ben ikili tarama testi için devlet hastanesine randevu aldım orda kı doktorların çoğu burnundan kıl aldırmıyor inş söylerlerOh maşallah zaman ne çabuk geçiyor. Gösterirse belli olur artık oluşmuştur herşeyi canım . Dr un ultrason cihazına da bagliymis biraz sanırım .
Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun. Bir şey sormak istiyorum . Bende de miyom var gönül hanım baktı Rahime bası yapıyor gibi rahim filmi çektir daha net anlaşılır dedi. Rahim filmine baktı gönül hanım tahmin ettiğim gibi bası yapıyor ve laparaskobi ile alınması lazım dedi. İlk önce embriyo dondurma işlemi gerçekleşecek sonra ameliyat dedi.sorum şu herkes Semra hanımın daha iyi anladığını yazmış, benim doktorum gönül hanım Semra hanıma da görünmeli miyim yoksa Semra hanım bizim dosyalarımıza da bakıyor mu??Şimdi benim başıma şöyle bir durum geldi ben ön görüşmelerimi aynı gün bahçeci de ve Memorial de yaptım bahçeci de güvenç hocayı tercih etmiştim daha beni ilk muayenesinde oldukça çok ve dağınık miyomların var bunların transfer den önce almamız lazım ve bu ancak açık ameliyatla yapabilirim kapalı olmaz dedi hemen bu ay yumurtaları toplayalım ameliyatı sonra yaparız falan filan tam ticari görüntüdü verdi biz şok halinde kaçarak çıkmıştık merkezden Daha sonra Semra hn muayene oldum güvenç beyin bu teşhisini söylediğimde çok şaşırdı bu yorumuna onun dediği kadar bir durum görmüyorum heleki açık ameliyatlık bir durum söz konusu değil dedi içimiz rahat olsun transfer öncesi histereskopi yaparız dedi ve nitekim dediği gibi çıktı evet miyom var ama rahimin arka tarafında gebeliğe hiç engel değil teşhisi konuldu oysaki güvenç bey beni kesip biçecekti histereskopiye bile gerek duymadan Semra hoca gerçekten bu işin duayeni
ben ikili tarama testi için devlet hastanesine randevu aldım orda kı doktorların çoğu burnundan kıl aldırmıyor inş söylerler
Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun. Bir şey sormak istiyorum . Bende de miyom var gönül hanım baktı Rahime bası yapıyor gibi rahim filmi çektir daha net anlaşılır dedi. Rahim filmine baktı gönül hanım tahmin ettiğim gibi bası yapıyor ve laparaskobi ile alınması lazım dedi. İlk önce embriyo dondurma işlemi gerçekleşecek sonra ameliyat dedi.sorum şu herkes Semra hanımın daha iyi anladığını yazmış, benim doktorum gönül hanım Semra hanıma da görünmeli miyim yoksa Semra hanım bizim dosyalarımıza da bakıyor mu??
Yani sana az mı gelmişti 7.2 balımBu arada Semra hanim rahimle ilgili ne dediyse diyince aklima kendi durumum geldi hatirlarsaniz rahim kalinlasmam ile ilgili sıkıntı olmuştu rahim 7.2 mm iken progesteron basladik normalde istenen degerler daha yuksektir. Semra hanim uygun görmüş ve transfer gerceklesti gecen hafta pazar günü bugunde 7. Gunumde degerim 40 çıktı çok şükür insallah katlanarak devam eder. Bugun cok az kahverengi lekelenmem oldu umuyorum ki yerlesme kanamasindan kaynaklaniyordur. Rabbim kucagima almayi nasip eder.
Tedaviye allah nasip ederse Nisa’n adetimle başlayacağım kan değerlerim biraz düşüktü gönül hanım bu değerlerin yükselmesi lazım yoksa başlayamam dedi bende tedavi görüyorum inşallah yükselmiştir.ön görüşmeyi Semra hanımla yapamadım çok yoğunmuş benim gittiğim gün yoktu.Başladın mı tedaviye . Neler yaptın . Ön görüşmeni semra hanımla yapmadın mı ?
Sen uyurken ben uyanıyorum demek :))) saat 4 bi uyanıyorum bi daha uyku yok tüm gün sersem gibi oluyorum :) rezene çayına başladım gaz ve şişkinlik problemim vardı ya o biraz rahatlattı mide bulantım iyice hafifledi arada vuruyor :) Allaha şükür geçiyorUykusuz her geceeemodundayim canım . Bu sabah 4 buçuğu geçti uyumam ama 9 da zombi gibi uyandım . Onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür.
Aylık kontrolümü bekliyorum daha 24 gün var yeni gittim sayılır dr a ama göstermedi malesef .
