Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaş embriyolarım kaliteli, yazılanları okuyunca canım sıkıldı demiş ona binayen yazdım.. Amacım kimseyi kırmak veya üzmek değil kısacası... Ki bu forumdan en çok faydalananlardan biri benim...
Yok cnm kırılma dilan yok sende bende evlatlarıni toprapa vermiş insanlarız sadece ben en başta ne demek istediğini yanlış anladım

Arkadaşlar bu süreç bizi bir haylı yoruyor yanlış anlamalar burda bir aile olduk bence

Çok çıkmazda kaldım arkadaşalr tedaviye baslayacaktim doktorum medipole geçmiş tedaviye başlamaya karar verdiğimizde sisli memorial hastanesine gtmistik ayşe karahasanoglu ile tanismistik o kadar isindim ki tedaviye tam anlamiyla karar verdiğimizde bi baktık ki doktor medipole geçmiş Tedaviye sevinc ünal ile devam ettik Simdi ben tekrardan ikinci defa tüp bebek tedavisine baslayacaktim adet olmayı bekledim bu sabah hastaneyi aradım sevinç ünal dan randevu almak için o da ayrılmış hastaneden medipole gecmis İkisi de sevdiğim doktorlardi simdi elim kolum bağlandı ne yapacagimi bilemz haldeyim doktorun peşinden mi gitsem aynı hastanede mi kalsam kararsız kaldım histereskopi yapilacak simdi ardından embriyolar pgt te gönderilecek histereskopiyi semra kahraman mı yapıyor bilgisi olan var mı

Arkadaşlar yazdığım yanlış anlaşılmasın. Ben en başında embriyolarımın harflerini bile sormamıştım merkeze aradan aylar geçmişti burada yazılınca bende merak edip sormuştum yani aslında bende harflerin değil nasibin esiri olduğumuzu düşünenlerdenim. O yüzden kesinlikle yazılan hiçbir şeyden alınmadım. Dediğiniz gibi burada çok güzel bilgiler ediniyoruz bazen doktorlardan alamadığımız bilgileri birbirimizden öğreniyoruZ. Hepimiz görüşlerimizi söyeleyeceğiz ki birbirimize destek olabilelim. Evet çok iyi kalitenin tutmaması üzebilir ama onların orta kalite dedikleri embriyoların tuttuğunu görünce de çok çok mutlu olup umut doluyoruz. Hepimizin yolu bir amacı bir harfler rakamlar ne olursa olsun hepimiz beklediğimiz sonuca hayırlısıyla ulaşabilelim inşallah. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için D Defnekuzuu cycas

ARkadaşlar bi arkadaşımın embriyo kalitesi 6aa idi ve tuttu, kendisinde çikolata kisti vardı doktor embriyo çok iyi fakat kistten dolayı tutmayabilir demiş ama tuttu. Kesinlikle herşey nasip allah yazdıysa oluyor gerisi bahane ben bunu anladım

Ben orada Sevinç hanımla görüştüm çok ilgili ama fiyat aynı nerdeyse memorial le kıyaslanır mı bilmem çok boştu

Merhaba . Size çok içtenlikle yazacağım yanlış anlamayın lütfen . Neden bu kadar çıkmazda kaldınız ki işin en önemli kısımları hastaneyle alakalı bu bir ekip işi . Dr u çok sevmiş olabilirsiniz ama bir uzman dr peşinden merkez değiştirmek çok sağlıklı gelmedi bana . Semra hanım gitse düşünürüm o ayrı gittiği yere kaliteyi de gotureceginden eminim .

Medipol de bunların saglanacagindan eminseniz o ayrı . Ben kesinlikle düşünmezdim . Sonuçta ekipte illa ki anlasacaginiz dr lar vardır .

Histereskopileri Semra hanım kendisi yapıyor .

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah .

Bizim de sürecimizde doktorumuz olan önce Ayşe hanım sonra Betül hanım son olarak da Sevinç hanım ayrıldı. Hatta Kahraman bey de bu süreçte ayrıldı ve Emre beyin ayrılacağına dair bikaç yorum gördüm burda ve farklı başlıklarda. Burda sistem oturmuş doktorlar değişse de sistem devam ediyor aksamıyor. Tabi ki doktorla iletişim önemli. Sanırım tercihiniz bayan doktor yönünde. Gönül hanım ve Günseli hanımı tavsiye ederim. Eminim seveceksiniz. Labaratuar çok önemli. Hele ki pgt de yapılacak diyorsunuz.

Benim bir oğlum var, yaşım 33. dondurulmuş 4 tane de iyi embriyo var. Acaba çift embriyo mu olsa diye sorduk. Semra hoca ben izah edeyim siz karar verin dedi. Çift transferde % 70 tek, % 30 çift tutma şansı varmış. Ve biz bu 30 luk kısımdan çok korkarız dedi. Riskleri anlattı. Ki ben çoğul gebelikten çok korkuyorum bu arada, erken doğumda gelişim geriliği, sağlıksız olma vs durumlardan. Bu korku da yeni başladı o ayrı. Negatifi çekmek istemiyorum. Sizin fikriniz benim için önemli dediğimde de bu sefer de tek olsun, tutmazsa bir sonrakinde çift transfer ederiz dedi.
Eşim ikiz olsun diye çok ısrarcıydı, ondan bu tek çift embriyo muhabbeti aslında. artık o da kararı bana bıraktı. Kafam rahat çok şükür artık.

Eşinden dolayı kafan karışmıştı senin demek ki . Hem korkuyorum hem istiyorum diyordun :) Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah canım .

Evet canım baştaki gün kalitesi demekmiş doktorun yalancısıyım:) doktorun bana söylediği öyle

Kızlar benim bu 3. Denemem olacak diğerleri de hep 5. Gün biri 4aa biri 3aa kalitedeydi tutmadı şuan 5. Gün embriyosu transfer olacak ama kalitesini bilmiyorum henüz iyi dediler ama ne kadar iyi bilemiyorum İnşâAllah bu sefer olur artık hayırlısıyla ayrıca tek transfer mi çift transfer mi kafam karışık eşim çift olmasında ısrarlı çünkü bi arkadaşının eşi çift transfer yaptırmış biri tutunmuş ya bizde de öyle olursa diyo ikiz gebelikten de korkuyorum bilmiyorum hâlâ karar veremedim doktorlarda çok sıcak bakmıyor ama henüz yücel beyle konuşmadım hiç birde onun fikrini alayım İnşâAllah

çok teşekkür ederim cevabınız için çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli eski arkadaşlara yenileri eklenmiş
benim sadece iki işlemim kaldı histereskopi ve pgt artık tedbir bizden takdir allahtan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah @birkedibiryeşil vardı onu merak ettim

çok teşekkür ederim cevabınız için histereskopi semra hanım tarafından yapılıyorsa kesinlikle tercihim memorialdan olacak.. inşallah rabbim en hayırlsıını nasip eder hepimize son olur bu sıkıntılarımız

Bu arada blast embriyoların başındaki rakam embriyonun genişliği ile alakalı diye biliyorum ben günle alakası Yok. Mesela 5aa ve 6aa arasındaki fark embriyonun 6aa da daha genişletip kabuğundan çıkmaya başlamasıyla alakalı. Bana embriyolojideki doktor söylemişti memorialde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…