3 litre su rahat rahat içiyorum. ıhlamuru deneyeyim. teşekkürler.Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol bol su iç canım başka bişeyle geçmiyor ıhlamur da iyi geliyor
Tatlım malesef yok translasyon da en iyi kurum da memorial benim eşimde de 2.ve 3. Parçalarda translasyon var benim ilk denememde 6. Güne bir embriyom gitti ben Sevinç hanımla da konuştum deneyeceğiz olana kadar dedi pes etmeden pgt lı embriyo rahimde tutunacak diye bir güvence de Yok malesef Semra hanım la negatif için konuş cnm benim eşimden translasyon ne kadar yayılmış diye sperm fish istedi zor vakalardaki memorial başarısı iyi cnm genetik problemlerde tedavi değil pgt ile ayıklama yapılabiliyor 5. Güne kadar gelmesi kalite labaratuarın iyi olması zaten bizde 6 da 1 gibi bir oran var sağlıklı gelen oda inş ikinci sefere tutunur cnm ben de bu ay başlayacağım bakalım
Çok teşekkür ederim canım bana ameliyat olduğum doktor 2 ay geçsin dedi yücel bey 1 ay geçsin dedi ondan sormak istedim sizlerede.Merhaba canım benim açık ameliyat olduğu için en az 2 ay geçmesi lazımmış yücel bey öyle söyledi laparoskopi olsaydı 1 ay yeterli olurdu dedi ben ameliyattan sonra 3. Adetimle gidicem İnşâAllah 2 kez adet oldum opudan sonraki 4. Adetim olmuş oluyor
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.3 litre su rahat rahat içiyorum. ıhlamuru deneyeyim. teşekkürler.
Sperm de translasyon be kadar yayılmış verirsel bir test memorial genetikçi Murat hoca ile de konuş cnm sana ngs mi yapıldı pgt mi ? Onu da konuşİnşaallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz, memorial a devam etmek en iyisi benimde araştırdıklarıma göre ama insan bir kere hayal kırıklığı yaşayınca hevesi ve kuruma inancı azalıyor ister istemez. Yurtdışında Semra hocanın yönetiminde olduğu pgt kuruluşlarından birine mail attım tavsiye istedim, eğer faydali bir bilgi geçerse sizlede paylaşacağım. Bir de sperm fish yöntemi dediğin şey tam olarak nedir?
sağol canım en çok yediğim şwy portakal limon yarında tarhana çorbası yapayım. Başımın tepesinde geçmeyen bir ağrı var. fena yani.Çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bir laf vardır ya grip ilaçla 7 günde ilaçsız 1 haftada geçer derler. Tek çaresi dinlenmek. Tarhana çorbası içmeye çalış greyfurt portakal limon sıkıp içebilirsin tabi bu meyveler yasak mıdır bilmem ama değilse C vitamini olarak fayda sağlar tam da mevsiminde. Tekrar geçmiş olsun.
Sperm de translasyon be kadar yayılmış verirsel bir test memorial genetikçi Murat hoca ile de konuş cnm sana ngs mi yapıldı pgt mi ? Onu da konuş
Çok teşekkür ederim inan daha karar veremedim ne yapsam diye allah korusun bişey olursa da hiç birsey değişmeyecek ama bi yandan da yaptırmak istiyorum merak ediyorumaminebusra öncelikle rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah hamileliğinizi demek istiyorum haftanıza baktımda ikili test için uygun dönemdeymişsiniz acaba siz yaptırdınızmı embriyonuz pgt işlemi gördümü Dr buz ve siz bu konuda ne karar aldınız acaba?
@kanaryamm S serapguney arkadaşlarım merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum ameliyattan sonra kaçıncı reglide transfer oldunuz ? Birde ameliyattan sonra kaç ay geçmiş oldu? Adet siklusları kişiden kişiye değiştiği için gün olarakta sormak istedim. Ben ameliyatı oldum doktor ikş ay bekle haziran adetinde transfer ol dedi. Ama haziran benim 4. Adetim oluyor
Çok teşekkür ederim canım bana ameliyat olduğum doktor 2 ay geçsin dedi yücel bey 1 ay geçsin dedi ondan sormak istedim sizlerede.
Merhaba yeni tedavin hayirli olsun sen bundan onceki denemeni memorialdemi yaptirmistin bu ilk mi olucak. Beni yanlis anlama benim tedavime femara ekliyeceklerde sanki sen femara kullanmistin diye hatirliyorum ..Sperm de translasyon be kadar yayılmış verirsel bir test memorial genetikçi Murat hoca ile de konuş cnm sana ngs mi yapıldı pgt mi ? Onu da konuş
günaydınBize başta fish sonra ngs yaptı ama spermlere değil embriyolara. Hatta 7 embriyodan 2 si fish i geçti. 1 taneside ngs yi geçmişti. Ngs yi geçmeyende edward sendromu vardı cinsiyet kromozomu eksikti ne yazıkki
Günaydın cnm ;Merhaba yeni tedavin hayirli olsun sen bundan onceki denemeni memorialdemi yaptirmistin bu ilk mi olucak. Beni yanlis anlama benim tedavime femara ekliyeceklerde sanki sen femara kullanmistin diye hatirliyorum ..
