Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba evet semra hoca yumurtalarimin yarısı dollenmedigi icin daha fazla embriyo olussun diye onerdi. Cunku yuksek doz ganol f fayda vermedi bant tedavinde de ayni sonucu almistim ona dusuk doz ve femara tedavisi ile baslayalim yumurtalarin verdigi cevaba gore ilac ayarlamasi yapilir dedi. Benimde 9 yumurtadan 4 dollenmisti erkek faktorude devreye girince 5.gune zor geliyor herhalde o sebepten verdi. Insallah bu sefer bolbol olur. Senin tedavinde hayirlisi olsun.

öncelikle allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin demek istiyorum. ben de yoğun çalışıyordum ( hem mühendisim hem de öğretim görevlisi) ve işlerimi bıraktım.oysa planım doğum iznine kadar çalışmaktı.
iyi ki de bırakmışım diyorum şimdi. eğer bir şey olsaydı kendimi asla affetmezdim. benim hamileliğim ilk günden beri sıkıntılı devam ediyor. çok şükür ve maşallah bu güne geldik inşallah allah kucağıma sağlıkla almayı da nasip edecek ama dediğim gibi evde olmasaydım ve yaşadıklarımı yaşasaydım çok ciddi vicdan azabı yaşardım.
günler o kadar da sıkıcı geçmiyor inanın, film izliyorum, kitap okuyorum ki ben yürüyüşe çıkamıyorum tek başıma korkuyorum bir şey olur diye.
benim ağır halsizliğim ilk 4 ay sürdü, mide bulantısı ve kusma ise 4. ayda başladı. herkesin aynı olmuyor. kimisi 4. aydan sonra rahat ettiğini söylüyor ama her ay farklı sıkıntılar yaşadım ben. mesela 5. aydan itibaren dinlenirken bile nabzım 135 civarı atıyor.
çok uzattım özür dilerim kısaca demek istediğim eğer çalışma zorunluluğunuz yoksa bence çalışmayın. allah çalışan gebe arkadaşlara yardımcı olsun.

Transfer günü geriye kalan embriyolar icin talep ediyorlar

Transfer günü geriye kalan embriyolar icin talep ediyorlar
Canım çok teşekkürler cevabın için, benim tümü aynı anda donduruldu, opudan sonra hiç transfer olmadı. Adetin 2. Günü gittiğimde hazırlıklı oluyım diye yazdım aslında, arayıp sormak daha mantıklık ama para mevzu olunca da bi çekimdim çocukça biliyorum. O zaman dondurma paradını transfer günü alırlar diye anlıyorum?

Aynen canim transfer gunu alıyorlar dondurma parasını kalan embriyo sayisina gore bizim toplam 4 vardi biri transfer oldu 3 embriyo parasi odedik

Amin canım cümlemizinkini rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah
herkesin gebelik süreci farklı geçiyor sanırım riskli döneminizi atlatmışsınızdır inşaallah evet insan çalışırken problem yaşarsa dikkat etmedimmi acaba diye vicdan yapabilir eşim ve ailesi ilk duyduklarında işi bırakmamı istediler geride 13 senenin sonunda 5. Tedaviyle ilk gebelik elde edebildik hepimiz için değerli bir durumdayım aslında doğum sonrası gayet hareketli bir hayatımız olacak öncesinde birkaç aylık dinlenme iyi gelebilir:)

Tatlım bu önemli bir karar gerçekten sen kendini daha iyi tanırsın hepimiz farklıyız sonuçta . Ben evde sıkılmıyorum mesela sonrasında hareketli geçecek zaten hem dinleniyorum hemde henüz bebek yokken yapmak istediğim şeyleri yapmaya çalışıyorum .

Uzun vadeli rapor veya izin alma gibi bir durumun varsa o da olabilir bunca zamanlık emeğinde heba olmamış olur .

