- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
Canım çok geçmiş olsun. Dinlen bol bol. Hiçbirşey yapma ayaklarını uzat dinlen ve bol bol dua et. Allahım izniyle hiçbirşey olmayacak. Sakin stres yapip bebegini üzme.Arkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
Dinleniyorum cnm cok sagolCanım çok geçmiş olsun. Dinlen bol bol. Hiçbirşey yapma ayaklarını uzat dinlen ve bol bol dua et. Allahım izniyle hiçbirşey olmayacak. Sakin stres yapip bebegini üzme.
çok geçmiş olsun allah sizi ayırmasın günü gelince kucağına versin bolca istirahat et inşallah herşey yoluna giderArkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
Cok sagol insaallah dua et cnm bebeklerim beni birakmasinçok geçmiş olsun allah sizi ayırmasın günü gelince kucağına versin bolca istirahat et inşallah herşey yoluna gider
Arkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
Hap olarak dediler baska bir hastanede ama gonul hanimla gorustum fitil olarak al dedi daha etkiliymisallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
progestanı hap olarak mı fitil olarak mı kullan dediler?
ben de ilk aylarda kullanmıştım ama fitil olarak daha etkili demişlerdi.
bende kanama yoktu kese şekli düzgün değildi ondan vermişlerdi. 1 ay kullanmıştım.
Bu havuz konusu ile ilgili kasım ayında idi sanırım uluslararası bir kongrede Semra Hanım da sunum yapmıştı. Hemen opu sonrası adeti ile havuz yapan merkezler var. Benim kastettiğim o değil. İlk adet değil ama 2.de tekrar opu olsan(ki zaten bu şekilde tedavi uyguluyorlar) biyopsi alınıp dondurulup 2. adetle tekrar opu olup tek gen taraması yapılamaz mı bunu merak ediyorum. Tabi inşallah embriyolarınız toparlar ve gerek kalmaz böyle bişeye ama yine de bunu yarın görüşüp sorup öğrenseniz iyi olur.Canım ben daha önce burada sormuştum havuz yöntemi uygulanıyor mu diye..ön görüşmeye gitmemiştim henüz;ben ilk ön görüşmemi bahçeci kliniği ile yapmıştım;orada söylemişlerdi havuz yaparız size diye;böylece embriyo sayımızı ve pgt şansımızı arttırırız dediler.. Ama sonra memorial a karar kılınca Emre bey ön görüşmede kesinlikle havuz yöntemine karşı olduklarını;bir rahmin Ayda iki kez ilaçlarla yumurtlamasının rahmi tahrip ettiğini söyledi.. Yani işte kaç embriyonuz oluşursa tek gen için o gidecek pgt e;
AA böyle bir şey uygulanıyor mu memorial de,doktorlardan da buradan da duymadım hiç,ben bir araştırayım ve sorayım gerekirse,pazar günü embriyoların 5. Günü.. inşaallah Allah ım yüzümüze baksın.. Şimdi anladım CNım ne demek istediğini,teşekkür ederim bu aklımda olsun;sorup araştırayımBu havuz konusu ile ilgili kasım ayında idi sanırım uluslararası bir kongrede Semra Hanım da sunum yapmıştı. Hemen opu sonrası adeti ile havuz yapan merkezler var. Benim kastettiğim o değil. İlk adet değil ama 2.de tekrar opu olsan(ki zaten bu şekilde tedavi uyguluyorlar) biyopsi alınıp dondurulup 2. adetle tekrar opu olup tek gen taraması yapılamaz mı bunu merak ediyorum. Tabi inşallah embriyolarınız toparlar ve gerek kalmaz böyle bişeye ama yine de bunu yarın görüşüp sorup öğrenseniz iyi olur.
Burda uyguluyorlar mı sizin durumunuzda mümkün mü bilmiyorum. Yurt dışında tedavi gören birinin paylaşımında görmüştüm biyopsi alınıp hem ebriyo hem biopsi alınan hücreler dondurulmuştu. Bunu yarın mutlaka sor daha geç olmadan sonra pişman olmamak için. Böyle bir imkan uygulama varsa diye.AA böyle bir şey uygulanıyor mu memorial de,doktorlardan da buradan da duymadım hiç,ben bir araştırayım ve sorayım gerekirse,pazar günü embriyoların 5. Günü.. inşaallah Allah ım yüzümüze baksın.. Şimdi anladım CNım ne demek istediğini,teşekkür ederim bu aklımda olsun;sorup araştırayım
Arkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
İğneyi halen kullaniyormusunuz birde ne sıklıkla vuruluyorsunuz acebaBenim iki kere kırmızı ve bi kere kahverengi kanamam oldu şişli memOrialde dondurulmuş transferi ile hamile kaldım 13. Haftaya kadar pruluton iğneye devam ettim kesede ve bebekte birşey yoktu şuan 32. Haftadayız hayırlısı ile kucağımıza almamıza az kaldı tüp bebeklerde kanama sıklıkla karşılaşılıyor içini ferah tut kese göründüyse sağlıkla devam eder inşallah iğneyi vurdurmaya devam et merkez bırak dese de devam et.
Cnm igneyi kac gunde bir kullaniyordun bide ayriyetten progestan kullsniyormuydunBenim iki kere kırmızı ve bi kere kahverengi kanamam oldu şişli memOrialde dondurulmuş transferi ile hamile kaldım 13. Haftaya kadar pruluton iğneye devam ettim kesede ve bebekte birşey yoktu şuan 32. Haftadayız hayırlısı ile kucağımıza almamıza az kaldı tüp bebeklerde kanama sıklıkla karşılaşılıyor içini ferah tut kese göründüyse sağlıkla devam eder inşallah iğneyi vurdurmaya devam et merkez bırak dese de devam et.
Canımm hayırlı olsun . Sonuçları bizede yaz merak ederiz :)Memorial deyim çok kalabalık çok heyecanlıyız
Bnm iki embryom geriden geldii 6.gün bile dondurulan oldu cnm kafana takma ama transfer öncesi kalite denilen embryo canlı çözlmedi bnce nasip başka bşy dgl o yzden çk dşnme bunlarıArkadaşlar gündüz sordum ama kimse cevap yazmamış;geriden gelen embriyoların 5. Güne gitme olasılığı nedir acaba,bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?