Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşAllah cnm Rabbim yaedımıcmız olsun

Ay aynı şeyi yaşamışız 1.de hamile kaldım 1 hafta sonra düştü 2.negatif 3 nolcak bilmiyorım peki sana ne uyguladılar bu arada adın amine mi benim kızımın adı Amine idi ❣
İnşallah sende dediğin gibi 3. Denemede hamile kalırsin daha önce düşük yaptığım ne negatif olanlar natüreldı bu defa ilaçlı tedavi oldum halen bırakmadım ilaclarimi allahın izniyle bu hafta sonu bırakıcam
Ne kadar ödüyorsun muayene ücreti
Ben memoril deki cihangir beyin ücretini sordum 440 dediler

890 lira normalde ama sağlık sigortası yapturırsan yarıya düşer cnm yaa semra hoca bana yine natural diyor istemiyorum pek natural açıkçası

Negatifin ve düşüğün naturalmiydi

Negatifin ve düşüğün naturalmiydi
Evet canım ikiside natüreldı şimdi hamile kaldığım ilaçlı
Aslında biliyormusun kısmet nasip ben adetin ikinci günü gittim gönül hm muayene etti tedaviye başladık ikinci muayene için Günseli hm randevu yazmışlardi ve ilk defa ona muayene oldum dosyama baktı daha önce 1 düşügün 1 negatifin var bizde istersen bu defa ilaçlı olsun dedi
Bende dedim ki benim için fark etmez ama geç kalmadikmi dedim oda yok zaten sadece jel ve estrofem kullanıcaksin oda trasfere yakın bi zamanda basliycaksin zaten dedi böylelikle ilaçlı ya basladik

Adet olunca semra hoca ile görüşeceğiz ilaçlı istediğimi belirtixem ama ilaçsız daha iyi ise ses etmeyeceğim dediğin gibi nasip işi Rabbim ol derse her türlü o bize gelicek

Adet olunca semra hoca ile görüşeceğiz ilaçlı istediğimi belirtixem ama ilaçsız daha iyi ise ses etmeyeceğim dediğin gibi nasip işi Rabbim ol derse her türlü o bize gelicek
Kesinlikle öyle canım bak ben memoriale başlamadan önce 3 negatif yaşadım sonuçta onlar ilaçlıydi ve hiç hamilelik bile olmadı demek kısmet böyleymiş tabi doğurmadan oh deniycem okadar korkularım var ki halen bi oh deyip rahat edemedim ya bişey olursa korkusuyla

Melkee canım beni sormuşsun bi ara kusura bakma anca kendime geldim kusmalardan fenayım
Onçelikle annen için başın sağolsun canım hep derdin bi çocuğum olsa da annem görse diye mekanı cennet olsun
Dogum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun canım arada yaz haber ver kendinden

Dayan canım az kaldı çok cabaladin sende ama ben inanıyorum seninde olucak inşallah

İbrahim beyi tavsiye ederim eşim ve ben çok sevdik zaten başarılarını okursan başkasına gitmek istemezsin

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Buraya ilk yazdığımda hastane arayışındaydım sonra hem buradan hemde dışardan bi kaç yönlendirme ile memorialde başladık tedaviye. Opu işlemim oldu be 29 yumurtadan 10 tanesi 5.güne taşındı Nisan ayındaki adetimle birlikte son aşamaya gelecem inşallah. Arkadaşlar soracağım şu benim toplam 6 tüpüm olmuş 4 ü çift 2 si tek olmak üzere. Aklımda tek soru var acaba embriyo transferi nasıl oluyor benim ilk denemem ve yaşım 23 acaba tek embriyo mu transfer edilecek yoksa bizim isteğimizle iki embriyo transfer ederler mi bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar nolur yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum

hayırlı olsun, allah kucağınıza da almayı nasip etsin.
iki transfer etmiyorlar. 35 üstü olsanız da tercihleri öncelikle tek transfer.
transfer için en iyi kalitede olanı seçiyorlar ve bu da tek tüpte dondurulmuş olanlardan oluyor. dondurulmaya müsait orta ya da düşük kaliteli olanlar aynı tüplerde donduruluyor.
allah korusun inşallah başınıza gelmez ama eğer tek tüpte dondurulanlar tutmazsa çift dondurulanları çözüp aynı anda 2sini de transfer ediyorlar. bana semra hanım bu şekilde anlatmıştı.

Çok teşekkür ederim çok sağolun allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Ben bi umut çift transfer edilir diye düşünmüştüm ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Arkadaşım ilaçlı ne demek naturel ne demek bilmiyorum da

cnm malesef ilk iki denemen tek embriyo

Merhaba kızlar hamiş arkadaşlar ikili test için ne düşünüyorsunuz bugün dr kontrolüm vardı ikili test istedi pgtli embriyo bilgisini hatırlattım ama olsun yinede bakalım yaşımdan (39) dolayıda da gerek duyuyor

Perinayologta yaptır cnm down için değil de başka şeylere bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…