Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet benim bi arkadaşım da doğuma kadar olmuştu herkes de farklı tepki veriyor hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 7 ayımıza girdik inşallah sonunu da görürüz darısı tüm arkadaşların başına

Cnm geçmş olsn bazı hamileliklerde olabiliyor eltim 9ay kanamalıydı bebeği sağlıkla doğdu sen yinede başka bir doktora dha görn bence allah bebeğini korusun

merhaba arkadaşlar , yazın 4. tüp bebek denememizi yapacağız inşallah. ikisi memlekette , üçüncüsü bahçecide negatifle sonuçlandı. bahçeciye güvenim sarsıldı doğrusu çıkan haberlerden dolayı. semra hocayı da duymuştum hastanenin 2018 fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi.
Rabbim dileyen herkese salih evlatlar nasip etsin inşallah

Kaç haftalıksın ve plasenta yerleşimi nerde

Hayırlısı olsun inşallah son hatırladığım fiyat 7200 dü üstüne zam geldimi bilmiyorum ilaç fiyatları tedaviye göre değişiyor 2000 ile 3000 arası diyelim pgt yaptırırsanız o da en son embriyo başına 295 dolardı

Kızlar sanırım kimyasal oluyor benimki pazar günü bakmıştık 40 çıkmıştı bugün 53 çıkmış test gunum bugundu test gunu icinde düşük bir değer 53 dimi artışı geçtim artik degeri baz aldim ama böyle olup sağlıklı gebelik elde eden varmi ?

Doktor ne dedi canım .. inşallah sağlıklı gebeliktir ..

peki semra hanım rahim dinlendirme yapıyormu
siz sanırım orda tedavi gördünüz, öyle ise bana yardımcı olursanız sevinirim

Tatlım hep yazıldı daha düşük değerlerle sağlıklı gebelikler elde edildiği inşallah senin kide öyle olur . 2 gün sonra tekrar yaptır dediğin gibi sonucunla gidersin dr a.
İnşallah seninledir bebeğin canım .

Rahim dinlendirme yi en çok tavsiye eden Semra hanım dır herhalde . Mutlaka bir öngörusme yapın kendisiyle .

kişinin durumuna göre değerlendiriyor aslında Semra Hanım. Yani standart bir uygulama yok ki bu bence daha doğru. Herkesin yapısı farklı oluşan embriyolar farklı.

Ben orda tedavi gördüm ama Semra hanımı hiç görmedim Gönül hanım benim doktorumdu dondurulmuş transfer oldum embriyolarım teste gitti o süreçte rahim dinlenmiş oldu .. durumunuza göre değerlendirme yaparlar zaten ..

Öyle olmasini umut ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin Insallah

ArkadaşlaR merhaba transfer sonrası
10. Gün 46
12.gün 69,75
14. Gün 136 olmuş
18. Güne tekrar istedi iyiye gidiyomuyum
Canım bak böyle örnekler var inşallah seninde bi dahaki testte katlanır

ArkadaşlaR merhaba transfer sonrası
10. Gün 46
12.gün 69,75
14. Gün 136 olmuş
18. Güne tekrar istedi iyiye gidiyomuyum
Canım bak böyle örnekler var inşallah seninde bi dahaki testte katlanır

İnşallah Korktuğumuz gibi değildir
Perşembe günü inşallah değeriniz atak yapar
Allah razi olsun kızlar insallah oyle olur saglikliysa devam etsin bu arada merkez beni arayip sorarmi ben persembeyi bekliyorum bilgi vermek icin nede olsa onlarda 2 gun sonra tekrar et diyecekler

Allah razi olsun kızlar insallah oyle olur saglikliysa devam etsin bu arada merkez beni arayip sorarmi ben persembeyi bekliyorum bilgi vermek icin nede olsa onlarda 2 gun sonra tekrar et diyecekler
Ararlarsa testi tekrar etmem gerekti ondan sonra bilgi verecektim dersin değerlerinide söylersin yine hadi hayırlısı inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…