- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Yok cnm kırılma dilan yok sende bende evlatlarıni toprapa vermiş insanlarız sadece ben en başta ne demek istediğini yanlış anladımArkadaş embriyolarım kaliteli, yazılanları okuyunca canım sıkıldı demiş ona binayen yazdım.. Amacım kimseyi kırmak veya üzmek değil kısacası... Ki bu forumdan en çok faydalananlardan biri benim...
Ben orada Sevinç hanımla görüştüm çok ilgili ama fiyat aynı nerdeyse memorial le kıyaslanır mı bilmem çok boştuÇok çıkmazda kaldım arkadaşalr tedaviye baslayacaktim doktorum medipole geçmiş tedaviye başlamaya karar verdiğimizde sisli memorial hastanesine gtmistik ayşe karahasanoglu ile tanismistik o kadar isindim ki tedaviye tam anlamiyla karar verdiğimizde bi baktık ki doktor medipole geçmiş Tedaviye sevinc ünal ile devam ettik Simdi ben tekrardan ikinci defa tüp bebek tedavisine baslayacaktim adet olmayı bekledim bu sabah hastaneyi aradım sevinç ünal dan randevu almak için o da ayrılmış hastaneden medipole gecmis İkisi de sevdiğim doktorlardi simdi elim kolum bağlandı ne yapacagimi bilemz haldeyim doktorun peşinden mi gitsem aynı hastanede mi kalsam kararsız kaldım histereskopi yapilacak simdi ardından embriyolar pgt te gönderilecek histereskopiyi semra kahraman mı yapıyor bilgisi olan var mı
Çok çıkmazda kaldım arkadaşalr tedaviye baslayacaktim doktorum medipole geçmiş tedaviye başlamaya karar verdiğimizde sisli memorial hastanesine gtmistik ayşe karahasanoglu ile tanismistik o kadar isindim ki tedaviye tam anlamiyla karar verdiğimizde bi baktık ki doktor medipole geçmiş Tedaviye sevinc ünal ile devam ettik Simdi ben tekrardan ikinci defa tüp bebek tedavisine baslayacaktim adet olmayı bekledim bu sabah hastaneyi aradım sevinç ünal dan randevu almak için o da ayrılmış hastaneden medipole gecmis İkisi de sevdiğim doktorlardi simdi elim kolum bağlandı ne yapacagimi bilemz haldeyim doktorun peşinden mi gitsem aynı hastanede mi kalsam kararsız kaldım histereskopi yapilacak simdi ardından embriyolar pgt te gönderilecek histereskopiyi semra kahraman mı yapıyor bilgisi olan var mı
Hadi hayırlısı Cnm senden güzel haberler bekliyorumMerhaba arkadaslar bende Allah izin verirse cuma gunu 6.tedavime basliyorum. Insallah kaliteli embriyolarim oluşur ve pgt den saglikli gelir ve bu son tedavim olur. Benim icin dua edermisiniz arkadaslar.....
Bizim de sürecimizde doktorumuz olan önce Ayşe hanım sonra Betül hanım son olarak da Sevinç hanım ayrıldı. Hatta Kahraman bey de bu süreçte ayrıldı ve Emre beyin ayrılacağına dair bikaç yorum gördüm burda ve farklı başlıklarda. Burda sistem oturmuş doktorlar değişse de sistem devam ediyor aksamıyor. Tabi ki doktorla iletişim önemli. Sanırım tercihiniz bayan doktor yönünde. Gönül hanım ve Günseli hanımı tavsiye ederim. Eminim seveceksiniz. Labaratuar çok önemli. Hele ki pgt de yapılacak diyorsunuz.Çok çıkmazda kaldım arkadaşalr tedaviye baslayacaktim doktorum medipole geçmiş tedaviye başlamaya karar verdiğimizde sisli memorial hastanesine gtmistik ayşe karahasanoglu ile tanismistik o kadar isindim ki tedaviye tam anlamiyla karar verdiğimizde bi baktık ki doktor medipole geçmiş Tedaviye sevinc ünal ile devam ettik Simdi ben tekrardan ikinci defa tüp bebek tedavisine baslayacaktim adet olmayı bekledim bu sabah hastaneyi aradım sevinç ünal dan randevu almak için o da ayrılmış hastaneden medipole gecmis İkisi de sevdiğim doktorlardi simdi elim kolum bağlandı ne yapacagimi bilemz haldeyim doktorun peşinden mi gitsem aynı hastanede mi kalsam kararsız kaldım histereskopi yapilacak simdi ardından embriyolar pgt te gönderilecek histereskopiyi semra kahraman mı yapıyor bilgisi olan var mı
T Turuncu pembe birde Semra hoca embriyo sayısı hakkında ne söyledi?
