- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- 33
teşşekürler ilginize cinsiyet tercihim yok sanırım yücel bey olacak )) ilk tedavim kredi çekerek giriyoruz tek şansım var anlayacağınız,ödeme bitene kadar yani bir sene den önce ikiyi deneyemem umarım tutarMerhaba hayırlı olsun tedaviniz. Eğer cinsiyet tercihiniz bilhassa yoksa yücel beyi öneririm . Hemcinsim olarakta gönül hanımla iletişim halindeydim onuda önerebilirim ama transfere kendim yücel beyle hazırlanmak istiyorum özellikle. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Yücel Bey isabetli seçim içiniz rahat olsun.En ince ayrıntıyı açıklar size her aramanıza mutaka döner. Deneyimli zaten.Şimdiden hayırlı olsun.Umarım emeklerinize değer.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.teşşekürler ilginize cinsiyet tercihim yok sanırım yücel bey olacak )) ilk tedavim kredi çekerek giriyoruz tek şansım var anlayacağınız,ödeme bitene kadar yani bir sene den önce ikiyi deneyemem umarım tutar
amin canım allah isteyen herkese önce sağlıklı vede hayırlı evlatlar versin inşallahYücel Bey isabetli seçim içiniz rahat olsun.En ince ayrıntıyı açıklar size her aramanıza mutaka döner. Deneyimli zaten.Şimdiden hayırlı olsun.Umarım emeklerinize değer.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
birşey daha soracağım ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiliyormuyuz yoksa hepsi özel mi alınıyor ,aldığını uygun eczane varmıYücel Bey isabetli seçim içiniz rahat olsun.En ince ayrıntıyı açıklar size her aramanıza mutaka döner. Deneyimli zaten.Şimdiden hayırlı olsun.Umarım emeklerinize değer.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Raporunuz var mı? Raporiçin belli şartlar var. Bu şartları taşıyorsanız devletten veya rapor çıkarak özeller de var sanırım o zaman ilaçları rapor çıkardığınız yerde yazdırabilirsiniz. %20 tedavide de indirim yapıyor memorial raporu olana rapor geçmediği halde. Bizim rapor alma durumumuz olmadığı için çok ayrıntısını bilmiyorum. Onun haricinde idil eczanesi deniz eczanesi gibi eczaneler var ilaçları uygun veren. Hangisi nerde ne kadar sorup öyle almanızı tavsiye ederim. Birini uygun verirken diğerini fazla fiyata verebiliyorlar.birşey daha soracağım ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiliyormuyuz yoksa hepsi özel mi alınıyor ,aldığını uygun eczane varmı
Allah yardımcınız olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin .teşşekürler ilginize cinsiyet tercihim yok sanırım yücel bey olacak )) ilk tedavim kredi çekerek giriyoruz tek şansım var anlayacağınız,ödeme bitene kadar yani bir sene den önce ikiyi deneyemem umarım tutar
Geçmiş olsun kardeşinizden net bilgi alın önemli bir şey yoksa neden ertelensin ki gelinde şoka girdiği için ağlıyordur belki .. bir şey yoktur inşallahEşim ctesi sperm fish verecek gitsem mi Eskişehir e kardeşimin hanımına birşey olmuş mu yaralı değil galiba şok oldum kızlar bu ay ertelesem mi tedaviyi haberleri gördük annemle aradık aradık ulaşamadık sonra kardeşim açtı gelin ağlıyordu . Çalışma arkadaşları gitmiş çok alakasız yazdıysam kusura bakmayın şoktayım napsam konuşmak istedim annemler Eskişehir e gidiyor
3 ten beri arıyoruz haberlerde gördüğümüzden beri arayacağız dediler inş cnm bakalım olmazsa sonra olur tedavi hazırlandım çıkayım artıkGeçmiş olsun kardeşinizden net bilgi alın önemli bir şey yoksa neden ertelensin ki gelinde şoka girdiği için ağlıyordur belki .. bir şey yoktur inşallah
İlaçları malesef devlet karşılamıyor hastanenin yaninda idil eczanesi vardı en uygun orası veriyordubirşey daha soracağım ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiliyormuyuz yoksa hepsi özel mi alınıyor ,aldığını uygun eczane varmı
