Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sıkıntı yapma benimde pgt li embriyo bendende istediler. yaptırdım sonuç beklediğim gibi çıktı. Doktorlar emin olmak istiyor.

Perinayologta yaptır cnm down için değil de başka şeylere bakarlar
Anladım canım yaptıracağım içimiz rahat olsun drum bu konuda çok hassas
sıkıntı yapma benimde pgt li embriyo bendende istediler. yaptırdım sonuç beklediğim gibi çıktı. Doktorlar emin olmak istiyor.
Evet canım aynen bende öyle düşünüyorum inşaallah benimkindede sonuç sorunsuz çıkar

cnm sen doktoru boşver senın yaptırmana gerek yok zaten pgt li ... ben bile yaptırsam mı yaptırmasam mı ikilem içeresindeyim

Valla arkadaşlar bu konuda dr um da benimle aynı fikirde çıktı. Test yapsak sonuç kötü gelse aldiracakmisin dedi bana direk bende tabi ki hayır dedim o zaman kafanı karıştırma hiç dedi .

Eşimle de konuşmuştuk daha önce zaten . Daha önce de yazmıştım iki arkadasimizda aynı şeyi yaşadı hamileliklerinde . Testler malesef olumsuz geldi yine de aldirmadilar bebekleri . Dr lar imza attirdilar sorumluluk aileye ait diye vs. Çocuklar doğdu maşallah ikiside cin gibi . Olan annelere oldu berbat bir hamilelik geçirdiler.

Tabi ki bu demek değil ki herkese aynısı olacak özürlü de dogabilirdiler. Yani demem o ki bu bir risk göze alıp almamak herkes için göreceli bir durum .

Yani bu aydan sonra ona ben kendi elimle kiyamayacagimi düşündüğüm için yaptirmadim .

Strongmom_ S serapguney arkadaşlarım merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum ameliyattan sonra kaçıncı reglide transfer oldunuz ? Birde ameliyattan sonra kaç ay geçmiş oldu? Adet siklusları kişiden kişiye değiştiği için gün olarakta sormak istedim. Ben ameliyatı oldum doktor ikş ay bekle haziran adetinde transfer ol dedi. Ama haziran benim 4. Adetim oluyor

aminebusra öncelikle rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah hamileliğinizi demek istiyorum haftanıza baktımda ikili test için uygun dönemdeymişsiniz acaba siz yaptırdınızmı embriyonuz pgt işlemi gördümü Dr buz ve siz bu konuda ne karar aldınız acaba?

arkadaşlar merhaba,
eşimde 3. ve 15. kromozomlarda translokasyon var ve Memorial da ilk denememizi yaptık. 7 embriyo 5. güne geldi fakat 1 i pgt den sağlıklı çıktı oda malesef bana tutunmadı. Önericeğiniz biri bir kurum yada herhangi birşey var mı? Baya moralimiz bozuldu haliyle..

Merkezi değiştirmeyi isteme sebebiniz 1 embriyonun sağlam gelip tutunamamasımi yoksa başka bir sebep mi var

Tatlım malesef yok translasyon da en iyi kurum da memorial benim eşimde de 2.ve 3. Parçalarda translasyon var benim ilk denememde 6. Güne bir embriyom gitti ben Sevinç hanımla da konuştum deneyeceğiz olana kadar dedi pes etmeden pgt lı embriyo rahimde tutunacak diye bir güvence de Yok malesef Semra hanım la negatif için konuş cnm benim eşimden translasyon ne kadar yayılmış diye sperm fish istedi zor vakalardaki memorial başarısı iyi cnm genetik problemlerde tedavi değil pgt ile ayıklama yapılabiliyor 5. Güne kadar gelmesi kalite labaratuarın iyi olması zaten bizde 6 da 1 gibi bir oran var sağlıklı gelen oda inş ikinci sefere tutunur cnm ben de bu ay başlayacağım bakalım

Canım merhaba. Başlıyor musun bu ay çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun inşallh güzel sonuçlar almak nasip olsun.

Evet cnm sıkıntıdan saçlarım bembeyaz oldu .
Allah yardımcın olsun canım benim çok emek var biliyorum çok şrylerle mücadele ettin. İnşallah hepsinin mükafatını alıcaksın Allahım öyle büyük ki en doğru zamanda hepsini unuttursun sana .

Allah yardımcın olsun, yaşadığın sıkıntıları inş unutacaksın. Tedaviye başlayacağına çok sevindim inşallah en doğru zamandır bu ay, inşallah sağlıklı embriyolar nasip etsin Allah
Adetim yeni bitti eşim sperm fish verecek ctesi Hepimizin Allah yardımcısı olsun cnm

Arkadaşlar ben tedavi iptalinden sonra beklemedeyim bu süreçte akupunktur yaptırıyorum. Bugün doktorum kolon hidroterapi yaptı daha önce duyan oldu mu? Bir hafta her yediğin pişmiş olacak çiğ birşey yemek Yok dedi. Bir de ayakların sıcak tut dedi çok önemli yumurta için dedi

iki gündür griple savaşıyorum. O kadar kötü oldumki anlatamam. çorba zencefil limon bal karışımı çayı tüketiyorum. korkuyorum ağrı kesici almaya. O kadarda dikkat ediyordum oysa. Bebek için endişelendim. Özel kliniğe gittik. Bebek gayet saglıklı görünüyordu kıpır kıpır ve cinsiyetinide öğrendik. Allahım güzel bir baht versin hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bir kızımız olacak. Allah herkese nasip etsin. Grip için önerisi olan varsa sevinirim.

Merhaba canım benim açık ameliyat olduğu için en az 2 ay geçmesi lazımmış yücel bey öyle söyledi laparoskopi olsaydı 1 ay yeterli olurdu dedi ben ameliyattan sonra 3. Adetimle gidicem İnşâAllah 2 kez adet oldum opudan sonraki 4. Adetim olmuş oluyor

Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol bol su iç canım başka bişeyle geçmiyor ıhlamur da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…