Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kuzu bende ilk transferde çok dikkat ettim tuttu ama düştü 2.de dedim relax olucam özel bişey yapmıcam bu sefer hiç tutmadı hocaya bile dedim sözde bunda daha rahattım hani noldu ya nasip gerçekten Mevla ol desin yeter ki adına çok sevindim canım inş sağlıkla alırsın kucağına

Amin canım inşallah. Vakti zamanı gelmediyse ne yapsak boş demek ki. Allah gönlüne göre versin.

Canım ne kadar sevindigimi anlatamam sana . Rabbime şükürler olsun inşallah sağlıkla devam eder.

Kuzu

Canım gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşaallah rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah
Benimde arkadan gelen 6. Gün embriyosuydu:)

Demekki kalitelerine çok takılmamak gerekmis. Bizim yavrularımız savaşçı olacak inş bundan sonraki yaşamlarında da sımsıkı tutunacaklar hayata kolay kolay pes etmeyecekler.

Allah razı olsun canım. Bu mübarek gecede isteyen herkese dua ettim. Rabbim tez vakitte muradinizi versin inş

Demekki kalitelerine çok takılmamak gerekmis. Bizim yavrularımız savaşçı olacak inş bundan sonraki yaşamlarında da sımsıkı tutunacaklar hayata kolay kolay pes
Aynen canım bizim embriyo 4 ab kalitesindeydi emin adımlarla geriden gelsede mücadelesini bırakmadı ve inşaallah bizim içimizdedir mücadeleye devam edip bizlere anne baba olma lütfunu tattırcaklar.

cnim sebebsiz infertilite demissin.kaliteli embiriyolarin olusuyormu yani hiç gebelik elde ettinizmi bu denemelerden??

Genelde 12 13 gun suruyor yumurtalarin toplanması
Canim duygularimin tercümanı oldun.Dediğin gibi Rabbim kimseyi evlatsiz ve evladiyla sinamasin. çok şükür inançlı bi toplumuz.veren de vermeyend eRabbimiz'dir bunun bilincindeyiz.senin dediğin gibi ben tedaviye başlarken sözde en şanslı guruptaydim.şansım %75 ama bi baktım öyle tepe takla dustum ki doktor birdaha denemeyide uygun görmedi bile.lafın kısası ben ile başlayan.arkadaş grubumuzda bi ben kaldım.hepsinin çocukları büyümüş.Rabbim onlari bağışlasın.uzun ömür nasip etsin.ypicak bisey yok.Nasip

Maşallah hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnn darısıda bizlerin başına

Kızlar şişkinlik ve gaz için rezene ve papatya çayı iyi geliyormuş sıkıntı olur mu içsem .. yoksa doktora mı sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…