Sen nasılsın canım .
Maşallah canım doktor cinsiyet söylüyor ama 15 16.haftayı bekleyelim diyor 11+5 ti ben gittiğimde bana kıza benziyor dedi sana da söyler diye düşünüyorum :)) çok heyecanlı ya :) bi de benim adet tarihine göre 11+5 ti ultrasona göre 12+4 hangisi baz alınıyor onu da bilmiyorumcuma günü kontrole gidecegım 12+3 oluyoruz acaba bizim cinsiyet belli olurmu?
Tedaviye allah nasip ederse Nisa’n adetimle başlayacağım kan değerlerim biraz düşüktü gönül hanım bu değerlerin yükselmesi lazım yoksa başlayamam dedi bende tedavi görüyorum inşallah yükselmiştir.ön görüşmeyi Semra hanımla yapamadım çok yoğunmuş benim gittiğim gün yoktu.
Aynen söylemeyi düşünüyorum. Siz kimle tedavi oldunuz gönül hanımı da burdan duydum açıkçası ona gittimAnladım . Sen bir talep et görüşme isteğini fikrini almalısın bence Semra hanımın .
Göstermiyorsa kız olur diyorlar benim ki sere serpe açmış bacakları oohhh yine kız dedi :)))) ama bi daha muayenede net söyleyim dedi tabi .. evet sağlıklı olsunlarda önemli değil merak işte :)Tatlım kıpırdamaz gostermezse ugrasmazlar şu haftada . Benim dr 3 kere baktı git bi portakal suyu iç dedi bi daha baktı yok inat etti dönmedi .
Sağlıklı olsunlar da öğreniriz nasıl olsa canım .
cnm ultrasyona göre baz alınıyor bende 9+5 diye gittim, ultrasyonda 10+4 çıktı bebişim :)Maşallah canım doktor cinsiyet söylüyor ama 15 16.haftayı bekleyelim diyor 11+5 ti ben gittiğimde bana kıza benziyor dedi sana da söyler diye düşünüyorum :)) çok heyecanlı ya :) bi de benim adet tarihine göre 11+5 ti ultrasona göre 12+4 hangisi baz alınıyor onu da bilmiyorum
Benim doktorum Gönül Hanım transferimi de Gönül hanım yaptıAynen söylemeyi düşünüyorum. Siz kimle tedavi oldunuz gönül hanımı da burdan duydum açıkçası ona gittim
Sen uyurken ben uyanıyorum demek :))) saat 4 bi uyanıyorum bi daha uyku yok tüm gün sersem gibi oluyorum :) rezene çayına başladım gaz ve şişkinlik problemim vardı ya o biraz rahatlattı mide bulantım iyice hafifledi arada vuruyor :) Allaha şükür geçiyorbenim muayeneme de çok var ya zor duracağım yine insan merak ediyor herşey yolundamı diye
Bende çocuk bi büyüyor bi küçülüyor diyorum :)) tam 12+3 olduk dedim 11+5 e geri döndük :) şimdi ultrasona göre oluyorsa eğer 13+4 yine büyüdük bak :)))cnm ultrasyona göre baz alınıyor bende 9+5 diye gittim, ultrasyonda 10+4 çıktı bebişim :)
Aynen söylemeyi düşünüyorum. Siz kimle tedavi oldunuz gönül hanımı da burdan duydum açıkçası ona gittim
3-4 günlük oynama olabılır toparlıyacak sonra inş... benım bebeğimin boyu uzunmuş doktor öyle söyledi biz anne ve baba olarak uzun değiliz , inş bebeğimiz uzun olur :)Bende çocuk bi büyüyor bi küçülüyor diyorum :)) tam 12+3 olduk dedim 11+5 e geri döndük :) şimdi ultrasona göre oluyorsa eğer 13+4 yine büyüdük bak :)))
Göstermiyorsa kız olur diyorlar benim ki sere serpe açmış bacakları oohhh yine kız dedi :)))) ama bi daha muayenede net söyleyim dedi tabi .. evet sağlıklı olsunlarda önemli değil merak işte :)
Evet az geldi yani zaten normale gore dusuk bir deger ama cok şükür olumlu oldu daha cok trilaminer yapiya bakıyorlarmış oda vardi rahimdeYani sana az mı gelmişti 7.2 balım
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin .. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .. hayırlı güzel ahlaklı evlatlarımız olsun3-4 günlük oynama olabılır toparlıyacak sonra inş... benım bebeğimin boyu uzunmuş doktor öyle söyledi biz anne ve baba olarak uzun değiliz , inş bebeğimiz uzun olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?