- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım Allah razı olsun;insan hep bak benim de senin gibiydi ama şimdi hamileyim’i duymak istiyor... Hep nasip işi ama senden önce o yoldan geçenlerini sana da Umut oluyor..Canım buraya kaç kere yazdım hatırlamıyorum ama belki senin için bir umut olur benim son tedavimde 6. Güne gelen 4 ab kalitede pgt den geçmiş embriyom içimde büyüyen çok içten dua ediyorum sizler için rabbim hepimizim yüzünü güldürsün inşaallah
12 ci haftaya kadar demek istedim:)12 ci haft
aya kadar kullan dedi banada memorial canım 7ci haftDaym
Hayırlı olsun değerin yüksek değil çok iyi benimde 299 du elhamdülillah salı günü aynı saatte verirsen daha sağlıklı olurKızlar iyi pazarlar. Bugün 9. Gün test günüm ve çok şükür pozitif oldu değerim 311 çıktı. Bu değer yüksek mi normal mi anlamadım. 2 gün sonra bidaha test istediler. Salı günü mü kan vermeliyim çarşamba mı?
Benim 5 AA pgt li embriyom tutmadi ama 3 ab pgt siz embriyo ile hamile kaldım çok şükür yani nasip demek istiyorum inşallah seninkide öyle olurArkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;
Canım tebrikler hayırlı olsun. Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Salı günü aynı saatlerde testi tekrarlaman lazımKızlar iyi pazarlar. Bugün 9. Gün test günüm ve çok şükür pozitif oldu değerim 311 çıktı. Bu değer yüksek mi normal mi anlamadım. 2 gün sonra bidaha test istediler. Salı günü mü kan vermeliyim çarşamba mı?
Canımmm acile git kesenin şekline ve yerine baksınlar aktif şekilde devam ediyor mu kahverengiye dönmüşse endişelenme doktor söyler ne yapman gerektiğiniArkadaslar yine kanama oldum yaa ne yapayim ignemi vurdursam yine
Pregestoron fitil igne falan demedimi doktorun bence yaptırArkadaslar yine kanama oldum yaa ne yapayim ignemi vurdursam yine
Değerin çok güzel rabbim tamamına erdirsinKızlar iyi pazarlar. Bugün 9. Gün test günüm ve çok şükür pozitif oldu değerim 311 çıktı. Bu değer yüksek mi normal mi anlamadım. 2 gün sonra bidaha test istediler. Salı günü mü kan vermeliyim çarşamba mı?
Hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah değerin çok güzelKızlar iyi pazarlar. Bugün 9. Gün test günüm ve çok şükür pozitif oldu değerim 311 çıktı. Bu değer yüksek mi normal mi anlamadım. 2 gün sonra bidaha test istediler. Salı günü mü kan vermeliyim çarşamba mı?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, moralim düzeldi inanBenim 5 AA pgt li embriyom tutmadi ama 3 ab pgt siz embriyo ile hamile kaldım çok şükür yani nasip demek istiyorum inşallah seninkide öyle olur
Amin amin Allah razı olsun en kısa zamanda inşallah burdan sanada yazarız sağlıkla kucağına al diyeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, moralim düzeldi inan
Kızlar iyi pazarlar. Bugün 9. Gün test günüm ve çok şükür pozitif oldu değerim 311 çıktı. Bu değer yüksek mi normal mi anlamadım. 2 gün sonra bidaha test istediler. Salı günü mü kan vermeliyim çarşamba mı?
3ab benim embriyo kalitem ve hamileyim pgt olmuştu. kaliteye takılma o düşük rakamlar daha dirençli sanki allah inşallah evlat olarak sana bağışlarArkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;
Fitil kullaniyorum cnmPregestoron fitil igne falan demedimi doktorun bence yaptır
Aktif degil cnm kanamaCanımmm acile git kesenin şekline ve yerine baksınlar aktif şekilde devam ediyor mu kahverengiye dönmüşse endişelenme doktor söyler ne yapman gerektiğini
Masallah hayırlısı olsun . Çok sevindim. Devami gelsin insallahKızlar iyi pazarlar. Bugün 9. Gün test günüm ve çok şükür pozitif oldu değerim 311 çıktı. Bu değer yüksek mi normal mi anlamadım. 2 gün sonra bidaha test istediler. Salı günü mü kan vermeliyim çarşamba mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?