Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Öncelikle rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşaallah bizlere güzel haberler verirsin canım
Kan sonucu her ikisindede 1,5 saatte çıkmıştı biz beklemedik sonucu netten öğrendik benim sonuç pozitif ti her hangi bir dr aramadı veya değerlendirmesi olmadı sadece hemşire arayıp sonucu veriyor sonuç pozitifse 3 hafta sonra muayeneye çağırıyorlar ama isterseniz başka bir yere gidebilirsiniz diyorlar bu arada bu muayene ücretli ve daha sonraki takipler orada yapılmıyor eğerki sonuç negatif ise ( inşaallah hiç kimse böyle bir sonuç almasın) sanırım o zaman da negatif görüşmesi ayarlanıyor

inşallah güzel haberlerinizi de verirsiniz bize hayırlısıyla.
sonuç 1 saat sürmeden çıkıyor. doktorlar ilgilenmiyor. hemşireler dosyaya işliyor. illa ilk kontrolü memorial'da isterseniz 3 hafta sonra ücretli (350 falandı galiba) olarak yapıyorlar.
bence 3 hafta çok uzun bir süre o kadar beklemek çok anlamlı değil. kan değerlerinde katlama olduğunu görür görmez doktora gidilebilir. ben öyle yapmıştım.

Canımm hayırlı olsun . Sonuçları bizede yaz merak ederiz :)
Ödemeyi yaptık ta perhiz varmış unuttum ben birde illa sperm testi memorial dende olmalıydı Semra hoca istememişti sayı iyiydi ama eşimde konuştu konuştu söylendi bana ya biz neler çekiyoruz konuşan nazlanan onlar

Tipik erkek cnm hiç canını sıkma çoğumuzun eşleri öyle

Bnm iki embryom geriden geldii 6.gün bile dondurulan oldu cnm kafana takma ama transfer öncesi kalite denilen embryo canlı çözlmedi bnce nasip başka bşy dgl o yzden çk dşnme bunları
Allah razı olsun;2 gündür kendimi yedim bakalım bekliyorum ben de yArın 5. Gün,artık pazartesi he eşey belli olur

Benim eşim d memorial in otoparkına girince başlıyor surat asmaya, sanırım hepsi böyle canım boşver:)

Doğru diyorsun canım ama onlar bizim kadar sabırlı ve dirayetli olamıyorlar maalesef. Onlarıda öyle kabul etmek lazım napalım :) peki şimdi ne kdar bekleyeceksiniz

İğneyi haftalık vurdurdum 13.haftaya kadar ve ayrıyetten crione jele devam ettim fakat jel emilimi hiç olmamış bende 22. Hafta kontrolümden önce ağır bir grip ve öksürük krizi yaşadım jel içimde top top birikmiş 4 adet yumurta büyüklüğünde top çıktı doktor bile şok oldu o yüzden iğne en iyisi aminebusra @Gulen yuzum
İğneyi halen kullaniyormusunuz birde ne sıklıkla vuruluyorsunuz aceba

Cnm igneyi kac gunde bir kullaniyordun bide ayriyetten progestan kullsniyormuydun

Peki igneyi senmi alip vurduruyordun yoksa dr mi yazdiriyordun ben dr soyleyince verdi bir tane ama bende her hafta vurdurmayi dusunuyorum

Doğru diyorsun canım ama onlar bizim kadar sabırlı ve dirayetli olamıyorlar maalesef. Onlarıda öyle kabul etmek lazım napalım :) peki şimdi ne kdar bekleyeceksiniz
Haftaiçi gelemezmiş haftasonu geleceğiz haftaya sonuç 10 güne fln çıkıyor inş yetişir bende hemşirelere adetim düzensiz riske atmayım diye duphaston yazdırdım

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bilgilendirme için teşekkür ederim inş güzel haberler veririm.

İnş veririm canım teşekkür ederim. 3 hafta evet uzun bir süre duruma göre doktora gidilebilir.

Memorialda Pgt sonucum icin 20 gunde cikacak dediler, gercekten tam dedikleri tarihte mi cikiyor yoksa onceden aradiklari oluyor mu? Bir haftam kaldi cok merak ediyorum daha once yaptirmis olanlar varsa yardimci olabilirler mi?

Memorialda Pgt sonucum icin 20 gunde cikacak dediler, gercekten tam dedikleri tarihte mi cikiyor yoksa onceden aradiklari oluyor mu? Bir haftam kaldi cok merak ediyorum daha once yaptirmis olanlar varsa yardimci olabilirler mi?
Banada öyle dediler 12.günde çıktı :)

Tamamen makinenin dolmasına bağlı bişey cmm bana öyle demişlerdi makine 3 günde de dolabilir 20 günde de ona bağlı bu süre demişti inş hemen dolar

İnsalah canim, tesekkur ederim cevabin icin,ben yeni katildim araniza sayfanin baslarini henuz okuyamadim insallah olumlu sonuc almissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…