Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım Allah razı olsun;insan hep bak benim de senin gibiydi ama şimdi hamileyim’i duymak istiyor... Hep nasip işi ama senden önce o yoldan geçenlerini sana da Umut oluyor..

Hayırlı olsun değerin yüksek değil çok iyi benimde 299 du elhamdülillah salı günü aynı saatte verirsen daha sağlıklı olur

Arkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;
Benim 5 AA pgt li embriyom tutmadi ama 3 ab pgt siz embriyo ile hamile kaldım çok şükür yani nasip demek istiyorum inşallah seninkide öyle olur

Canım tebrikler hayırlı olsun. Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Salı günü aynı saatlerde testi tekrarlaman lazım

Hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah değerin çok güzel

Tatlım cokk sevindim . Sağlıkla devam etsin inşallah . Darısı diğer tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah .

Testi salı günü aynı yerde aynı saatte yaptiracaksin. Değerinde gayet güzel tadını çıkart artık :)

Arkadaşlar 5. Güne gelen tek embriyom 4ab kalitesindeymiş;bu kalitenin tutma ihtimali var mı;bu kaliteden hamile kalan arkadaş var mı acaba;
3ab benim embriyo kalitem ve hamileyim pgt olmuştu. kaliteye takılma o düşük rakamlar daha dirençli sanki allah inşallah evlat olarak sana bağışlar

Masallah hayırlısı olsun . Çok sevindim. Devami gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…