Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Amin tatlım aminD Defnekuzuu K Kavimlergocu şu an abdestiyim Rabbim tez zamanda en güzel haberlerle havalara uçursun sizi inşaAllah sevgili arkadaşlarım bizi de burdaki tüm isteyen arkadaşlarımı da ve isteyen kim varsa size duygudaş eylesin. Bu mübarek cuma gününde Rabbim bizim dualarımıza hayırlısıyla ol desin inşaAllah aminnn
Burda bahsi geçen endometrial kokültür eski bir uygulama. Hatta bu işlem için rahimden parça alınıyormuş. Daha sonra kültürden ziyade rahimde oluşan yaranın iyileşme sürecinin embriyonun tutunmasına fayda sağladığı anlaşıldığı için rahme çizik atma olayı daha çok uygulanır olmuş. Son zamanlarda bu uygulamanın da o kadar çok etkili olmadığı anlaşılsa da tekrarlayan tutunma başarısızlıklarında histereskopi ile rahim yakından incelenip bu arada da çizik atılabiliyor. Program da 2013 yılına ait. Hocanın daha yeni videolarında bu konudan bahsetmiyor hiç.28. Dk dan sonrasini izleyin mutlaka pgt ciler
Amin balım benim aminAmin tatlım aminÖyle Gönül’den hissettim ki duanı.
Allah ım hepimizin yüzüne baksın inş
Canım arkadaşım inşallah bu deneme başarıyla sonuçlanır. Sonuçlanöazsa ne olur eşim ne düşünecek diye de dert etme şimdi kendine. Biliyorsun stres çok etkiliyor yumurtaları..zamanı gelince her şey düşünülür, gelmeden kafada kurmaya gerek yok..dualarım seninle..Merhaba hepinize hayirli cumalar. Bilen arkadaslar var bizde bu yolda çok cabaliyoruz. 6 deneme yaptim. 2 kimyasal 2 negatif ve 2 genetikten olumsuz. Simdi tekrar baslicam esim artik bikti. ( Yeter artik biz kazaniyoruz dr. Yiyor. Bu son olsun artik ben gezicem tatil yapicam kendi parami kendim yiyecegim ) diyor. Ama ben çok üzüldüğümü görünce genede birsey diyemiyor... çünkü ben en azindan bu umutla yaşıyorum birgün bende anne olacagim evde baba diyen bir ses olacak ... beni hayatta tutuyor sanki. Eğer eşim tamam artik derse sanki benim bütün hayatımı elimden alacakmış gibi geliyor. Ama ben umutluyum birgun Allah biz kullarina verecek bizde bu guzel duygulari tadacagiz insallah.
Amin tesekkur ederim. .. yok kotu düşünmüyorum tedavinin adı konunca bir rahatlama geliyor bana :) insallah hepmiz burdan mutlu ayriliriz....Canım arkadaşım inşallah bu deneme başarıyla sonuçlanır. Sonuçlanöazsa ne olur eşim ne düşünecek diye de dert etme şimdi kendine. Biliyorsun stres çok etkiliyor yumurtaları..zamanı gelince her şey düşünülür, gelmeden kafada kurmaya gerek yok..dualarım seninle..
Bnm bugn 10.gün cnm ağrm var kaskta belde ama olamadm gerçi bayadr kasık ağrm var çocuk çocuk derken kendi sağlgmzda elden gdiyoİlaç bittikten 6 gün sonra
Canım ben daha önce burada sormuştum havuz yöntemi uygulanıyor mu diye..ön görüşmeye gitmemiştim henüz;ben ilk ön görüşmemi bahçeci kliniği ile yapmıştım;orada söylemişlerdi havuz yaparız size diye;böylece embriyo sayımızı ve pgt şansımızı arttırırız dediler.. Ama sonra memorial a karar kılınca Emre bey ön görüşmede kesinlikle havuz yöntemine karşı olduklarını;bir rahmin Ayda iki kez ilaçlarla yumurtlamasının rahmi tahrip ettiğini söyledi.. Yani işte kaç embriyonuz oluşursa tek gen için o gidecek pgt e;Geçmiş olsun. Size 2.bir opu önerildi mi hiç? Bir ara soruyordun sanki öyle hatırlıyorum. Sizin işlemin en maliyetli kısmı tek gen taraması ve bu kısımda embriyo sayısı önemli değil diye biliyorum. Maddi olarak cidden zor ama yine her ihtimale karşı mümkünse tekrar bi opu düşünmek mantıklı gibi geliyor bu durumda bana. Embriyo gelişimini 3.güne kadar yumurta götürüyor sonrasında spermin etkisi de devreye giriyor. Bizim 3 hatta 4.güne kadar iyi geliyor ama ne oluyorsa 5.gün oluyor. Ama bunun tersini yaşayanlar da var yani sperm kalitesi yüksekse embriyoyu ileri götürebiliyor. Gelişimleri devam ettiği sürece Allahtan umut kesilmez. Allah yardımcınız /yardımcımız olsun.