Çok teşekkür ederim cevap için çok sağol.ben 2. adetimle başladım. semra hoca 1 ay geçsin 2. sinde gel demişti.
günaydın
Canım bizim kopan parçalar büyük ngs yaparız dedi Murat hoca ( genetik) embriyolar
Bizim embriyo lar başka merkezde 5. Günü görmediler Semra o yüzden sprem e bakacak size dememiştir ayrıntılı inceliyor pgt den ayrı ngsden ayrı ücret aldılar mı ? Ne güzel birde ngs yapmışlar pgt den geçirip sağlıklı deselerdi işte cnm fark pgt de hem az kromozom a bakılıyor bende 3. Gün hücreli embriyo olunca diğer hücrelerde farklılık olabiliyor ngs blastosist embriyo ya yapılıyor orda bulmuşlar sizin kopan parçalar büyük olasılıkla küçüktür memorial in içinde genetik birimi olması zaten burda pgt yapışması bizim için çok önemli
Haklisin canim kuliev ile konustugumda adam da semra hocayi onerdi, semra hocanin ses tonu bile aslinda insana rahatlama veriyor ama basarisizlik yasayinca insan cok telaslaniyor. Yarin icin randevu almaya calisiyorum belli basli sorularim var. mesela senin 3. Gunde bakiyorlarmis anladigim kadariyla ama 3. Gunden sonra embriyolarda genetik duzelmeler gozlemlenebiliyormus bir videosunda semra hoca kendi soyledi ve 5. Gunu bu yuzden tercih ediyorlarmis. Benimde asil sorum bazi merkezlerde embriyo 5. Gunden sonrada yapay rahimde buyutuluyor sonrasinda inceleniyormus eger yalan haber degilse bu tarz seyleri sormak istiyorum aklimi cok kurcaliyorgünaydın
Canım bizim kopan parçalar büyük ngs yaparız dedi Murat hoca ( genetik) embriyolar
Bizim embriyo lar başka merkezde 5. Günü görmediler Semra o yüzden sprem e bakacak size dememiştir ayrıntılı inceliyor pgt den ayrı ngsden ayrı ücret aldılar mı ? Ne güzel birde ngs yapmışlar pgt den geçirip sağlıklı deselerdi işte cnm fark pgt de hem az kromozom a bakılıyor bende 3. Gün hücreli embriyo olunca diğer hücrelerde farklılık olabiliyor ngs blastosist embriyo ya yapılıyor orda bulmuşlar sizin kopan parçalar büyük olasılıkla küçüktür memorial in içinde genetik birimi olması zaten burda pgt yapışması bizim için çok önemli
Cnm ya 10 sene sonra olacak test aşamasında olan şeyleri diyorlar bende genleri düzelteceğiz diye haber izledim 10 sene sonra gelir dediler.Haklisin canim kuliev ile konustugumda adam da semra hocayi onerdi, semra hocanin ses tonu bile aslinda insana rahatlama veriyor ama basarisizlik yasayinca insan cok telaslaniyor. Yarin icin randevu almaya calisiyorum belli basli sorularim var. mesela senin 3. Gunde bakiyorlarmis anladigim kadariyla ama 3. Gunden sonra embriyolarda genetik duzelmeler gozlemlenebiliyormus bir videosunda semra hoca kendi soyledi ve 5. Gunu bu yuzden tercih ediyorlarmis. Benimde asil sorum bazi merkezlerde embriyo 5. Gunden sonrada yapay rahimde buyutuluyor sonrasinda inceleniyormus eger yalan haber degilse bu tarz seyleri sormak istiyorum aklimi cok kurcaliyor
Merhaba benim dosyamada semra hoca ganolf 150 + femara yazdi inşallah çok yumurtam olur. Senin içinde hayirlisi olsun birlikte baslicaz galiba bende nisan 8 gibi başlayacağım. ...Günaydın cnm ;
Ben başka bir yerde oldum femara kullanmıştım bende femara artı gonal f
3 doktora göründüm 3 üde gerek yok dedi bende yaptırmadım zaten yaptırdığımız bişey yani ense kalınlığına baktık yine de o da normaldi çok şükür perinatolog içinde 4 lü tarama testi yapılıyormuş o zaman gidiliyor zaten sanırım 20.haftadacnm sen doktoru boşver senın yaptırmana gerek yok zaten pgt li ... ben bile yaptırsam mı yaptırmasam mı ikilem içeresindeyim
Geçmiş olsun canım kesinlikle kuşburnu çayı ben hissettiğim an demleyip içiyorum bugün de kuşburnu limon portakal kaynattım bana çok iyi geliyor inşallah sana da iyi gelir ..iki gündür griple savaşıyorum. O kadar kötü oldumki anlatamam. çorba zencefil limon bal karışımı çayı tüketiyorum. korkuyorum ağrı kesici almaya. O kadarda dikkat ediyordum oysa. Bebek için endişelendim. Özel kliniğe gittik. Bebek gayet saglıklı görünüyordu kıpır kıpır ve cinsiyetinide öğrendik. Allahım güzel bir baht versin hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bir kızımız olacak. Allah herkese nasip etsin. Grip için önerisi olan varsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?