Malesef cnm devlet karşılamıyor ilaçları hastanenin yanında idil eczanesi var o piyasaya göre daha ucuz veriyordu 2017 de şimdi de öyle mı bilmiyorum.Sor istersen tek yere sorup alma.birşey daha soracağım ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiliyormuyuz yoksa hepsi özel mi alınıyor ,aldığını uygun eczane varmı
Bi çoğumuz aynı yollardan geçtik geçiyoruz. Bir çok arkadaş gibi ben de bi çok doktorla görüştüm çok araştırdım okudum ama Memorial'da karar kıldım. Bunda etkili olan bi çok sebep var. Başka bir merkeze daha kötü burası daha iyi diyemem. Ama en basit şunu söyleyebilirim başka büyük merkezlerin proflarının kadın programlarında gezdiği kadar uluslararası kongrelerde sunum yapıyor Semra Hanım. Seni müşteri olarak görmüyorlar. Daha fazla paranı almak için bilimsel ispatı olmayan bi sürü şey önermiyorlar ve buna rağmen başarı oranı çok yüksek.Merhaba, bizim ilk denememiz olacak, nerde yaptırsak bir türlü karar veremedk.bahçecide skandal çıkınca şaşırdık. Memorial mi iyi yoksa bahçeci mi? Fikri olan varmı :/
Merhaba,Merhaba, bizim ilk denememiz olacak, nerde yaptırsak bir türlü karar veremedk.bahçecide skandal çıkınca şaşırdık. Memorial mi iyi yoksa bahçeci mi? Fikri olan varmı :/
Allah yardımcınız olsun.şimdiden geçmiş olsunArkadaşlar pazartesi günü histereskopi olacağım, dualarınızı eksik etmeyin..
Devlet sağolaun bir kuruş ödemiyor.birşey daha soracağım ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiliyormuyuz yoksa hepsi özel mi alınıyor ,aldığını uygun eczane varmı
750 euro idi sanırım transfer ücreti. Siz yine de pazarlık yapmayı deneyin Menekşe hanım ile.Kızlar iyi akşamlar yakın zamanlarda ilk transferden negatif alıp dondurulmuslarla deneyenlere sorun var transfer ücreti ne kadar ? Yeni yil fiyatindan mi söylüyorlar nasil oluyor ?
Crinone jel clexane estrofem climara fort bant gibi ilaçlar yazıyorlar devlet hastanesinde veya aile hekimi. Tedavideki hormon iğnelerini yazmıyorlar. Okmeydanı Deniz eczanesinde gonal-f 260 tl den aldık biz mart ayında. Ama orası da cetrotide ı 120 den verdi. 1 tanesini de perpa eczanesinden 110 a aldık idil de ne kadar bilmiyorum soramadık. Sürekli ve çok fazla sattıkları için kar oranını düşürüyor sürümden kazanıyor. Deniz eczanesi motorlu kurye ile hastanelere gönderiyor ilacı post makinası ile.Devlet sağolaun bir kuruş ödemiyor.
Ben güya bir eczane ile anlaştım evime yakın. 380 yl falana aldım gonal-f i ki en pahalısı o. Halbuki Memorial'in dibinde idil ve ateş eczanelerinde 280 dediler, perpa eczanesinde bugün sordum 325. Ama evimin yanındaki eczaneye bu fiyatları söyledim. Onlar ihraç ürünü vs bir sürü şey anlattı. Yalan söylemiyordur belki ama neden bu kadar fark bar içime kurt düştü daha ucuz olanlar için. İlaç sektöründe çalışıyorum. Bu fiyat işlerini bilen departmandaki arkadaşıma soracağım. Net bilgi alırsam yazarım buraya da.
Bir de transferde clexana iğne kullanırsanız onu aile hekimi yazabiliyormuş sordum. Haberiniz olsun.
MerhabaBu süreç fazla hesap yapmaya gelmiyor. Görüşme esnasında Hocanın dikkatini çeken ufak tefek ayrıntılar ekstra isteyebilecegi tahliller olabiliyor. Ya da işte önden giden yumurta kist ya da hormon değerlerindeki herhangi bir sorun süreci aksatabiliyor. Yani görüşmeye ne kadar erken gidersen o kadar iyi. Ama genel olarak dondurulmuş transferi ile süreç tedavi başlangıcından gebelik testine kadar 3 ayı buluyor. Yani opudan sonraki 2.adetle teansfer hazırlığına baslanildigi için. Pgt yapılacaksa da bu bekleme sürecinde çıkıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?