Genetik sonucu bekliyorum.Jalapenoo sen ne aşamadasın şuan merak ettim .
Ağrı sabah başladı
Genetik sonucu bekliyorum.
Bize de dua bize deeee:) KIzlar ben d ehem çok mutlu hem çok şaşkınım, 5. Güne giden bir embriyom vardı dün 4ab kalitesinde; 6. Gün bugün de çok şükür 2 tAne 6ab kalitesinde oluşmuş;onlar da gidiyor pgt ye;toplamda 3 oldu çok şükür..Anladım canım . Çok dua ediyorum geceleri uyumuyorum zaten aklimdasiniz hep. Rabbim kalbindekini hayırla sağlıkla versin inşallah canı gönülden dua ediyorum .
Bize de dua bize deeee:) KIzlar ben d ehem çok mutlu hem çok şaşkınım, 5. Güne giden bir embriyom vardı dün 4ab kalitesinde; 6. Gün bugün de çok şükür 2 tAne 6ab kalitesinde oluşmuş;onlar da gidiyor pgt ye;toplamda 3 oldu çok şükür..
Bize de dua bize deeee:) KIzlar ben d ehem çok mutlu hem çok şaşkınım, 5. Güne giden bir embriyom vardı dün 4ab kalitesinde; 6. Gün bugün de çok şükür 2 tAne 6ab kalitesinde oluşmuş;onlar da gidiyor pgt ye;toplamda 3 oldu çok şükür..
Bendede agrı oluyor doktor normal demişti ama istersen danış benceAğrı sabah başladı
İnşallah 3 te pgt gelir rabbim dualarını kabul etsinBize de dua bize deeee:) KIzlar ben d ehem çok mutlu hem çok şaşkınım, 5. Güne giden bir embriyom vardı dün 4ab kalitesinde; 6. Gün bugün de çok şükür 2 tAne 6ab kalitesinde oluşmuş;onlar da gidiyor pgt ye;toplamda 3 oldu çok şükür..
Doktoru aradım normalmiş canım şiddetli değil ama bian panikledim geçmeyinceAğrın şiddetli mi o önemli . Benim de zaman zaman ağrıyor şu aralar gaz sıkıştırmasi sebebiyle de sancı yapıyor . Büyürken de ağrıya sebep oluyormuş .
Dr um o zamanlar olabilir normal dedi bana . Numarasını verdiyse bir sor istersen siddetliyse zaten git canım .
Ay aynen ya ben hep çok güvenmiş hep memnun kalmıştım iyiki diorum tekrardan iyikiBenim de eşim teselli etti beni . Dayanamadım aradım söyledim böyle böyle olmuş diye . Çok şaşırdı tabi adam sonra " yok yok biz gerçekten iyi yerdeyiz bi kere daha anladım üzülme sen " dedi . Ya ben üzülmeyeyim diye mi dedi acaba .
Televizyona çıkmıştı büyük özel merkez diye orası bahcecimiymişş ay çok üzüldüm yaKızlar sitenin derdim var bölümünde bahceci de embriyolar karışmış diye konu açılmış moralim çok bozuldu . Yani bu kadar önemli bir konuda bu kadar gelişmeye rağmen hala böyle hatalar nasıl olur aklım almıyor.
Ewt herkese baba adını soruyorlardı bizede sordular ben memoriala güveniyoruz ya çünkü trasfere giderken adımla cagrıldım koluma bileklık takıldı yattım trasfer olurken embiriyo geldiğinde tekrardan karşılaştırıldıValla ben dayanamadım hastaneyle görüştüm nefesim kesildi sanki çok güzel bi açıklama yaptılar mümkün olmadığını o konuda çok hassas olduklarını gerekli bir kaç kontrolden sonra transferin gerçekleştiğini anlattılar benim daha kötü olma sebebim hastanede aynı isim ve soyisimde başka hastanında olması doğum tarihi bile aynı aydı anne baba adını soruyordular her kontrolde rahatlatıcı bir açıklamaydı
Aynen öyle ya kadının sütü gelmiş lohusalığı bile yaşamış kadınarkadaşlar içiniz rahat olsun.
transfer olan arkadaşlar, hatırlayın; kaç kez yüksek sesle hatta bağırarak adımız tekrar edildi. kaç kişi tarafından hem de.
eşime demiştim hatta transfer sonrası uzay üssünde iş yapılıyormuş gibi hissettim diye.
transfer esnasında karışma olmasına asla inanmam. daha önce belki ama transferde mümkün değil.
benim en ufak bir şüphem endişem yok. semra hanımın ekibinin böyle hatalar yapacağına inanmam.
bahçeci'de kim bilir neler dönüyor. boşuna gelen boş çıkmaz demiyorlar.
bir de allah aşkına şunu bir sorun kendinize 9 ay taşıdığımız bebek kimin genlerini taşırsa taşısın sizin bebeğiniz olmaz mı?
benim başıma gelse benim bebeğim derim. benim kanımla büyüyor içimde. ben taşıyorum tüm endişeleri, ben yaşıyorum onca acı ve zorluğu. elbette kimsenin başına gelmesini istemem allah korusun tabii o ayrı.
Valla ben dayanamadım hastaneyle görüştüm nefesim kesildi sanki çok güzel bi açıklama yaptılar mümkün olmadığını o konuda çok hassas olduklarını gerekli bir kaç kontrolden sonra transferin gerçekleştiğini anlattılar benim daha kötü olma sebebim hastanede aynı isim ve soyisimde başka hastanında olması doğum tarihi bile aynı aydı anne baba adını soruyordular her kontrolde rahatlatıcı bir açıklamaydı
Her anı hatırlıyordum haberlerde bu olayı görünce herşeyi unuttum sanki aynen inşallah öyle birşey olmaz allah kimseye göstermesin onlara da yardım etsinbizim transferin yapıldığı gün iki kişiydik transfer bekleyen ve ikimizin adı da aynıydı hatta dalga geçtim ben karışıklık olmaz deil mi diye öyle birşey olması mümkün değil dediler. ki transfer anına kadar iki üç kere adımızı soyadımızı sordular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?