- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Zaten onu söyleyen doktor semra hocaya söyle gerek yoksa transfer ol dedi o daha iyi bilir drdi yücel bey ile görüştüm ama daha semra hoca ile görüşmedimP Pamukprensali bu konuda bende güveniyorum gerçekten . İlk rahim filmine başka proflar sorun yok normal dediler ama semra hanım aynı fikirde değildi opu sonrası tekrar bir film çekeriz dedi .
Kistlerim de var çift taraflı ve şiddetli tabir edilen cinsten büyükler ( çikolata kisti) bir çoğu önce ameliyat dedi hatta açık ameliyat dediler . Semra hanım zaten yeterince rezerv etkilenmiş ağrın da yok madem önce embriyo oluşturmaya bakalım dedi ve ameliyata gerek yok dedi .
Opudan sonra rahim filmi çekildim tekrar ve düşündüğü gibi tüpler yapisikliktan dolayı yukarı doğru çekilmişti ve rahim üstü hafif çökme var dedi. Sadece o çökme kısmını düzeltti histeroskopi ile . Sonra ki ayda transfer oldum .
Yani senin filminde ki fikrini baz almalısın bence . Bir arkadaşımıza muayene sırasında tüplerin in enfeksiyonlu olduğunu söyledi hatta rahim filmi bile cektirmemesini söyledi ki hakikaten her iki tüp te dediği gibi çıktı malesef .
Sen yine de diğer Dr un dediklerini söyle ama kafanı da karıştırma şu aşama da .
Zaten onu söyleyen doktor semra hocaya söyle gerek yoksa transfer ol dedi o daha iyi bilir drdi yücel bey ile görüştüm ama daha semra hoca ile görüşmedim
Öyle yapacağızDr unda aynı şeyi söylemiş zaten . Gittiğinde birebir anlat durumu sende .
Eminmisin canim bir çeşit daha igne var o günlük bir doz adini net bilmiyorum ama proluton depot adindan da anlaşılacağı gibi depo bir igne yani uzun sure salinimina devam ediyor. İstersen tanıdığından tegit al hergun yapilanin bu oldugunu sanmıyorum.Cuma gunu olmustum cnm tanidigim birisi ikizlere hamile hergun bu igneyi vuruluyor
Ay sorma yaa gecenin bir yarısi sabahin bir körü uyaniyorum uyuyamiyorum sonradacycas seni de uyku tutmamis anlaşılan :)
Ay sorma yaa gecenin bir yarısi sabahin bir körü uyaniyorum uyuyamiyorum sonrada3-4 gündür böyle sende ayaktasın bu saatte
İnşallah canım gel uykusu geell gell gelSorma canım ya . İlk 3 ay uyumaktan bi hal oldum şimdi tam tersi oldu . Gece kuşu oldum resmen en erken 2 de uyuyorum . İnşallah düzeliriz
İnşallah canım gel uykusu geell gell gel
Bende cevap yazdıktan sonra biraktim telefonu evin icinde hayalet gibi gezdim sonra uyuyakalmisim canımAy sesli güldüm :) gelir inşallah . Tel ışığı bide kıpır kıpır dönüyorum yatakta adamı da uyandiracagim . Bide acıkıyorum şimdi uyuyamayinca :)
Ay ne ne dertlimiysim çeneme vuruyor işte uykusuz kalınca . Neyse tatlım ben gideyim saçmalamaya başladım zira . İyi geceler sana da Allah rahatlık versin inşallah.
Hergün vurulan progestan iğnesi cnm günde duruma göre 2 ampul vurulursun 50mg dan haftalık vurulan dört yada beş gün arayla vurulan depot iğnesi ikisi çok ayrı cnm.kadın doğumcuya git hemen yazarlar kanamalar için dikkat et kendine Allahım hepimize yardım etsin inşallah.ama yinede memorialı ara yada araştır sor birilerine bu noktalara kolay gelinemiyor malesef dikkat etmek tedbir almak gerekiyor.Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallahEminmisin canim bir çeşit daha igne var o günlük bir doz adini net bilmiyorum ama proluton depot adindan da anlaşılacağı gibi depo bir igne yani uzun sure salinimina devam ediyor. İstersen tanıdığından tegit al hergun yapilanin bu oldugunu sanmıyorum.
G Gulen yuzum bu mesaj sana sanirim canımHergün vurulan progestan iğnesi cnm günde duruma göre 2 ampul vurulursun 50mg dan haftalık vurulan dört yada beş gün arayla vurulan depot iğnesi ikisi çok ayrı cnm.kadın doğumcuya git hemen yazarlar kanamalar için dikkat et kendine Allahım hepimize yardım etsin inşallah.ama yinede memorialı ara yada araştır sor birilerine bu noktalara kolay gelinemiyor malesef dikkat etmek tedbir almak gerekiyor.Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah
cnm benımde 7. haftada kanamam oldu 2 gün sürdü geçti sen bol bol dinlen ve ilaçlarını ihmal etme gerisi Allaha kalmışArkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
cnm değerin normal bende test günümden 1 gün önce yaptırmıştım 219 çıkmıştı iki gün sonra da 640 çıkmıştıKızlar iyi pazarlar. Bugün 9. Gün test günüm ve çok şükür pozitif oldu değerim 311 çıktı. Bu değer yüksek mi normal mi anlamadım. 2 gün sonra bidaha test istediler. Salı günü mü kan vermeliyim çarşamba mı?
Ben takip doktoruma karar verememiştim 3 doktora göründüm 2.doktor imom vermişti içinde bütün vitamin ve mineraller var onu içmiştim bi kutu bitmek üzereydi ama son doktor folikasit içecektin bu 16.haftada başlanıyor dedi şimdi folidoce vardı elimde onu içiyorum bu hafta bırakacağımCanım hala kullanıyormusun Memorial de 12. Haftaya kadar kullanın demişlerdi druma sormaya unuttum aile hekimimde 8. hafta bırak demişti yanlış hatırlamıyorsam
Canım nasılsın belli oldumu cinsiyetArkadaşlar yazmış zaten ama yine de yazmak istedim . 4 ab kaliteli sayılan bir embriyo zaten .
Ayrıca gerçekten nasip işi takılma hiç oralara .
cuma günü kontrole gidecegım 12+3 oluyoruz acaba bizim cinsiyet belli olurmu?Canım nasılsın belli oldumu cinsiyet
Canım nasılsın belli oldumu cinsiyet
cuma günü kontrole gidecegım 12+3 oluyoruz acaba bizim cinsiyet belli olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?