Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende opudan sonraki 10.gün olmuştum canım adet kendi adet tarihimden 5 gün önce olmuştum

Yok canım ayın 13-14 ü gibi normal olmam gereken tarih ama opu sonrası bi ara regl dönemi olacakmış o olmadı, bi arkadaş 10 gün sonra regl oldum yazmış bekleyeyim ben de bari3 gün daha
ben 25 günde bir adet oluyorum Opudan sonra 9. Gün adet olmuşum 22. Günde yani normal adet günüme 3 gün kala herkesin döngü günü farklı olduğu için hiç kimsenin aynı olmuyor stres yapma nasıl olsa gelecek ilaç falan kullanma hemen

Merhabalar
Naturel tedavi nasıl oluyor Bilgi verir misiniz lütfen
Merhaba ben natural siklus oldum adetin 2.günü gittim muayene edildü 1 hafta sonra yine muayene 2 güm sonra tekrar muayene 2 gün sonra tekrar muayene kan aldılar lh baktılar aradılar akşam ovitrelle vurul diye vuruldum 6 gün sonra transfer oldu

Günaydın kızlar bugun tekrar beta hcg baktim iki gun beklemek istemedim dün 53 idi bugun 43 e düşmüş düşündüğüm gibi oldu zaten 53 sağlıklı bir değer değildi. Hayırlısı böyleymis. Simdi benimki ilacliydi sanirim iki ay ara verdirirler dimi birde ne zaman adet olurum böyle olan varsa kendinden örnek verebilirmi ?

Hormon almadan yani ne güzel
Peki bu işlemin fiyatı daha mı uygun

Tedavinin sonucu inş bebeğini kucağına alırsın sağlıkla hayırla

Canım çok üzüldüm değerin düşük olmasına rağmen umutluydum ne diyeceğimi bilemiyorum böyle olunca bence merkezi ara bildir randevu al ..

Canım çok üzüldüm değerin düşük olmasına rağmen umutluydum ne diyeceğimi bilemiyorum böyle olunca bence merkezi ara bildir randevu al ..
Sağol canim ben dün kendimi alıştırmıştım zaten. Şehirdisindan geliyorim negatif görüşmesi icin gidemem oraya canim bu durumda nasil olacak orayida bilmiyorum sonuclari mail attim geri dönerler herhalde dimi.

Sağol canim ben dün kendimi alıştırmıştım zaten. Şehirdisindan geliyorim negatif görüşmesi icin gidemem oraya canim bu durumda nasil olacak orayida bilmiyorum sonuclari mail attim geri dönerler herhalde dimi.
Dönerler canım bazen gecikebiliyor .. bugün dönmezlerse sen ara bekleme doktorun dediğine göre hareket edersin

Canım cok üzüldüm umutluydum gerçekten .

çok üzüldüm cnm

Ben bugün genetik ten Murat hocayla konuştum biz geçen hafta veremedik Günseli hocada beni aradı sperm fish i görmeden başlamayız dedi. Çıkmaz yetişmez diye korktum Murat hoca acil yazın bir hafta da çıkaracak inş yetişir adetime

Cnm çok üzülsüm ama bir hayır vardır benim negatif olduğunda yücel bey hemen bi daha transfer yapalım dedi ben istemedim sana da uygularlar belki çünkü kimyasal adetle gidicek

Dönerler canım bazen gecikebiliyor .. bugün dönmezlerse sen ara bekleme doktorun dediğine göre hareket edersin

Canım cok üzüldüm umutluydum gerçekten .

çok üzüldüm cnm

Cnm çok üzülsüm ama bir hayır vardır benim negatif olduğunda yücel bey hemen bi daha transfer yapalım dedi ben istemedim sana da uygularlar belki çünkü kimyasal adetle gidicek
Ben dünki degere cok üzülmüştüm umudumu zaten bitirmistim dun bekledigim gibi geldi bugun deger . hayırlısı boyleymis. Demek ne yapalim. Ilacli transfer oldugi icin hemen baslatmazlar sanirim. Bende suan icin temmuz gibi düşünüyorum ama fikrim sabit kalmayabilir onlar omcesinde olur derlerse düşünürum belki bilmiyorum suan karışık duygular icindeyim. Hepiniz sagolun..

Sıkma canını inan büyütüp kaybetmek daha zor öyle düşün inş en kısa zamanda Rabbim nasip etsin hepimize..

Merhabalar
Naturel tedavi nasıl oluyor Bilgi verir misiniz lütfen
Burda bildiğim kadarıyla naturel tedavi uygulanmıyor. Yani burda hiç bundan bahseden kimse yazmadı. Naturel diye bahsi geçen naturel transfer süreci. Yani adetin 2. gününden itibaren o ay gelişeçek olan yumurta takip ediliyor ve onun çatlaması ile transfer günü belirleniyor. Yani o yumurta toplanmıyor kullanılmıyor. Başka merkezlerde klomen türü ilaçlarla naturele yakın tedavi yapanlar var. Maliyet olarak ilaç maliyeti düşmüş oluyor. Mesela bi arkadaş vardı amh 0.01 gibi bişeydi. Her ay doktoruna gidip af var mı yok mu kontrol ettiriyordu. Af görünürse takip ediliyor bazen ilaç iğne takviyesi ile o görünen yumurta büyürse opu yapılıyordu. Tabi az yumurtanın riskleri var. Büyümeyebiliyor. Opuda içinden folikül gelmeyebiliyor. Boş çıkabiliyor olgun olmayabiliyor. Döllenmeyebiliyor. İlerlemeyebiliyor. O bu şekilde aylarca belki yıllarca takip altında 5.güne kadar gelip blast olabilen embriyolarını genetiğe gönderiyordu. 1 sağlıklı bekleyen embriyosu vardı 2.için uğraşıyordu. En son ne yaptı bilmiyorum yazmıyor uzun zamandır. Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…