Melih bey kadindogumcu ama memorialde sadece opulara giriyor benimde 3 opuma girdi tecrubeli biri emin ellerdesin merak etme.Melih beyin opu yaptığı başka arkadaş var mı;fikir ve yorumlayınca ihtiyacım var
Canım bende de Melih bey vardı gerçekten çok tecrübeli opu konusunda daha önceki opularda çok kanamam olmuştu bu seferki çok iyiydi MâşâAllahKızlarr opu günü geldi çattı,Melih bey yapacak opunuzu dediler ama ben Melih bey diye birini duymadım;yani muayenelere giren doktorlardan değil sanırım;Bilgisi olan var mı; değiştirilmesini istesem Yücel beyin hastasıyım;onu talep etsem??
Benim açık ameliyattı canım farketmiyor oluyor ilk günlerde kanama sonradan azalıyorArkadaşlar merhaba. Ben perşembe günü ameliyat oldum çok şükür eve çıktım iyiyim hamdolsun. Sormak istediğim bir şry var benim gibi laparoskopik ameliyat olan arkadaşlarım sonrasında kahverengi veya kırmızı lekelenmeleriniz oldu mu acaba ?
Merhaba hanımlar. Zihnimi meşgul eden bir sorum var...
Önümüzdeki adette dondurulmuş ile tedaviye tekrar başlıyorum kısmetse.
1.ve 2.tedavide çift embriyo transfer edilmişti 2014 te. Bir oğlum var hamd olsun.
Geçtiğimiz ay yapılan 3.tedavide ise tek embriyo ve negatif sonuç aldık.
4.tedavi için memorial çift embriyo transferine yeşil ışık yaktı gibi. Ama Semra hoca risklerinden de bahsetti, düşün taşın dedi. Çoğul gebeliğin risklerini hepimiz az çok biliyoruz. Tedirginim açıkcası.
4 tane 5aa dondurulmuşum var.
Çift embriyo transferi mi seçmeliyim şimdi yoksa bu sefer de tek deneyip tutmazsa mı sonra çift embriyo deneyeyim?
Benim durumumda olan var mı? Sizler ne karar verdiniz?
Ne karar verirdiniz?
Valla aynı risklerden bize de bahsetti Semra hanım . Kaliteli 2 embrıyoyu neden 1 kere de harcayalım ki 2 tane olması tutunma olasılığını arttırmaz deyince çok haklı buldum ve bana mantıklı geldi kapattım konuyu . İkiz olmasını çok isteyen birisi olarak vazgeçtim .
Canım bu herkese göre değişen bi cevap.eğer evi seviyorsan sıkılmam diyorsan bırak ama çok sıkılıyorsan bırakma.istersen bi kaç hafta rapor al dene nasıl geçiyor diye .ben olsam öyle yapardım .ben 28.haftamdayim şimdi daha çok zorlanıyorum ilk zamanlara göre merdiven in çık çocuklarla uğraş 32.haftayı 4 gözle bekliyorum@sinkarDefrent B Bir mucize @idigna35 xra221 ve buradaki bütün arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ben çalışıyorum geçtiğimiz günlerde migren atağım tuttu ve zorlu birkaç gün geçirdim bulantılar vs ler eşim işten ayrılmamı istiyor bu konuda çok hassas ama diğer yandan birçok kişi 3 Aydan sonra ragatlanılacağı söyleniyor yani ben işten çıkarsam 3 ayı bitirmiş olacağım zaten acaba işten ayrılırsam benim için evde geri kalan günlerimi rahat rahat evde geçirirmiyim yoksa işte zaman çabuk geçiyor evde daha çok sıkılırmıyım sizlerden fikir istiyorum evde olanlardan da çalışan arkadaşlardan da cevaplarınız benim için yön verici olacaktır (maddi sıkıntımız yok)
Canım ameliyat nasıl geçti doktor ne dediBen ilk gün çok fazla anestezi etkisinde olduğum için maalesef doktorla hiçbir konuşmamı htırlamıyorum. Eşime sordum ama doktor kanama konusunda herhangi bir şey söylememiş. Sadece hemşirenin normal dediğini hatırlıyorum ama o da hayal meyal. Pazar olduğu için doktoru rahatsız etmek istemedim ama Az önce dayanamayıp görüştüm doktorla dediğin gibi normal olduğunu söyledi. Çok Teşekkür ederim.
