Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba benim dosyamada semra hoca ganolf 150 + femara yazdi inşallah çok yumurtam olur. Senin içinde hayirlisi olsun birlikte baslicaz galiba bende nisan 8 gibi başlayacağım. ...
Evet tatlım Semra hnm benden femara yı çıkardı doza 200 yazdı inş ohss olmam çok korkuyorum ondan cnm ama memorial de olana da rastlamadım

Evet tatlım Semra hnm benden femara yı çıkardı doza 200 yazdı inş ohss olmam çok korkuyorum ondan cnm ama memorial de olana da rastlamadım
Bence olmazsin benim riskim çoktu pko var bende inan toplamanın ertesi gün gezmeye gittim ağrım bardı ama gezmeye engel olcak gibi değildi emre beydi işlemi yapan çok memnun kaldım

Bence olmazsin benim riskim çoktu pko var bende inan toplamanın ertesi gün gezmeye gittim ağrım bardı ama gezmeye engel olcak gibi değildi emre beydi işlemi yapan çok memnun kaldım
İnş tatlım ben yumurta lar büyürken son hafta da çok kötü oldum müşahede ye aldılar ondan korkuyorum ama burda rastlamadım cnm hayırlısı artık

İnş tatlım ben yumurta lar büyürken son hafta da çok kötü oldum müşahede ye aldılar ondan korkuyorum ama burda rastlamadım cnm hayırlısı artık
Yok yok emin ol olmazsın benim olmamam için toplama sonrası bile cetrotide verdiler bir d3 cleksan vuruldum ader olana kadar

Kızlar transferden sonra 7. Gün kan testi versem çok mu erken? Doktor zaten 9. Gün istedi. 7.günde belli olur mu değer. Öyle bakan oldu mu hiç? Varsa gebelik en azından bir değe çıkar diye düşündüm. 0 lı birşey çıksa yok diyebilir miyiz artar diye mi düşünülür?

Ben erken baktıranlardanım çıkar cmm varsa

Ben çıkacağını düşünüyorum canim 3.gun embriyosu transeferiydi kizimda onda bile 7. Gun degee çıkmıştı bende gunler gecsede test yapsam diye bekliyorum insallah hayirli haberler verirsin

Arkadaslar pgd/ ngs sonuçaları şişli memorialde kaç gunde çıkıyor? Yaptıran var mı?

Cnm ben 7. Gun yaptirmistim dayanamayip seninde cikar insaallah guzel haberlerle gelirsin

Canım ben 6. günden itibaren idrarda silik çizgiyi görmüştüm. Her geçen gün çizgi belirginleşti. Varsa senin de çıkar bence. Hakkında hayırlısı olsun inş. güzel sonuçlar alırsın

Canım ben 6. günden itibaren idrarda silik çizgiyi görmüştüm. Her geçen gün çizgi belirginleşti. Varsa senin de çıkar bence. Hakkında hayırlısı olsun inş. güzel sonuçlar alırsın
Peki 6. Gunden once yaptinmi yani o gunmu belirmeye basladi cizgi ?

6.gunden önce yapmadım ama bence yapsaydım da çıkmazdı canim. 6.gun çikan çizgi bile o kadar belli belirsizdi ki ışığa tutunca anca belli oluyordu.
Teşekkür ederim canim bilgi icin peki sonra kan testini 9. Gunmu yaptin ay bende sabretmeye çalışıyorum 4. Gunude bitirdim bugun cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…