- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Amin canim allah razı olsun. Aynı anda transfere girmiştik. Şimdi sen benden baya tecrübeli oldun. Fikirlerine ihtiyacım var. Cok sağol arkadasim.Canım hiçbirimiz o kadar sabremedik zaten :) kese ultrason dan görünecek kadar olduğunda gittik . 2. Hafta yeterli görmek için hayirlisiyla sağlıkla büyüsün inşallah .
Benim tedavim bitti çok şükür hamileyim . Grubu bırakamıyorum arkadaşları merak ediyorum .
Tedavim uzun sürdü opudan sonra rahim filmi histereskopi vs. Durumlar oldu.
Her halde en çok ekip Dr değiştiren benimdir . Dediğim gibi bi sıkıntı yaşamadım muayeneme gelen her dr bilgi sahibiydi hakkımda ve arka planda gerçekten bir takip olduğunu ben bu süreçte yaşayarak gördüm. İğne aşamasında 2 kere semra hanım muayeneme girdi kendisi bakmak istemiş mesela bu yüzden hiç tedirgin olmadım bu süreçte .
Biraz da bilinçli yaklaşırsak gerçekten bir sıkıntı olmuyor ve dediğiniz o nadir durumlarda da ulaşabilirsiniz zaten .
Opu günlerinde belirlenen dr lar var onlardan birisini seçmek zorunda kalabiliyoruz. Yani o gün hangi dr lar varsa arasından secebiliyorsunuz. Histeroskopiyi semra hanım yapıyor . Transferi ekip Dr nuz yapabilir diye düşünüyorum. Kimdi sizin seçtiğiniz Dr. Sakıncası yoksa
Kızlar tecrübeli olanlara bi sorum olacak. Şükürler olsun ki değerim katlanmış. Memorialden 11 nisana ultrason muayenesi için gün verdiler. Yalniz ben farklı bir doktorla devam etmek istiyorum ve doktor arayışı içindeyim. Muayeneye ne zaman gitmeliyim. Hemen bir doktordan randevu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Siz nasıl yaptınız?
Öncelikle hamileleğini hayırlı olsun, Allah hayırlısı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İlk yedaviniz miydi?
Ben normalde biraz pinpirkliyimdir. Ama çok sıkıntılı üzüntülü gebelikler süreçler yaşadım bu yüzden sanırım daha bir takıntılıyım.
Ben açıkçası çok da bilerek seçmedim doktoru ill görüşmede. Çünkü zaten doktorlar hakkında bilgi yok forumlarda. Yücel Bey i seçtim, hakkında bir kaç olumlu yorum görmüştüm çünkü. Neyse yine de içimi biraz rahatlattınız. Dediğim gibi çok şey yaşadım ben bu konularda kafama yatmazsa ben tedaviyi bile yarım bırakırım.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. O kadar erken görünürmu ki? Son adetim 25 şubattı. Son adetime göre 3+6 günlük.valla ben hiç beklemedim canım hemen gittim. yani 3 kez test kan testi yaptırdım. ilki 7. gündü. katlamayı görür görmez ertesi gün gittim doktora, kese göründü çok şükür ve maşallah. hatta kesenin şekli bozuk gibi demişti ertesi güne başka bir doktora daha gitmiştim. 3 hafta ya da 2 hafta beklemek bana çok mantıklı gelmemişti.
Amin canım kaçıncı haftada sin ?Göstermedi canım dr um baya uğraştı ama malesef . Bir daha ki kontrolde artık hayırlısı sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu . Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende doktorumun telefon numarası var kafama takılan birsey olursa direkt whatsapptan yaziyorum tedavi asamasinda randevularda sıkıntı olmuyor iletişim hemsirelerle sikinti oluyor sanirim yoğunluktan kaynakliA
Anladım. Yani oldukça disiplinli duruyorlar. Semra Hanım'ın da ekibi yönetimi içime sindi ama işte iletişim kısıtı biraz garibime gitti. Maille doktora yazmak saçma geldi bana. Ben kurumsak kontakt değilim ki tedavi gören hastayım ben, mail nedir yani..
sanıyorum burada tedavi olacaksak çok rahat sallamayan insan olmamız lazım. Çok benim gibi pinpirikli insanlara göre değil burası. Bilemiyorum.
Size yanıtınız için çok teşekkür ederim tekrar.
