- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Evet kese ve bebeği gördüm kanamayla düştü6 haftalıkkten nasıl düştünü anladın kanamamı geldi canım keseyi görmüştün dmi
Kuzu bende ilk transferde çok dikkat ettim tuttu ama düştü 2.de dedim relax olucam özel bişey yapmıcam bu sefer hiç tutmadı hocaya bile dedim sözde bunda daha rahattım hani nolduCanım senin yaşadıklarını da biliyorum. Hiç de kolay şeyler değil gerçekten. Ama sakın ümidini kaybetme. Allah ol dedikten sonra kalitesinin hiçbir önemi yok inan ki. Rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin. inş. bu sefer olacak buna inan ve pozitif ol. Ben ilk transferimde hep yattım 9 gün boyunca hiçbir iş yapmadım. Beslenmeme çok dikkat ettim vs. Nasip olmadı. Bunda çok rahattım. Transferden sonra yarım saat yatıp çıktık hastaneden. Eşimle gidip bi yerlerde yemek yedik. Hareketlerime dikkat ederek kendimi kısıtlamadım sürekli yatmadım işe başladım. Özel bir şey yemedim. Oluruna bıraktım. Sonsuz şükürler olsun rabbime bu mübarek günde bize müjdemizi verdi. Sende pozitif ol ve inan inş. rabbim nasip eder, çektiğin bütün sıkıntıları unutursun. Dualarım seninle.
Amin amin inşAllahAmin canım inşallah. Vakti zamanı gelmediyse ne yapsak boş demek ki. Allah gönlüne göre versin.
Rabbim tez zamanda nasip eder inşallahEvet kese ve bebeği gördüm kanamayla düştü
Kızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnş cnmRabbim tez zamanda nasip eder inşallah
Allah razı olsun canım. Inş sağlıkla devam eder. 2 gün sonra tekrarlayacağım testi.Canım ne kadar sevindigimi anlatamam sana . Rabbime şükürler olsun inşallah sağlıkla devam eder.
Allah razı olsun canım. Inş sağlıkla devam eder. 2 gün sonra tekrarlayacağım testi.
Canım gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşaallah rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallahCanım allah razı olsun. 2. denemem. İlki tutmadı. Pgt yapılmadı. Geriden gelen 6. gün embriyosuydu.
Canım senin yaşadıklarını da biliyorum. Hiç de kolay şeyler değil gerçekten. Ama sakın ümidini kaybetme. Allah ol dedikten sonra kalitesinin hiçbir önemi yok inan ki. Rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin. inş. bu sefer olacak buna inan ve pozitif ol. Ben ilk transferimde hep yattım 9 gün boyunca hiçbir iş yapmadım. Beslenmeme çok dikkat ettim vs. Nasip olmadı. Bunda çok rahattım. Transferden sonra yarım saat yatıp çıktık hastaneden. Eşimle gidip bi yerlerde yemek yedik. Hareketlerime dikkat ederek kendimi kısıtlamadım sürekli yatmadım işe başladım. Özel bir şey yemedim. Oluruna bıraktım. Sonsuz şükürler olsun rabbime bu mübarek günde bize müjdemizi verdi. Sende pozitif ol ve inan inş. rabbim nasip eder, çektiğin bütün sıkıntıları unutursun. Dualarım seninle.
Canım maşallah sana:) Allah tamamına erdirsin;bu mübarek gecede hepimize dua et inşallah,Allah büyük..
Canım gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşaallah rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah
Benimde arkadan gelen 6. Gün embriyosuydu:)
Allah razı olsun canım. Bu mübarek gecede isteyen herkese dua ettim. Rabbim tez vakitte muradinizi versin inş
Aynen canım bizim embriyo 4 ab kalitesindeydi emin adımlarla geriden gelsede mücadelesini bırakmadı ve inşaallah bizim içimizdedir mücadeleye devam edip bizlere anne baba olma lütfunu tattırcaklar.Demekki kalitelerine çok takılmamak gerekmis. Bizim yavrularımız savaşçı olacak inş bundan sonraki yaşamlarında da sımsıkı tutunacaklar hayata kolay kolay pes
cnim sebebsiz infertilite demissin.kaliteli embiriyolarin olusuyormu yani hiç gebelik elde ettinizmi bu denemelerden??Merhaba arkadaşlar ben de beşinci tüp bebeğimi deneyeceğim Semra hanımla Şişli Memorial da başlamak istiyorum araştırdığım kadarıyla çok iyi bir doktor yaşım otuz belirsiz infertilite acaba bu hastane de rapor geçiyor mu sizler ne tafsiye edersiniz çok Yorgun’um artık iyi şeyler yaşamak istiyorum eşimin baba benim anne olmam için dua dışın da iyi doktora iyi bir laboratuvar ihtiyacımız var yardımcı olurmusunuz
Canim duygularimin tercümanı oldun.Dediğin gibi Rabbim kimseyi evlatsiz ve evladiyla sinamasin. çok şükür inançlı bi toplumuz.veren de vermeyend eRabbimiz'dir bunun bilincindeyiz.senin dediğin gibi ben tedaviye başlarken sözde en şanslı guruptaydim.şansım %75 ama bi baktım öyle tepe takla dustum ki doktor birdaha denemeyide uygun görmedi bile.lafın kısası ben ile başlayan.arkadaş grubumuzda bi ben kaldım.hepsinin çocukları büyümüş.Rabbim onlari bağışlasın.uzun ömür nasip etsin.ypicak bisey yok.NasipGenelde 12 13 gun suruyor yumurtalarin toplanması
Maşallah hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnn darısıda bizlerin başınaKızlar rabbime sonsuz şükürler olsun sonucum pozitif4 yıldır bu haberi bekliyoruz şuan o kadar değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam. Hala inanamıyorum hamile olduğuma. Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım darısı sizlere inş.Maşallah hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah aminnn darısıda bizlerin başına
Amin canım allah razı olsun.
Evet hepsi 5 ve altıncı güne gidiyor hatta 11yumurta toplanın aa plast embiriyo oluyor sadece bir kere kimyasal olducnim sebebsiz infertilite demissin.kaliteli embiriyolarin olusuyormu yani hiç gebelik elde ettinizmi bu denemelerden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?