- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Neden acaba bende çok korkuyorum ama yine de normal doğumuda düşünmeden edemiyorum :)Evet normal doğum yapan kişi sayısı çok az .
Evet furkan beyi takip ediyorum ama ben istanbulda değilim izmir daha yakin bize izmirde bakarim zamani gelince oradada bir doktor vardi adini simdi unuttum. Ssvd da son dakikaya kadar karar verilemiyor ilk doğumda da oldugu gibi ama boyle bir imkan varsa olmasi guzel olurduMerhaba doktor ismi vermek ne kadar soğru bilemedim ama ssvd hakkında bende biraz araştırma yapıyorum da gördüğüm kadarıyla furkan kayabaşoğlu ve banu çiftçi diye iki doktor ssvd doğum yaptırıyor baya denk geldim. Ama tabi hastanın durumu bebeğin durumu çok önemli.
Canım maşallah Allah sağlıkla ilerlemesini doğumunu nasip etsin. Sen takibini transfer tarihine göre yap kafan karışmaz çünkü son haftalarda fark açılıyor ileri geri şeklinde benim kızım hep 5-6 gun gerideydi bir arkadaşım vardı onunkide bir hafta öndeydi hep birde üst ölçümler mm ile yapiliyor en ufak hareket ölçümü değiştiriyorDün kontrolüm vardı 12+3 diye gittik bu seferde 11+5 dedi doktor doktorlar farklıydı şimdi bu son gittiğim takip doktorum artık .. doğum tarihi hep aynı 10 ekim ama arada gittiğim bi doktor karıştırdı beni 8+3 diye gitmiştim 9+1 dedi şimdi geri dönmek zor geldi biraz büyümüştü ne güzel :)) .. hareketleri başlamış maşaAllah kıpır kıpırdı Allahım şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .. bu arada kıza benziyo dedi bnde bacakları açık bu erkektir dedim :))) bakalım 1 ay sonra neymiişş ))))
Amin inşallah canım sağolasın .. az önce ultrason kağıdına baktım zaten normal gününde gidiyormuş aradaki bi doktor 8+3 yazan ultrason görüntüsüne 9+1 dedi öyle karıştı şuan 11+6 bende acemi olduğum için ultrason kağıdında kaç haftalık yazıyor bakmak aklıma gelmedi şimdi arkadaş diyince baktım :)Canım maşallah Allah sağlıkla ilerlemesini doğumunu nasip etsin. Sen takibini transfer tarihine göre yap kafan karışmaz çünkü son haftalarda fark açılıyor ileri geri şeklinde benim kızım hep 5-6 gun gerideydi bir arkadaşım vardı onunkide bir hafta öndeydi hep birde üst ölçümler mm ile yapiliyor en ufak hareket ölçümü değiştiriyor
cnm bende cuma günü kontrole gittim 9+5 diye hesaplamıştım ama ultrasyonda o gün 10+4 çıktı (bu arada hep aynı doktora gittim) şimdi 11 haftalık .... tahmini doğum tarihi ilk zaman 21.10 diyordu şimdi ise 16.10 dedi doktorum... bebeğin büyümesi önde gidiyor, gelişimi gayet iyi dedi boyuda 37 mm çıktı... yane bu tarihler değişir gibime geliyor... bende ikili tarama testini 06.04 yaptıracagımAmin inşallah canım sağolasın .. az önce ultrason kağıdına baktım zaten normal gününde gidiyormuş aradaki bi doktor 8+3 yazan ultrason görüntüsüne 9+1 dedi öyle karıştı şuan 11+6 bende acemi olduğum için ultrason kağıdında kaç haftalık yazıyor bakmak aklıma gelmedi şimdi arkadaş diyince baktım :)
Benim doğum tarihi hep aynı değişmedi ilk doktorla son doktorum aynı haftaları söyledi aradaki doktor ultrason kağıdında da aynı hafta yazıyor kendisi bana fazla söylemiş normal seyrinde gidiyor şimdi oturdu yerine :)) 11+6 doğru olan .. şimdi boyu 6.1 mm :)cnm bende cuma günü kontrole gittim 9+5 diye hesaplamıştım ama ultrasyonda o gün 10+4 çıktı (bu arada hep aynı doktora gittim) şimdi 11 haftalık .... tahmini doğum tarihi ilk zaman 21.10 diyordu şimdi ise 16.10 dedi doktorum... bebeğin büyümesi önde gidiyor, gelişimi gayet iyi dedi boyuda 37 mm çıktı... yane bu tarihler değişir gibime geliyor... bende ikili tarama testini 06.04 yaptıracagım
Selam canım, nasılsın, hazırlıklar ne durumda? Bende senle aynı fikirdeyim tek gebelik bile bu kadar zorken ikiz gebeliklerde Allah yardımcısı olsun anne adaylarının. Ben kesinlikle normal doğum düşünüyorum, doktorunda destekçi inşallah bir aksilik olmaz ve normal doğum ile kucağıma alırım. Sanırım benim ameliyat fobim var sezeryandan daha çok korkuyorum.Hem heyecan hem korku var canım zor olunca insan hep diken üstünde oluyormuş meğer.gerçekten iyi ki ikiz değil bi taneyi bile zor taşıyorsun nefes Alman zor .bu arada acaba semra hoca tüp bebek yapanlar için hangi doğumu öneriyor bir bilgisi olan var mi ?
