Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hiçbirimiz o kadar sabremedik zaten :) kese ultrason dan görünecek kadar olduğunda gittik . 2. Hafta yeterli görmek için hayirlisiyla sağlıkla büyüsün inşallah .
Amin canim allah razı olsun. Aynı anda transfere girmiştik. Şimdi sen benden baya tecrübeli oldun. Fikirlerine ihtiyacım var. Cok sağol arkadasim.

Öncelikle hamileleğini hayırlı olsun, Allah hayırlısı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

İlk yedaviniz miydi?
Ben normalde biraz pinpirkliyimdir. Ama çok sıkıntılı üzüntülü gebelikler süreçler yaşadım bu yüzden sanırım daha bir takıntılıyım.

Ben açıkçası çok da bilerek seçmedim doktoru ill görüşmede. Çünkü zaten doktorlar hakkında bilgi yok forumlarda. Yücel Bey i seçtim, hakkında bir kaç olumlu yorum görmüştüm çünkü. Neyse yine de içimi biraz rahatlattınız. Dediğim gibi çok şey yaşadım ben bu konularda kafama yatmazsa ben tedaviyi bile yarım bırakırım.

valla ben hiç beklemedim canım hemen gittim. yani 3 kez test kan testi yaptırdım. ilki 7. gündü. katlamayı görür görmez ertesi gün gittim doktora, kese göründü çok şükür ve maşallah. hatta kesenin şekli bozuk gibi demişti ertesi güne başka bir doktora daha gitmiştim. 3 hafta ya da 2 hafta beklemek bana çok mantıklı gelmemişti.

2. Tedavimdı benim ilki başka yerdeydi.
Çok iyi anlıyorum tedirginliginizi o yüzden eğer çok hassassaniz bu anlamda guvenmediginiz yerde yapmayın tedavinizi dedim çünkü sizin kafanızın rahat olması önemli bu süreçte stresli ve aklınızda soru işaretleri olmamalı. O yüzden içinize sinmesi çok önemli .

Ekip Dr u olarak çok iyi bir seçim Yücel bey. Takiplerimin çoğunu o yapmıştı. Transferimide kendisi yapti . İlgi alakası da gayet güzel tecrübe olarak da öyle .

Umarim sizin için en doğru yeri seçersiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah .

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. O kadar erken görünürmu ki? Son adetim 25 şubattı. Son adetime göre 3+6 günlük.

Göstermedi canım dr um baya uğraştı ama malesef . Bir daha ki kontrolde artık hayırlısı sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu . Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım kaçıncı haftada sin ?

Merhaba size birsey sormak istiyorum hiç femara ile tup bebek denemesi yapan oldu merak ettim. Benim belki tedavime femara eklenecekte

Bende doktorumun telefon numarası var kafama takılan birsey olursa direkt whatsapptan yaziyorum tedavi asamasinda randevularda sıkıntı olmuyor iletişim hemsirelerle sikinti oluyor sanirim yoğunluktan kaynakli

Merhaba size birsey sormak istiyorum hiç femara ile tup bebek denemesi yapan oldu merak ettim. Benim belki tedavime femara eklenecekte
Canim benim ilk tedavim baska bir ilde baska bir merkezde olmuştu femarayi ilk 5 gun kullanmistim ama bunun yanina gonal f vs de kullansim tek degildi.

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. O kadar erken görünürmu ki? Son adetim 25 şubattı. Son adetime göre 3+6 günlük.

amin canım hepimize inşallah.
şöyle söyleyeyim, transferden sonraki 13 ya da 14. gün gitmiş oldum. adete göre bakarsak hepimizin farklı oluyor ya. ama beni adete göre 5+2 de görülmüş oldu. memorial'ı bekleseydim 2 hafta daha bekleyecektim.

Nar suyu öneririm kalınlaştırıyor

Kızlar selam nasılsınız ne güzel hamileler artmış, ben hala adetimi bekliyorum 1 haftam fln kaldı sanırım, herşey yolunda giderse ilk transferim gerçekleşecek inş. Benim yumurtalar toplanıp, embriyolar dondurulmuştu. Embriyo dondurma ücretini opudan sonra hastaneye gitmediğimden henüz ödemedim, onlar da aramadılar. Adetin 2. Günü gittiğimde mi ödeme talep edecekler, bilginiz var mı?

S sinkar Defrent B Bir mucize idigna35 xra221 ve buradaki bütün arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ben çalışıyorum geçtiğimiz günlerde migren atağım tuttu ve zorlu birkaç gün geçirdim bulantılar vs ler eşim işten ayrılmamı istiyor bu konuda çok hassas ama diğer yandan birçok kişi 3 Aydan sonra ragatlanılacağı söyleniyor yani ben işten çıkarsam 3 ayı bitirmiş olacağım zaten acaba işten ayrılırsam benim için evde geri kalan günlerimi rahat rahat evde geçirirmiyim yoksa işte zaman çabuk geçiyor evde daha çok sıkılırmıyım sizlerden fikir istiyorum evde olanlardan da çalışan arkadaşlardan da cevaplarınız benim için yön verici olacaktır (maddi sıkıntımız yok)

Merhaba evet banada ganolf + femara seklinde dendi. Peki faydasi oldumu
Canım benim o ilk tup bebek denememdi her ay illaki degisiyor yumurta sayilari baz alinmaz ama brnim.o opudada 11 yumurta toplandi bundada oyle oldu onda 9 yumurta olgun çıkmıştı bunda 6 bence denenebilir yumurtalarin sanirim tetiklenmesinde ettkili gibi emin degilim ama

Bence cok yorucu bir isin yoksa çalış ben ilk gebeligimde sanki dunyanin ilk hamilesi benmisim gibi ilk 5 ay rapor aldim hep çok yavas gecti gunler sonra calismaya basladim ve dunya varmis dedim kendimi ise yaramaz hissetmiştim. Ama tabi seni zorlayacaksa çalışmak orasini bilemicem. Ha bu arada bulantimda olmamıştı

İşim yorucu değil tüm gün neredeyse oturarak çalışıyorum mesai saatleri 08:30-17:00 sadece biraz stresli bir işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…