Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oh maşallah zaman ne çabuk geçiyor. Gösterirse belli olur artık oluşmuştur herşeyi canım . Dr un ultrason cihazına da bagliymis biraz sanırım .
ben ikili tarama testi için devlet hastanesine randevu aldım orda kı doktorların çoğu burnundan kıl aldırmıyor inş söylerler

Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun. Bir şey sormak istiyorum . Bende de miyom var gönül hanım baktı Rahime bası yapıyor gibi rahim filmi çektir daha net anlaşılır dedi. Rahim filmine baktı gönül hanım tahmin ettiğim gibi bası yapıyor ve laparaskobi ile alınması lazım dedi. İlk önce embriyo dondurma işlemi gerçekleşecek sonra ameliyat dedi.sorum şu herkes Semra hanımın daha iyi anladığını yazmış, benim doktorum gönül hanım Semra hanıma da görünmeli miyim yoksa Semra hanım bizim dosyalarımıza da bakıyor mu??

ben ikili tarama testi için devlet hastanesine randevu aldım orda kı doktorların çoğu burnundan kıl aldırmıyor inş söylerler

Tatlım kıpırdamaz gostermezse ugrasmazlar şu haftada . Benim dr 3 kere baktı git bi portakal suyu iç dedi bi daha baktı yok inat etti dönmedi .

Sağlıklı olsunlar da öğreniriz nasıl olsa canım .

Başladın mı tedaviye . Neler yaptın . Ön görüşmeni semra hanımla yapmadın mı ?

Yani sana az mı gelmişti 7.2 balım

Başladın mı tedaviye . Neler yaptın . Ön görüşmeni semra hanımla yapmadın mı ?
Tedaviye allah nasip ederse Nisa’n adetimle başlayacağım kan değerlerim biraz düşüktü gönül hanım bu değerlerin yükselmesi lazım yoksa başlayamam dedi bende tedavi görüyorum inşallah yükselmiştir.ön görüşmeyi Semra hanımla yapamadım çok yoğunmuş benim gittiğim gün yoktu.

Sen uyurken ben uyanıyorum demek :))) saat 4 bi uyanıyorum bi daha uyku yok tüm gün sersem gibi oluyorum :) rezene çayına başladım gaz ve şişkinlik problemim vardı ya o biraz rahatlattı mide bulantım iyice hafifledi arada vuruyor :) Allaha şükür geçiyor benim muayeneme de çok var ya zor duracağım yine insan merak ediyor herşey yolundamı diye

cuma günü kontrole gidecegım 12+3 oluyoruz acaba bizim cinsiyet belli olurmu?
Maşallah canım doktor cinsiyet söylüyor ama 15 16.haftayı bekleyelim diyor 11+5 ti ben gittiğimde bana kıza benziyor dedi sana da söyler diye düşünüyorum :)) çok heyecanlı ya :) bi de benim adet tarihine göre 11+5 ti ultrasona göre 12+4 hangisi baz alınıyor onu da bilmiyorum

Anladım . Sen bir talep et görüşme isteğini fikrini almalısın bence Semra hanımın .

Anladım . Sen bir talep et görüşme isteğini fikrini almalısın bence Semra hanımın .
Aynen söylemeyi düşünüyorum. Siz kimle tedavi oldunuz gönül hanımı da burdan duydum açıkçası ona gittim

Tatlım kıpırdamaz gostermezse ugrasmazlar şu haftada . Benim dr 3 kere baktı git bi portakal suyu iç dedi bi daha baktı yok inat etti dönmedi .

Sağlıklı olsunlar da öğreniriz nasıl olsa canım .
Göstermiyorsa kız olur diyorlar benim ki sere serpe açmış bacakları oohhh yine kız dedi :)))) ama bi daha muayenede net söyleyim dedi tabi .. evet sağlıklı olsunlarda önemli değil merak işte :)

cnm ultrasyona göre baz alınıyor bende 9+5 diye gittim, ultrasyonda 10+4 çıktı bebişim :)

Toparlanmana sevindim canım . Uyku problemi oluyor demek ki . Neyse yapacak birşey yok .

Aynen söylemeyi düşünüyorum. Siz kimle tedavi oldunuz gönül hanımı da burdan duydum açıkçası ona gittim

Bir tek gönül hanıma denk gelmedim ben bir şey diyemeyeceğim . Ben daha çok yücel bey ile görüştüm karışık oldu benim takiplerim .

Ama dediğim gibi semra hanıma görünmeden muayene olmadan içim rahat etmez di açıkçası.

Bende çocuk bi büyüyor bi küçülüyor diyorum :)) tam 12+3 olduk dedim 11+5 e geri döndük :) şimdi ultrasona göre oluyorsa eğer 13+4 yine büyüdük bak :)))
3-4 günlük oynama olabılır toparlıyacak sonra inş... benım bebeğimin boyu uzunmuş doktor öyle söyledi biz anne ve baba olarak uzun değiliz , inş bebeğimiz uzun olur :)

Göstermiyorsa kız olur diyorlar benim ki sere serpe açmış bacakları oohhh yine kız dedi :)))) ama bi daha muayenede net söyleyim dedi tabi .. evet sağlıklı olsunlarda önemli değil merak işte :)

Evet öyle diyorlar canım . Benim içime de kız diye doğuyor hep ama dediğim gibi hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da hiç farketmez.

3-4 günlük oynama olabılır toparlıyacak sonra inş... benım bebeğimin boyu uzunmuş doktor öyle söyledi biz anne ve baba olarak uzun değiliz , inş bebeğimiz uzun olur :)
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin .. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .. hayırlı güzel ahlaklı evlatlarımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…