Canim benim ilk tedavim baska bir ilde baska bir merkezde olmuştu femarayi ilk 5 gun kullanmistim ama bunun yanina gonal f vs de kullansim tek degildi.Merhaba size birsey sormak istiyorum hiç femara ile tup bebek denemesi yapan oldu merak ettim. Benim belki tedavime femara eklenecekte
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. O kadar erken görünürmu ki? Son adetim 25 şubattı. Son adetime göre 3+6 günlük.
Nar suyu öneririm kalınlaştırıyorYa aslında benimkinde tuhaf birsey oldu ben dış takipteyim önce 10 mm olculdu rahim dort gun sonra 7 olculdu semra hoca burada bir tuhaflik var dedi ya buraya gel yada doktorunu değiştir yada yine ayni doktora gideceksen doktorun bizimle iletisime gecsin dedi ben hem baska doktora gittik hemde kendi doktorum tekrar bakti ve onlara o aktardi sonuc olarak Semra hanim transfere uygun buldu bugun ilacin 15. Gunundeyim tek umudum transfere kadar bi kac mm daha kalınlaşması ilk kez basima boyle birsey geldi. Daha once iki kez daha transferim oldu ilk transferimse ilacin 8. Gunu rahim 10.3 idi iki gun daha kullanip progesteron basladim ve 3. Gun embriyosu transferi ile kızımı kucagima aldim. Ikinci transferde ilaclarin 10. Gününde rahim 9.5 idi bir gun sonra progesteron basladim o negatif oldu bunda ilacin 14. Gununde 7 çıktı. Hayırlısı budur demek ki
İçtim canım sagol Allah razi olsun bakalım hayırlısı ise olurNar suyu öneririm kalınlaştırıyor
12+2 oldu bugün :) yarın kontrolüm var özellikle gaz problemini soracağım çok rahatsız edici umarım geçerEvet normal çay da içmiyorum misafirlik harici orada da açık bi tane . Az kaldı inşallah seninde sıkıntıların geçecek kaç haftalık oldun .
Merhaba evet banada ganolf + femara seklinde dendi. Peki faydasi oldumuCanim benim ilk tedavim baska bir ilde baska bir merkezde olmuştu femarayi ilk 5 gun kullanmistim ama bunun yanina gonal f vs de kullansim tek degildi.
Canım benim o ilk tup bebek denememdi her ay illaki degisiyor yumurta sayilari baz alinmaz ama brnim.o opudada 11 yumurta toplandi bundada oyle oldu onda 9 yumurta olgun çıkmıştı bunda 6 bence denenebilir yumurtalarin sanirim tetiklenmesinde ettkili gibi emin degilim amaMerhaba evet banada ganolf + femara seklinde dendi. Peki faydasi oldumu
Bence cok yorucu bir isin yoksa çalış ben ilk gebeligimde sanki dunyanin ilk hamilesi benmisim gibi ilk 5 ay rapor aldim hep çok yavas gecti gunler sonra calismaya basladim ve dunya varmis dedim kendimi ise yaramaz hissetmiştim. Ama tabi seni zorlayacaksa çalışmak orasini bilemicem. Ha bu arada bulantimda olmamıştıS sinkarDefrent B Bir mucize idigna35 xra221 ve buradaki bütün arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ben çalışıyorum geçtiğimiz günlerde migren atağım tuttu ve zorlu birkaç gün geçirdim bulantılar vs ler eşim işten ayrılmamı istiyor bu konuda çok hassas ama diğer yandan birçok kişi 3 Aydan sonra ragatlanılacağı söyleniyor yani ben işten çıkarsam 3 ayı bitirmiş olacağım zaten acaba işten ayrılırsam benim için evde geri kalan günlerimi rahat rahat evde geçirirmiyim yoksa işte zaman çabuk geçiyor evde daha çok sıkılırmıyım sizlerden fikir istiyorum evde olanlardan da çalışan arkadaşlardan da cevaplarınız benim için yön verici olacaktır (maddi sıkıntımız yok)
İşim yorucu değil tüm gün neredeyse oturarak çalışıyorum mesai saatleri 08:30-17:00 sadece biraz stresli bir işim varBence cok yorucu bir isin yoksa çalış ben ilk gebeligimde sanki dunyanin ilk hamilesi benmisim gibi ilk 5 ay rapor aldim hep çok yavas gecti gunler sonra calismaya basladim ve dunya varmis dedim kendimi ise yaramaz hissetmiştim. Ama tabi seni zorlayacaksa çalışmak orasini bilemicem. Ha bu arada bulantimda olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?