Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayirlisi ne diyelim benimde ilk denemem
sagliksizdi sonlandirildi, umutla denemeye devam edecegiz insallah dileyen herkese nasip etsin Allahim
Amin inşaallah cnm ama 3.de olmazsa sanırım yine burda olcam çünkü bi kaç kişi ile doktorla görüştüm orası em iyisi ayrılma dediler elimiz mahkum

Arkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
canim çok çok geçmiş olsun 6 ve 7 ci haftalar benimde kanamam olmuştu bana da senin gibi igne ve hap verdiler rapor alıp ise gitmeyip sürekli dinlenmistim çok şükür su an çok iyiyim sen de iyi olursun arkadasim ben suan 9 . haftafayim

Neden böyle düşünüyorsunuz bilgi verebilir misiniz.
Kendisi ile 2 defa muayene de buluştuk 1.si transfer önce kontroldü o zaman hiç kötü bişey sezmedim 2.muayenemizde ben transferin 5.günü regl oldum evimin yakınında beta bktırdım 0.100 elimde beta yücel bey hastaneye gelmemi söyledi benim doktorum normalde yücel bet o gün ameliyat günümüş onunla görüşemedik tabi ben sinir küpü oldum transferin 5.günü adet olmuşum emre beyi istedim izinlimiş umut beyle görüştürelim dedilet neyse girdik muayene etti bildiğin adet kanamam var bana diyor aktif kanaman yok rahim kalın hâlâ gebe olabilirsin delirdim nasıl gebe olcaksam bu durumda nasıl bir doktor böyle diyebilir daha sonra canım doktorum yücel bey ile görüştüm diyorım hocam böyle nasıl der beta 0 diyorum yücel bey tabi o günlerde 5-10 değer çıkması lszomdo dedi ben ilk transferimde de 5.güb yaptırmıştım 18 çıkmıştı

Arkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
5ci haftamda baya lekelenmem geldi benden hemen ertesi gün doktora gittik doktor baktı keseyi gördü ama kanama alanı var dedi agır iş yapma dedi pregesteron fitil verdi günde 3 kere 6 +4 gittik kanama alanı küçülmüş dedi ama hala kapanmamış maledef oluyor böyle şeyler

Canim seni takip ediyorum, sonucun belli oldugunda guzel haberlerini insaallah bizlerede ver, pgt yaptiricak misiniz peki?
Canım evet kesinlikle pgt yaptıracağız, bizim tüp bebek sebebimiz başlı başına genetik zAten;bakalım bugğn 5. Gündü 1 embrıyoyu dondurmuşlar;bir tanesi de yarına adaymış ;hayırlısıyla inşallah o da dondurulur da genetiğe gider.. yolumuz uzun senin durumun nedir peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…