Tok canımArkadaşlar folik asiti tok karnınamı aç karnınamı içiyorsunuz
Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin cnm bana kanama alani yok dedi su anda kanamam gecti leke seklinde var insaallah bunuda hayirlisiyla atlatiriz ben dr dan her hafta icin igne isticem5ci haftamda baya lekelenmem geldi benden hemen ertesi gün doktora gittik doktor baktı keseyi gördü ama kanama alanı var dedi agır iş yapma dedi pregesteron fitil verdi günde 3 kere 6 +4 gittik kanama alanı küçülmüş dedi ama hala kapanmamış maledef oluyor böyle şeyler
Şimdi kullanım kagıda baktımda yemklerden önce yazıyor diye sordum :)Tok canım
Bendede kanama olmadı ama kahve leke geldi baya aminnn inşallah rabbim hayırlısıyla nasio etsinRabbim bebeklerimizi bize bagislasin cnm bana kanama alani yok dedi su anda kanamam gecti leke seklinde var insaallah bunuda hayirlisiyla atlatiriz ben dr dan her hafta icin igne isticem
Bende öyle alıyorum hep sürekli kullanıyorum cnm benŞimdi kullanım kagıda baktımda yemklerden önce yazıyor diye sordum :)
Yani tok alıyorsun sende canım sendeBende öyle alıyorum hep sürekli kullanıyorum cnm ben
Bende hep tok içtim 3 aydır içiyom resmen
Arkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;
Canım buraya kaç kere yazdım hatırlamıyorum ama belki senin için bir umut olur benim son tedavimde 6. Güne gelen 4 ab kalitede pgt den geçmiş embriyom içimde büyüyen çok içten dua ediyorum sizler için rabbim hepimizim yüzünü güldürsün inşaallahArkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;
Canım hala kullanıyormusun Memorial de 12. Haftaya kadar kullanın demişlerdi druma sormaya unuttum aile hekimimde 8. hafta bırak demişti yanlış hatırlamıyorsam
Canım hala kullanıyormusun Memorial de 12. Haftaya kadar kullanın demişlerdi druma sormaya unuttum aile hekimimde 8. hafta bırak demişti yanlış hatırlamıyorsam
Arkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;
Canim benim yumurtalarim esit buyumuyor diye bu ay bantla baskilama yapicaklar sonraki ay bir terslik olmazsa insaallah tedaviye baslicaz, insaallah senden iyi haberler aliriz yarinda.Canım evet kesinlikle pgt yaptıracağız, bizim tüp bebek sebebimiz başlı başına genetik zAten;bakalım bugğn 5. Gündü 1 embrıyoyu dondurmuşlar;bir tanesi de yarına adaymış ;hayırlısıyla inşallah o da dondurulur da genetiğe gider.. yolumuz uzun senin durumun nedir peki
aya kadar kullan dedi banada memorial canım 7ci haftDaymCanım hala kullanıyormusun Memorial de 12. Haftaya kadar kullanın demişlerdi druma sormaya unuttum aile hekimimde 8. hafta bırak demişti yanlış hatırlamıyorsam
Umarım öyledir...Hiç kaliteye takılma bence 6aa pgtli biri düşük biri negatif oldu benimde 4ab kaldı şimdi ama inan hiç umrumda değil kalite ile olcak iş olsa benim şimdiye 6 ayşol hamile olmam gerekirdi :)
Hadi bakalım hayırlısı canım; ben de bant kullanmıştım.. inşallah güzel güzel büyürlerCanim benim yumurtalarim esit buyumuyor diye bu ay bantla baskilama yapicaklar sonraki ay bir terslik olmazsa insaallah tedaviye baslicaz, insaallah senden iyi haberler aliriz yarinda.
Arkadaşlar yazmış zaten ama yine de yazmak istedim . 4 ab kaliteli sayılan bir embriyo zaten .
Ayrıca gerçekten nasip işi takılma hiç oralara .[/QUO
Tedaviye başlarken rahat olacağımı sanıyordum ama kendime şimdi öyle şaşırıyorum ki..Arkadaşlar yazmış zaten ama yine de yazmak istedim . 4 ab kaliteli sayılan bir embriyo zaten .
Ayrıca gerçekten nasip işi takılma hiç oralara .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?