12 haftama buğün girdim. Tam söylemedi ama şöyle birsey dedi 3,5 cm mesafe gayet iyi dedi ne demek istedi anlamadım. Açılma yok, kanama alanıda yok, kalp atışında var hersey normal dedi.Kaç haftalıksın ve plasenta yerleşimi nerde
3.5 cm dediği rahim uzunluğudur. Daha haftan küçükmüş bu kanamalar devaö ederse ki inş etmez ama 16. Hafta civsrı muhakkak plasenta yerini sor plasenta önde olunca kanama olabiliyor ama 20li haftalarda yukarı çıkabiliyor plesenta12 haftama buğün girdim. Tam söylemedi ama şöyle birsey dedi 3,5 cm mesafe gayet iyi dedi ne demek istedi anlamadım. Açılma yok, kanama alanıda yok, kalp atışında var hersey normal dedi.
Anladım cnm tşk ederim aklımda birdahakine sorarım inş3.5 cm dediği rahim uzunluğudur. Daha haftan küçükmüş bu kanamalar devaö ederse ki inş etmez ama 16. Hafta civsrı muhakkak plasenta yerini sor plasenta önde olunca kanama olabiliyor ama 20li haftalarda yukarı çıkabiliyor plesenta
KıZlar merhaba, kese ne zaman görünür acaba beta hcg kaç olması gerekiyor. Alttan baktırmak istemiyorum. Memorial 3 hafta sonra kese ve kalp için gidebilirsiniz doktora dedi.. Ben kese için önceden gitsem mi biyere diyorum. Şuan takipte olduğum bi doktorum yok ani bi durum olsa Allah korusun memorial ile görüşeceğim heralde. Önceden doktor belirlesem mi diyorum ne dersiniz yoksa 2-3 hafta sonra direk gideceğim.
Cnm ben test yaptırdıktan. 10 gün sonra gittim keseyi gördüm 1 hafta sonrada kalp atışını duydum gitmişken 2 si birlikte olsun diyorsan 3 hafta bekle. kendine bence takın bir yerde doktor ayarlaKıZlar merhaba, kese ne zaman görünür acaba beta hcg kaç olması gerekiyor. Alttan baktırmak istemiyorum. Memorial 3 hafta sonra kese ve kalp için gidebilirsiniz doktora dedi.. Ben kese için önceden gitsem mi biyere diyorum. Şuan takipte olduğum bi doktorum yok ani bi durum olsa Allah korusun memorial ile görüşeceğim heralde. Önceden doktor belirlesem mi diyorum ne dersiniz yoksa 2-3 hafta sonra direk gideceğim.
ben 6+6 da gittim ikisini birden gördüm. iki kez stres olmak istemedim. önemli olan kalp atışı bana göre o oluştuysa herşey yolunda demek. Tabi merak ediyorsan iki kez gidebilirsin tercih seninKıZlar merhaba, kese ne zaman görünür acaba beta hcg kaç olması gerekiyor. Alttan baktırmak istemiyorum. Memorial 3 hafta sonra kese ve kalp için gidebilirsiniz doktora dedi.. Ben kese için önceden gitsem mi biyere diyorum. Şuan takipte olduğum bi doktorum yok ani bi durum olsa Allah korusun memorial ile görüşeceğim heralde. Önceden doktor belirlesem mi diyorum ne dersiniz yoksa 2-3 hafta sonra direk gideceğim.
Tatlım şimdiden bir dr bul kendine gitmesen de şuna giderim diye kafanda belirle . İstanbulda oturmuyorsan zaten merkez şu noktadan sonra tel de vs seni yonlendiremeyebilir.
Hiçbirimiz 3 hafta bekleyemedik . Testten 15 gün sonra kese çok rahat görünüyor alttan muayeneye gerek kalmadan .
Cnm ben test yaptırdıktan. 10 gün sonra gittim keseyi gördüm 1 hafta sonrada kalp atışını duydum gitmişken 2 si birlikte olsun diyorsan 3 hafta bekle. kendine bence takın bir yerde doktor ayarla
ben 6+6 da gittim ikisini birden gördüm. iki kez stres olmak istemedim. önemli olan kalp atışı bana göre o oluştuysa herşey yolunda demek. Tabi merak ediyorsan iki kez gidebilirsin tercih senin
Cnm yarın iğne vurulsan Bile yumurtan 36 saat sonra çatlayacak o zamana kadar yumurtan büyür. Merak etme önemli olan lh hormonuKızlar merhaba. Bir sorum var ben transfer aşamasındayım. Bugün 14. Günüm yumurtam 14,5 mm. Perşembe tekrar gidecektim kontrole ama bugün hemşire aradı. Yarın çağırdı çünkü lh hormonum yüksekmiş. Bazen yumurtanın 17 mm olması beklenmez lh da önemli dedi. Hormon değerine göre de iğne yapıyorlarmış. İlk defa duyuyorum normal mi? Yumurta tam olgunlaşmadan iğne yapılması doğru gelmedi bana. Zaten normalde de 16-18. Günlerde oluyordu çatlama testler ile kontrol ediyordum. Kafam karıştı... Bu arada naturel deniyoruz.
