Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün, dualarının karşılığı olarak gelsin bu güzel haberin inş canım. Hemen haber et burada bekliyor olacağız. Hep birlikte sevineceğiz inş,

Kızlar doktor transferden 1 gün önce embriyoloji arayacak sizi bilgi verecek diye belirtti. Öğlen oldu arayan soran yok. Transfer günü mü arıyorlar yoksa direk bugün ararlar mı? Birde tek embriyo konacaktı tek çözdürülür değil mi? Birde hangi kalite de olanı fln nasıl seçiyorlar ilk koyuyorlar?

benim ilk adet normal olmuştu ama ikincisi 1 haftadan fazl

beni akşam üstü aramışlardı transferden bir gün önce. en iyi kalitelerden görüntüsü daha iyi olanı seçiyorlar. benim 2 tane aynı kalitede vardı birinin görüntüsü daha iyi demişlerdi ( kabuğundan daha fazla çıkmıştı) ki ben bile fotograflarından farklı olduklarını anlamıştım. onu çözüp koydular.
hepsini çözmezler merak etme, transfere karar verdiklerini çözerler sadece.

Akşam üstü ararlar cnm

Oleyyy beee çok mutlu ettin bizi
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Darısı burda bekleyen tüm kardeşlerimize olsun inşallah

. Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla. Pgt li mi yaptırdım Balım kalitesi neydi anlatsana bize Umut ol

hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. artarak devam etsin rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı diger canlara olsun hayırla güzellikle.

Gözünaydın arkadaşım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❣

Oleyyy beee çok mutlu ettin bizi
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Darısı burda bekleyen tüm kardeşlerimize olsun inşallah

hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. artarak devam etsin rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı diger canlara olsun hayırla güzellikle.

Gözünaydın arkadaşım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❣

Allah razı olsun kızlar hepiniz dua ettiniz benim için. Darısı isteyen herkesin başına. Bu mübarek günde rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hastaneden aramadılar henüz. Memorial de yaptırdım testimi. Ne zaman ararlar. İnş. katlanır değerim.

Yaa sen ne güzel haber verdin biZe. İnanılmazz sevindim darısı bizlere inş

Evet natureldı. İlkide öyleydi. İlkinde kesin tutar dedikleri 5aa embriyom tutmadı. Çok üzüldüm. 6. gün geride gelen embriyom tuttu. O yüzden kalitelerine hiç takılmamak lazımmış onu anladım.
Benimde ilk transfer ilaçlı pgtli 6 haftalık düştü 2.transfer natural yine pgtli hiç tutmadı üstelik transferin 5.günü regl oldum şimdi 3.transferde kalitesi daha düşük embriyo kaldı ama banada umut oldun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

6 haftalıkkten nasıl düştünü anladın kanamamı geldi canım keseyi görmüştün dmi

Canım senin yaşadıklarını da biliyorum. Hiç de kolay şeyler değil gerçekten. Ama sakın ümidini kaybetme. Allah ol dedikten sonra kalitesinin hiçbir önemi yok inan ki. Rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin. inş. bu sefer olacak buna inan ve pozitif ol. Ben ilk transferimde hep yattım 9 gün boyunca hiçbir iş yapmadım. Beslenmeme çok dikkat ettim vs. Nasip olmadı. Bunda çok rahattım. Transferden sonra yarım saat yatıp çıktık hastaneden. Eşimle gidip bi yerlerde yemek yedik. Hareketlerime dikkat ederek kendimi kısıtlamadım sürekli yatmadım işe başladım. Özel bir şey yemedim. Oluruna bıraktım. Sonsuz şükürler olsun rabbime bu mübarek günde bize müjdemizi verdi. Sende pozitif ol ve inan inş. rabbim nasip eder, çektiğin bütün sıkıntıları unutursun. Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…