Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin .. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .. hayırlı güzel ahlaklı evlatlarımız olsun
amin cnm inş ... Bu arada bebeğinize isim düşündünüz mü?

Semra hanıma sadece muayene mi oldunuz takiplerinize falan girdi mi

Semra hanıma sadece muayene mi oldunuz takiplerinize falan girdi mi

Sıkıntılı durumlarda gerek gördüğünde takip esnasında da bakıyor . 2 kez takip kontrollerinde kendisi görmek istemisti beni . Ben size de yeni arkadaşlara da bu yüzden ilk muayeneyi muhakkak Semra hanıma alın dedim diyorum .

Önce durumu bir belirlesin,muayene etsin, tedavi planını çıkarsın, gerekli tedbirleri alsın ayrıntılar kaçmasın . Takip dr u da devam eder yine .

Gerçi histeroskopi önermiş gönül hanım histereskopiyi semra hanım yapıyor o arada o da sizi görmek isteyecektir. Ama siz işinizi sağlama alın ve talebinizi söyleyin

Öner’inizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim. Histereskobi değil de laparaskobi dedi gönül hanım.hayırlısı olsun inşallah.sizinde bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sizde ki sıkıntı neydi acaba

Merhaba bende de polip var.. saglikli embriyo bulunca bende olucak fiyat sordunuz mu hiç ne kadar diye

Merhaba bende de polip var.. saglikli embriyo bulunca bende olucak fiyat sordunuz mu hiç ne kadar diye
YOk sormadım hiç doktor da o sonraki iş dedi. Ama büyük ihtimal pahalıdır ben başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum

Arkadaşlar 7 haftalıgım bugun devlete gittim kan testleri yapmaya ekg istemiş neden ki acaba bebege etki edermi

Kızlar kasıklarımda ağrı var arada vajina ağrısıda oluyor normaldir diye önemsemedim ama hala devam ediyor normal midir doktora gideyim mi ?

Canım neden diş gebelik olduğunu söylediler mi ? Tüp bebek te olmaması gerekiyor sanki

Bence pgt ligeliye gerek yok canım

Canım neden diş gebelik olduğunu söylediler mi ? Tüp bebek te olmaması gerekiyor sanki
Tüp bebekte dış gebelik ihtimali normalden daha fazla imiş. Ben de o dönem araştırmalarımda gördüm. Normalde yüzde 1 ise tüp bebekle yüzde 2 gibi bir oran. Rahim filminde de raporunda da herhangibir sorun da görünmüyordu. Nasip. İğne ile sonlandirilabilecek değerlerde idin hcg. Ama hoca bize laparoskopi seçeneğinı de sundu. Benim miyomlarım da olduğu için tek operasyonla hem tüpüm hem miyomlarım alınmış oldu. 1 kere olduğunda tekrarlama riski daha yüksek olduğu için ameliyatı tercih ettik. Nasip böyle imiş. Bundan sonrası iyi olur inşallah.

Amin inşallah canım . Embriyo rahime bırakılıyor ya o yüzden şaşırdım ben .demek ki yuvarlanıp tüpe gidebiliyor.

Amin inşallah canım . Embriyo rahime bırakılıyor ya o yüzden şaşırdım ben .demek ki yuvarlanıp tüpe gidebiliyor.
Evet biz de acı bir şekilde öğrenmiş olduk. Rahime bırakılıyor ama nere gidip tutunacağına kendi karar veriyor. Yaramazmış olacakmış ömrü olsaymış demekki bizim sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…