- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Amin inşaallah cnm ama 3.de olmazsa sanırım yine burda olcam çünkü bi kaç kişi ile doktorla görüştüm orası em iyisi ayrılma dediler elimiz mahkumHayirlisi ne diyelim benimde ilk denemem
sagliksizdi sonlandirildi, umutla denemeye devam edecegiz insallah dileyen herkese nasip etsin Allahim
Amin inşaallah cnm ama 3.de olmazsa sanırım yine burda olcam çünkü bi kaç kişi ile doktorla görüştüm orası em iyisi ayrılma dediler elimiz mahkum
Ayben inş bu son olur diyorumKesinlikle haklisin cunku seni tanimis oluyorlar oncesini bilmeleri cok onemli
Peki ucret aldilarmi.ben istanbul disinda ikamet ediyorum.on gorusmenin ardindan muayene yapiyorlarmi hemen.aynen bana da bu şekilde söylediler spermiyogram ve amh memorialde yapılmalı dendi bizde öyle yaptırmıştık
Beni Semra hnm çatalda muayene etti ücret alınmadı cnmPeki ucret aldilarmi.ben istanbul disinda ikamet ediyorum.on gorusmenin ardindan muayene yapiyorlarmi hemen.
Tsk ederim cnm.toplamda tedavi ucreti ne kadar.tup bebek de bastan sona kadarBeni Semra hnm çatalda muayene etti ücret alınmadı cnm
Cnm memorial menekşe hnm dan sor istersen 10-15 i bulur tüp bebekTsk ederim cnm.toplamda tedavi ucreti ne kadar.tup bebek de bastan sona kadar
Saol cnm.ucret icin rapor gecerlimiEki Görüntüle 2131123 Eki Görüntüle 2131122 Evet
Cnm memorial menekşe hnm dan sor istersen 10-15 i bulur tüp bebek
Kadın doğumcuya yazdırdım devlette 3 taneden fazlayı karşılamadı sgk reçeteyle beraber gidip aile hekimliğinde vurdurdum birer hafta araylaPeki igneyi senmi alip vurduruyordun yoksa dr mi yazdiriyordun ben dr soyleyince verdi bir tane ama bende her hafta vurdurmayi dusunuyorum
Arkana bakmadan kaçMerhaba umut hoca hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir doktor
Bende Gönül hnm ın kartını aldım Dr um Semra hoca ydı ama kimle devam etsem o her muayene girmezArkana bakmadan kaç
Kesinlikle Emre ve yücel bey ikisinden başka kimseye güvenmiyorumBende Gönül hnm ın kartını aldım Dr um Semra hoca ydı ama kimle devam etsem o her muayene girmez
canim çok çok geçmiş olsun 6 ve 7 ci haftalar benimde kanamam olmuştu bana da senin gibi igne ve hap verdiler rapor alıp ise gitmeyip sürekli dinlenmistim çok şükür su an çok iyiyim sen de iyi olursun arkadasim ben suan 9 . haftafayimArkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
Neden böyle düşünüyorsunuz bilgi verebilir misiniz.Arkana bakmadan kaç
Kendisi ile 2 defa muayene de buluştuk 1.si transfer önce kontroldü o zaman hiç kötü bişey sezmedim 2.muayenemizde ben transferin 5.günü regl oldum evimin yakınında beta bktırdım 0.100 elimde beta yücel bey hastaneye gelmemi söyledi benim doktorum normalde yücel bet o gün ameliyat günümüş onunla görüşemedik tabi ben sinir küpü oldum transferin 5.günü adet olmuşum emre beyi istedim izinlimiş umut beyle görüştürelim dedilet neyse girdik muayene etti bildiğin adet kanamam var bana diyor aktif kanaman yok rahim kalın hâlâ gebe olabilirsin delirdim nasıl gebe olcaksam bu durumda nasıl bir doktor böyle diyebilir daha sonra canım doktorum yücel bey ile görüştüm diyorım hocam böyle nasıl der beta 0 diyorum yücel bey tabi o günlerde 5-10 değer çıkması lszomdo dedi ben ilk transferimde de 5.güb yaptırmıştım 18 çıkmıştıNeden böyle düşünüyorsunuz bilgi verebilir misiniz.
Canim seni takip ediyorum, sonucun belli oldugunda guzel haberlerini insaallah bizlerede ver, pgt yaptiricak misiniz peki?Allah razı olsun;2 gündür kendimi yedim bakalım bekliyorum ben de yArın 5. Gün,artık pazartesi he eşey belli olur
5ci haftamda baya lekelenmem geldi benden hemen ertesi gün doktora gittik doktor baktı keseyi gördü ama kanama alanı var dedi agır iş yapma dedi pregesteron fitil verdi günde 3 kere 6 +4 gittik kanama alanı küçülmüş dedi ama hala kapanmamış maledef oluyor böyle şeylerArkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
Sizin ilk denememi devlette var mı deneme ?Saol cnm.ucret icin rapor gecerlimi
Canım evet kesinlikle pgt yaptıracağız, bizim tüp bebek sebebimiz başlı başına genetik zAten;bakalım bugğn 5. Gündü 1 embrıyoyu dondurmuşlar;bir tanesi de yarına adaymış ;hayırlısıyla inşallah o da dondurulur da genetiğe gider.. yolumuz uzun senin durumun nedir pekiCanim seni takip ediyorum, sonucun belli oldugunda guzel haberlerini insaallah bizlerede ver, pgt yaptiricak misiniz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?