Evet benim bi arkadaşım da doğuma kadar olmuştu herkes de farklı tepki veriyor hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 7 ayımıza girdik inşallah sonunu da görürüz darısı tüm arkadaşların başınadikkat edin ama sakın endişe etmeyin. çok yakın bir arkadaşım iki bebeğinin gebeliğinde de 7 ay boyunca kanama geçirmişti. bebekleri çok sağlık doğdu maşallah.. şimdi biri 3 diğeri 1 yaşında. takiplerin rıza madazlı yapmıştı ve bazı gebelerde bu olur demişti.
Cnm geçmş olsn bazı hamileliklerde olabiliyor eltim 9ay kanamalıydı bebeği sağlıkla doğdu sen yinede başka bir doktora dha görn bence allah bebeğini korusunKızlar dün akşam yine kanamam başladı. Hemen doktora gittik bebeğin durumu iyi dedi, kanama alanıda yok dedi doktor, açılmada yokmuş, peki bu kanama neden oluyor dedim bir cevap veremedi ilkine göre daha çok 4 gün rapor verdi. Bu arada bebeğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi. Cuma günü ikili tarama testi yaptıracağım
Kaç haftalıksın ve plasenta yerleşimi nerdeKızlar dün akşam yine kanamam başladı. Hemen doktora gittik bebeğin durumu iyi dedi, kanama alanıda yok dedi doktor, açılmada yokmuş, peki bu kanama neden oluyor dedim bir cevap veremedi ilkine göre daha çok 4 gün rapor verdi. Bu arada bebeğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi. Cuma günü ikili tarama testi yaptıracağım
Hayırlısı olsun inşallah son hatırladığım fiyat 7200 dü üstüne zam geldimi bilmiyorum ilaç fiyatları tedaviye göre değişiyor 2000 ile 3000 arası diyelim pgt yaptırırsanız o da en son embriyo başına 295 dolardımerhaba arkadaşlar , yazın 4. tüp bebek denememizi yapacağız inşallah. ikisi memlekette , üçüncüsü bahçecide negatifle sonuçlandı. bahçeciye güvenim sarsıldı doğrusu çıkan haberlerden dolayı. semra hocayı da duymuştum hastanenin 2018 fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi.
Rabbim dileyen herkese salih evlatlar nasip etsin inşallah
teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah son hatırladığım fiyat 7200 dü üstüne zam geldimi bilmiyorum ilaç fiyatları tedaviye göre değişiyor 2000 ile 3000 arası diyelim pgt yaptırırsanız o da en son embriyo başına 295 dolardı
Doktor ne dedi canım .. inşallah sağlıklı gebeliktir ..Kızlar sanırım kimyasal oluyor benimki pazar günü bakmıştık 40 çıkmıştı bugün 53 çıkmış test gunum bugundu test gunu icinde düşük bir değer 53 dimi artışı geçtim artik degeri baz aldim ama böyle olup sağlıklı gebelik elde eden varmi ?
Daha kimseye bisey soylemedim canım persembede bakayim zaten iki gun sonra yine bak diyecek kime dersem diyim o yuzden bekliyorum suanDoktor ne dedi canım .. inşallah sağlıklı gebeliktir ..
peki semra hanım rahim dinlendirme yapıyormuHayırlısı olsun inşallah son hatırladığım fiyat 7200 dü üstüne zam geldimi bilmiyorum ilaç fiyatları tedaviye göre değişiyor 2000 ile 3000 arası diyelim pgt yaptırırsanız o da en son embriyo başına 295 dolardı
Kızlar sanırım kimyasal oluyor benimki pazar günü bakmıştık 40 çıkmıştı bugün 53 çıkmış test gunum bugundu test gunu icinde düşük bir değer 53 dimi artışı geçtim artik degeri baz aldim ama böyle olup sağlıklı gebelik elde eden varmi ?
peki semra hanım rahim dinlendirme yapıyormu
siz sanırım orda tedavi gördünüz, öyle ise bana yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba dondurulmu tedavi oluyor evet yapiyor ve ucret alinmiyorpeki semra hanım rahim dinlendirme yapıyormu
peki semra hanım rahim dinlendirme yapıyormu
Ben orda tedavi gördüm ama Semra hanımı hiç görmedim Gönül hanım benim doktorumdu dondurulmuş transfer oldum embriyolarım teste gitti o süreçte rahim dinlenmiş oldu .. durumunuza göre değerlendirme yaparlar zaten ..peki semra hanım rahim dinlendirme yapıyormu
Öyle olmasini umut ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin InsallahTatlım hep yazıldı daha düşük değerlerle sağlıklı gebelikler elde edildiği inşallah senin kide öyle olur . 2 gün sonra tekrar yaptır dediğin gibi sonucunla gidersin dr a.
İnşallah seninledir bebeğin canım .
ArkadaşlaR merhaba transfer sonrasıKızlar sanırım kimyasal oluyor benimki pazar günü bakmıştık 40 çıkmıştı bugün 53 çıkmış test gunum bugundu test gunu icinde düşük bir değer 53 dimi artışı geçtim artik degeri baz aldim ama böyle olup sağlıklı gebelik elde eden varmi ?
Öyle olmasini umut ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin Insallah
ArkadaşlaR merhaba transfer sonrası
10. Gün 46
12.gün 69,75
14. Gün 136 olmuş
18. Güne tekrar istedi iyiye gidiyomuyum
Canım bak böyle örnekler var inşallah seninde bi dahaki testte katlanır
Allah razi olsun kızlar insallah oyle olur saglikliysa devam etsin bu arada merkez beni arayip sorarmi ben persembeyi bekliyorum bilgi vermek icin nede olsa onlarda 2 gun sonra tekrar et diyeceklerİnşallah Korktuğumuz gibi değildir
Perşembe günü inşallah değeriniz atak yapar
Ararlarsa testi tekrar etmem gerekti ondan sonra bilgi verecektim dersin değerlerinide söylersin yine hadi hayırlısı inşallah canımAllah razi olsun kızlar insallah oyle olur saglikliysa devam etsin bu arada merkez beni arayip sorarmi ben persembeyi bekliyorum bilgi vermek icin nede olsa onlarda 2 gun sonra tekrar et diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?