Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Zaten onu söyleyen doktor semra hocaya söyle gerek yoksa transfer ol dedi o daha iyi bilir drdi yücel bey ile görüştüm ama daha semra hoca ile görüşmedim

Cuma gunu olmustum cnm tanidigim birisi ikizlere hamile hergun bu igneyi vuruluyor
Eminmisin canim bir çeşit daha igne var o günlük bir doz adini net bilmiyorum ama proluton depot adindan da anlaşılacağı gibi depo bir igne yani uzun sure salinimina devam ediyor. İstersen tanıdığından tegit al hergun yapilanin bu oldugunu sanmıyorum.

İnşallah canım gel uykusu geell gell gel

Ay sesli güldüm :) gelir inşallah . Tel ışığı bide kıpır kıpır dönüyorum yatakta adamı da uyandiracagim . Bide acıkıyorum şimdi uyuyamayinca :)

Ay ne ne dertlimiysim çeneme vuruyor işte uykusuz kalınca . Neyse tatlım ben gideyim saçmalamaya başladım zira . İyi geceler sana da Allah rahatlık versin inşallah.

Bende cevap yazdıktan sonra biraktim telefonu evin icinde hayalet gibi gezdim sonra uyuyakalmisim canım

Hergün vurulan progestan iğnesi cnm günde duruma göre 2 ampul vurulursun 50mg dan haftalık vurulan dört yada beş gün arayla vurulan depot iğnesi ikisi çok ayrı cnm.kadın doğumcuya git hemen yazarlar kanamalar için dikkat et kendine Allahım hepimize yardım etsin inşallah.ama yinede memorialı ara yada araştır sor birilerine bu noktalara kolay gelinemiyor malesef dikkat etmek tedbir almak gerekiyor.Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah

G Gulen yuzum bu mesaj sana sanirim canım

Arkadaslar az once dr dan geldim kanamam vardi cok sukur keseleri gorduk igne vuruldum ve progestan hapa basladik 5.5 haftalikmis kanamasi olup hamileligi devam eden varmi ne olur dua edin
cnm benımde 7. haftada kanamam oldu 2 gün sürdü geçti sen bol bol dinlen ve ilaçlarını ihmal etme gerisi Allaha kalmış

cnm değerin normal bende test günümden 1 gün önce yaptırmıştım 219 çıkmıştı iki gün sonra da 640 çıkmıştı

Canım hala kullanıyormusun Memorial de 12. Haftaya kadar kullanın demişlerdi druma sormaya unuttum aile hekimimde 8. hafta bırak demişti yanlış hatırlamıyorsam
Ben takip doktoruma karar verememiştim 3 doktora göründüm 2.doktor imom vermişti içinde bütün vitamin ve mineraller var onu içmiştim bi kutu bitmek üzereydi ama son doktor folikasit içecektin bu 16.haftada başlanıyor dedi şimdi folidoce vardı elimde onu içiyorum bu hafta bırakacağım

Canım nasılsın belli oldumu cinsiyet

Uykusuz her geceee modundayim canım . Bu sabah 4 buçuğu geçti uyumam ama 9 da zombi gibi uyandım . Onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür.
Aylık kontrolümü bekliyorum daha 24 gün var yeni gittim sayılır dr a ama göstermedi malesef .

Sen nasılsın canım .

cuma günü kontrole gidecegım 12+3 oluyoruz acaba bizim cinsiyet belli olurmu?

Oh maşallah zaman ne çabuk geçiyor. Gösterirse belli olur artık oluşmuştur herşeyi canım . Dr un ultrason cihazına da bagliymis biraz sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…