Rapor resmen geçmiyor merkezin sgk anlaşması yok. Ama raporu olan kişilere %20 indirim yapıyorlar. Raporlu tedavi hakkınızı da kullanmış olmuyorsunuz. İlaçlarınızı da mümkünse devlette veya anlaşmalı yerde yazdırıp o şekilde raporunuzla alabilirsiniz. Bu şekilde yapanlar olmuştu.arkadaşlar memorialde sgk raporu geçiyor mu
Çok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcınız olsun. Dediğin gibi nasip kısmet . Vakti gelmedi mi olmuyor. Bende bu ay histeroskopi ve laparoskopi oldum haziran gibi transfer nasipse . Allah hepimizin yardımcısı olsun tez vakitte yüzünü güldürsün tüm bekleyenlerin.Pgt lı 6aa kalitesinde embriyo . öncesinde laparoskopi artı histereskopi yapılmasına rağmen negatif bir sonuç da benden gelsin . 4 aydan fazla bir emek ama sonu hüsran . Sizleride bu süreçte yakından takip ediyordum ve alacağım güzel haberi burdan paylaşacağım gunu hayal ederken böyle bir msj yazıyorum . Nasipten ötesi yok.
Cnm çok geçmiş olsunPgt lı 6aa kalitesinde embriyo . öncesinde laparoskopi artı histereskopi yapılmasına rağmen negatif bir sonuç da benden gelsin . 4 aydan fazla bir emek ama sonu hüsran . Sizleride bu süreçte yakından takip ediyordum ve alacağım güzel haberi burdan paylaşacağım gunu hayal ederken böyle bir msj yazıyorum . Nasipten ötesi yok.
Çok uzuldum Allah sabır versin. Insallah bundan mutlu haber alırsınız. Allah en kısa zamanda nasip etsin.Pgt lı 6aa kalitesinde embriyo . öncesinde laparoskopi artı histereskopi yapılmasına rağmen negatif bir sonuç da benden gelsin . 4 aydan fazla bir emek ama sonu hüsran . Sizleride bu süreçte yakından takip ediyordum ve alacağım güzel haberi burdan paylaşacağım gunu hayal ederken böyle bir msj yazıyorum . Nasipten ötesi yok.
Doktorların ağzından hep duyuyorum nedir bu af sormadım hiçBurda bildiğim kadarıyla naturel tedavi uygulanmıyor. Yani burda hiç bundan bahseden kimse yazmadı. Naturel diye bahsi geçen naturel transfer süreci. Yani adetin 2. gününden itibaren o ay gelişeçek olan yumurta takip ediliyor ve onun çatlaması ile transfer günü belirleniyor. Yani o yumurta toplanmıyor kullanılmıyor. Başka merkezlerde klomen türü ilaçlarla naturele yakın tedavi yapanlar var. Maliyet olarak ilaç maliyeti düşmüş oluyor. Mesela bi arkadaş vardı amh 0.01 gibi bişeydi. Her ay doktoruna gidip af var mı yok mu kontrol ettiriyordu. Af görünürse takip ediliyor bazen ilaç iğne takviyesi ile o görünen yumurta büyürse opu yapılıyordu. Tabi az yumurtanın riskleri var. Büyümeyebiliyor. Opuda içinden folikül gelmeyebiliyor. Boş çıkabiliyor olgun olmayabiliyor. Döllenmeyebiliyor. İlerlemeyebiliyor. O bu şekilde aylarca belki yıllarca takip altında 5.güne kadar gelip blast olabilen embriyolarını genetiğe gönderiyordu. 1 sağlıklı bekleyen embriyosu vardı 2.için uğraşıyordu. En son ne yaptı bilmiyorum yazmıyor uzun zamandır. Allah yardımcısı olsun.
Evet ayrıldı 2-3 ay olduarkadaşlar sevinç ünal hastaneden ayrılmış mı
Antral folikul yani yumurta adayi diyelim :)Doktorların ağzından hep duyuyorum nedir bu af sormadım hiç
Antral folikül yani aday yumurta. Adet başında kontrolde usg ile yumurtaliklara bakılıyor ya o zaman antral folikül var mı yok mu kaç tane boyutları nasıl bunlar değerlendiriliyor.Doktorların ağzından hep duyuyorum nedir bu af sormadım hiç
Ssk gecmiyo devlette aldın rapor varsa tüp bebek yaparken indirim yapıyorlararkadaşlar memorialde sgk raporu geçiyor mu
Nasip cnm pgtli 6aa 2 defa transfer oldum düşük ve negatifPgt lı 6aa kalitesinde embriyo . öncesinde laparoskopi artı histereskopi yapılmasına rağmen negatif bir sonuç da benden gelsin . 4 aydan fazla bir emek ama sonu hüsran . Sizleride bu süreçte yakından takip ediyordum ve alacağım güzel haberi burdan paylaşacağım gunu hayal ederken böyle bir msj yazıyorum . Nasipten ötesi yok.
Benim embriyomda 6aa idi pgt yapilmadi ama.Nasip cnm pgtli 6aa 2 defa transfer oldum düşük ve negatif
6aa bence çok dış ortamda durduğu için mi böyle oluyor bilmiyorumBenim embriyomda 6aa idi pgt yapilmadi ama.
Cnm çatlar 36 saat sonra çatlayacak zaten o zamana kadar biraz daha büyür.Arkadaşlar merhaba, dün bahsetmiştim yumurtam 14,5 mm idi, fakat lh seviyesi yumurta boyutuna göre daha yüksekti. Bugün gittim yumurta 16,5 mm. olmuş. Dün 34 olan LH değeri bugün 64 olmuş ve akşam 6 ile 7 arasında çatlatma iğnesini vurulmamı söylediler. Yumurta bu kadar küçükken çatlar değil mi ? Tekrar kontrol ettirmem gerekir mi ? Çünkü bundan sonra Salı günü direkt transfere çağırdılar.
Allah yar ve yardımcın olsun canim insallah bu tedavinde kaliteli embroyolarin olur biride sana evalt olur inşallahMerhaba arkadaslar bende Allah izin verirse cuma gunu 6.tedavime basliyorum. Insallah kaliteli embriyolarim oluşur ve pgt den saglikli gelir ve bu son tedavim olur. Benim icin dua edermisiniz arkadaslar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?