Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İdil cetrotide a 100 tl dedi. Ama ben zaten ipnelerim bitince öğrendim bu rakamları. Totalde güzel bir kazık yedim galiba Ama napim pgt yanında herşey ucuz gelmeye başladı, yazık bize

Opudan sonraki ilk adet erken oluyor. Yani kullandığınız çatlatma ignesine de bağlı bu. Bir de opu sonrası transfer ihtimaline karşı jel kullanırsanız bu da geciktiriyor. Yani bu ilk kanama ilk adet sayılıyor. Sonrakinde normal zamanında bekleyebilirsiniz adetin izi ve bu 2. adet oluyor o zaman transfer hazırlığına başlayabilirsiniz bi engel yoksa. Benim ilk opudan sonraki 2.adet tam gününde olmuştu. 2.opudan sonraki 2.adet 3-4gün gecikmişti. Burda yazan arkadaşlardan 10 güne kadar gecikme yaşayanlar oldu. Yani pgt sonucu çok daha önce çıkmış olur hayırlısı ile inşallah güzel haberler gelsin

Çok çok geçmiş olsun canım . Umarım herkes iyidir .

İdil cetrotide a 100 tl dedi. Ama ben zaten ipnelerim bitince öğrendim bu rakamları. Totalde güzel bir kazık yedim galiba Ama napim pgt yanında herşey ucuz gelmeye başladı, yazık bize
Çatlatma iğnesini almaya gittik denize o zaman dedim cetrotide ı sizden uygun veren yerler var diye. Adam öyle bi çakal ki onlar hile yapıyor diyo onu uygun veriyor ama yanında öbürünü pahalı veriyor. Zor ttutum kendimi asıl sen yapıyorsun onu diye. İnsanlar gonal f fiyatını soruyor öncelikle.
Sizin için de üzüldüm. Biz öncekilerde idilden almıştık burdan okuyup. Denizin ismini de çok görünce bu sefer de oradan alalım dedik. Totalde pek fark olmamış oldu. Zaten çok masraflı süreç o yüzden fazla verdiğim her kuruşa canım sıkılıyor benim.

Merhaba hayırlısı olsun şimdiden.
Ben de Yücel Bey ile başladım. Arada Günseli Hnm ve yeni başlayan Soner Bey e de kontrol oldum. Genelde Yücel Bey ile devam ettim. Ben de memnunum kendisinden tavsiye ederim. Sakin ve paldır küldür muayene etmiyor. Ameliyata yetişecek olmasına rağmen oturuo güzelce saçma sorularımı bile cevapladı. Bu güzel ve önemli birşey. Başka bir doktor mesela benim hastayı taburcu etmem lazım deyip koşarak çıktı, hoşlanmadım bundan.
Dosyaları gerçekten Semra Hanım tek tek bakıyormuş ve dozları o onaylamadan kullanacağımız ilaç bilgisi gelmiyormuş. Sağlam kaynaktan aldığım bilgidir. Benim de ilk görüşmeme kendisi girdi isteğiyle, sevindim ve ilna oldum.
Merkez çok kalabalık evet ama işin içine girince anlıyorsunuz çok sistemli ve disiplinli. Ben çok pinpirikliyimdir, kendimi bıraktım ellerine. Allah emekletimizi boşa çıkarmasın inşallah

Ne diyeyim vicdanı olmayıp şu mağdur halimizde hakkından fazlasını almaya çalışanları Allah'a havale ediyorum.

Ne diyeyim vicdanı olmayıp şu mağdur halimizde hakkından fazlasını almaya çalışanları Allah'a havale ediyorum.
İnşallah sonu iyi olur. Onun nasibiymiş. İnşallah bir daha bu ilaçlara ihtiyacınız olmaz. Size yetecek kadar güzel sağlıklı embriyolarınız olur.

İnşallah sonu iyi olur. Onun nasibiymiş. İnşallah bir daha bu ilaçlara ihtiyacınız olmaz. Size yetecek kadar güzel sağlıklı embriyolarınız olur.
Evet haklısınız. Sonradan ben de dedim napayım onun kazancıymış, nasibiymiş. Yalan söylediğini düşünmüyorum aldığım eczacının da ama tabii bilemiyorum.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
İnşallah hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun.
Siz ne aşamadasınız?

Geçmiş olsun canım. Haber aldın
Geçmiş olsun canım. Haber aldın mı? Umarım kötü birşey yoktur.
Yoldayım canım ifade veriyorlarmış çok ağlıyordu Hepsi arkadaşıydı saol giden gitti artık ya ne kötü sabah işe yolla bir psikopat gelsin vursun sabah yiğenimin resmini attı oda ölebilirdi Allah bize bağışladı ölenlere çok üzüldük haberlerde öğrenince tuhaf olduk ulaşamadık

Yani normal eczaneler bu tür ilaçları elinde bulundurmuyor depodan istiyor sipariş üzerine. Öyle olunca da liste fiyatından satıyor doğal olarak. Onların suçu yok. Ama benim anlattığım şahıs işte o ayrı. Neyde onlar da ekmeğinin peşinde.
Ben 3.tedavimde genetik sonucu bekliyorum. Artık iyice stres yaptı bende burda böyle vakit geçiriyorum. Hayırlı haberler alalım inşallah. Siz opu oldunuz mu

Ay canım çok çok geçmiş olsun size Allah korumuş .

Arkadaşlar transfer sürecine farklı şehirde hazırlanan var mı ?
Benim öyle oldu canim kimyasal oldu biliyorsunuzdur daha yeni. Ama ikinciyi oraya giderek hazırlanmayı düşünüyorum çünkü muayene olmak sonuc yollamak falan sıkıntı birde merkez kendi görmeyince emin olamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…