Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen içim rahat şimdi hastanede kesin bir dille kabul etmedi zaten her anın büyük titizlikle olduğunu anlattı rahatladım biraz daha

Bahçeci Fulya,kendi reklamlarında çok üstün bir embriyo saklama güvenlik sisteminin olduğunu ve asla karışma gibi bir durumun yaşanmayacağını söylüyordu;şaşırdım mı hayır.. Ön görüşmeye gittiğimde doktorun iki dakikalık görüşmeden sonra hallederiz ya sizin işiniz kolay diyip kestirip atması beni şokkk etmişti; genetik hastalıktan çocuğunu kaybetmiş bir çift olarak ön görüşmeye ilk oraya gittik; doktorun hallederiz gibi bir esnaf ağzı kullanmasından sonra genetikçi adı altında bir bayan geldi;özür dilerim ama hiç bir şeyden haberi yok,hiç bir şeyden anlamıyor maalesef.. Bahçeci gibi hasta yelpazesi geniş bir kurumda sanki genetik sorunla ilk gelen bitmişiz gibi ne sorsak

Ben bi laboratuvarla görüşeyim dedi..Hiç memnun kalmadım maalesef; daha sonra Emre beyle ön görüşme yaptık memorialde, bahçecideki genetik doktorundan bile daha bilgili bu konuda;bize detaylı bir şekilde dosya oluşturdu; her şeyimizi sordu,süreci anlattı,daha sonra genetik kan.dan Murat beye yönlendirdi ki Murat bey bizimle çıkma saati olmasına rağmen 50-55 dakikalık bir görüşme yaptı.. Memorial a en başından bu yana hayranım.. Bahçeci maalesef hayal kırıklığı oldu benim için...

Aynen bizde murat beyle baya konuştuk memorial en iyi

Kizlar bu konuyu eslerimize soylemesekte tvde gorecekler cunki hemen hemen her kanal haberi verdi
benimki şükür görmedi haberleri
Ben zaten zor vakka olduğumuzu tek Semra hocadan duydum

Son düzenleme:
Aman biZim merkeze de doktorlarımıza da nazar değmesin.. Elbette her yerde bazen aksaklıklar oluyor ama ben memorial e kesinlikle güveniyorum;Semra Hanım ın da her dediğini gözüm kapalı yaparım

Bende gerçekten çok güveniyorum ayni fikirdeyim . Rant peşinde olmadıkları o kadar belli ki semra hanım hep hasta ve çözüm odaklı . Allah razı olsun gerçekten .
Bu devirde zor bulunur onun gibisi .

benimki şükür görmedi haberleri

Ben zaten zor vakka olduğumuzu tek Semra hocadan duydum

Sormayın ya acıbadem ve bahceci bize de hallederiz dediler resmen . Hele acıbadem de ki sinir etti beni adını bile unuttum . Resmen para olarak görüyorlar hastaları yazık gerçekten .

O yüzden karar vermekte hiç zorlanmadım . Semra hanım ilgisi,bilgisi,samimiyeti ile alıp götürüyor zaten .

Kadın ilgileniyor ön görüşme adı altında en az yarım saat muayene ediyor orada tedavi olup olunmayacagini umursamadan . Diğerleri koltuk arkasından hallederiz dediler bize .

Bahçecideki görüşmede doktorun şu söylediği hep aklımda: erkekten sperm geliyorsa kolay, ben hallederim...
Değişik bir üsluptu, belki o doktora özgüdür bilmiyorum ama beni en çok o rahatsız etmişti direk soğumuştuk merkezden eşimle.. Gerçi o doktor şimdi ayrılmış oradan ama siz bahsedince benim de aklıma geldi yazayım dedim öyle..

Acı badem bildiğin para tuzağı ikinci transferimi orda yaptırdım ama ne kadar para verdiğimin haddi hesabı yok

Kızlar dün akşam yine kanamam başladı. Hemen doktora gittik bebeğin durumu iyi dedi, kanama alanıda yok dedi doktor, açılmada yokmuş, peki bu kanama neden oluyor dedim bir cevap veremedi ilkine göre daha çok 4 gün rapor verdi. Bu arada bebeğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi. Cuma günü ikili tarama testi yaptıracağım

ben çok araştırdım biliyorsunuz kaç ay şartların olmasını bekledim
Evet canın hiç ücret almadan dediğin gibi uzun uzun baktı belki orda ücret öderdim paracı yaklaşılsa el mahkum olurdu ama gidermiydim bilmiyorum iki merkez arasında kaldım diğerinde rapor ilaçta geçiyor maliyet düşük ama memorial dedim hep genetik dr ları önerdi Semra hanım ın bilgisi beni çok etkiledi Allah utandırmasın pişman etmesin inş evlat sahibi de oluruz cnm

Merhaba sanırım çalışan bir bayansınız benimde kanamam olmuştu sonra sürekli yatmıştım bi sonra ki kontrollerde evin içinde yürüyüş kısa kısa yapmıştım ama iş yapmak dışarı çıkmak yasaktı çok şükür olmadı bir daha ama benim tam düşmek üzereyken hastaneye yetişmiştik . İkili testleri neden yaptırıyorsun bazen yalnış çıkabiliyr 23 hafta detaylı ulturason yaptırabilirsin doktorunla konuşup artık ikili ve üçlü testlerin gereksiz olduğunu söylüyor doktorlar ben yaptırmadın detaylı ulturasona girdim mesela onuda yapmaya bilirmişim yani tabi karar senin

dikkat edin ama sakın endişe etmeyin. çok yakın bir arkadaşım iki bebeğinin gebeliğinde de 7 ay boyunca kanama geçirmişti. bebekleri çok sağlık doğdu maşallah.. şimdi biri 3 diğeri 1 yaşında. takiplerin rıza madazlı yapmıştı ve bazı gebelerde bu olur demişti.

Cnm benim ilk kanamam 7. Haftada oldu buda ikincisi. Benim embriyom pgt li değil. Doktorum muhakkak yaptır dedi

Ewt oluyormuş, Rabbim korusun evlatlarımızı

Benim ki de pgt li değildi bana ikili testleri yaptırmana gerek yok dedi doktorum detaylı ulturason kesin sonuç demişti ama normal kontrollerde de allah korusun sorun olunca görünebiliyormuş şu an seni anlıyorum bende yapmalıyım falan demiştim yaptırmamıştı doktor detaylı ulturason da doktor memorial çok iyi bi yer iyi bi yerde yapyırmışsın endişelnmene gerek yok zaten herşey de gayet iyi gidiyor demişti şimdi sor yapmasam da olurmuş o annelik heyecanı
Cnm benim ilk kanamam 7. Haftada oldu buda ikincisi. Benim embriyom pgt li değil. Doktorum muhakkak yaptır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…