Günde 1 mm büyüyor benim yumurtam. Yarın 15,5 olsa 36 saat sonra 16,5-17 mm olur. Umarım gelişmiş kategorisine girer. Her yerde 18-22 mm arasında iğne yapılır yazıyor. Hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim cevabın için...Cnm yarın iğne vurulsan Bile yumurtan 36 saat sonra çatlayacak o zamana kadar yumurtan büyür. Merak etme önemli olan lh hormonu
Yumurtayi kulanmayacaksiniz onun suan buyuyuo buyumemesinin bir anlami yok takip etmelerinin sebebi hem rahim kalınliginiz hemde catlama zamanini saptayabilmek zira burada onemli olan sey yeterli ragim kalinligi+progesteron hormonunun salinmasi. Progesteron hormonu yumurta catladiktan sonra salinmaya baslar bunun icinde onemli olan hormon lh hormonudur lh hormonu vucudumuzda pik yaptiktan sonra gerceklesir bu durum. Eger lh yukselmeye baslamissa suan progesteronun ne zaman salinmaya baslayacagini tespit etmeleri gerekiyor eger tespit edilemezse iptal olur çünkü progesteron salinma suresi ile embriyo yasinin uygun olmasi gerekir. Karışık olmus olabilir ama özet olarak folikül çapı önemli değil sizin icin suan.Günde 1 mm büyüyor benim yumurtam. Yarın 15,5 olsa 36 saat sonra 16,5-17 mm olur. Umarım gelişmiş kategorisine girer. Her yerde 18-22 mm arasında iğne yapılır yazıyor. Hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim cevabın için...
Anladım canım sağol. Rahim 10 mm üzerinde. Ama progesterona bakılmadı. Lh ile orantılı sanırım. Hayırlısı artıkYumurtayi kulanmayacaksiniz onun suan buyuyuo buyumemesinin bir anlami yok takip etmelerinin sebebi hem rahim kalınliginiz hemde catlama zamanini saptayabilmek zira burada onemli olan sey yeterli ragim kalinligi+progesteron hormonunun salinmasi. Progesteron hormonu yumurta catladiktan sonra salinmaya baslar bunun icinde onemli olan hormon lh hormonudur lh hormonu vucudumuzda pik yaptiktan sonra gerceklesir bu durum. Eger lh yukselmeye baslamissa suan progesteronun ne zaman salinmaya baslayacagini tespit etmeleri gerekiyor eger tespit edilemezse iptal olur çünkü progesteron salinma suresi ile embriyo yasinin uygun olmasi gerekir. Karışık olmus olabilir ama özet olarak folikül çapı önemli değil sizin icin suan.
Yarin ikisimede bakarlar ona gorede catlatma ignesi verirlee yada vermezler hakkınızda en güzeli en hayırlısı olur inşallahAnladım canım sağol. Rahim 10 mm üzerinde. Ama progesterona bakılmadı. Lh ile orantılı sanırım. Hayırlısı artık
Benim geç olmuştu, 10 gün falan hatırlıyorum.Arkadaşlar, opu’dan sonra 7. Gün de bitti ama ben regl olmadım hala,hatta olacağıma işaret de yok; 5 gün-1 hafta sonra olursunuz demişlerdi,geciken var mı bu şekilde; yoksa ilaç falan kullanmak gerekir mi;hemşireye danışsam mı
Rica ederim canım benim ameliyat olduğum doktorda hemen başla dedi yücel bey 2-3 ay geçsin dedi:) yücel beye güveniyorum ilk gittiğimde demişti ki keşke iki tüpünü de aldırsaydın ama neden sağlam tüpü alsınlar dedim onda da sıvı birikir zamanla dedi ki dediği oldu ikinci kez ameliyat oldumÇok teşekkür ederim canım bana ameliyat olduğum doktor 2 ay geçsin dedi yücel bey 1 ay geçsin dedi ondan sormak istedim sizlerede.
Bende normal günümde olmuştum senin yakınmı adet tarihinArkadaşlar, opu’dan sonra 7. Gün de bitti ama ben regl olmadım hala,hatta olacağıma işaret de yok; 5 gün-1 hafta sonra olursunuz demişlerdi,geciken var mı bu şekilde; yoksa ilaç falan kullanmak gerekir mi;hemşireye danışsam mı
5 +2 gittim bol su iç karından gözükür dedi gözüktüKıZlar merhaba, kese ne zaman görünür acaba beta hcg kaç olması gerekiyor. Alttan baktırmak istemiyorum. Memorial 3 hafta sonra kese ve kalp için gidebilirsiniz doktora dedi.. Ben kese için önceden gitsem mi biyere diyorum. Şuan takipte olduğum bi doktorum yok ani bi durum olsa Allah korusun memorial ile görüşeceğim heralde. Önceden doktor belirlesem mi diyorum ne dersiniz yoksa 2-3 hafta sonra direk gideceğim.
Yok canım ayın 13-14 ü gibi normal olmam gereken tarih ama opu sonrası bi ara regl dönemi olacakmış o olmadı, bi arkadaş 10 gün sonra regl oldum yazmış bekleyeyim ben de bari3 gün dahaBende normal günümde olmuştum senin yakınmı adet tarihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?