Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin cnm bana kanama alani yok dedi su anda kanamam gecti leke seklinde var insaallah bunuda hayirlisiyla atlatiriz ben dr dan her hafta icin igne isticem

Arkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;

Hiç kaliteye takılma bence 6aa pgtli biri düşük biri negatif oldu benimde 4ab kaldı şimdi ama inan hiç umrumda değil kalite ile olcak iş olsa benim şimdiye 6 ayşol hamile olmam gerekirdi :)
Arkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;

Canım buraya kaç kere yazdım hatırlamıyorum ama belki senin için bir umut olur benim son tedavimde 6. Güne gelen 4 ab kalitede pgt den geçmiş embriyom içimde büyüyen çok içten dua ediyorum sizler için rabbim hepimizim yüzünü güldürsün inşaallah

Arkadaşlar yazmış zaten ama yine de yazmak istedim . 4 ab kaliteli sayılan bir embriyo zaten .

Ayrıca gerçekten nasip işi takılma hiç oralara .

Canim benim yumurtalarim esit buyumuyor diye bu ay bantla baskilama yapicaklar sonraki ay bir terslik olmazsa insaallah tedaviye baslicaz, insaallah senden iyi haberler aliriz yarinda.

Canim benim yumurtalarim esit buyumuyor diye bu ay bantla baskilama yapicaklar sonraki ay bir terslik olmazsa insaallah tedaviye baslicaz, insaallah senden iyi haberler aliriz yarinda.
Hadi bakalım hayırlısı canım; ben de bant kullanmıştım.. inşallah güzel güzel büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…