Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dna hasarı varsa pgt isterler diye düşünüyorum birde fish yöntemi sanırım bu konuda uygulanılıyor
Eşimde cok yüksek baş anomalisi var. Ayrıca annesi 2 düşük yaşamış ve eşim de 4 yıl sonra olmuş. Sonra da cocukları olmamış. Muhtemelen dna hasarı zamanında babasında da vardı diye düsünüyorum. Genetik testlerimizi martta verdik, nisan sonunda sonuclar cıkıcak. Biz de o dönem tüpe başlarız diye düşünüyorum. Bir de uzun ve kısa protokol var. Pgt ngs ile sürec kac ay sürüyor vs bunlarla ilgili de bilgi verirmisiniz? Benim rahim filmi ultrason, yumurta rezervi vs iyi. Sadece prolaktin yükseliyor onun icin de haftada 2 yarım dostinex devamlı kullanıyorum.

O zaman size lab. Olarak şişli memorial ı öneririm en azından bir ön görüşme yapın.
%98 baş anomalisi ciddi bir sorun kaliteli bir labaratuvar ve işini bilen embriyologlar lazım size dr dan önce .

O zaman size lab. Olarak şişli memorial ı öneririm en azından bir ön görüşme yapın.
%98 baş anomalisi ciddi bir sorun kaliteli bir labaratuvar ve işini bilen embriyologlar lazım size dr dan önce .
Atasehir memorial de aynı lab dediler bana oyüzden atasehir dedim. Eğer farkediyorsa şişliye gideyim

Çift olarak genetik testleriniz yapılmış sonuç bekliyorsunuz doğru anladığımı umuyorum . Pgt 21 gün sürüyor diyor arkadaşlar bazen erken de gelebiliyormuş .

Atasehir memorial de aynı lab dediler bana oyüzden atasehir dedim. Eğer farkediyorsa şişliye gideyim

Ne desem bilemedim şimdi direk etkilemek istemem ama ben olsam şişli yi tercih ederim ki ettim zaten . Bu hastanenin seçilme amacı Semra hanım ve labaratuvar ı bence .

Çift olarak genetik testleriniz yapılmış sonuç bekliyorsunuz doğru anladığımı umuyorum . Pgt 21 gün sürüyor diyor arkadaşlar bazen erken de gelebiliyormuş .
Evet sonuc bekliyoruz. Yöntem secimlerini doktorlara bırakmaya korkuyorum bahcecide hic problem değil yoldan cevirin herkesin sonucu böyle cıkar dediler normal protokol önerdiler. Baş anomalisi fazla, dna hasarı yeni düştü. Bile bile lades demek istemiyorum. Atasehirde cem hoca ilgiliymis bu konulara oyüzden onu düsündüm. Lab da aynı dediler bana şişli ile. Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz tecrübeleriniz ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ne desem bilemedim şimdi direk etkilemek istemem ama ben olsam şişli yi tercih ederim ki ettim zaten . Bu hastanenin seçilme amacı Semra hanım ve labaratuvar ı bence .
Semra hoca ilgilenemiyor hep farklı doktorlar bakıyor dediler, cok kalabalık ilgi yeterli değil vs... ben de korktum embriyolog filan da farkediyor ozaman

Semra hoca ilgilenemiyor hep farklı doktorlar bakıyor dediler, cok kalabalık ilgi yeterli değil vs... ben de korktum embriyolog filan da farkediyor ozaman

Semra hanımın bu konulardaki yaklaşımını özellikle biliyorum . Hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum . Bizimde sıkıntımız bu yöndeydi ciddi baş anomalisi morfoloji 0 dı. Benimde ekstra sorunlarım vardı . İlk denemede hiç döllenme olmamıştı başka merkez de .

Sonra memoriale görüşmeye gittim . Semra hanım uzunca bir muayeneden sonra testlerimize de baktıktan sonra tedavi planını çıkardı . Dosyayı hazırladı ve gerekli notları aldı açıklamaları bilgisi ve ilgisiyle ikna olmuştuk . Diğerleri gibi hallederiz işini yok demediler .

Semra hanımı sürekli göremiyorsunuz evet doğru ama kesinlikle hastaları takip ediyor arka planda. Mesela kontrolde bi baktım muayeneme girdi kendisi görmek istemiş.

Yani uygulanacak prosedürü ayarlaması önemli olan gerisini zaten takip ediyor .

Yani en azından bi on görüşme yapın derim ondan sonra karar verin .

Aldım randevu pazartesiye :) adetimin de 8.günü oluyor. Yine de muayene eder mi?

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Tedaviniz hayırlı olsun. Umarım seçiminiz her ne olursa olsun sonucunda evladınıza kavuşmak nasip olsun.

