Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim canim bilgi icin peki sonra kan testini 9. Gunmu yaptin ay bende sabretmeye çalışıyorum 4. Gunude bitirdim bugun cok şükür
Evet 9.gun kan testi yaptırdım. 6.gunden itibarende hergün idrar testi yaptım koyulasmis mi diye. Şuan bence test yapıp.kafani karıştırma daha çok erken canım. Allah gönlüne göre versin inş.

Usun süredir takip ediyorum seni aslında yazmak ve yazmamak konusunda teredütte kaldım iç sesimi dinleyip yazmak istedim kötü günler yaşadın karışık şeylerden geçtin çok üzüldün farklı farklı şeyler araştırdın geçen ayda çok üzüldün tekrar transfer çok erken değilmi sence ben ikinci transferime 9 ay sonra cesaret edebilmiştim ve hastane konusu 9 ay evde asla geçmemişti karar verip kalkıp kontrole ikinci transfr için gitmiştin sende biraz ara vermeyi düşünmezmisin vucuduna psikolojine daha iyi gelmezmi sence sadece öneridir taabi
Kızlar inş bu ay transfer olacağım 3.tramsfer de indirim yaparlar mı

Kızlar daha önce tarlusal kullanan var mı adeti kaçıncı günde oldunuz yarn ilaç biteli 10.gün olcak ben 46 gündr adet olamadm

Peki 6. Gunden once yaptinmi yani o gunmu belirmeye basladi cizgi ?

Tatlım ben 5. Gün idrar testi yapmıştım cokk silik de olsa çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar yaptım koyulasmisti iyice . 9. Günü de kan testi 141 2. Kan testi 560 çıkmıştı.

Beklemek zor ama kafa da karışmıyor değil erken yapınca . Kan testini gününde yaptır bence canım.

Canim cok teşekkür ederim ama o kadar bekleyemem sanırım ben kizimda 3. Gun embriyosuydu test gunu 12. Gündü 7. Gun yaptim ama gecen negatiftese boyle erken yapip sonra acaba pozitif olurmu diye bekledim ondan suan cesaretim kırık once idrarda silikte olsa bi cizgi gorsem sonra kosa kosa kan yaptiririm sanirim suan cok karisik duygular icindeyim hakkimizda hayırlısı

Kızlar inş bu ay transfer olacağım 3.tramsfer de indirim yaparlar mı
Yaparlar mutlaka canım özellikle kendin iste yeteri kadar masrafımız oldu biraz yardımcı olun de yani zaten oluyor az yada çok .. bu ay transfer olmana çok sevindim bu sefer inşallah olacak heyecanlandım ben nedense ya :)) hadi hayırlısı inşallah Allahım nasip etsin sağlıkla

İnşallah canım indirim yaparlar pgt bizi bitirdi eğer natural sikkusta yumurta büyürse olacağız Allahım nasip eder inşAllah bu sefer :)

İnşallah canım indirim yaparlar pgt bizi bitirdi eğer natural sikkusta yumurta büyürse olacağız Allahım nasip eder inşAllah bu sefer :)
Pgt en uygun memorial de cnm bazı yerler embriyo başına 3 bin istiyor bnm önceki merkez 500 usd ;( ucuzlaması için her yere yazdım malesef bizle ilgilenen Yok Allah yardımcımız olsun cnm benim az önce bir kadınla tanıştım hastanede ara vermiş gözleri yaşlıydı çok zor cnm bnm seni çok iyi anlıyorum bu günler geçecek inşallah

arkadaşlar salı günü opu vardı benim;Çarşamba günü 6 embriyo oluştu olarak bilgi verildi;bugğn 3. Gün laboratuarla konuştum;3 tanesi henüz 5 hücreliymiş yavaş gelişiyor sesi;diğer 3 tanesi normal gelişiminde ama gelişim paramterelerine bakıldığında hızlı sıçrama yapmışlar;bu da bir ihtimal yarın veya 5. Günde gelişimlerinin durabilmesin sebep olabilir denildi.. yani 6 embriyodan 1 tanesi normal gelişim sürecindeymiş..Moralim çok bozuldu,benimkine benzer şeyler duyan oldu mu embriyolojiden...Bizim tek gen pgtsi ve sonra kromozamal pgt de yapılacak

