Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bende de Melih bey vardı gerçekten çok tecrübeli opu konusunda daha önceki opularda çok kanamam olmuştu bu seferki çok iyiydi MâşâAllah

Benim açık ameliyattı canım farketmiyor oluyor ilk günlerde kanama sonradan azalıyor

Kızlar adet olamadğm iöin söktrücü kullandğm halde doç dr günseli hanma aldm randevyu nsl bi doktor bilginiz var mı

Merhaba hanımlar. Zihnimi meşgul eden bir sorum var...

Önümüzdeki adette dondurulmuş ile tedaviye tekrar başlıyorum kısmetse.
1.ve 2.tedavide çift embriyo transfer edilmişti 2014 te. Bir oğlum var hamd olsun.
Geçtiğimiz ay yapılan 3.tedavide ise tek embriyo ve negatif sonuç aldık.

4.tedavi için memorial çift embriyo transferine yeşil ışık yaktı gibi. Ama Semra hoca risklerinden de bahsetti, düşün taşın dedi. Çoğul gebeliğin risklerini hepimiz az çok biliyoruz. Tedirginim açıkcası.

4 tane 5aa dondurulmuşum var.
Çift embriyo transferi mi seçmeliyim şimdi yoksa bu sefer de tek deneyip tutmazsa mı sonra çift embriyo deneyeyim?

Benim durumumda olan var mı? Sizler ne karar verdiniz?
Ne karar verirdiniz?

Valla aynı risklerden bize de bahsetti Semra hanım . Kaliteli 2 embrıyoyu neden 1 kere de harcayalım ki 2 tane olması tutunma olasılığını arttırmaz deyince çok haklı buldum ve bana mantıklı geldi kapattım konuyu . İkiz olmasını çok isteyen birisi olarak vazgeçtim .

Sanki tek transferde negatif sonuç alacakmışım gibi geliyor bana nedense. mantıksızlığını bile bile hem de o da ayrı mesele :)
Aynı şekilde çoğul gebelikten de çok korkuyorum.

Canım bu herkese göre değişen bi cevap.eğer evi seviyorsan sıkılmam diyorsan bırak ama çok sıkılıyorsan bırakma.istersen bi kaç hafta rapor al dene nasıl geçiyor diye .ben olsam öyle yapardım .ben 28.haftamdayim şimdi daha çok zorlanıyorum ilk zamanlara göre merdiven in çık çocuklarla uğraş 32.haftayı 4 gözle bekliyorum

Canım ameliyat nasıl geçti doktor ne dedi

Canım ben evdeyim hareket alanım yok sıkıcı geçiyor evet bulantılar hafifliyor benim ara ara oluyor .. şişkinliğim rahatsız edici ama dışarı çıktığım zaman daha iyi oluyorum sanırım sürekli evde olmakta insanı yatırıyor .. Allah yardımcın olsun inşallah devam edebilirsen çok yorucu değilse devam et ..

Sanki tek transferde negatif sonuç alacakmışım gibi geliyor bana nedense. mantıksızlığını bile bile hem de o da ayrı mesele :)
Aynı şekilde çoğul gebelikten de çok korkuyorum.

Tatlım ikiz gebelikler daha sıkıntılı oluyormuş . Birde düşme riski de kat kat artıyor vs. Vs. Bi sürü şey . Hem neden bi kere de 2 şansını birden kullanasin ki .

Eşinle karar ver bence tatlım .

Kızlar merhaba, bugün transferi saymazsak 3. Günüm daha yolun başı sanki. Günler geçmiyor. Ara sıra yürükenmvs kasığıma ağrı giriyor. Bıçak gibi. Bide adet olacakmışım gibi hissediyorum adet öncesi olur ya lavaboya gideriz oldu mu diye. Lekelenme vs hiçbişey yok sadece his oluyor. Sizde de olmuş muydu hiç? Birde transferden sonraki gün ğögsümde sızı oldu bikaç kez.

Canım bende ikiz çok istiyordum. ve bu transferimde iki embriyo koydurmak çok istemiştim. Ama gönül hoca bana risklerinden vs. bahsetti. Öyle olunca çok istediğim halde vazgeçtim. Gerçi neler yasayacağımızı allah bilir ama sonradan keşke dememek için vazgeçtim.

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı ve sağlıkla tutunur bebişin sana :) evet adet gibi ağrılar oluyor ama ben çok sancılı geçirdiğim için adet ağrısı olmadığını ayırt edebilmiştim ..

Benim açık ameliyattı canım farketmiyor oluyor ilk günlerde kanama sonradan azalıyor
Çok teşekkür ederim canım. Çarşamba kontrolüm var zaten. Acaba yine alttan mı mıayene edecek yahu o kadar muayene oldum alışamayacağım sanırım hiçbir zaman :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…