de olanı fln nasıl seçiyorlar ilk koyuyorlar?
Akşam üstü ararlar cnmKızlar doktor transferden 1 gün önce embriyoloji arayacak sizi bilgi verecek diye belirtti. Öğlen oldu arayan soran yok. Transfer günü mü arıyorlar yoksa direk bugün ararlar mı? Birde tek embriyo konacaktı tek çözdürülür değil mi? Birde hangi kalite de olanı fln nasıl seçiyorlar ilk koyuyorlar?
Kızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
. Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla. Pgt li mi yaptırdım Balım kalitesi neydi anlatsana bize Umut olKızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. artarak devam etsin rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı diger canlara olsun hayırla güzellikle.Kızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözünaydın arkadaşım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❣Kızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
Oleyyy beee çok mutlu ettin bizi
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Darısı burda bekleyen tüm kardeşlerimize olsun inşallah
hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. artarak devam etsin rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı diger canlara olsun hayırla güzellikle.
Gözünaydın arkadaşım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❣
Canım allah razı olsun. 2. denemem. İlki tutmadı. Pgt yapılmadı. Geriden gelen 6. gün embriyosuydu.. Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla. Pgt li mi yaptırdım Balım kalitesi neydi anlatsana bize Umut ol
Natural mıydı pekiCanım allah razı olsun. 2. denemem. İlki tutmadı. Pgt yapılmadı. Geriden gelen 6. gün embriyosuydu.
Yaa sen ne güzel haber verdin biZe. İnanılmazz sevindim darısı bizlere inşKızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet natureldı. İlkide öyleydi. İlkinde kesin tutar dedikleri 5aa embriyom tutmadı. Çok üzüldüm. 6. gün geride gelen embriyom tuttu. O yüzden kalitelerine hiç takılmamak lazımmış onu anladım.Natural mıydı peki
Amin canım. Darısı sizlere inş.Yaa sen ne güzel haber verdin biZe. İnanılmazz sevindim darısı bizlere inş
Benimde ilk transfer ilaçlı pgtli 6 haftalık düştü 2.transfer natural yine pgtli hiç tutmadı üstelik transferin 5.günü regl oldum şimdi 3.transferde kalitesi daha düşük embriyo kaldı ama banada umut oldun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet natureldı. İlkide öyleydi. İlkinde kesin tutar dedikleri 5aa embriyom tutmadı. Çok üzüldüm. 6. gün geride gelen embriyom tuttu. O yüzden kalitelerine hiç takılmamak lazımmış onu anladım.
Çok sevindimm rabbim tamamına erdirsinKızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
6 haftalıkkten nasıl düştünü anladın kanamamı geldi canım keseyi görmüştün dmiBenimde ilk transfer ilaçlı pgtli 6 haftalık düştü 2.transfer natural yine pgtli hiç tutmadı üstelik transferin 5.günü regl oldum şimdi 3.transferde kalitesi daha düşük embriyo kaldı ama banada umut oldun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım senin yaşadıklarını da biliyorum. Hiç de kolay şeyler değil gerçekten. Ama sakın ümidini kaybetme. Allah ol dedikten sonra kalitesinin hiçbir önemi yok inan ki. Rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin. inş. bu sefer olacak buna inan ve pozitif ol. Ben ilk transferimde hep yattım 9 gün boyunca hiçbir iş yapmadım. Beslenmeme çok dikkat ettim vs. Nasip olmadı. Bunda çok rahattım. Transferden sonra yarım saat yatıp çıktık hastaneden. Eşimle gidip bi yerlerde yemek yedik. Hareketlerime dikkat ederek kendimi kısıtlamadım sürekli yatmadım işe başladım. Özel bir şey yemedim. Oluruna bıraktım. Sonsuz şükürler olsun rabbime bu mübarek günde bize müjdemizi verdi. Sende pozitif ol ve inan inş. rabbim nasip eder, çektiğin bütün sıkıntıları unutursun. Dualarım seninle.Benimde ilk transfer ilaçlı pgtli 6 haftalık düştü 2.transfer natural yine pgtli hiç tutmadı üstelik transferin 5.günü regl oldum şimdi 3.transferde kalitesi daha düşük embriyo kaldı ama banada umut oldun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?