Canım ben evdeyim hareket alanım yok sıkıcı geçiyor evet bulantılar hafifliyor benim ara ara oluyor .. şişkinliğim rahatsız edici ama dışarı çıktığım zaman daha iyi oluyorum sanırım sürekli evde olmakta insanı yatırıyor .. Allah yardımcın olsun inşallah devam edebilirsen çok yorucu değilse devam et ..@sinkarDefrent B Bir mucize @idigna35 xra221 ve buradaki bütün arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum ben çalışıyorum geçtiğimiz günlerde migren atağım tuttu ve zorlu birkaç gün geçirdim bulantılar vs ler eşim işten ayrılmamı istiyor bu konuda çok hassas ama diğer yandan birçok kişi 3 Aydan sonra ragatlanılacağı söyleniyor yani ben işten çıkarsam 3 ayı bitirmiş olacağım zaten acaba işten ayrılırsam benim için evde geri kalan günlerimi rahat rahat evde geçirirmiyim yoksa işte zaman çabuk geçiyor evde daha çok sıkılırmıyım sizlerden fikir istiyorum evde olanlardan da çalışan arkadaşlardan da cevaplarınız benim için yön verici olacaktır (maddi sıkıntımız yok)
Sanki tek transferde negatif sonuç alacakmışım gibi geliyor bana nedense. mantıksızlığını bile bile hem de o da ayrı mesele :)
Aynı şekilde çoğul gebelikten de çok korkuyorum.
Canım bende ikiz çok istiyordum. ve bu transferimde iki embriyo koydurmak çok istemiştim. Ama gönül hoca bana risklerinden vs. bahsetti. Öyle olunca çok istediğim halde vazgeçtim. Gerçi neler yasayacağımızı allah bilir ama sonradan keşke dememek için vazgeçtim.Merhaba hanımlar. Zihnimi meşgul eden bir sorum var...
Önümüzdeki adette dondurulmuş ile tedaviye tekrar başlıyorum kısmetse.
1.ve 2.tedavide çift embriyo transfer edilmişti 2014 te. Bir oğlum var hamd olsun.
Geçtiğimiz ay yapılan 3.tedavide ise tek embriyo ve negatif sonuç aldık.
4.tedavi için memorial çift embriyo transferine yeşil ışık yaktı gibi. Ama Semra hoca risklerinden de bahsetti, düşün taşın dedi. Çoğul gebeliğin risklerini hepimiz az çok biliyoruz. Tedirginim açıkcası.
4 tane 5aa dondurulmuşum var.
Çift embriyo transferi mi seçmeliyim şimdi yoksa bu sefer de tek deneyip tutmazsa mı sonra çift embriyo deneyeyim?
Benim durumumda olan var mı? Sizler ne karar verdiniz?
Ne karar verirdiniz?
Teşekkür ederim canım güzel geçmiş 3. Adetinle transfere hazırlanabilirsin dedi. Mayıs sonu haziran başına tekabül ediyor hayırlısı bakalım sabırla bekliyorum ..Canım ameliyat nasıl geçti doktor ne dedi
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı ve sağlıkla tutunur bebişin sana :) evet adet gibi ağrılar oluyor ama ben çok sancılı geçirdiğim için adet ağrısı olmadığını ayırt edebilmiştim ..Kızlar merhaba, bugün transferi saymazsak 3. Günüm daha yolun başı sanki. Günler geçmiyor. Ara sıra yürükenmvs kasığıma ağrı giriyor. Bıçak gibi. Bide adet olacakmışım gibi hissediyorum adet öncesi olur ya lavaboya gideriz oldu mu diye. Lekelenme vs hiçbişey yok sadece his oluyor. Sizde de olmuş muydu hiç? Birde transferden sonraki gün ğögsümde sızı oldu bikaç kez.
Sevindim canım.inşallah en kısa sürede güzel haberini alırız :)Teşekkür ederim canım güzel geçmiş 3. Adetinle transfere hazırlanabilirsin dedi. Mayıs sonu haziran başına tekabül ediyor hayırlısı bakalım sabırla bekliyorum ..
Amin canım aminn tüm bekleyenlerin inşallah. Sen nasılsın baya ilerledi gebelik heyecanlı mısın :)Sevindim canım.inşallah en kısa sürede güzel haberini alırız :)
Çok teşekkür ederim canım. Çarşamba kontrolüm var zaten. Acaba yine alttan mı mıayene edecekBenim açık ameliyattı canım farketmiyor oluyor ilk günlerde kanama sonradan azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?