Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

teşşekürler ilginize cinsiyet tercihim yok sanırım yücel bey olacak )) ilk tedavim kredi çekerek giriyoruz tek şansım var anlayacağınız,ödeme bitene kadar yani bir sene den önce ikiyi deneyemem umarım tutar

Yücel Bey isabetli seçim içiniz rahat olsun.En ince ayrıntıyı açıklar size her aramanıza mutaka döner. Deneyimli zaten.Şimdiden hayırlı olsun.Umarım emeklerinize değer.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

amin canım allah isteyen herkese önce sağlıklı vede hayırlı evlatlar versin inşallah

birşey daha soracağım ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiliyormuyuz yoksa hepsi özel mi alınıyor ,aldığını uygun eczane varmı

birşey daha soracağım ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiliyormuyuz yoksa hepsi özel mi alınıyor ,aldığını uygun eczane varmı
Raporunuz var mı? Raporiçin belli şartlar var. Bu şartları taşıyorsanız devletten veya rapor çıkarak özeller de var sanırım o zaman ilaçları rapor çıkardığınız yerde yazdırabilirsiniz. %20 tedavide de indirim yapıyor memorial raporu olana rapor geçmediği halde. Bizim rapor alma durumumuz olmadığı için çok ayrıntısını bilmiyorum. Onun haricinde idil eczanesi deniz eczanesi gibi eczaneler var ilaçları uygun veren. Hangisi nerde ne kadar sorup öyle almanızı tavsiye ederim. Birini uygun verirken diğerini fazla fiyata verebiliyorlar.

Allah yardımcınız olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin .

Eşim ctesi sperm fish verecek gitsem mi Eskişehir e kardeşimin hanımına birşey olmuş mu yaralı değil galiba şok oldum kızlar bu ay ertelesem mi tedaviyi haberleri gördük annemle aradık aradık ulaşamadık sonra kardeşim açtı gelin ağlıyordu . Çalışma arkadaşları gitmiş çok alakasız yazdıysam kusura bakmayın şoktayım napsam konuşmak istedim annemler Eskişehir e gidiyor

Geçmiş olsun kardeşinizden net bilgi alın önemli bir şey yoksa neden ertelensin ki gelinde şoka girdiği için ağlıyordur belki .. bir şey yoktur inşallah

Geçmiş olsun kardeşinizden net bilgi alın önemli bir şey yoksa neden ertelensin ki gelinde şoka girdiği için ağlıyordur belki .. bir şey yoktur inşallah
3 ten beri arıyoruz haberlerde gördüğümüzden beri arayacağız dediler inş cnm bakalım olmazsa sonra olur tedavi hazırlandım çıkayım artık

Merhaba, bizim ilk denememiz olacak, nerde yaptırsak bir türlü karar veremedk.bahçecide skandal çıkınca şaşırdık. Memorial mi iyi yoksa bahçeci mi? Fikri olan varmı :/

İlaçları malesef devlet karşılamıyor hastanenin yaninda idil eczanesi vardı en uygun orası veriyordu
Malesef cnm devlet karşılamıyor ilaçları hastanenin yanında idil eczanesi var o piyasaya göre daha ucuz veriyordu 2017 de şimdi de öyle mı bilmiyorum.Sor istersen tek yere sorup alma.

Merhaba, bizim ilk denememiz olacak, nerde yaptırsak bir türlü karar veremedk.bahçecide skandal çıkınca şaşırdık. Memorial mi iyi yoksa bahçeci mi? Fikri olan varmı :/
Bi çoğumuz aynı yollardan geçtik geçiyoruz. Bir çok arkadaş gibi ben de bi çok doktorla görüştüm çok araştırdım okudum ama Memorial'da karar kıldım. Bunda etkili olan bi çok sebep var. Başka bir merkeze daha kötü burası daha iyi diyemem. Ama en basit şunu söyleyebilirim başka büyük merkezlerin proflarının kadın programlarında gezdiği kadar uluslararası kongrelerde sunum yapıyor Semra Hanım. Seni müşteri olarak görmüyorlar. Daha fazla paranı almak için bilimsel ispatı olmayan bi sürü şey önermiyorlar ve buna rağmen başarı oranı çok yüksek.

Merhaba,

Ben de çok araştırdım. Bütün oklar nana Memorial'i gösterdi bana. Bahçeciye daha önce ön görüşmeye gitmiştim. İçime sinmemişti. Çok ticari kaygı hissetmiştim. Ama tabii kimisi de orayı beğeniyor. Bunlar sadece aracı, nasip neyse bizi buluyor. Skandala gelince sanki basında bi bastırıldı bu konu ama gerçekten çok üzücü.Allah her ili ailenin de yardımcısı olsun. Allah bizi bu tedavilerde iyi vicdanlı insanların eline bıraksın.

Kızlar iyi akşamlar yakın zamanlarda ilk transferden negatif alıp dondurulmuslarla deneyenlere sorun var transfer ücreti ne kadar ? Yeni yil fiyatindan mi söylüyorlar nasil oluyor ?

Devlet sağolaun bir kuruş ödemiyor.
Ben güya bir eczane ile anlaştım evime yakın. 380 yl falana aldım gonal-f i ki en pahalısı o. Halbuki Memorial'in dibinde idil ve ateş eczanelerinde 280 dediler, perpa eczanesinde bugün sordum 325. Ama evimin yanındaki eczaneye bu fiyatları söyledim. Onlar ihraç ürünü vs bir sürü şey anlattı. Yalan söylemiyordur belki ama neden bu kadar fark bar içime kurt düştü daha ucuz olanlar için. İlaç sektöründe çalışıyorum. Bu fiyat işlerini bilen departmandaki arkadaşıma soracağım. Net bilgi alırsam yazarım buraya da.
Bir de transferde clexana iğne kullanırsanız onu aile hekimi yazabiliyormuş sordum. Haberiniz olsun.

Kızlar iyi akşamlar yakın zamanlarda ilk transferden negatif alıp dondurulmuslarla deneyenlere sorun var transfer ücreti ne kadar ? Yeni yil fiyatindan mi söylüyorlar nasil oluyor ?
750 euro idi sanırım transfer ücreti. Siz yine de pazarlık yapmayı deneyin Menekşe hanım ile.

Crinone jel clexane estrofem climara fort bant gibi ilaçlar yazıyorlar devlet hastanesinde veya aile hekimi. Tedavideki hormon iğnelerini yazmıyorlar. Okmeydanı Deniz eczanesinde gonal-f 260 tl den aldık biz mart ayında. Ama orası da cetrotide ı 120 den verdi. 1 tanesini de perpa eczanesinden 110 a aldık idil de ne kadar bilmiyorum soramadık. Sürekli ve çok fazla sattıkları için kar oranını düşürüyor sürümden kazanıyor. Deniz eczanesi motorlu kurye ile hastanelere gönderiyor ilacı post makinası ile.

Merhaba
Benim opudan sonraki adet konusunda kafam karıştı. Doktora da soracağım sma sanırım sizin bilginiz var. Yardımcı olur musunuz?
Opudan 3-5 gün sonra kanama oluyor bu adet gibi sayılmıyor zaten. Bundan sonraki nırmal ilk adet 26-30 gün sonra oluyor ya onda mı transfere başlanıyor?
Ben de opudan sonra pgt bekleyeceğim de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…