Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlısı olsun canım inşaallah hepsi döllenir
Neden 2 kere pgtye gidecek acaba?
Birde opu sonrası ertesi gün saat 10 da aradılar beni 11 e kadar aramazlarsa sen ararsın
Canım eşimle ben de nadir bir hastalığın taşıyıcılığı var;bir çeşit tek gen hastalığı,1.5 yaşında yavrumu kaybettim 2 yıl önce bu hastalıktan;bizim de öyle haberimiz oldu taşıyıcıymışız meğer.. şimdi işte embriyolar oluşup 5. Güne gidenlerin hepsine önce bu hastalığın pgt si yapılıp bakılacak; bu 1. Pgt, sonra oradan sağlıklı gelenlere de down sendromu ve trizoma için olan pgt yapılacak.. Yücel bey iki kez sınavı geçmeleri gerekiyor dedi.. Bakalım nasip.. Bizim gibi tek gen hastalığı olup tüp bebek öncesi set up yaptıran var mı arkadaşlar

Amin amin inşAllah cnm perinatologumda orda kal transfer ol bu adetle diyor ama korkuyor insan

Adeti bekliyorum cnm adet olunca transfere bekliyor semra hoca ama korkuyorum her defasında ağlayarak çıkıyorum hastaneden yine hüsran olacak korkusu çok çok fazla içimde
Canım inşallah hayırlı şekilde güzel haberler alırsın.. Mübarek Recep ayındayız;duaların çokça kabul edildiği bir aya denk geldik baksana.. Allah büyük.. Benden sana tavsiye Meryem suresini oku bol bol;Türkçesini de okuyunca anlayacaksın sebebini.. Ben her gün bir tane abdest alıp okumaya çalışıyorum;elimizden başka ne gelir ki.. Sabır ve dua.. Yalnız değilsin bak hepimiz aynı durumdayız.. Ferahlık yakındır inşallah.. Güzel düşün inşallah güzel olsun

Canım rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın zor şeyler atlatmışsın inşaallah bu tedavinde yavruna kavuştursun rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah

İnşallah bu mübarek günler hürmetine Rabbim tez zamanda bizede nasip eder

Ayy maşallah rabbim kucagına almayı nasip etsin

Memorialde 3 defa ve üstü deneyen var mı
Ben memorialdeki 3. Denemem de hamile kaldım
olmasaydı da yine burda devam ederdim senin durumunu biliyorum benim fikrim madem embriyolarin orda döllendi çoğu bitti azı kaldı durumundasın kendini
Toparladiginda orda dene derim kii zaten basladin galiba oyle hatirliyorum bi daha taşıma işlemiyle uğraşma inşallah bu defa olur

Son düzenleme:
Daha başlamadım cnm ama Allah izin verirse bu hafta adetle başlancak semra hoca gel dedi yine natural siklus denenick hiç istemiyorum naturali ama semra hoca ne derse tedavi için uymam lazım peki diğer 2 denemede ikisi de negatif mi oldu

N

Memorialden önce 3 tane negatifım var memorialdeki ilk denememde hamile kaldı 1 hafta sonra düşük yaptım 2. De negatif 3. Şimdiki elhamdülillah hamileyim
Bencede Semra hoca ne derse onu dinle derim tabi benim fikrim

Memorialden önce 3 tane negatifım var memorialdeki ilk denememde hamile kaldı 1 hafta sonra düşük yaptım 2. De negatif 3. Şimdiki elhamdülillah hamileyim
Bencede Semra hoca ne derse onu dinle derim tabi benim fikrim
Ay aynı şeyi yaşamışız 1.de hamile kaldım 1 hafta sonra düştü 2.negatif 3 nolcak bilmiyorım peki sana ne uyguladılar bu arada adın amine mi benim kızımın adı Amine idi ❣

P Pamukprensali senin prinotologu nerde hangi hastane bende bi takip doktoru arıyorum halen içime sinen bi yer bulamadım
Acıbadem maslak profasör ibrahim bildirici benim doktorum cnm tavsiye ederim şiddetle semra hoca ona gideceğimi duyunca onaylamıştı hatta ibrahim beyin görüşlerini al gel 3.transferini yapalım dedi

3.de mi hamile kaldın cnm
Yok halen tedavi oluyorum. 6.deneme icin nisan adetini bekliyorum. Benim 2 tadavimde negatif 1 tedavim kimyasal 2 tedavim pgtden saglikli gelmiyor... simdi tekrar dan sıfırdan baslicam. Esim memoriale guveniyor insallah saglikli 1 embriyom oluşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…