Ben geçen bir makale okudum zeynep kamil hastanesinde yapilan bir arastirma ile ilgili tup bebekte 35 yas altinda cift embriyonun tek embriyoya göre basari şansının anlamli olmadigini ama 35 yas üstünde daha kabul edilebilir farklar oldugu yazıyordu. Cok ilginç geldi. Zaten 5. Gun embriyosu oldugu icin ben hic 2 embriyo dusunmemistim arastirmayida baska birsey ararken bulmustum
Benim bir oğlum var, yaşım 33. dondurulmuş 4 tane de iyi embriyo var. Acaba çift embriyo mu olsa diye sorduk. Semra hoca ben izah edeyim siz karar verin dedi. Çift transferde % 70 tek, % 30 çift tutma şansı varmış. Ve biz bu 30 luk kısımdan çok korkarız dedi. Riskleri anlattı. Ki ben çoğul gebelikten çok korkuyorum bu arada, erken doğumda gelişim geriliği, sağlıksız olma vs durumlardan. Bu korku da yeni başladı o ayrı. Negatifi çekmek istemiyorum. Sizin fikriniz benim için önemli dediğimde de bu sefer de tek olsun, tutmazsa bir sonrakinde çift transfer ederiz dedi.
Eşim ikiz olsun diye çok ısrarcıydı, ondan bu tek çift embriyo muhabbeti aslında. artık o da kararı bana bıraktı. Kafam rahat çok şükür artık.
Evet canım baştaki gün kalitesi demekmiş doktorun yalancısıyım:) doktorun bana söylediği öyle8 ocakta opu olduysan 9 ocak 1 gün 11 ocak 3.gün 13 ocak 5.gün oluyor evet. 4aa 5.günde 4.gün kalitesi miymiş? O zaman zaman 3aa gibi bişey 3.gün kalitesi demek olur ki 3.gün 8 hücreli oluyor embriyo. Yani bu biraz benim mantığıma yatmadı. 3 aşamalı kriter var diye biliyorum.baştaki sayı boyutu ile ilgili demişti bir arkadaş.iki harften biri iç hücre yapısı biri dış hücre yapısını gösteriyor.
çok teşekkür ederim cevabınız için çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli eski arkadaşlara yenileri eklenmişBizim de sürecimizde doktorumuz olan önce Ayşe hanım sonra Betül hanım son olarak da Sevinç hanım ayrıldı. Hatta Kahraman bey de bu süreçte ayrıldı ve Emre beyin ayrılacağına dair bikaç yorum gördüm burda ve farklı başlıklarda. Burda sistem oturmuş doktorlar değişse de sistem devam ediyor aksamıyor. Tabi ki doktorla iletişim önemli. Sanırım tercihiniz bayan doktor yönünde. Gönül hanım ve Günseli hanımı tavsiye ederim. Eminim seveceksiniz. Labaratuar çok önemli. Hele ki pgt de yapılacak diyorsunuz.
ben de aynı süreçteyim rabbim inşallah en hayırlısını nasip eder hepimizeHadi hayırlısı Cnm senden güzel haberler bekliyorum
çok teşekkür ederim cevabınız için histereskopi semra hanım tarafından yapılıyorsa kesinlikle tercihim memorialdan olacak.. inşallah rabbim en hayırlsıını nasip eder hepimize son olur bu sıkıntılarımızMerhaba . Size çok içtenlikle yazacağım yanlış anlamayın lütfen . Neden bu kadar çıkmazda kaldınız ki işin en önemli kısımları hastaneyle alakalı bu bir ekip işi . Dr u çok sevmiş olabilirsiniz ama bir uzman dr peşinden merkez değiştirmek çok sağlıklı gelmedi bana . Semra hanım gitse düşünürüm o ayrı gittiği yere kaliteyi de gotureceginden eminim .
Medipol de bunların saglanacagindan eminseniz o ayrı . Ben kesinlikle düşünmezdim . Sonuçta ekipte illa ki anlasacaginiz dr lar vardır .
Histereskopileri Semra hanım kendisi yapıyor .
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah .
ben de gidip öngörüşme yapacaktım ama artık kafamı karıştrmadan devam edeceğim memoriala inşallah rabbim yardımcımız olurBen orada Sevinç hanımla görüştüm çok ilgili ama fiyat aynı nerdeyse memorial le kıyaslanır mı bilmem çok boştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?