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.Dün kontrolüm vardı 12+3 diye gittik bu seferde 11+5 dedi doktor doktorlar farklıydı şimdi bu son gittiğim takip doktorum artık .. doğum tarihi hep aynı 10 ekim ama arada gittiğim bi doktor karıştırdı beni 8+3 diye gitmiştim 9+1 dedi şimdi geri dönmek zor geldi biraz büyümüştü ne güzel :)) .. hareketleri başlamış maşaAllah kıpır kıpırdı Allahım şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .. bu arada kıza benziyo dedi bnde bacakları açık bu erkektir dedim :))) bakalım 1 ay sonra neymiişş ))))
Selam canım iyiyim 32.haftada ayrılacağım izne o zaman önemli şeyleri alırım.ya benim bi arkadaşım normal doğumda çok ısrar etti bebeği kanalda çok kaldığı için şu anda engelli maalesef.yoksa ben kendim için değil bebek için korkuyorum.bi arkadaş da tüp bebekti normal yapacam dedi o yapabilse cesaret olacaktı benim için .ama açılma olmadığı için sezeryan oldu ben de tamamen soğudum normal fikirden . Bu arada cinsiyet belli oldu mu sizinSelam canım, nasılsın, hazırlıklar ne durumda? Bende senle aynı fikirdeyim tek gebelik bile bu kadar zorken ikiz gebeliklerde Allah yardımcısı olsun anne adaylarının. Ben kesinlikle normal doğum düşünüyorum, doktorunda destekçi inşallah bir aksilik olmaz ve normal doğum ile kucağıma alırım. Sanırım benim ameliyat fobim var sezeryandan daha çok korkuyorum.
Evet böyle sıkıntılarda var benim gönlüm normalden yana ama o vakit geldiğinde nelerle karışlaşacağımızı bilemiyoruZ. Allah hayırlısını nasip etsin. 24. Haftamdayım canım kız olacak Allah’ ın izniyle. Seninde kız dimi? Yavaş yavaş bel, kuyruk sokumu ağrıları başladı bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum. Normalde hiç nazlı biri değilimdir ama benim için hamilelik azcık zorlu geçti. Senin ne kadar kaldı doğuma?Selam canım iyiyim 32.haftada ayrılacağım izne o zaman önemli şeyleri alırım.ya benim bi arkadaşım normal doğumda çok ısrar etti bebeği kanalda çok kaldığı için şu anda engelli maalesef.yoksa ben kendim için değil bebek için korkuyorum.bi arkadaş da tüp bebekti normal yapacam dedi o yapabilse cesaret olacaktı benim için .ama açılma olmadığı için sezeryan oldu ben de tamamen soğudum normal fikirden . Bu arada cinsiyet belli oldu mu sizin
BenBenim de 28 dolacak iki gün sonra aramızda 4 hahafta var . Zorlukları var tabi ama yine de çok şükürEvet böyle sıkıntılarda var benim gönlüm normalden yana ama o vakit geldiğinde nelerle karışlaşacağımızı bilemiyoruZ. Allah hayırlısını nasip etsin. 24. Haftamdayım canım kız olacak Allah’ ın izniyle. Seninde kız dimi? Yavaş yavaş bel, kuyruk sokumu ağrıları başladı bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum. Normalde hiç nazlı biri değilimdir ama benim için hamilelik azcık zorlu geçti. Senin ne kadar kaldı doğuma?
Canım ne durumdasınMemorialde 3 defa ve üstü deneyen var mı
Hayırlısı olsun canım inşaallah hepsi döllenirArkadaşlar bugün opu vardı benim,9 yumurta toplanmış;yarın kaçı olgun kaçı döllenmiş haber verecekler inşallah.. Dua istiyorum arkadaşlarım sizden.. bizim embriyolarımız 2 kez pgt ye gidecek.. İnşallah transfere de sonrasında dondurup saklamaya da yeter... Buarada memorial a bir kez daha hayran kaldım.. Aman nazar değmesin ama hiç bir yerde işlerin bu kadar tıkır tıkır ve sistemli çalıştığını görmemiştim... Gerçekten doktorundan personeline herkes çok titiz,ciddi ve nazikler.. İnşallah hep böyle devam eder... Sonuçlarımız nasıl olur bilmiyorum ama iyi ki bu merkezi seçmişimm
İlk tedavimden 2 kere transfer oldu ilki negatif 2. düşükle sonuçlandı. 2.tedavimde genetikten sağlıklı gelen tek embriyomla dış gebelik yaşadım ve laparoskopi ile tüpüm alındı. Şuan 3.tedavimde genetik sonucu bekliyorum. Bu topik olmuş 4808 sayfa hepsini tek tek okudum. Zaten ben takibe başladığımda binlerdeydi. Sadece bu topik değil başka bi çok sayfayi da takip ediyorum okuyorum nerede ne oluyor kim ne uyguluyor sonuçları ne oluyor. Başka bir yere gitmeyi de şimdilik düşünmüyorum. Buraya kızıp gidenlerin dönüp dolaşıp buraya geri geldiklerine de çok şahit oldum. Burda benden çok daha fazlasını yaşayanlar da var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah her birimizin artık son denemesidir. Bir dahaki kardeş için olsun ancak.Memorialde 3 defa ve üstü deneyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?