Bende ağustos ayında öngörüşme yapıp semra hanımda karar kılmıştım. Şişli memorial diyemiyorum benim için semra hanım orası. Çünkü gerçekten her şey onun bilgisi dahilinde. Ben ekim ayında sürece başladım. Opu oldum. Sonrasında tüplerimde hidrosalpenks teşhisi kondu ve transfer öncesi ameliyat dendi. Ameliyatı semra hoca yapacak diye umuyordum ama bana artık bu tarz ameliyatları kendisinin yapmadığını söyledi bende cem demirel tarafında laparoskopi oldum. Yaşadığım sorun sadece buydu hastanede hani o aşamada farklı doktor aramak sıkıntı oldu biraz ama daha sonra öğrendim ki semra hanım gerçekten böyle uzun süreli laparoskopileri yapmıyor. Çünkü ameliyatım 4 saat sürdü. Cem demirel’de müthiş bir doktor çok ilgilendi benimle tüp bebek hastası olmama rağmen. Semra hanım beni opu sürecinde hiçbir talebim olmamasına karşın 3 kere görmek istemiş ve gördü. Çünkü her muayenemde ekip doktorları farklı bulgulsra rastlıyordu. Esasında farklı doktrolar tarafından muayene olmanında iyinir şey olduğunu düşünüyorum. Farklı gözler ezbere ilerlememiş oluyor ve hepsi her muayenede farklı farklı inceliyorlar. Buna karşın seni ilk kez görmüş gibi davranmıyor çünkü dosyada her şey yazıyor. Bu arada çok fazla doktorda değişmedim. Sadece bir kere izin günüydü ekip doktorumun farklı doktor verdiler o kadar. Semra hanım dosyaları bizzat inceliyor buna emin oldum ve sonrasında eğer küçücük bir soru işareti oluşursa hemen muayeneye kendide giriyor. Hem hastayı tatmin ediyor açıklamalarıyla hem ekip doktorunu hemde her şeyin kontrol altında olduğundan emin oluyor.
Labaratuvar konusunda başarısını şöyle söylim brüksel tüp bebek merkezinden sonra sanırım en iyi labaratuvar. Bence çok başarılı bu konuda embriyologları ve labaratuvar şartları.
Yinede nacizane tavsiyem aklınızda kalmaması adına cem bey ve semra hanım ikisiyle de ayrı ayrı öngörüşme yapmanız. İkisinide tanıyanbiri olarak ben iki doktorumuda çok seviyorum. Cem bey ataşehirde muayenelere bizzat giriyor çünkü şişli kadar yoğun değil. Allah yolunuzu açık etsin..

Bence eder . Umarım hakkınız da hayırlısı olur inşallah bi görüşmekte fayda var .
İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun... Öğretmenim acaba yaz tatilini mi beklesem diyorum ama süreç nasıl ilerler kac ay sürer kestiremediğimden başlıcam sanırım

Cnm aylarca sürmüyor pgt benim embriyolar 5.güne gelince biyopsi alınıp genetiğe gitti 12.günde çıkto sonuçlar

İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun... Öğretmenim acaba yaz tatilini mi beklesem diyorum ama süreç nasıl ilerler kac ay sürer kestiremediğimden başlıcam sanırım
Bu süreç fazla hesap yapmaya gelmiyor. Görüşme esnasında Hocanın dikkatini çeken ufak tefek ayrıntılar ekstra isteyebilecegi tahliller olabiliyor. Ya da işte önden giden yumurta kist ya da hormon değerlerindeki herhangi bir sorun süreci aksatabiliyor. Yani görüşmeye ne kadar erken gidersen o kadar iyi. Ama genel olarak dondurulmuş transferi ile süreç tedavi başlangıcından gebelik testine kadar 3 ayı buluyor. Yani opudan sonraki 2.adetle teansfer hazırlığına baslanildigi için. Pgt yapılacaksa da bu bekleme sürecinde çıkıyor zaten.

arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin her aşamasında bol şans ve hayırlı olsun,bende dün başladım ön görüşme oldu,birkaç gün içinde adetimde gideceğim,ama dr a karar veremedim,tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Arkadaşlar merhaba bit gün bebeğim olursa zorlu yollardan geçen arkadaşlara umut olmak adına yazacağıma söz vermiştim. ŞİMDİ ZAMANI GELDİ ÇOK ŞÜKÜR.evliliğimin ilk 3 yılında çocuk istemedik.Olsun diye karar verdiğimide eşimin sperm azlığı olduğunu öğrendik.Çocuk için yeterli değilmiş.Kürler ameliyat derken 1.5 sene geçti.yine nomolmayınca tüp bebeğe karar verdik.Acıbadem maslak hastanesinde tedaviye başlayacaktım ki dokör bende adenomiyozis olduğumu söyledi.ismini bile bilmedigim bu durum embriyo yerleşmesini çok zorlastiriyormus.Ona rağmen tedaviye başladım 6 yumurta toplandı 2 si tek döllendi Yıkımlar ağlamalar kahrolmalar.Doktor bi sefer de amh değerinin düşük olduğunu söyledi. Yumurtalarım ondan az olmuş. Sonuç negatıf oldu tabi.Bir sene kendimi dinledim.Eşime her baktığımda kahroluyordum.Eşim bir gün bana memoriala gidelim semra hanım var com deneyimli dedi.içime umut oldu.Semra hanım yogundu o yüzden Yücel beyden aldık randevuyu.Çok ilgili cok rahatlatan bir doktordu.Hala da dua ederim.Rahim filmi istedi.Çektirdik. Rahim darlığı var adenomiyozis gibi duruyor hosteroskopi yapalım dedi.O kadar güven vermişti ki her şeyi en ince ayrintisına kadar açıkladı gösterdi. Ben de hemen ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyattan 3 ay sonra tedaviye başladım.12 yumurta toplandi 6 si embriyo oldu.Büyük mutluluktu benim için. Cok umutluydum bu sefer.transfer günü àâ kalitede embriyo transfer edildi.Zaman geçmek bilmiyordu.Sürekli belirti arıyordum kendimde.Ama yok.Test günü yaklaştığında hastanede kan verdim.Gezmeye çıktık eşimle vakit geçsin diye.Bana verdikleri kayıt numarasından kontrol ediyordum ara ara. Ve sonuç negatif olduğum yerde hüngür hüngür ağladım. Dünyam başıma yıkıldı.O sırada surüyeli bir kız çocuğu ışıl ışıl yüzüme baktı üstü başı kır içinde ayakları çıplak.Sarılıp ona ağladımHerkes kaderini yaşıyor keşke benim kızım olsaydın dedim.Çalışıyordum unutmaya karar verdim bir daha asla tüp bebek yapmayacaktım.Eşim de bu kadar yupranacagina hayatımızı yaşarız daha iyi diye destek oldu bana.aynı senenin mayıs ayı ben martta negatif sonucu almıştım mart 2017.bu topikte yazılarım durur hala.mayıs ayında arkadaşlar beni ziyarete geldiler okuluma.adetim 15 gün geçmiş ve ramazan ayı. Nasıl bir bel ve kasık ağrısı anlatamam.Ama adet olmuyorum.Yine de kullandığım ilaçlara bağladım artık umudum hiç yoktu.arkadaşlara dedim ki tüp bebek ilaçları dengemi bozdu doktora gideceğim galiba menepoza giriyorum dedim. Sakın hamile olmayasın dediler.kesinlikle değilim dedim.bilmez miyim.aynı gün kahverengi leke oldu.Aha regl oldum işte dedim ama devamı gelmedi.4 gün daha geçti eczaneden test aldım yaptım sonuç pozitif gözlerime inanamadım. Esim eve geldiğinde boynuna sarılıp anlattım durumu.Doktora gidelim hemen yarın ama sonuç olumsuz ise sakın üzülme dedi bana.Domtora gidince keseyi gördük 5 haftslik hamile oldüğümü öğrendim.hatta kızım olursa adını elif ela koyarım diyordum her zaman.rumuzum da zaten elif ela.Çok şükür kızım oldu şimdi 2 aylık ve yanımda mışıl mışıl uyuyor.UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİNE.her şey zamanını bekliyor.Kafanızdan silin atın düşünmeyin.Bol moral yükleyin kendinize.Çok zor süreçler rabbim isteyen herkese nasip etsin.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Anne olmak isteyen herkes dualarımda.En kisa zamanda bu duyguyu yasamanız dileğiyle.

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. Eğer cinsiyet tercihiniz bilhassa yoksa yücel beyi öneririm . Hemcinsim olarakta gönül hanımla iletişim halindeydim onuda önerebilirim ama transfere kendim yücel beyle hazırlanmak istiyorum özellikle. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Ön görüşmemizde ilk muayenenizi kim yaptı? Sevdiyseniz onunla devam edebilirsiniz. Burda sistem diğer merkezlerden biraz farklı ekip çalışması var. Yani siz bir doktor secseniz de sizin kontrolünüz onun izin gününe vs. denk geldiğinde başka doktorlar da kontrollerinize girebiliyor ama dosyada gerekli bilgiler olduğu için sizin bişeyler anlatmanız gerekmiyor. Tedaviyle ilgili kararlar da toplantıda değerlendirilip öyle alınıyor. Yani doktorun kim olduğu çok büyük önem arzetmiyor. Yine de isim vermek gerekirse ben Gönül hanım ve Günseli hanımı tavsiye ederim. Erkek doktorlardan da Yücel bey ve Emre beyin hastaları çok memnun.

Arkadaşlar bizim gelinin üniversite sinde silahlı saldırı olmuş ulaşadım kardeşim açtı ona birşey oldu mu acaba ?

teşşekürler ilginiz içn umut beyle öngörüşme yaptık ama yücel bey olabilir sanırım herkes tavsiye ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…