Çok üzgünüm şu an, 5. Güne giden olursa bir de 2 tane art arda genetik taramadan nasıl başarılı çıkacak

1 tane olursa 5. Güne giden şansım çok çok azalıyor
Inan bana 1 tane olmasi yada 6 tane olmasi hicbirsey degistirmiyor. Bak bizim 7 embriyomuzda 5. Gune gelmisti ama pgt den 1 tane saglikli cikti o da tutunmadi. Embriyolog 7 sininde 5. Gune varmasi cok normal ama unutmayinki down sendromlular bile saglikli gelisip 50 yil yasiyorlar dedi. Bu da oyle birsey hastalikli bir embriyo 5. Gune kadar gelebilir ve sonrasinda tutunup dogup uzun yasayabilir. Senin icin bir onemi olmasin ben artik oyle dusunuyorum artik en azindan. Allah ol derse oluyor olma derse istersen 100 tane saglikli embriyom olsun gene olmuyor

Öyle tabi ama maddi olarak o kadar çıkmaza girdik ki, toplamda şu ana kadar 30.000 ödeme yaptık; başarısız olursa bu işlem bir daha kolay kolay bu parayı çıkaramam; ben istesem eşim kabul etmez zaten zor ikna etmiştim;dua edin kızlar bana,inşallah Allah büyük...

Insaallah yuzun guler bu denemende. Peki neden pgt yaptiriyorsun? Gercekten cok fazla ucret aliyorlar. Acaba biryerde oylama gibi birsey baslatsak ise yarar mi? Insanlarin sansi boylece daha cok artar imkani olmayanlarda belki firsat bulurlar

Benim eşimde translasyon var başka merkezde 9 embriyo 3. Gün durakladı bir tane 6. Gün anca blastosist oldu
genetik sorun çok yorucu benimde 25 yumurtam dan 1 tane embriyo kaldı çoğu 3. Gün durakladı bizde ayarladık parayı çok zorlanacağız 2. ne zaten bir 20-30 gitti şimdi yine ama napayım cnm ben bebeğim erken doğunca işi bıraktım bu başarısız olursa işe gireceğim hemen inş Allah tan Umut kesilmez cnm Sevinç hnm bana çok deneceğiz pes Yok dedi Allah yardımcımız olsun

cnm 5. güne kadar bekleyelım bence 1 den fazla embriyon olacak tabi en önemlısı sağlıklı dönmesi pgt den sayıya takılma... Allahım inş emeklerinizi boça çıkarmaz

Geçmiş olsun. Size 2.bir opu önerildi mi hiç? Bir ara soruyordun sanki öyle hatırlıyorum. Sizin işlemin en maliyetli kısmı tek gen taraması ve bu kısımda embriyo sayısı önemli değil diye biliyorum. Maddi olarak cidden zor ama yine her ihtimale karşı mümkünse tekrar bi opu düşünmek mantıklı gibi geliyor bu durumda bana. Embriyo gelişimini 3.güne kadar yumurta götürüyor sonrasında spermin etkisi de devreye giriyor. Bizim 3 hatta 4.güne kadar iyi geliyor ama ne oluyorsa 5.gün oluyor. Ama bunun tersini yaşayanlar da var yani sperm kalitesi yüksekse embriyoyu ileri götürebiliyor. Gelişimleri devam ettiği sürece Allahtan umut kesilmez. Allah yardımcınız /yardımcımız olsun.

D Defnekuzuu K Kavimlergocu şu an abdestiyim Rabbim tez zamanda en güzel haberlerle havalara uçursun sizi inşaAllah sevgili arkadaşlarım bizi de burdaki tüm isteyen arkadaşlarımı da ve isteyen kim varsa size duygudaş eylesin. Bu mübarek cuma gününde Rabbim bizim dualarımıza hayırlısıyla ol desin inşaAllah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…