Amin canım aminnncnm 5. güne kadar bekleyelım bence 1 den fazla embriyon olacak tabi en önemlısı sağlıklı dönmesi pgt den sayıya takılma... Allahım inş emeklerinizi boça çıkarmaz
CNım bizde nadir bir tek gen hastalığı var;o sebeple önce o hastalık için pgt yapılacak ( ki çok maliyetli) daha sonra kromozamal için pgt yapılacakInsaallah yuzun guler bu denemende. Peki neden pgt yaptiriyorsun? Gercekten cok fazla ucret aliyorlar. Acaba biryerde oylama gibi birsey baslatsak ise yarar mi? Insanlarin sansi boylece daha cok artar imkani olmayanlarda belki firsat bulurlar
VAzgeçme Balım Rabbim nasip eder inşaAllah. İnşaallah çok güzel haberlerle dönersin bize aminMerhaba hepinize hayirli cumalar. Bilen arkadaslar var bizde bu yolda çok cabaliyoruz. 6 deneme yaptim. 2 kimyasal 2 negatif ve 2 genetikten olumsuz. Simdi tekrar baslicam esim artik bikti. ( Yeter artik biz kazaniyoruz dr. Yiyor. Bu son olsun artik ben gezicem tatil yapicam kendi parami kendim yiyecegim ) diyor. Ama ben çok üzüldüğümü görünce genede birsey diyemiyor... çünkü ben en azindan bu umutla yaşıyorum birgün bende anne olacagim evde baba diyen bir ses olacak ... beni hayatta tutuyor sanki. Eğer eşim tamam artik derse sanki benim bütün hayatımı elimden alacakmış gibi geliyor. Ama ben umutluyum birgun Allah biz kullarina verecek bizde bu guzel duygulari tadacagiz insallah.
Cnm sen adet olunca film çekil muhakkakBnm bugn 10.gün cnm ağrm var kaskta belde ama olamadm gerçi bayadr kasık ağrm var çocuk çocuk derken kendi sağlgmzda elden gdiyo
Günseliyle devam edicem bakalm ne dicek cnm sorcam ztnCnm sen adet olunca film çekil muhakkak
Merhaba gunseli hocaya hiç muayene oldun mu nasıl biri acikcasi ben daha once sevinç ve emre beyde tedavi gördüm nisan dan sonra Emre beyde yokmus açıkçası kiminle baslayacagimi bilmiyorumGünseliyle devam edicem bakalm ne dicek cnm sorcam ztn
Benim burada vurguladigim herhangi bir uygulama degil. Az once hem murat hoca hemde semra hoca ile gorustum. 3. Gundeki embriyonun hatalarini yok ederek 5. Gune gelmesi olasi oldugu icin 5. Gun pgt islemleri icin biyopsi yapiliyormus. 5. Gunden sonra buyuterek yapma ihtimalleri yokmus embriyolara evet ama transferden sonra da tutunup sonrasinda tahlil yapilmasida birseyi degistirmiyormus genetik sonuc 5. Gundeki ile yuksek oranda ayniymis. Konu buydu, anlattiklarim arasinda herhangi bir uygulama soz konusu degildi. Yani sorunlu gorunen ama ciddi sorun teskil etmeyen embriyolarimiza transferden sonra da sans vermek amacim ama olasi degilmis.Burda bahsi geçen endometrial kokültür eski bir uygulama. Hatta bu işlem için rahimden parça alınıyormuş. Daha sonra kültürden ziyade rahimde oluşan yaranın iyileşme sürecinin embriyonun tutunmasına fayda sağladığı anlaşıldığı için rahme çizik atma olayı daha çok uygulanır olmuş. Son zamanlarda bu uygulamanın da o kadar çok etkili olmadığı anlaşılsa da tekrarlayan tutunma başarısızlıklarında histereskopi ile rahim yakından incelenip bu arada da çizik atılabiliyor. Program da 2013 yılına ait. Hocanın daha yeni videolarında bu konudan bahsetmiyor hiç.
Ben basindan beri gunseli hoca ile devam ediyorum ve suana kadar tanidigim en pozitif ve tatli doktor kendisi, insaallah sizinde iyi gecer surecinizMerhaba gunseli hocaya hiç muayene oldun mu nasıl biri acikcasi ben daha once sevinç ve emre beyde tedavi gördüm nisan dan sonra Emre beyde yokmus açıkçası kiminle baslayacagimi bilmiyorum
İlk defa muayne oldm bnde cnm gayrt iyi biri kasmıyor bn odaya grdğmde hastasyla knşuodu bn çk myluyum 4rmbryonz oldu eşinzi aradm açmadı sizi aradm ddi sanki kendi embryosu gbi sevindi bnce diğerlerinden daha ilgili ben sevdm cnmMerhaba gunseli hocaya hiç muayene oldun mu nasıl biri acikcasi ben daha once sevinç ve emre beyde tedavi gördüm nisan dan sonra Emre beyde yokmus açıkçası kiminle baslayacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?