Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rahim konusu derken canım?
Cnm başka bi doktora gittim ben gebelik oluşursa gideceğim doktoru belirlemek için bana rahmin hafif kalp şeklinde ve üstünde hafif bir perde olabilir dedi emar istedi 2 defa rahim filmi çekildim halbuki

Cnm başka bi doktora gittim ben gebelik oluşursa gideceğim doktoru belirlemek için bana rahmin hafif kalp şeklinde ve üstünde hafif bir perde olabilir dedi emar istedi 2 defa rahim filmi çekildim halbuki
Hm anladim canım perde rahim filminde gözüküyor diye biliyorum olsaydı farkederler ama bence gittiğinde bu görüşü doktoruna söyle bi degerlendirsinler. Kusura bakma merak ettim sordum ama yardimci olamadim.

Hm anladim canım perde rahim filminde gözüküyor diye biliyorum olsaydı farkederler ama bence gittiğinde bu görüşü doktoruna söyle bi degerlendirsinler. Kusura bakma merak ettim sordum ama yardimci olamadim.
Gittiğim doktor da çok başarılı biri o öyle deyince yücel beyi aradım rahimde bişry yok dedi hafif basıklık türkiyede %70 kadında var dedi öyle olsa 27.haftaya nasıl gelecektin dedi haklı ama öteki doktora da çok güveniyorum adet olursam ki gecikti bi an önce olurum inş semra hoca ile görüşücez olsa filmde çıkardı değil mi

Bu arada Semra hanim rahimle ilgili ne dediyse diyince aklima kendi durumum geldi hatirlarsaniz rahim kalinlasmam ile ilgili sıkıntı olmuştu rahim 7.2 mm iken progesteron basladik normalde istenen degerler daha yuksektir. Semra hanim uygun görmüş ve transfer gerceklesti gecen hafta pazar günü bugunde 7. Gunumde degerim 40 çıktı çok şükür insallah katlanarak devam eder. Bugun cok az kahverengi lekelenmem oldu umuyorum ki yerlesme kanamasindan kaynaklaniyordur. Rabbim kucagima almayi nasip eder.

Arkadaslar proluton depot igneyi kendimiz alip vurabiliyormuyuz deli olucam ya dr diyorum bana igne yap iyi geliyor diyor cok kanaman olunca yapiyoruz diyorum bebegi gaybedincemi gelicem fitil yeterli gelmiyor demekki diyorum deli olucam neler cektimi bilmiyorya akil verin ne yapayim memoriale desem orasi igneyi hic kabul etmiyor zaten

Eczaneden alıp tanıdık biri varsa iğne yapmayı bilen biri yaptırabilirsin maden kanaman var bekleme bence

Daha once ne zaman oldun igneyi canim sanirim gecenlerde yine olmustun onun etkisi 7 gun devam ediyor ben ilk gebeligimde surekli kullandim 5 gune bir yapılıyordu bana ama 7 gun aslinda etkisi. Ayrica kendin alirsan saglik kuruluslari yaomaz tanıdigin biri varsa ancak ona yaptirabilirsin igneleri recetesiz yapmıyorlar

Ben de sabah içiyorum
İnşallah canım

Cuma gunu olmustum cnm tanidigim birisi ikizlere hamile hergun bu igneyi vuruluyor

Rahim konusunda semra hoca ne dediyse çıkan var mi çanlar bu konuda sonsuz güvenmemiz gerektiğini düşünen var mi
Şimdi benim başıma şöyle bir durum geldi ben ön görüşmelerimi aynı gün bahçeci de ve Memorial de yaptım bahçeci de güvenç hocayı tercih etmiştim daha beni ilk muayenesinde oldukça çok ve dağınık miyomların var bunların transfer den önce almamız lazım ve bu ancak açık ameliyatla yapabilirim kapalı olmaz dedi hemen bu ay yumurtaları toplayalım ameliyatı sonra yaparız falan filan tam ticari görüntüdü verdi biz şok halinde kaçarak çıkmıştık merkezden Daha sonra Semra hn muayene oldum güvenç beyin bu teşhisini söylediğimde çok şaşırdı bu yorumuna onun dediği kadar bir durum görmüyorum heleki açık ameliyatlık bir durum söz konusu değil dedi içimiz rahat olsun transfer öncesi histereskopi yaparız dedi ve nitekim dediği gibi çıktı evet miyom var ama rahimin arka tarafında gebeliğe hiç engel değil teşhisi konuldu oysaki güvenç bey beni kesip biçecekti histereskopiye bile gerek duymadan Semra hoca gerçekten bu işin duayeni

Allah razı olsun cnm bende açıkçası yücel beyin konuşmasını mantıklı buldum ama insan bi kayıp daha yaşama korkusu ile de tedirgin yaklaşıyor çok teşekkür ederim

P Pamukprensali bu konuda bende güveniyorum gerçekten . İlk rahim filmine başka proflar sorun yok normal dediler ama semra hanım aynı fikirde değildi opu sonrası tekrar bir film çekeriz dedi .

Kistlerim de var çift taraflı ve şiddetli tabir edilen cinsten büyükler ( çikolata kisti) bir çoğu önce ameliyat dedi hatta açık ameliyat dediler . Semra hanım zaten yeterince rezerv etkilenmiş ağrın da yok madem önce embriyo oluşturmaya bakalım dedi ve ameliyata gerek yok dedi .

Opudan sonra rahim filmi çekildim tekrar ve düşündüğü gibi tüpler yapisikliktan dolayı yukarı doğru çekilmişti ve rahim üstü hafif çökme var dedi. Sadece o çökme kısmını düzeltti histeroskopi ile . Sonra ki ayda transfer oldum .

Yani senin filminde ki fikrini baz almalısın bence . Bir arkadaşımıza muayene sırasında tüplerin in enfeksiyonlu olduğunu söyledi hatta rahim filmi bile cektirmemesini söyledi ki hakikaten her iki tüp te dediği gibi çıktı malesef .

Sen yine de diğer Dr un dediklerini söyle ama kafanı da karıştırma şu aşama da .

Bu kalp şekli veya y şekli emardan ziyade rahim filminde belli olur. Semra hoca rahim filmi okuma konusunda başka doktorlardan daha ilerde. Buda eski sayfalarda bununla ilgilı bir çok örnek okumuştum. Rahim filminde daha önce başka doktorların hatta prof larin farkedemedigi sorunları semra hocanın görüp çözdüğü vs. vs. örnekler. Başka bi çok şeyle beraber bizi buraya getiren sebeplerdendi bu durumda. Benim de hafif kalp şekli vardı ayrıca miyomlar. Direk filme bakan bir doktor bu şeklin 38. haftaya kadar götürebileceğini söylemişti. Miyomları görenlerden miyom basisi olduğunu söyleyen de olmuştu. Semra hoca bize histereskopi önerdi hem septumu düzeltme hem miyomlarin durumunu net görmek için. Neyse fazla uzatmak istemiyorum. Yani en ufak bir şüphede histereskopi önerir hoca.

Benimde erken doğumum olduğu için korkuyorum ama yazılanlardsn anladığım sorun olsa söylenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…