- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
İnşAllah cnm Rabbim yaedımıcmız olsunYok halen tedavi oluyorum. 6.deneme icin nisan adetini bekliyorum. Benim 2 tadavimde negatif 1 tedavim kimyasal 2 tedavim pgtden saglikli gelmiyor... simdi tekrar dan sıfırdan baslicam. Esim memoriale guveniyor insallah saglikli 1 embriyom oluşur
İnşallah sende dediğin gibi 3. Denemede hamile kalırsin daha önce düşük yaptığım ne negatif olanlar natüreldı bu defa ilaçlı tedavi oldum halen bırakmadım ilaclarimi allahın izniyle bu hafta sonu bırakıcamAy aynı şeyi yaşamışız 1.de hamile kaldım 1 hafta sonra düştü 2.negatif 3 nolcak bilmiyorım peki sana ne uyguladılar bu arada adın amine mi benim kızımın adı Amine idi ❣
890 lira normalde ama sağlık sigortası yapturırsan yarıya düşer cnm yaa semra hoca bana yine natural diyor istemiyorum pek natural açıkçasıİnşallah sende dediğin gibi 3. Denemede hamile kalırsin daha önce düşük yaptığım ne negatif olanlar natüreldı bu defa ilaçlı tedavi oldum halen bırakmadım ilaclarimi allahın izniyle bu hafta sonu bırakıcam
Ne kadar ödüyorsun muayene ücreti
Ben memoril deki cihangir beyin ücretini sordum 440 dediler
Negatifin ve düşüğün naturalmiydiİnşallah sende dediğin gibi 3. Denemede hamile kalırsin daha önce düşük yaptığım ne negatif olanlar natüreldı bu defa ilaçlı tedavi oldum halen bırakmadım ilaclarimi allahın izniyle bu hafta sonu bırakıcam
Ne kadar ödüyorsun muayene ücreti
Ben memoril deki cihangir beyin ücretini sordum 440 dediler
Evet canım ikiside natüreldı şimdi hamile kaldığım ilaçlıNegatifin ve düşüğün naturalmiydi
Adet olunca semra hoca ile görüşeceğiz ilaçlı istediğimi belirtixem ama ilaçsız daha iyi ise ses etmeyeceğim dediğin gibi nasip işi Rabbim ol derse her türlü o bize gelicekEvet canım ikiside natüreldı şimdi hamile kaldığım ilaçlı
Aslında biliyormusun kısmet nasip ben adetin ikinci günü gittim gönül hm muayene etti tedaviye başladık ikinci muayene için Günseli hm randevu yazmışlardi ve ilk defa ona muayene oldum dosyama baktı daha önce 1 düşügün 1 negatifin var bizde istersen bu defa ilaçlı olsun dedi
Bende dedim ki benim için fark etmez ama geç kalmadikmi dedim oda yok zaten sadece jel ve estrofem kullanıcaksin oda trasfere yakın bi zamanda basliycaksin zaten dedi böylelikle ilaçlı ya basladik
Kesinlikle öyle canım bak ben memoriale başlamadan önce 3 negatif yaşadım sonuçta onlar ilaçlıydi ve hiç hamilelik bile olmadı demek kısmet böyleymiş tabi doğurmadan oh deniycem okadar korkularım var ki halen bi oh deyip rahat edemedim ya bişey olursa korkusuylaAdet olunca semra hoca ile görüşeceğiz ilaçlı istediğimi belirtixem ama ilaçsız daha iyi ise ses etmeyeceğim dediğin gibi nasip işi Rabbim ol derse her türlü o bize gelicek
Dayan canım az kaldı çok cabaladin sende ama ben inanıyorum seninde olucak inşallahYok halen tedavi oluyorum. 6.deneme icin nisan adetini bekliyorum. Benim 2 tadavimde negatif 1 tedavim kimyasal 2 tedavim pgtden saglikli gelmiyor... simdi tekrar dan sıfırdan baslicam. Esim memoriale guveniyor insallah saglikli 1 embriyom oluşur
İbrahim beyi tavsiye ederim eşim ve ben çok sevdik zaten başarılarını okursan başkasına gitmek istemezsinKesinlikle öyle canım bak ben memoriale başlamadan önce 3 negatif yaşadım sonuçta onlar ilaçlıydi ve hiç hamilelik bile olmadı demek kısmet böyleymiş tabi doğurmadan oh deniycem okadar korkularım var ki halen bi oh deyip rahat edemedim ya bişey olursa korkusuyla
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Buraya ilk yazdığımda hastane arayışındaydım sonra hem buradan hemde dışardan bi kaç yönlendirme ile memorialde başladık tedaviye. Opu işlemim oldu be 29 yumurtadan 10 tanesi 5.güne taşındı Nisan ayındaki adetimle birlikte son aşamaya gelecem inşallah. Arkadaşlar soracağım şu benim toplam 6 tüpüm olmuş 4 ü çift 2 si tek olmak üzere. Aklımda tek soru var acaba embriyo transferi nasıl oluyor benim ilk denemem ve yaşım 23 acaba tek embriyo mu transfer edilecek yoksa bizim isteğimizle iki embriyo transfer ederler mi bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar nolur yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum
Arkadaşım ilaçlı ne demek naturel ne demek bilmiyorum daEvet canım ikiside natüreldı şimdi hamile kaldığım ilaçlı
Aslında biliyormusun kısmet nasip ben adetin ikinci günü gittim gönül hm muayene etti tedaviye başladık ikinci muayene için Günseli hm randevu yazmışlardi ve ilk defa ona muayene oldum dosyama baktı daha önce 1 düşügün 1 negatifin var bizde istersen bu defa ilaçlı olsun dedi
Bende dedim ki benim için fark etmez ama geç kalmadikmi dedim oda yok zaten sadece jel ve estrofem kullanıcaksin oda trasfere yakın bi zamanda basliycaksin zaten dedi böylelikle ilaçlı ya basladik
cnm malesef ilk iki denemen tek embriyoArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Buraya ilk yazdığımda hastane arayışındaydım sonra hem buradan hemde dışardan bi kaç yönlendirme ile memorialde başladık tedaviye. Opu işlemim oldu be 29 yumurtadan 10 tanesi 5.güne taşındı Nisan ayındaki adetimle birlikte son aşamaya gelecem inşallah. Arkadaşlar soracağım şu benim toplam 6 tüpüm olmuş 4 ü çift 2 si tek olmak üzere. Aklımda tek soru var acaba embriyo transferi nasıl oluyor benim ilk denemem ve yaşım 23 acaba tek embriyo mu transfer edilecek yoksa bizim isteğimizle iki embriyo transfer ederler mi bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar nolur yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum
Sağol canım bilgi içincnm malesef ilk iki denemen tek embriyo
Perinayologta yaptır cnm down için değil de başka şeylere bakarlarMerhaba kızlar hamiş arkadaşlar ikili test için ne düşünüyorsunuz bugün dr kontrolüm vardı ikili test istedi pgtli embriyo bilgisini hatırlattım ama olsun yinede bakalım yaşımdan (39) dolayıda da gerek duyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?