Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar memorialde sgk raporu geçiyor mu
Rapor resmen geçmiyor merkezin sgk anlaşması yok. Ama raporu olan kişilere %20 indirim yapıyorlar. Raporlu tedavi hakkınızı da kullanmış olmuyorsunuz. İlaçlarınızı da mümkünse devlette veya anlaşmalı yerde yazdırıp o şekilde raporunuzla alabilirsiniz. Bu şekilde yapanlar olmuştu.

Bende bugün adet oldum tekrar tedaviye başlasammı die düşünüyorum sanırım biraz daha beklicem

Pgt lı 6aa kalitesinde embriyo . öncesinde laparoskopi artı histereskopi yapılmasına rağmen negatif bir sonuç da benden gelsin . 4 aydan fazla bir emek ama sonu hüsran . Sizleride bu süreçte yakından takip ediyordum ve alacağım güzel haberi burdan paylaşacağım gunu hayal ederken böyle bir msj yazıyorum . Nasipten ötesi yok.

Çok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcınız olsun. Dediğin gibi nasip kısmet . Vakti gelmedi mi olmuyor. Bende bu ay histeroskopi ve laparoskopi oldum haziran gibi transfer nasipse . Allah hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte yüzünü güldürsün tüm bekleyenlerin.

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Çok uzuldum Allah sabır versin. Insallah bundan mutlu haber alırsınız. Allah en kısa zamanda nasip etsin.

Doktorların ağzından hep duyuyorum nedir bu af sormadım hiç

Arkadaşlar merhaba, dün bahsetmiştim yumurtam 14,5 mm idi, fakat lh seviyesi yumurta boyutuna göre daha yüksekti. Bugün gittim yumurta 16,5 mm. olmuş. Dün 34 olan LH değeri bugün 64 olmuş ve akşam 6 ile 7 arasında çatlatma iğnesini vurulmamı söylediler. Yumurta bu kadar küçükken çatlar değil mi ? Tekrar kontrol ettirmem gerekir mi ? Çünkü bundan sonra Salı günü direkt transfere çağırdılar.

Nasip cnm pgtli 6aa 2 defa transfer oldum düşük ve negatif

Cnm çatlar 36 saat sonra çatlayacak zaten o zamana kadar biraz daha büyür.

Merhaba arkadaslar bende Allah izin verirse cuma gunu 6.tedavime basliyorum. Insallah kaliteli embriyolarim oluşur ve pgt den saglikli gelir ve bu son tedavim olur. Benim icin dua edermisiniz arkadaslar.....
Allah yar ve yardımcın olsun canim insallah bu tedavinde kaliteli embroyolarin olur biride sana evalt olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…