Kızlar şişkinlik ve gaz için rezene ve papatya çayı iyi geliyormuş sıkıntı olur mu içsem .. yoksa doktora mı sorayım
Ya bende siyah çayı bile içmiyorum artık ama patlayacağımTatlım sormadan içme bitki çaylarını ben tedirgin oluyorum . Ihlamur bile içmeye korktum şimdi şimdi bir kupa içmeye başladım ancak . O da arada yani .
Ya bende siyah çayı bile içmiyorum artık ama patlayacağımneyse muayeneme az kaldı bekleyim
papatya çayı arada içiyorum bir sıkıntı olmadı. ama o şişkinlik ve gaz sorunu pek geçmiyo. rezeneyi bilmiyorum. ıhlamur çayı kasların gevşemesini sağlıyor ve hamilwlikte tavsiye edilmiyor düşük riski yaratabiliyormuş.Ya bende siyah çayı bile içmiyorum artık ama patlayacağımneyse muayeneme az kaldı bekleyim
Canım cinsiyet belli oldu muEvet normal çay da içmiyorum misafirlik harici orada da açık bi tane . Az kaldı inşallah seninde sıkıntıların geçecek kaç haftalık oldun .
Bende bu sorunun cevabini merak ediyorum bende beklmedeyim cnm 3 hafta sonra kese kalbe gidebirsiniz dedilerKızlar tecrübeli olanlara bi sorum olacak. Şükürler olsun ki değerim katlanmış. Memorialden 11 nisana ultrason muayenesi için gün verdiler. Yalniz ben farklı bir doktorla devam etmek istiyorum ve doktor arayışı içindeyim. Muayeneye ne zaman gitmeliyim. Hemen bir doktordan randevu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Siz nasıl yaptınız?
Banada 3 hafta sonra buraya veya başka bir dr gidebilirsiniz dediler ama ben 3 hafta beklemek istemediğim için galiba 2 hafta sonra gitmiştik keseyide çok rahat karından gördükKızlar tecrübeli olanlara bi sorum olacak. Şükürler olsun ki değerim katlanmış. Memorialden 11 nisana ultrason muayenesi için gün verdiler. Yalniz ben farklı bir doktorla devam etmek istiyorum ve doktor arayışı içindeyim. Muayeneye ne zaman gitmeliyim. Hemen bir doktordan randevu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Siz nasıl yaptınız?
Merhaba . Şöyle anlatayım ekip Dr larin dan bir tanesini seçiyorsunuz o sizin takip dr unuz oluyor. Tabi ki sonra yine değiştirmek isterseniz başka Dr da seçebilirsiniz. Tedaviye başladığınız da hemşirelere özellikle semra hanıma da muayene olmak istediğinizi belirtin ayarliyorlar . En az bir kere girer o şekilde muayenize. Ama arka planda semra hanım bütün dosyalara hakim ve kontrol ediyor yada ekip Dr lari bilgilendiriyor.
Önemli konularda veya dosyanız da bir detay görse kendi muayene etmek istiyor ve muayenize giriyor zaten . Düzen bu şekilde
TEKRAR merhabalar,
Ben tedaviye başladım memorial şişli'de.
Ancak bu doktor işi kafamı çok kurcaladı. İlk görüşmeyi geçen hafta ekipten benim seçtiğim bir doktora randevu aldık be görüştük.muayene etti doktor ve semra hanım da katıldı. Yarın adetin 2. Günü olarak gideceğim ama başka bir ekip doktoruna zorla randevu bulabildim. Her defasında farklı doktor mu olacak? Bu iyi mi kötü mü biraz kafam karıştı, canım sıkıldı. Bir de iletişim çok zor. Herkese herşeye çok zor ulaşıyorum. Çok yoğun bir iş hayatım var, ayrıca eğitimime devam ediyorum. Çok yoğunum, bu nedenle tedavi esnasında canımı sıkacak şeyler, ulaşamamak beni geriyor. Mesela hiç bir doktor tlf numarası vermeyecek mi anlamadım. Tamam her gün her an yazılmaz doktorlara ama ileride lazım olunca ben sürekli hemşirelere mi bağlanacağım??