Diğer taraftan zor bir hamilelik geçiriyorsan ve imkanın da elveriyorsa dinlen güzelce hem çocuğuna kendin bakarsın ne güzel .

Şahsen ben çalışmıyorum. evlenmeden önce çalışıyordum. İlk üç ay zor zaten. sonraki üç ay hamileliğin balayı diyorlar gerçekten öyle. en azından benim için öyle. Benimde migrenim var iki gün özellikle çok kötü oldum. ara ara ağrıyor hala başım. migrenim geçmedi yani kız kardeşim iki çocuğu var iki hamilelikte hiç migreni tutmamış. normalde sık sık tutar. Bence işine devam et maddiyattan ziyade hem doğum paranı alırsın hemde vaktin geçer evde insan patlıyor.İlk aylarım halsizlikten dolayı kötüydü. Çalışmış olsam nasıl olurdu diye soruyordum kendime. Ama 12. hafta bitti sıkıntı bitti. sen bilirsin genede

Arkadaşlar merhaba. Ben perşembe günü ameliyat oldum çok şükür eve çıktım iyiyim hamdolsun. Sormak istediğim bir şry var benim gibi laparoskopik ameliyat olan arkadaşlarım sonrasında kahverengi veya kırmızı lekelenmeleriniz oldu mu acaba ?

Benim de olmuştu 1hafta kadar sanırım. Sonra temizlendi. Doktorun neyin normal, neyin anormal olduğunu söylemiştir. Geçmiş olsun.

Benim de olmuştu 1hafta kadar sanırım. Sonra temizlendi. Doktorun neyin normal, neyin anormal olduğunu söylemiştir. Geçmiş olsun.
Ben ilk gün çok fazla anestezi etkisinde olduğum için maalesef doktorla hiçbir konuşmamı htırlamıyorum. Eşime sordum ama doktor kanama konusunda herhangi bir şey söylememiş. Sadece hemşirenin normal dediğini hatırlıyorum ama o da hayal meyal. Pazar olduğu için doktoru rahatsız etmek istemedim ama Az önce dayanamayıp görüştüm doktorla dediğin gibi normal olduğunu söyledi. Çok Teşekkür ederim.

Doktorların kartı oluyor sekreterlerin orda ben aldım soruyom hep cevap veriyor gönül hanım

Kızlarr opu günü geldi çattı,Melih bey yapacak opunuzu dediler ama ben Melih bey diye birini duymadım;yani muayenelere giren doktorlardan değil sanırım;Bilgisi olan var mı; değiştirilmesini istesem Yücel beyin hastasıyım;onu talep etsem??

Melih beyin opu yaptığı başka arkadaş var mı;fikir ve yorumlayınca ihtiyacım var

melih bey sadece opu yapıyor canım, hiç merak etme. en çok opu yapan doktor o. ben onu istemiştim ama denk gelmemişti. o sadece memorial'da çalışmıyor. kendi kliniği var. opu için geliyor memorial'a.

Sakin ol canım Melih bey işinin ehli biri bir cok kisinin opusuna o girmiştir sanırım benim opumuda o yapti hayırlısı olsun hakkında

cnm hamileliğin ilk ayları zor geçiyorsa bence de işten çık son 2-3 ayda da ağırlaşırsın zaten... Canında sıkılmaz gebelık kurslarına falan gidersin , pilates yaparsın bol bol video izlersin ben vallahi bunların hiçbirine vakit bulamıyorum.... Tek avantajım hamileliğimin kolay geçmesi, birde memur olduğum için hemen istifa edipte çıkayım diyemiyorum özel sektörde olsam istifa eder doğumdan sonra , bebek büyüdükten sonra tekrar işe başlardım :)

Bence kesinlikle çalış derim. Kendi adima hem zaman daha çabuk geçiyor,hem de ďüşünüp stres yapmıyosun.Tabii işiniz çok ağir değilse.Allah korusun çok stres çok düşünmek iyi gelmiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…