Canım cinsiyet belli oldu mu
Tedavi aşamasında acil ulaşmanızı gerektirecek bir durum söz konusu olmayacağını düşünüyorum. Ekip Dr yoğunluktan değişebilir bazen ama sürekli değişik denk geleceğini sanmıyorum.
Ama aklınızdaki her düşünceyi soruyu hastaneden ayrılmadan konuşun muhakkak .
Yani iletişim konusu bu şekilde malesef mail yoluyla cevap veren ekip Dr lari da mevcutmuş arkadaşlar yazmış ti daha önce .
Ama dediğim gibi yine de tedavi aşamasında acil durum olması pek olası değil . Transferden sonra olası kanama vs durumlarında zaten direk dr a gitmenizi öneriyorlar aynı ildeyseniz merkeze çağırıyorlar durum bu umarım anlatabildim .
Hasta kabul bankosunda bütün doktorların kartları var ve kartlarda telefon numaraları var. Yoğunluklarını düşününce her an telefona ya da mesajlara cevap vermelerini beklemek çok doğru değil diye düşünüyorum ama acil durumlarda ulaşmanızı mümkün kılıyor.A
Anladım. Yani oldukça disiplinli duruyorlar. Semra Hanım'ın da ekibi yönetimi içime sindi ama işte iletişim kısıtı biraz garibime gitti. Maille doktora yazmak saçma geldi bana. Ben kurumsak kontakt değilim ki tedavi gören hastayım ben, mail nedir yani..
sanıyorum burada tedavi olacaksak çok rahat sallamayan insan olmamız lazım. Çok benim gibi pinpirikli insanlara göre değil burası. Bilemiyorum.
Size yanıtınız için çok teşekkür ederim tekrar.
A
Anladım. Yani oldukça disiplinli duruyorlar. Semra Hanım'ın da ekibi yönetimi içime sindi ama işte iletişim kısıtı biraz garibime gitti. Maille doktora yazmak saçma geldi bana. Ben kurumsak kontakt değilim ki tedavi gören hastayım ben, mail nedir yani..
sanıyorum burada tedavi olacaksak çok rahat sallamayan insan olmamız lazım. Çok benim gibi pinpirikli insanlara göre değil burası. Bilemiyorum.
Size yanıtınız için çok teşekkür ederim tekrar.
Hasta kabul bankosunda bütün doktorların kartları var ve kartlarda telefon numaraları var. Yoğunluklarını düşününce her an telefona ya da mesajlara cevap vermelerini beklemek çok doğru değil diye düşünüyorum ama acil durumlarda ulaşmanızı mümkün kılıyor.
Amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.Rica ederim ne demek . Şahsen gereksiz ilgi ve pohpohlanma yerine düzenli ve kaliteli bir tedavi bana daha mantıklı geliyor . Ben bir problem yaşamadım .
Dediğim gibi hastaneden ayrılmadan doktorunuzla gerekli konuşmaları yapıp ayrılırsaniz hiç bir sorun kalmıyor.
Ama çok detayciyim her istediğimde ulaşmak istiyorum derseniz birşey diyemem . Hasta olarak önemli konular bunlar içinize sinmeyen bir yerde tedaviye başlamak insanizora sokar . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah .
Teşekkür ederim cevabınız için. Bende 2. Haftamda gideyim o zaman. 3 hafta çok uzun geldi zaten bana.Banada 3 hafta sonra buraya veya başka bir dr gidebilirsiniz dediler ama ben 3 hafta beklemek istemediğim için galiba 2 hafta sonra gitmiştik keseyide çok rahat karından gördük
Amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.
Sizin tedaviniz ne durumda? Takip eden belirli bi doktorunuz var mı?
Bir de mesela opu ve transfer için de onlar mı belirliyor doktoru? Onu bari seçmemize esneklik var mı?
Teşekkür ederim cevabınız için. Bende 2. Haftamda gideyim o zaman. 3 hafta çok uzun geldi zaten bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?